Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Saol canim peki kalitelisi nerede bulabilirim malum herşeyin sahtesi var aktar damı var
ben mahallemizde ki aktardan aldım, buzdolabında saklanıyor, küçük şişeler şeklinde. Bana doğal olduğunu söyledi, inşallah öyledir de..her sabah kürdan ucuyla alıyorum nohut büyüklüğünde, fazlası zararlıymış öyle okudum..Bende tedavilerden sonra kilo alıyorum hep,şuan aldıklarımı verdim sayılır, netten okumuştum bal ile karıştırırsanız kilo yapabilir sade tüketin deniliyordu..

Saol un kızlar inşallah faydası olur peki siz fark gordunuzmu

evet benimkisi de iğne tüpünde ve 1 ml ayarlıyorum gece yatmadan içiyorum..sonrasında bişey yemiyorum içmiyorum..siz nasıl kullanıyorsunuz?

Saol un kızlar inşallah faydası olur peki siz fark gordunuzmu
Ben ilk kez kullanıyorum yaklaşık 1 ay olmuştur başlayalı, tedaviye başlamadığım için bilmiyorum, inşallah faydası olur, kullananlar olduğunu söylüyor..
evet benimkisi de iğne tüpünde ve 1 ml ayarlıyorum gece yatmadan içiyorum..sonrasında bişey yemiyorum içmiyorum..siz nasıl kullanıyorsunuz?
ben sabahları aç karna alıyorum, kahvaltıdan 15 dk önce, bir kaç yerde öyle yazıyordu ben böyle içiyorum canım..

Canlarım maalesef yine olmadı 2 si boş 2 si erken çatlama 3. Tedavimde transfer olmadan son bulmuş oldu yanımda olduğunuz dualarınız dan eksik etmediğiniz için teşekkür ederim hepinize
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız

Canim uzulme demiyecegim cunku uzuluyor insan hemde cok biliyorum bende dun gittim dort tane folukulum vardi ignelere cevap bile vermemis e2 36 doktor tedaviyi iptal etti obur ay tekrar bu iki kez basima geldi ilkinde opuya aldi onceki drum simdi yucel karamana gidiyorum e2 bakiyorlar icinin dolu yada bos oldugunu gosteriyormus aklinda olsun bosu bosuna opuya aldirmayalim e2 150 nin uzerinde olmaliymis tekrar gecmis olsun bu arada cok korkak olmama ragmen opu islemini hissetmiyorsun bile uyuyup uyaniyorsun o kadar

Can'ım benim e2 498 çıktı ama sanırım önden giden yumurtalar boş geride gelenler dolu çıktı dolu çıkanlar da dün çarlamış Dr im da çok üzgündü konuşamadı akşam arayacağım seni Dedi kısmet ne diyim ki

Canım benimm diyecek birşey yok daha zamanı değilmiş demek ki öyle düşün, allahım aratmasin daha fazla

En az senin kadar üzüldüm kısmet değilmiş. Herşeyin hayırlısı olsun. Bizde seni seviyoruz. Her zaman yanındayım.

Zaten hemen sizinle paylaşıyorum ondandır diyorum iyi ki varsınız. Biliyorum ki birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu.:. Bu da geçecek yeniden kalkacağım ayağa inşallah allahım güç versin yeter ki

Zaten hemen sizinle paylaşıyorum ondandır diyorum iyi ki varsınız. Biliyorum ki birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu.:. Bu da geçecek yeniden kalkacağım ayağa inşallah allahım güç versin yeter ki
Bunda da bir hayır vardır diye düşün. Umudunu hiç kaybetme. Sana bir şey olmasın. Bu bebek ugruna kendimizi ilişkimizi yıpratıyoruz belki de hiç gerek yok. Bence tabi.

Bu arada benim salı günü ilaçlardan sonra kontrolüm vardı. Sadece bir yumurtalıkta 2 yumurta ve 7 mm. Dr devam dedi dozu artırdı. Cuma yine kontrol var. Ama akıntım oluyor koyu kahverengi lekeler gunde 2 tane bazen 3 gunluk pet degıstırıyorum. Dr um yumurta uretemedıgı için yumurtalıklar kanama oluyor dedi. Normalmiş ve beklediği birşeymiş. Sen ilaçlara devam et dedi. Cuma bakalım dedi. Offf yani

İnsallah asi yumurtalar birdahakine boyle davranmaz ve bizi mutlu eder inan daha evlat olmadan her ay acisini cekiyoruz((

cnm çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum 5 kes tedavisi iptal olmuş biri olaraktan.seviniyordum durumun iyi gidiyor diye ama nasip işte olmayınca olmuyor.Rabbim dayanma ve yeniden toparlanıp başlayabilme gücü versin.çok zor çünkü toparlanması.ama umudunu hiç kaybetme.en azından gelişiyor yumurtalar.dualarım seninle cnm.Rabbim kabul eylesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…