Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım hoca bana , günde 2 tane iç dedi yani sabah akşam ... ama mutlaka d vitamini iç çünkü prof. bana çok iyi gelir dedi d vitamini için..

canım bahçeci iyi bir merkez ulun beyin adını çook duyudum onunda hastası çook evet bizm yumurta rezervimiz az olduğu için dengesiz büyüyobiliyor benimde erken çatlamıştı bahçeciye ilk tedavime başladığımda hemen aşılama yapalım demişti erbil bey..cetrotide yapıyormuydun canım Allahım ne yazdıysa onu yaşıyoruz madi yönden durumun iyise bence hiç ara verme canım yumurtan varsa tedavine devam et bir gün yakılıycaz o altın yumurtamızı..

Ben 6 ay gunde 3 tane kullandım. Etkisini 16 hafta sonra gösterıyor. Dr gunluk 75 mg almalısın dedi. Eger bu şekilde hamilelik olmazsa tüp e baslarız dedi. Tupe basladık. Gıttıgımde 19 mm folikül ve bır suru mınıkler gorunuyordu. Ama bunlara dokunmayıp bır sonraki adetımle baslattı. Zaten uzun protokol dusundu 21. Gunde basladım. Ilgınçtır onca ılaca ragmen sadece 2 tane gelişti tek yumurtalıkta ve 14mm 11mm. Sımdı 4 gun daha ılaç kullanıcam. Ve 18mm ustu olursa toplanacaklar.

Arkadaslar ben yumurtalarımı toplandıktan sonra dondurmayı düşünüyorum ve 6 ay kadar sonra transfer etmeyi planlıyorum bazı özel sebeplerden dolayı hamilelik şimdi düşünmüyorum. Hoş belki de boş çıkacak yumurtalar ya da tutunmayacak bilemiyorum ama aklımdaki bu. Eger böyle bir fırsatım olursa dondurulmuş yumurta şansı daha mı düşüktür sizce. Bilginiz var mı? Ve arada oluşan yumurtalarımızı natürel siklus ile toplayabiliyormuşuz. Bu konuda bilginiz varsa paylaşabilir misiniz.

Kızlar benimde hastaneden aradılar haziranda tedaviye başlayacağız dediler ama bana doktor sadece 2 ay önce bemiks c ve folibol verdi başka vitamin vermedi sizce alayimmi birde ben ısırgan otu tohumunu duydum onu sabahları yoğurtla yiyeceğim sizin yorumunuzu merak ettim

Ben onu duymamıştım ama tedavi öncesinde incir, çörek otu, d vitamini, dediğin vitaminleri kullan bence. Yumurtalıklarını güçlendirirsin. Hatta eşin de keçiboynuzu tüketsin. Sağlıklı yaşam ve beslenme gerçekten çok etkili. Benim görümcem 42 yasında ve hormonları hiç iyi değildi. Çocuk düşüncesi de yoktu. Sadece menopozumu rahat geçireyim derdindeydi ve gnc de bir vitamin almış. 2 veya 3 ay kullanmış. Bir duydukki hamile kendi de şokta. Ben adını öğrenince paylaşıcam burada. Hatta sorayım hemen.

Sorsana canım ya eşimde solgar in ürününü almayı düşünüyor ama karar vermedik

Ben de kullandım Can'ım ve çok iyi geldi kullandığım ay 4 yumurtam olmustu bu de biestoron kullanmıştım gnc arginmax women esim de erkek için olanını kullanmıştı

Ben de kullandım Can'ım ve çok iyi geldi kullandığım ay 4 yumurtam olmustu bu de biestoron kullanmıştım gnc arginmax women esim de erkek için olanını kullanmıştı
Belki de odur. Ama görümcemin yaş 42 fsh 17 felandı. Amh ına baktırmadı zaten çocuk için degıldı. Ben o ara testlerı yaptırırken acaba benimkiler ne durumda dıyw meraktan olcturdu hatta degerıni hatırlamıyorum dr u östrojeniniz çok az demiş ona. Sonra o da gnc den almış bir vitamin. Bana dediki bence o iyi geldi. Sen de kullan. Ama ben şu an çok yoğun ilaç kullanıyorum diye ilgilenmedim. Tedavim bittikten sonra başlıycam. Adını da ogrenır ogrenmez paylaşıcam

Kızlar slm istanbulda oturuyorum, cok iyi merkez ve dr tavsiyenize ihtıyacım var rezerv azlıgım var ... Mustafa bahceci hastasıydım memnun kalmadım, ticarethane olmuş orası resmen

Kızlar slm istanbulda oturuyorum, cok iyi merkez ve dr tavsiyenize ihtıyacım var rezerv azlıgım var ... Mustafa bahceci hastasıydım memnun kalmadım, ticarethane olmuş orası resmen
geçmiş olsun canım bende de rezerv azlığı var ve izmir irenbe tüp bebek kaan bozkurt un hastasıyım düşünürsen bi görüş istersen 2.deneme için tedaviye tekrar başladık ilk tuttu fakat kalbi durdu bebeğimin 8 haftalıktı kürtaj oldum

Benimde aynı cnm ilk denememde 3 aylıkken kalpleri durdu

Can'ım desteğin için sağol tabi devam edeceğim gücüm yettiğince kuzum ilaçlar biraz çıksın vücuttan 2-3 ay sonra inşallah Can'ım benim :)

Kizlar meraba.temmeuz agustos gibi ikinci tedaviye basliycam kismet olursa.bana onerileriniz neler bu bekleme suresinde neler kullanmaliyim.her ay bir ampul dvit kullaniyorum zaten d vitaminim cok dusuk.burda biestronu duyuyorum cok kendim alip baslasam bi zarari olurmu.

Antiaging olarak verilen bit pazarında bile satılan bir ilaç. Ama hormon. Danış yinede yumurtalıkları güçlendirmek için. Sıkıntın rezerv azlıgıysa eger.

Antiaging olarak verilen bit pazarında bile satılan bir ilaç. Ama hormon. Danış yinede yumurtalıkları güçlendirmek için. Sıkıntın rezerv azlıgıysa eger.
Canim malesef benimde sorun rezerv azligi.amh 0.2 fsh normal cikiyor gerci hep.universitede raporluu yaptiriyorum.malesef onlar sira gelmeden cagirmadan doktorla gorusmek mumkun degil.disardanda baska bi doktorla gorusmuyorum buaara.doktorlara ara verdim diyebilirim.oyuzden danisabilecegim kimse yok.oyuzden sizlere sorayim dedim sonucta burda cogumuz ayni dertten muzdaribiz..

Benimde amh 0.2 ydi. Doktorum tedavıye baslamadan 6 ay dhea kullanmamı istedi. Ama böyle bir durumda ben kafama göre ilaç almayı tercih etmem. Sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…