Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar günaydın.. ben biesterona başladım sizede tavsiye ederim.. buarada soğan suyu ve hayıt tohumunada başladım... bizim durumda olupta bitkisel kürlerden sonuç alanlar çok fazla...hatta 4 ay önce benim özeldeki doktorum bi aktar tarif etmişti tüpe başlama olmaz demişti , o kürü kullan 2 ay öncesinden, ondan sonra tüpe başla diye ama almamıştım kürü...o kürü almayı da istiyorum ama çok pahalı 400 tl.. neyse ben kendi kürümü kendim yapıyorum şimdilik :) moraliniz yüksek olsun derdimiz aynı ....sizleri seviyorum ...

günaydın, bende iki aydır arginmax, coenzim kullanmıştım, benim soğan kürüm bugün bitti, dhea bir buçuk aydır kullanıyorum, faydası oldu gerçekten bir haftadır gerçekten farklı hissediyorum..

günaydın, bende iki aydır arginmax, coenzim kullanmıştım, benim soğan kürüm bugün bitti, dhea bir buçuk aydır kullanıyorum, faydası oldu gerçekten bir haftadır gerçekten farklı hissediyorum..
hernekadar ''çocuk istediğimiz için ''yumurta rezervinden dolayı sıkıntılar yaşıyor olsakta , yaşam kalitesini çookk düşürdüğünü kabul ediyorum ben kendi adıma söyleyim, günde 1 paket sigara içiyordum yaşamak için besleniyordum resmen,, üstelik yıllardır kistlerimde olmasına rağmen kendime hiç iyi bakmadım...demek istediğim bu durumum yeni çıkmış gibi görünsede aslında yılların birikimi..... oto çöpe ağlamışım , 5 , 10 tane doğurabilecekmişim gibi nigotini yüklemişim vücuduma ..hıııhhhh şimdide böyle uğraşırım..adetim düzenli olmasınıda bekleriiiim,,, cinsel sorunlarım çözülsün diye dualarda okuruum bitkisel kürlerde yaparııım.... demekki neymiş yaşamadan öğrenilmezmişşş... ne diyim ağlicak zamanım yok... :) kendime bakmadığım yıllara sayıp , büyük bi hızla eski sağlıklı metobolizmamı geri getirmeye çalışıyorum :) geri gelirse

doğru söylüyorsun birdenbire olmadı bunlar, düzelmesi de birden bire olmuyor en az 3 aylık kür diyorlar ya, mesela allerjen bir gıdayı aldığında gıdayı kessen bile vücuttan atılması en az bir aymış hiçbir şey hop diye olmuyor
ne zaman başlıyorsun tüpe? ben Allah nasip eder ve merkeze karar verebilirsem ve 2. günüm pazara denk gelmez ise bu ay başlayayım diyorum, takviyelerin etkisi geçmesin :) kötü beslendim bu ay ya nutella yarım kavanoz, börek, poaça, az da olsa baklava falan yedim, peh :)

Amin Can'ım 4 yumurta olmuştu 2 si erken çatladı 2 si boş çıktı maalesef iptal oldu biraz dinlenip tekrar deneyeceğiz Can'ım inşallah dolu dolu olsun yumurtaların allahım can versin
canım geçmiş olsun çook üzüldüm senin doktrorun kim önden giden yumurtalar boş çıkmış diğer iki tane çatlamadan alınabilirdi yumurta boytlarına göre opu tarihin biraz geç gelmişti bana canım bir merkeze 3 kere şans vericen şahsen ben öyle yapıyorum..o kadar umutlarla tedaviler 0luyoruz iğnelerle hormon alıyoruz Allah yardımcımız olsun canım..aşılama önermedimi canım..

ohhh afiyet olsun ters etki yapsın da, o yediklerin tatlılar börekler, içi dolu dolu yumurtalar olsun inşallah :) sen daha iyi bilirsin canm hissedersin vücudundaki değişimi ... ben hissediyorum sağlıklı olduğum ay mesela yorgun hissetmiyorum kendimi ,,, saçlarım dökülmüyor mesela cinsel olarak daha aktif oluyorum filan... inan buna ben böyle hissettiğim aylar hormonlarım harika çıkıyor... AMA BENİM ÖĞRENDİĞİM EN ÖNEMLİSİ ŞU OLDU Kİ ,,DEVAMLI OLARAK SAĞLIKLI METEBOLİZMA İŞLİCEKKİ VÜCUT KONTROLLÜ OLARAK ÜRESİN .. ...BEN TEDAVİYE ŞÖYLE ADET OLUNCA HORMONLARIMA BAKTIRCAM YİNE DEĞİŞİM OLMUŞMU DİYE EĞER OLUMLU BİŞEY VARSA HOCADA EVET derse başlicam ..İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ELDE EDERSİN CANM ... DEVAM ET AMA EN AZINDAN CEVİZ VE ARI SÜTLÜ BAL YEMENİ TAVSİYE EDİYORUM..

Son düzenleme:
Can'ım merhaba ulun Uluğ doktorum çok emek veriyor çok uğraşıyor bütün istatistikleri düşündük pazartesi mi salı mı ikisşnindr avantaj ve dezavantajlarını konuştuk .. Benim yumurtalar aynı oranda büyümüyor sorumumuz bu o yüzden opu yaparken arada kalıyor
Mesela büyük klanlar değil küçük olanlar çatlamış bu kimin başıma gelir ki biraz ara verdim zaten şimdi çok yoruldum Dr im sadece ameliyathane parası verdi merkeze maddi anlamda çok yardımcı olan bir Dr.. Bakalım kuzum buda benim şansım valla transfer olamadığım için henüz merkezle ilgili bir düşünce de oluşamıyor kafamda

Ulun Bey in çok iyi bir dr olduğunu duydum...sanırım rezerv azlığında da uzman...bende İstanbulda tedaviye başlayabilirim durumu toparlarsam, Aret bey yada Emre karatekelioğlunu düşünüyorum.
bu dinlenme sürecinde umarım kendini toplarsın...hem yazda geliyor belki ufacık bir tatil bu toplanma sürecinde daha da yardımcı olur sana..Allah seninde bizimde yardımcımız olsun ...

Esracigim sen saizenle beraber incir kuru de yapmismiydin

Arkadaşlar günaydın,umarım herkes iyidir.Güzel bir hafta sonu diliyorum hepinize :) Ben biosteron kullanmaya başladım dr.bana günde 2 defa kullanmam gerektiğini söylemişti öyle yapoyrum. Bunu kullanan arkadaşlar günde kaç tane kullanıyor acaba ?

Ben de iki tane kullanıyorum canım

Meraba arkadaşlar kafan çok karışık 4.tedavy başlıcan ilk muayene 15 de doktor hemen başlıcak ama ben emin deyilin aynı doktoruma mı devam edeyim yoksa gebelik aşısı, balanslama yöntemi uygulayan merkezdende aradılar bidaha deneöe şansım olmaya bilir çünkü ne yapacagımı şaşırdım fikri olan varmı yardım ederseniz sevinirim

Canım ilk doktorum sabah akşam demişti 1 kutu kullanıp bırakmıştım, şimdiki doktorum günde 3 kez kullan dedi 3 aydır kullanyorum. Bir arkadaşımıza da doktoru akşam tek seferde 3ünü birden kullandırıyormuş. En iyisi kendi doktorunu dinlemen tabi.

Emin olmadan başlaman doğru değil, doktoruna tam güvenmelisin bence arkadaşım. Aynı yerde 4.denemense eğer mutlaka farklı doktorlardan fikir almanı öneririm zaten.

Emin olmadan başlaman doğru değil, doktoruna tam güvenmelisin bence arkadaşım. Aynı yerde 4.denemense eğer mutlaka farklı doktorlardan fikir almanı öneririm zaten.
Yok aynı yer değil bu doktorumla bir denememiz olmuştu iki emriyo trasfer etmişti tutmadı yeni tedavilermi denesem off çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…