Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

amin canım saol... hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallah.. evet kaan beyin hastasıyım ilk denememde ondaydı 2.yi de ona devam ediyoruz..hemen tedaviye başlamıyor önce vitamin vs..hakkında hayırlısı olsun
Sende sağol canım araştırayım biraz daha

canım bana dr biesteron ve Q enzim 100 mg verdi ama bende insilün direnci var ben diaformini bırakmıştım ona da yeniden başladım tarçın bal arısütü polen probolis karışımı içiyorum inşallah etkisini hepimiz görürüz iki seferdir uğraşıyorum fakat sonuç hüsran ama pes etmedim ruh sağlığımızı yitirmeden bebişlerimiz inşallah bizimle olsun

insilün direnci için bende diaformin kullanmıştım endokrin doktoru vermişti ama bebeğim tutunduktan sonra doktor beye söyledim (bana endokrin uzmanı verdiyse sıkıntı yok diye söylemişti) ama sonra bana kızdı ki endokrin doktoruna da trasfer olacağını söylemiştim. hemen tekrar test yaptırıyorsun dedi ve bu defa devlet hastanesine gittim bana ordaki endokrin doktoru gebelik planlayan ailelerde diaformin 3 ay öncesinde kesilmesi gerekir dedi( bir de sen nasıl hamile kaldın dedi bende zaten tüp bebek dedim) başımdan kaynar sular döküldü resmen haftası olmadan bebeğimin kalp atımı durdu nerde ne var bilmiyorum canım kısmet değilmiş. kürtajdan sonra baktım olmuyor kuruyorum kurguluyorum ilk bebeğimdi ilk kalp atımıydı vss çok zor oldu minicik bişey ama... kürtajdan 2-3 hafta sonra spor salonuna yazıldım eşim seni bırakmam beraber gideriz dedi beraber gidiyoruz hala...gerçekten orda derslere giriyorum sonra biraz kardio yapıyorum kafam dağılıyor iyi geldi yoksa psikolog falan ne yapsın sen kendin yenemedikten sonra...belki de benim hep aksilikler üst üste gitti bilemiyorum rabbim hayırlısını versin

Rabbim bizler için hayırlı kıldığı vakitleri tez zamanda versin...dayanma gücü ve yeniden başlayabilme gücü versin..Allah hayırlısını versin kuzum

Teşekkürler canım bende memorial ile İrenbe Kaan bozkurt arasında kararsız kaldım. Kaan bozkurt yumurta rezervi konusunda çok iyi diye okuyorum çoğunluk memnun ne yapacağımı bilmiyorum

Geçmiş olsun canım ya Hulusi Hoca ne diyecek bakalım akşam belki hemen tekrar başlar tedaviye..

Dün yedi tane yumurta alındı kızlar benden ağrım çok oldu yazamadım ama malesef bugüne Sadece iki tanesi kaldı iki tanesi dollenmis onların da kalitesi ne durumda bilmiyorum doktorum herşey yolunda gidecek dedi inş herşey yolunda gider

inşallah kaliteli kaliteli embriyo sonrada bebik olurlar size :)

Teşekkürler canım bende memorial ile İrenbe Kaan bozkurt arasında kararsız kaldım. Kaan bozkurt yumurta rezervi konusunda çok iyi diye okuyorum çoğunluk memnun ne yapacağımı bilmiyorum
ihtisas alanı yumurta rezerv azlığı..imkanım olsa mutlaka Kaan Bozkurt a giderdim en azından 1 kere görüşürdüm...

Selam arkadaşlar... geçen sene haziran ayında takibe almıştım bu konuyu.yaşım 31 olmasına rağmen 0.85 amh ve ultrasonda 4 folikulle çıkmıştık yola.eşimde de sayı ve hız problemi oldugundan hemen tüp bebek drunda aldık soluğu. İlk denemede 4 yumurtayla başladık 8-9 yumurta toplandı 3 tanesi olgun cikti 2 tanesi dollendi orta kaliteydi ve sonuç negatif...2 ay ara verdik bu zaman zarfında sigarayı bıraktım .hergün 1 saat açık havada düzenli yürüdüm, hergün 1 avuç goji yedim, incir yedim ,ikinci tedaviye başladığım ilk günden itibaren her sabah ac karina arı sütü bal polen tüketim. En önemlisi de pozitfitim hep olcak gözüyle baktım. Bunlari sizE belki bir faydam olur diye yazıyorum .ikinci tedavide 7 folikulle başladık aynı doz ilaca rağmen tam 21 yumurta toplandı bunlardan 7 tanesi olgun çıktı 5 tanesi dollendi ve 5.güne gittiler.önemli olan cok yumurta değil kaliteli yumurta.2 adet Blast transferi sonrası şu An ikizlerime hamileyim sukurler olsun ki ve hergün dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin diye çünkü çok zor bir imtihan biliyorum...inanın ve olcak diyerek baslayin tedaviye.. hepimizin anneliği tadması dileğiyle ...

Şuan tedavide misin sende de rezerv sorunu mu var ?
Evet maalesef dördüncü denemeden de elim boş çıktım bu beşinci olacak ama kaan beyle ilk olacak bakalım. Geçen adette ilk gorusmemizi yaptık ilaçlar verdi bu adetimde de muayene etti ilaçlara devam dedi belki diğer adette de bişey yapmam ilaçlara devam edebiliriz dedi daha yol uzun anlayacağım arkadaşım

Canim Allah emeklerini boşa çıkarmasın ben 2. Negatif aldıktan sonra tekrar tedaviye tamam demem 1 sene sürdü toparlayamadim. geçen Sene bu zamanlar 2. Yi yapmıştık. Benimde yolum uzun.. Havuz yöntemi demişti doktor hayırlısı bakalım haftaya izmire geliyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun..

Uzulmeye vaktim yok 36 oldum canım zaman aleyhime isliyor amin canım allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi

kızlar yumurtanın içinin boş çıkma ihtimali ne demek.doktor öyle bişiy söledi.sonra da aklıma takıldı.bir fikriniz var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…