Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ankarada kime gitmiştiniz

Ay Allah sende razı olsun topiklere bakıyorum da Bahçeci ve Memorial'i çok okudum bahçeciden memnun olmayan çok bende şişli memorial mi diye düşünüyorum bu 3. tedavim olduğu için o kadar araştırıyorum ki.. Allah doktoruna düşürsün hepimizin hasrerini dindirsin.. Canım Ankara'da Recai Pabuçcu'yu duydum benide üç dört kez aradılar gelin görüşelim diye ama ben İstanbul'u bu konuda daha gelişmiş buluryorum bende Gaziantep'teyim buarada. Memorial Semra Kahraman'a da iyi diyorlar orayı biliyor musun ? aslında bizim için önemli olan Yumurta rezerv azlığında başarılı olan bir merkez.. Zaten ben havuz yöntemini düşünüyorum ama bu ğuğrda çok para harcadım ve boşa gitti ümitlendirmelerine rağmen bir yumurta bile elde edemedik

burada bir arkadaş var kelebek7977 diye o şimdi hamile ve tek embriyo ile havuz yöntemi ile güvenç karlıyaya gitmiş istersen ona da bir yaz canım bu bayan tek embriyo ile transfere gitti bir daha da elde edemedi ama oldu şimdi doktor çok iyi olur fakat çözüm odaklı olması gerekiyor semra kahramana gidenlerde çok memnun kaldılar fakat embriyo biriktirme olayı çok sabır gerektiren bir durum bu uygulamayı yapan yere gitmen senin açından da isabet olur canım mesela konya da birinci kalite olmazsa dondurmuyor çoğu yer ama dondurmaları gerekiyor çünkü insan şöyle düşünüyor atıyorum üç tane embriyom var diye düşünüyor ve rahatlıyor canım ayrıca yumurta kalitesini artırmak için dhea qenzim 10 omega üç folik asit bunları doktoruna danışarak kullan canım Allah yar ve yardımcın olsun

M Matmazela canım bak izmir de irenbe tup bebek merkezi Dr kaan bozkurt var özellikle erken yumurta yetmezliği olan hastası çokmus.normal tüp bebek merkezleri 15 üstü fsh ile tedaviye başlamıyor ama orası yapıyormuş.bi sürü vitamin veriyormus öncesinde.onuda bi araştır istersen

bende dr kaan bozkurtun hastasıyım..ve değerlerim normal ama yumurta rezervim az 2.deneme için tedaviye tekrar başladık. ilk tuttu fakat kalbi durdu yine kaan beydeydi..şubat 10 gibi beni vitamin vs. hazırlamaya başladı ve yumurta geliştirici iğnelere yeni geçtik 2 gündür oluyorum...

hangi vitaminleri verdi acaba benimde yumurtalar büyümüyor da..

Benimde ikinci tedavim bu transfer oldum bekliyorum.insallah hayırlısıyla son olur kucağınıza alırız bebeklerimizi..Hayırlı olsun tedaviniz..

hangi vitaminleri verdi acaba benimde yumurtalar büyümüyor da..
canım ben 10 şubat saizen gün aşırı iğneye başladım. bunun yanında biosteron dha ( 3x1) estofem, ace selenyum, quenzim. ilk denemede daha çok vitamin vermişti..şimdi de yumurta geliştirici iğnelere başladık bakalım yumurtalar sonra belli olcak canım haftaya büyüyüp büyümediği belli olur kontrolümüz var..umarım işe yarar burdan yazarım. siz nerde tedavi oluyorsunuz? hangi ilaçları kullunıyorsunuz? geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin kucaklarımızı doldursun...

O arkadaşa bi yazayım bakalım. Biosteron Dhea yı üç ay kullandım ama bi fark olmadı arı sütü bal polen kullandım olmadı eşimde de sayı iyi ama morfoloji bozukluğu var tüp bebekte sıkıntı olmaz dediler Amin canım amiin hepimizin yardımcısı olsun inşAllah.

Öyle mii ayy inşAllah araştırayım canım çok sağol. Sende bekleme sürecindesin galiba inşAllahh olumlu sonuç alırsın sağlıklı bebişlerin olur inşAllahh bizede umut olursun güzel haberlerini bekliyorum

canım bana doktorum saf arı sütünü önermişti ama doğalını bulabilirsen dedi. haftasonu elime geçti kullanmaya yeni başladım.. bu arada bende kaan bozkurt'un hastasıyım

canım bana doktorum saf arı sütünü önermişti ama doğalını bulabilirsen dedi. haftasonu elime geçti kullanmaya yeni başladım.. bu arada bende kaan bozkurt'un hastasıyım
Merhaba canım aktarda dolabın içinde küçük bir şişede satılıyor saf dediler ama şu devirde neye güvenilir ki.. incir kürünü öneriyorlar onu yapacağım adetimin bitiminde. bu ay rahim filmi çektirip önümüzdeki ay tedaviya başlamak istiyorum Allah'ın izniyle. birde şu var bende adetin 3. günü sağ tarafta 10 tane yumurta gözüküyordu adetin bitiminden iki gün sonra bakıdı 3 tane yumurta. doktor muhtemelen sende erken yumurtlama var dedi bu nasıl oluyor. birde amh değeri benimkinin çok altında olanlarda bile embriyo elde ediliyor (MaşAllah) bende daha kaliteli yumurta bulunamadı buna doktorlar birşey yapamıyor mu herkese soruyorum kaliteli yumurta elde etmek için birşey yapılamıyor mu ? a68 mesela sende yumurtayı erken toplamışlar vs. Bülent Bey hiç böyle birşey söylemedi bile

zaten canım protokol hatası olarak da geçiyor

canım ben aktardan falan almadım güvenemedim doktorum da özellikle saf arı sütü diye üstüne basa basa söyledi araştırdık ettik bahar gelmeden olmaz dediler bu işi yapan arıcılar eee ben piyasadakilere nasıl güveneyim dedim küçük bir tüp gibi bişen içinde normal rafta satılıyor. neyse bekledim getirttik ve soğuk zincirde geldi ona başladım..benim en son yapılan amh testinde (ağustos 2015) 0,7 idi...ama doktor beyin uzun süre hastası olupta hamile kalan çok kişi var yumurtası olmayanlar özellikle uzun süre devam ediyor.. bilmiyorum görüşmekten bişey çıkmaz görüşürsün eğer ki içine sinerse devam edersin..bu işler nasip kısmet işi doktoruna güven çok önemli..kaliteli yumurta için tamamen doğal besleneceksin, saf arı sütü

zaten canım protokol hatası olarak da geçiyor
ah ah Allah bu paragöz doktorları nasıl biliyorsa öyle yapsın..
Bakıyorumda Kaan bozkurtla ilgili güzel yorumlar var yumurta rezervi tedavisinde baya vitaminler veriyormuş. kafama yattı sanki bu doktoru bilen tanıdığınız giden bebişi olan var mı ? Kafam iyice karıştı Allahım çıkar yol göster..

Allah razı olsun canım doğru görüşmekte fayda var Allah emeklerşnş boşa çıkarmasın. sen Kaan Beyin hastasıydın değil mi ?

Allah razı olsun canım doğru görüşmekte fayda var Allah emeklerşnş boşa çıkarmasın. sen Kaan Beyin hastasıydın değil mi ?
amin canım saol... hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallah.. evet kaan beyin hastasıyım ilk denememde ondaydı 2.yi de ona devam ediyoruz..hemen tedaviye başlamıyor önce vitamin vs..hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…