Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Allah razı olsun Can'ım benim inşallah hepimize inşallah birgün olacak inancımı kaybetmiyorum allahım dayanma gücü versin benimde oldu 3. İptal kısmet ne diyebilirim ki

kızlar arginmax women almayı düşünüyorum.internette uygun fiyata aldığınızı yazmıştınız acaba hangi siteler güzenilir?getirten var mı aranızda?

canım onu bende okumuştum ama ben sabahları kahvaltıdan 30 dak. önce troid ilacı (eutrox) kullanıyorum onun için alınan yeri aradım gece yatmadan 15-20 dak. kadar önce için diye söylediler onun için gece yatarken alıyorum bende zaten haftasonu başladım elime yeni geçti malum bahar yeni geldi hepimize şifa olur faydası olur inşallah canım..( ben bunun dışında 1,5 aydır falan da eczaneden balparmağın bal polen arı sütü karışımını sabahları aç karnına başladım bilmiyorum neyin faydası olur yumurta geliştiricelere yeni başladık hayırlısı bakalım)

Allah razı olsun Can'ım benim inşallah hepimize inşallah birgün olacak inancımı kaybetmiyorum allahım dayanma gücü versin benimde oldu 3. İptal kısmet ne diyebilirim ki
Her şeyin bir vakti var, en hayırlı zamanda sağlıkla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Arkadaşlar herkese merhaba iyi akşamlar öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın..
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini novafertilde ikincisini istanbul maslak acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi tekrar Bülent tıraş mı kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olanlar yardımcı olur musunuz.. sizler nereye yaptırdınız güzel sonuç alan var mı ? Teşekkürler..

Canim benim duamdasin, buradaki herkes duamda. Inaniyorum ki rabbim bi kapiyi kaparsa digerini acacaktir. Hep karanlik olmayacak ya elbet gunes dogacak. Bizim hesabimiza yine sabir dustu, elimizden geleni yapiyoruz gerisi mukadderat.

canım senin sonuçlarla benim sonuçlarım aynı gibi benimde amh 1.100 çıkmıştı en son tüp bebek denememde doktor çok önemli biraz erken topladı ve iki tanesi küçük kaldı dört tane işleme girdi bir tanesi birinci kalite diğeri ikinci kalite bir tane de öylesine mi koydular artık bilmiyorum ama bana göre kalitesizdi ama tutunma olmadı birinci kalite dedikleri üçüncü gün on hücreli embriyoydu rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Canım Amin Allah razı olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.. senin doktorun kimdi ? istanbulda mı ?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumda yazmadım,ben bir yıl önce bebeğin kalp atışı durdu kürtaj oldum yumurta takibi ve klomenle hamile kalmıştım sonrasında 2 ay sonra doktora gittim klomen kullandım fakat 2 yumurta vardı büyümedi ve tedavi yarıda kaldı bu arada 4,50 olan fsh ım 10 olmuştu bi telaşla tüp bebeğe yönlendik yumurta biri toplandı döllendi negatif oldu ardından 3 aydır kendimi resmen kampa aldım biesteron dhe günde 2 tane q enzim q 10 omega 3 ve agnucaston içtim normal bir kadın doğumcuya gidip bir baktırayım dedim bu ay klomen denerim belki büyür diye başladım 10 gün önce hormon tahlili verdim fsh 6 ya düşmüş dün doktora kontrole gittim 3 folikül var yarın çatlatma iğnesi vurulacam Allahın izniyle yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim

Ben acıbadem 'de Bülent Tıraş'a yaptırdım 2. Tüp bebek denememi ama titizlikle yapmadılar yumurtam az olmasına rağmen üstüne düşmediler.. Sende erken toplama olmuş embriyo oluşmuş maşAllah bende henüz kaliteli yumurta elde edilemedi canım doktorun kimdi bende bi görüseyim senin doktorunla..

Çok gençsin daha, hepimizde o sorun var maalesef ki :/ Ben medistate Prof.Oya Gökmen'e gidiyorum. İlk denemeyi yaptık olmadı maalesef 1 ay mola verdim bir sonraki ay tekrar düşünüyoruz bakalım kısmet artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun bu zorlu süreçte.

canım ben konyadayım işin aslı bende bahçeci ile görüştüm güvenç beyle o da rahim filmi çektirin dedi benim ilk denemem tuttu fakat yedi haftalık kalbi durdu sonra ankarada çok iyi olduğunu söyleyen bir profosöre gittim adamlar dört yumurta toplayıp hiçbiri olgun değil deyip bütün tedavim boşa gitti embriyo oluşuyorsa mutlaka dondurmaya bak bahçeci bir de halit fırat erden çok iyi diyorlar bende istanbula gelirsem eğer bunlara gitmeyi düşünüyorum biraz dağınık oldu canım yazdıklarım sen sorarsan yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…