Can'ım ben mesela 3 kere opu oldum ama boş çıktı. Aynı tavuk yumurtasında olduğu gibi bizim yumurtamızında bir sarısı bir akı var Bebek sarıdan oluyor. O sarı sıvı ile sperm birleşiyor ancak boş yumurta da o sarı sıvı olmuyor ya da az oluyorkızlar yumurtanın içinin boş çıkma ihtimali ne demek.doktor öyle bişiy söledi.sonra da aklıma takıldı.bir fikriniz var mı.
peki niye oluyor böle bişey,kullandığımız iğneler içi boş çıkarsa yalan olucak yaniCan'ım ben mesela 3 kere opu oldum ama boş çıktı. Aynı tavuk yumurtasında olduğu gibi bizim yumurtamızında bir sarısı bir akı var Bebek sarıdan oluyor. O sarı sıvı ile sperm birleşiyor ancak boş yumurta da o sarı sıvı olmuyor ya da az oluyor
Aynen öyle dünyanın ilacını kullanıyorsun ama Yumurta boş büyüyorpeki niye oluyor böle bişey,kullandığımız iğneler içi boş çıkarsa yalan olucak yanisil baştan tekrar hazırlık mı yapılıyor böle durumlarda.
amin cnm.yumurta toplandıktan sonra kesinleşiyor boş olup olmadığı anladığım kadarıyla.pazertesi yada salı gibi opu olucak benimde bakalım ne çıkacak.zaten azcık yumurta oluşuyor.onun da içi boş çıkarsa baştan 1-0 gerideyiz. Allah bize hepimize şu güzel günler yüzü suyu hürmetine yardım etsin.benim durumlar muallak bikaç güne belli olcak.senin kaç yumurtan oluşmuştu cnm.tedavin öteki aya mı kaldı pekiAynen öyle dünyanın ilacını kullanıyorsun ama Yumurta boş büyüyordaha iki gün önce yaşadım Can'ım bu durumu maalesef
Hormon bozukluğundan dolayı işte . Zaten aldığımız iğnelerim içimde de fsh var ya iyi gelmeyip yumurtaya boş büyütebiliyor maalesef
Umarım sende böyle bir durum gerçekleşmez
Amin Can'ım 4 yumurta olmuştu 2 si erken çatladı 2 si boş çıktı maalesef iptal oldu biraz dinlenip tekrar deneyeceğiz Can'ım inşallah dolu dolu olsun yumurtaların allahım can versinamin cnm.yumurta toplandıktan sonra kesinleşiyor boş olup olmadığı anladığım kadarıyla.pazertesi yada salı gibi opu olucak benimde bakalım ne çıkacak.zaten azcık yumurta oluşuyor.onun da içi boş çıkarsa baştan 1-0 gerideyiz. Allah bize hepimize şu güzel günler yüzü suyu hürmetine yardım etsin.benim durumlar muallak bikaç güne belli olcak.senin kaç yumurtan oluşmuştu cnm.tedavin öteki aya mı kaldı peki
amin cnm ya ,zor süreçler yaşıyoruz,inşallah sonumuz iyi olur,teşekkür ederim yardımcı olduğun için.Amin Can'ım 4 yumurta olmuştu 2 si erken çatladı 2 si boş çıktı maalesef iptal oldu biraz dinlenip tekrar deneyeceğiz Can'ım inşallah dolu dolu olsun yumurtaların allahım can versin
arkadaşım sen bilirsin ama üç yumurta gözüküyorsa ilaçsız havuz yöntemi az ilaçla daha kaliteli embriyo ile gerekirse ayda bir embriyo ile biriktirip daha sonra transfer yaptırırsan hem vücudunu yormamış hem de psikolojik olarak rahatlarsın ben öyle yapmayı düşünüyorum benim geçen ay altı yumurta toplandı ama adam akıllı bir tanesi birinci kalite idi yani şunu demeye çalışıyorum eğer az ilaç kullanmış olsaydım yine o bir tane embriyoyu elde edecektim ama o kadar ilaç ve psikolojik olarak kendimi yıpratmayacaktımmerhaba arkadaşlar, ankarada tüp bebek merkezi öneriniz var mı nova... hakkında yorumlarınız neler, 2-3 aydır takviyelerimi kullandım bu ay start vereceğim, centruma gitmiştim 25 ocakta 3 yumi görülmüştü, direk tüp dedi, iki doz puregon 300 vuruldum vazgeçtim, hazır değildim.. ilaçsız tüp bebek mi olmalı acaba diyorum
Hiç öyle düşünme ben de en kötü embriyolari az ilaçla tek yumurta safhasinda gördüm ilk mini de yumurta boş çıktı iptal ikinci mini de bir yumurta orta kalite üçüncü mini de bir yumurta orta kalite biri cozunurken bozuldu sadece bi taneyle transfere girdim o da tutunamadı zaten oysa daha önceki iki seferde birinci kaliteydi yumurtalar yani hiç kendini uzme keşke böyle yapsaydım diye herşey bahane allahım daha fazla aratmasin bu mübarek günlerde sesimizi duysun inşallaharkadaşım sen bilirsin ama üç yumurta gözüküyorsa ilaçsız havuz yöntemi az ilaçla daha kaliteli embriyo ile gerekirse ayda bir embriyo ile biriktirip daha sonra transfer yaptırırsan hem vücudunu yormamış hem de psikolojik olarak rahatlarsın ben öyle yapmayı düşünüyorum benim geçen ay altı yumurta toplandı ama adam akıllı bir tanesi birinci kalite idi yani şunu demeye çalışıyorum eğer az ilaç kullanmış olsaydım yine o bir tane embriyoyu elde edecektim ama o kadar ilaç ve psikolojik olarak kendimi yıpratmayacaktım
sende haklısın canım insan olmayınca keşkelere başka protokollere sığınıyor rabbim fazla aratmasın canımHiç öyle düşünme ben de en kötü embriyolari az ilaçla tek yumurta safhasinda gördüm ilk mini de yumurta boş çıktı iptal ikinci mini de bir yumurta orta kalite üçüncü mini de bir yumurta orta kalite biri cozunurken bozuldu sadece bi taneyle transfere girdim o da tutunamadı zaten oysa daha önceki iki seferde birinci kaliteydi yumurtalar yani hiç kendini uzme keşke böyle yapsaydım diye herşey bahane allahım daha fazla aratmasin bu mübarek günlerde sesimizi duysun inşallah
cvp için teşekkürler, kafam karışık bu konuda yüksek ilaç kaliteyi bozuyor diyorlar ama belki de kalitesiz yumiyi olduğu gibi büyüttüğü için sonuç öyle oluyor bilemiyoruz ki, ama işte o hormon iğnesi de beni çok fena yaptıarkadaşım sen bilirsin ama üç yumurta gözüküyorsa ilaçsız havuz yöntemi az ilaçla daha kaliteli embriyo ile gerekirse ayda bir embriyo ile biriktirip daha sonra transfer yaptırırsan hem vücudunu yormamış hem de psikolojik olarak rahatlarsın ben öyle yapmayı düşünüyorum benim geçen ay altı yumurta toplandı ama adam akıllı bir tanesi birinci kalite idi yani şunu demeye çalışıyorum eğer az ilaç kullanmış olsaydım yine o bir tane embriyoyu elde edecektim ama o kadar ilaç ve psikolojik olarak kendimi yıpratmayacaktım
ilaçsız mini tüp mü yapıldı sizeHiç öyle düşünme ben de en kötü embriyolari az ilaçla tek yumurta safhasinda gördüm ilk mini de yumurta boş çıktı iptal ikinci mini de bir yumurta orta kalite üçüncü mini de bir yumurta orta kalite biri cozunurken bozuldu sadece bi taneyle transfere girdim o da tutunamadı zaten oysa daha önceki iki seferde birinci kaliteydi yumurtalar yani hiç kendini uzme keşke böyle yapsaydım diye herşey bahane allahım daha fazla aratmasin bu mübarek günlerde sesimizi duysun inşallah
canım banada kullan dediler diaformini ben de iki gündür kullanıyorum düzenli olarak bıraksammı o zamaninsilün direnci için bende diaformin kullanmıştım endokrin doktoru vermişti ama bebeğim tutunduktan sonra doktor beye söyledim (bana endokrin uzmanı verdiyse sıkıntı yok diye söylemişti) ama sonra bana kızdı ki endokrin doktoruna da trasfer olacağını söylemiştim. hemen tekrar test yaptırıyorsun dedi ve bu defa devlet hastanesine gittim bana ordaki endokrin doktoru gebelik planlayan ailelerde diaformin 3 ay öncesinde kesilmesi gerekir dedi( bir de sen nasıl hamile kaldın dedi bende zaten tüp bebek dedim) başımdan kaynar sular döküldü resmen haftası olmadan bebeğimin kalp atımı durdu nerde ne var bilmiyorum canım kısmet değilmiş. kürtajdan sonra baktım olmuyor kuruyorum kurguluyorum ilk bebeğimdi ilk kalp atımıydı vss çok zor oldu minicik bişey ama... kürtajdan 2-3 hafta sonra spor salonuna yazıldım eşim seni bırakmam beraber gideriz dedi beraber gidiyoruz hala...gerçekten orda derslere giriyorum sonra biraz kardio yapıyorum kafam dağılıyor iyi geldi yoksa psikolog falan ne yapsın sen kendin yenemedikten sonra...belki de benim hep aksilikler üst üste gitti bilemiyorum rabbim hayırlısını versin
e2 baktır canım bana öyle diyen dr beni boşuna opu işlemine aldı ve yumurtalar boş çıktı e2 150 ve üzeri olmalıymış şimdi giittiğim dr yücel bey acıkladı e2 baktırmadan opuya girme benim başıma geldi kimsenin başına gelsin istememkızlar yumurtanın içinin boş çıkma ihtimali ne demek.doktor öyle bişiy söledi.sonra da aklıma takıldı.bir fikriniz var mı.
canım ben onu bilemem ben endokrin doktorunun verdiği ilaçları kadın doğum doktoruma sorup öyle kullanıyordum o da endoktrin doktoruna durumunu anlattıysan doğrudur diyordu ama bebek tuttuktan sonra tabi durumlar değişti.. ben çayı şekersiz içiyorum artık arada ayda satta içersem türk kahvesi olsun nescafe onlarda şekersiz az tuzlu vs ne bileyim herşeyden kısmaya başladım herşey bebek için..artık nescafe falan içmiyorum kafein var diye...doktoruna sormadan hareket etme bence canım... biraz kendin dikkat edersen normale döner diye düşünüyorum sen bilirsin..canım banada kullan dediler diaformini ben de iki gündür kullanıyorum düzenli olarak bıraksammı o zaman
merhabalar...e2 oldukça iyi çıkmış, normalde 150-200 lük bir e2 değeri istenir yumurta başına...çatlamaması için de bir iğne veriyordu dr.ondan kullandınızmı..bence çatlamamıştır ve çatlasa opu olmuyor çünkü..gayet güzel bir e2 değeri opuya 3 ile girip 6 ile çıkanlar oluyor. belkide sizinkide öyle olur..hayırlısı inşallahArkadaşlar merhaba bişey soracağım.Beni transferden 3-4 gün önce dr kontrol etmişti 4 sol tarafta 1 sağ tarafta güzel yumurtalar var demişti ama toplamada 3 yumurta çıktı :/ sonra e2 istemişti e2 1243 çıktı.Normalde ilaç kullanım süremi uzatacaktı sonuca göre beni hem transfere çağırdı.Şimdi kafamda bin türlü sorular var acaba yumurtalarım erken mi çatladı da dr.bişi demedi
merhabalar...e2 oldukça iyi çıkmış, normalde 150-200 lük bir e2 değeri istenir yumurta başına...çatlamaması için de bir iğne veriyordu dr.ondan kullandınızmı..bence çatlamamıştır ve çatlasa opu olmuyor çünkü..gayet güzel bir e2 değeri opuya 3 ile girip 6 ile çıkanlar oluyor. belkide sizinkide öyle olur..hayırlısı inşallah
amin canım ilklerde tutmayan çok duyuyoruz ikinci de tutar inşallah sağlıkla sıhhatleBenim ymurtalardan 1 tanesi döllendi oda tutmadı zaten.Ben şimdi kafamda bunları kuruyordum sizlere de sorayım dedim bi dahaki ay 2.denemeyi yapacağız.Doktorum % 100 lük bir döllenmeydi niye olmadı bende anlamadım dedi :/ Bakalım herşey kısmet.Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
Allah hayırlısını versin..inşallah bir sonrakine...demekki kaliteli bir şekilde döllenmiş ama işte gerisi takdiri ilahi bildiğimiz gibi..Benim ymurtalardan 1 tanesi döllendi oda tutmadı zaten.Ben şimdi kafamda bunları kuruyordum sizlere de sorayım dedim bi dahaki ay 2.denemeyi yapacağız.Doktorum % 100 lük bir döllenmeydi niye olmadı bende anlamadım dedi :/ Bakalım herşey kısmet.Allah hayırlısını nasip etsin hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?