Sende sağol canım araştırayım biraz dahaamin canım saol... hepimizin emekleri boşa gitmesin inşallah.. evet kaan beyin hastasıyım ilk denememde ondaydı 2.yi de ona devam ediyoruz..hemen tedaviye başlamıyor önce vitamin vs..hakkında hayırlısı olsun
canım bana dr biesteron ve Q enzim 100 mg verdi ama bende insilün direnci var ben diaformini bırakmıştım ona da yeniden başladım tarçın bal arısütü polen probolis karışımı içiyorum inşallah etkisini hepimiz görürüz iki seferdir uğraşıyorum fakat sonuç hüsran ama pes etmedim ruh sağlığımızı yitirmeden bebişlerimiz inşallah bizimle olsuncanım ben 10 şubat saizen gün aşırı iğneye başladım. bunun yanında biosteron dha ( 3x1) estofem, ace selenyum, quenzim. ilk denemede daha çok vitamin vermişti..şimdi de yumurta geliştirici iğnelere başladık bakalım yumurtalar sonra belli olcak canım haftaya büyüyüp büyümediği belli olur kontrolümüz var..umarım işe yarar burdan yazarım. siz nerde tedavi oluyorsunuz? hangi ilaçları kullunıyorsunuz? geçmiş olsun rabbim hepimize şifa versin kucaklarımızı doldursun...
insilün direnci için bende diaformin kullanmıştım endokrin doktoru vermişti ama bebeğim tutunduktan sonra doktor beye söyledim (bana endokrin uzmanı verdiyse sıkıntı yok diye söylemişti) ama sonra bana kızdı ki endokrin doktoruna da trasfer olacağını söylemiştim. hemen tekrar test yaptırıyorsun dedi ve bu defa devlet hastanesine gittim bana ordaki endokrin doktoru gebelik planlayan ailelerde diaformin 3 ay öncesinde kesilmesi gerekir dedi( bir de sen nasıl hamile kaldın dedi bende zaten tüp bebek dedim) başımdan kaynar sular döküldü resmen haftası olmadan bebeğimin kalp atımı durdu nerde ne var bilmiyorum canım kısmet değilmiş. kürtajdan sonra baktım olmuyor kuruyorum kurguluyorum ilk bebeğimdi ilk kalp atımıydı vss çok zor oldu minicik bişey ama... kürtajdan 2-3 hafta sonra spor salonuna yazıldım eşim seni bırakmam beraber gideriz dedi beraber gidiyoruz hala...gerçekten orda derslere giriyorum sonra biraz kardio yapıyorum kafam dağılıyor iyi geldi yoksa psikolog falan ne yapsın sen kendin yenemedikten sonra...belki de benim hep aksilikler üst üste gitti bilemiyorum rabbim hayırlısını versincanım bana dr biesteron ve Q enzim 100 mg verdi ama bende insilün direnci var ben diaformini bırakmıştım ona da yeniden başladım tarçın bal arısütü polen probolis karışımı içiyorum inşallah etkisini hepimiz görürüz iki seferdir uğraşıyorum fakat sonuç hüsran ama pes etmedim ruh sağlığımızı yitirmeden bebişlerimiz inşallah bizimle olsun
Rabbim bizler için hayırlı kıldığı vakitleri tez zamanda versin...dayanma gücü ve yeniden başlayabilme gücü versin..Allah hayırlısını versin kuzumCanlarım maalesef yine olmadı 2 si boş 2 si erken çatlama3. Tedavimde transfer olmadan son bulmuş oldu yanımda olduğunuz dualarınız dan eksik etmediğiniz için teşekkür ederim hepinize
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız
Canlarım maalesef yine olmadı 2 si boş 2 si erken çatlama3. Tedavimde transfer olmadan son bulmuş oldu yanımda olduğunuz dualarınız dan eksik etmediğiniz için teşekkür ederim hepinize
Sizleri seviyorum iyi ki varsınız
inşallah kaliteli kaliteli embriyo sonrada bebik olurlar size :)Dün yedi tane yumurta alındı kızlar benden ağrım çok oldu yazamadım ama malesef bugüne Sadece iki tanesi kaldı iki tanesi dollenmis onların da kalitesi ne durumda bilmiyorum doktorum herşey yolunda gidecek dedi inş herşey yolunda gider
ihtisas alanı yumurta rezerv azlığı..imkanım olsa mutlaka Kaan Bozkurt a giderdim en azından 1 kere görüşürdüm...Teşekkürler canım bende memorial ile İrenbe Kaan bozkurt arasında kararsız kaldım. Kaan bozkurt yumurta rezervi konusunda çok iyi diye okuyorum çoğunluk memnun ne yapacağımı bilmiyorum
öyle mii ay ALLAH razı olsun canım senide beni tüm isteyenleri bebeklerine kavuştursun inşAllahihtisas alanı yumurta rezerv azlığı..imkanım olsa mutlaka Kaan Bozkurt a giderdim en azından 1 kere görüşürdüm...
aminnnn cümlemizi inşallahhhöyle mii ay ALLAH razı olsun canım senide beni tüm isteyenleri bebeklerine kavuştursun inşAllah
Aa ne kadar çok kaan beyin hastası varmış burda ben de kaan beyin hastasıyımcanım bana doktorum saf arı sütünü önermişti ama doğalını bulabilirsen dedi. haftasonu elime geçti kullanmaya yeni başladım.. bu arada bende kaan bozkurt'un hastasıyım
Noldu Can'ım ne Dedi Dr unGeçmiş olsun canım ya Hulusi Hoca ne diyecek bakalım akşam belki hemen tekrar başlar tedaviye..
Şuan tedavide misin sende de rezerv sorunu mu var ?Aa ne kadar çok kaan beyin hastası varmış burda ben de kaan beyin hastasıyım
Evet maalesef dördüncü denemeden de elim boş çıktım bu beşinci olacak ama kaan beyle ilk olacak bakalım. Geçen adette ilk gorusmemizi yaptık ilaçlar verdi bu adetimde de muayene etti ilaçlara devam dedi belki diğer adette de bişey yapmam ilaçlara devam edebiliriz dedi daha yol uzun anlayacağım arkadaşımŞuan tedavide misin sende de rezerv sorunu mu var ?
Canim Allah emeklerini boşa çıkarmasın ben 2. Negatif aldıktan sonra tekrar tedaviye tamam demem 1 sene sürdü toparlayamadim. geçen Sene bu zamanlar 2. Yi yapmıştık. Benimde yolum uzun.. Havuz yöntemi demişti doktor hayırlısı bakalım haftaya izmire geliyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun..Evet maalesef dördüncü denemeden de elim boş çıktım bu beşinci olacak ama kaan beyle ilk olacak bakalım. Geçen adette ilk gorusmemizi yaptık ilaçlar verdi bu adetimde de muayene etti ilaçlara devam dedi belki diğer adette de bişey yapmam ilaçlara devam edebiliriz dedi daha yol uzun anlayacağım arkadaşım
Amin inş hepimizeinşallah kaliteli kaliteli embriyo sonrada bebik olurlar size :)
Uzulmeye vaktim yokCanim Allah emeklerini boşa çıkarmasın ben 2. Negatif aldıktan sonra tekrar tedaviye tamam demem 1 sene sürdü toparlayamadim. geçen Sene bu zamanlar 2. Yi yapmıştık. Benimde yolum uzun.. Havuz yöntemi demişti doktor hayırlısı bakalım haftaya izmire geliyorum Allah cümlemizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?