Evet Can'ım hayırlısı Hakkı'mızda allahım deneme gücü versin tekrarİnsallah asi yumurtalar birdahakine boyle davranmaz ve bizi mutlu eder inan daha evlat olmadan her ay acisini cekiyoruz((
Allah razı olsun Can'ım benim inşallah hepimize inşallah birgün olacak inancımı kaybetmiyorum allahım dayanma gücü versin benimde oldu 3. İptal kısmet ne diyebilirim kicnm çok üzüldüm.seni çok iyi anlıyorum 5 kes tedavisi iptal olmuş biri olaraktan.seviniyordum durumun iyi gidiyor diye ama nasip işte olmayınca olmuyor.Rabbim dayanma ve yeniden toparlanıp başlayabilme gücü versin.çok zor çünkü toparlanması.ama umudunu hiç kaybetme.en azından gelişiyor yumurtalar.dualarım seninle cnm.Rabbim kabul eylesin...
canım onu bende okumuştum ama ben sabahları kahvaltıdan 30 dak. önce troid ilacı (eutrox) kullanıyorum onun için alınan yeri aradım gece yatmadan 15-20 dak. kadar önce için diye söylediler onun için gece yatarken alıyorum bende zaten haftasonu başladım elime yeni geçti malum bahar yeni geldi hepimize şifa olur faydası olur inşallah canım..( ben bunun dışında 1,5 aydır falan da eczaneden balparmağın bal polen arı sütü karışımını sabahları aç karnına başladım bilmiyorum neyin faydası olur yumurta geliştiricelere yeni başladık hayırlısı bakalım)Ben ilk kez kullanıyorum yaklaşık 1 ay olmuştur başlayalı, tedaviye başlamadığım için bilmiyorum, inşallah faydası olur, kullananlar olduğunu söylüyor..
ben sabahları aç karna alıyorum, kahvaltıdan 15 dk önce, bir kaç yerde öyle yazıyordu ben böyle içiyorum canım..
Her şeyin bir vakti var, en hayırlı zamanda sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.Allah razı olsun Can'ım benim inşallah hepimize inşallah birgün olacak inancımı kaybetmiyorum allahım dayanma gücü versin benimde oldu 3. İptal kısmet ne diyebilirim ki
Amin Can'ım Allah razı olsun hepimiz inşallahHer şeyin bir vakti var, en hayırlı zamanda sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Doktor normal diyor biraz kendimi dinlendiricem adetim düzene binsin bi süre tedavi olmicamrahim kalınlığı yetmiyor olabilir mi?
Allah gönlüne göre versin. Herşeyin hayırlısı.Aynen çok yıprandık bilmiyorum ki içinde istek bitmeyince ne yapabilirsin canjm
Canim benim duamdasin, buradaki herkes duamda. Inaniyorum ki rabbim bi kapiyi kaparsa digerini acacaktir. Hep karanlik olmayacak ya elbet gunes dogacak. Bizim hesabimiza yine sabir dustu, elimizden geleni yapiyoruz gerisi mukadderat.Canlarım maalesef yine olmadı 2 si boş 2 si erken çatlama3. Tedavimde transfer olmadan son bulmuş oldu yanımda olduğunuz dualarınız dan eksik etmediğiniz için teşekkür ederim hepinize
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız
canım aynı sorun bende de var amh düşük diğer değerlerim normal ben yücel karamana gidiyorum araştır derimBana da yardım edin lütfenn
canım senin sonuçlarla benim sonuçlarım aynı gibi benimde amh 1.100 çıkmıştı en son tüp bebek denememde doktor çok önemli biraz erken topladı ve iki tanesi küçük kaldı dört tane işleme girdi bir tanesi birinci kalite diğeri ikinci kalite bir tane de öylesine mi koydular artık bilmiyorum ama bana göre kalitesizdi ama tutunma olmadı birinci kalite dedikleri üçüncü gün on hücreli embriyoydu rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınArkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini novafertilde ikincisini istanbul maslak acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi tekrar Bülent tıraş mı kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olanlar yardımcı olur musunuz.. sizler nereye yaptırdınız güzel sonuç alan var mı ? Teşekkürler..
Teşekkür ederim canım araştıracağımcanım aynı sorun bende de var amh düşük diğer değerlerim normal ben yücel karamana gidiyorum araştır derim
Canım Amin Allah razı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. senin doktorun kimdi ? istanbulda mı ?canım senin sonuçlarla benim sonuçlarım aynı gibi benimde amh 1.100 çıkmıştı en son tüp bebek denememde doktor çok önemli biraz erken topladı ve iki tanesi küçük kaldı dört tane işleme girdi bir tanesi birinci kalite diğeri ikinci kalite bir tane de öylesine mi koydular artık bilmiyorum ama bana göre kalitesizdi ama tutunma olmadı birinci kalite dedikleri üçüncü gün on hücreli embriyoydu rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ben acıbadem 'de Bülent Tıraş'a yaptırdım 2. Tüp bebek denememi ama titizlikle yapmadılar yumurtam az olmasına rağmen üstüne düşmediler.. Sende erken toplama olmuş embriyo oluşmuş maşAllah bende henüz kaliteli yumurta elde edilemedi canım doktorun kimdi bende bi görüseyim senin doktorunla..canım senin sonuçlarla benim sonuçlarım aynı gibi benimde amh 1.100 çıkmıştı en son tüp bebek denememde doktor çok önemli biraz erken topladı ve iki tanesi küçük kaldı dört tane işleme girdi bir tanesi birinci kalite diğeri ikinci kalite bir tane de öylesine mi koydular artık bilmiyorum ama bana göre kalitesizdi ama tutunma olmadı birinci kalite dedikleri üçüncü gün on hücreli embriyoydu rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Senin tedavin nasıl gidiyor canım havuz yöntemi mi doktorundan memnun musun ?canım aynı sorun bende de var amh düşük diğer değerlerim normal ben yücel karamana gidiyorum araştır derim
Arkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini novafertilde ikincisini istanbul maslak acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi tekrar Bülent tıraş mı kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olanlar yardımcı olur musunuz.. sizler nereye yaptırdınız güzel sonuç alan var mı ? Teşekkürler..
canım ben konyadayım işin aslı bende bahçeci ile görüştüm güvenç beyle o da rahim filmi çektirin dedi benim ilk denemem tuttu fakat yedi haftalık kalbi durdu sonra ankarada çok iyi olduğunu söyleyen bir profosöre gittim adamlar dört yumurta toplayıp hiçbiri olgun değil deyip bütün tedavim boşa gitti embriyo oluşuyorsa mutlaka dondurmaya bak bahçeci bir de halit fırat erden çok iyi diyorlar bende istanbula gelirsem eğer bunlara gitmeyi düşünüyorum biraz dağınık oldu canım yazdıklarım sen sorarsan yardımcı olurumBen acıbadem 'de Bülent Tıraş'a yaptırdım 2. Tüp bebek denememi ama titizlikle yapmadılar yumurtam az olmasına rağmen üstüne düşmediler.. Sende erken toplama olmuş embriyo oluşmuş maşAllah bende henüz kaliteli yumurta elde edilemedi canım doktorun kimdi bende bi görüseyim senin doktorunla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?