selam kızlar uzun zamandır giremedim.Starsuziden haber var mı?filo,imoj,dus ne haber nasın gidiyor?
40 İLE 160 DI SANIRM.yaş 33.cnm fsh gayet iyi e2 pek bilmiyorum referans aralığı kaç......snn yaş kaçtı cnm.....
emikad iyiyim canım ya,toparlandım ben bu ay sonu baska bir merkezle konusmaya gidicem bakalım neler olucak filo basla artık neyi bekliyosun valla benimde iyi degil ama olumlu düsünüyorum kısmet artık
dus canım ne oldu herkes karamsar olmuş,mücadelemizi unutmayın,elimizden geleni yapacağz,inan bende şubatta başlarım dedim ama zor şimdi dheaya takrar başladım belim için mart nisanı beklemem gerek miş,hayırlısı canım
emikad dha yı doktor mu verdi?senin kacıncı denemen merak ettim.starsuzi yi sormussun tedavisi iptal olmus,toparlanmaya calısıyo daha iyi olucak insallah zamana ihtiyacı var.bende bu ay sonu görüsmeye gidicem bakalım bu yeni yer ne diyecek .zaman geciyo cok hızlı maddi sorunlar halledildiyse bence beklememek lazım allah nasip edicek günün birinde
Kızlar 2 güne kalmaz tüpe başlıyorum.haberiniz ola.muayene oldum.3 tane gibi yumurta varmış.
Kızlar 2 güne kalmaz tüpe başlıyorum.haberiniz ola.muayene oldum.3 tane gibi yumurta varmış.
cok sevindim hadi hayırlı olsun insallah kaliteli yumoslar allah nasib etsin ,emikad insallah bu kez hersey yolunda olur,bebisine kavusursun tatlım .Allahım bizi daha fazla bekletmesin semramus bakım doktorun hangi ilacı yani igneyi kullandırıcak dozaj nasıl olucak .merak ediyorum gelismelerini yazmayı unutma
MERHABA ben siteye yeni üye oldum kendime uygun topikler arıyorum bu başlıkta dikkatimi çekti çünkü benim yumurta rezervimde az.iki kez tüp bebek denedik,birinde yumurta oluşmadı,ikincisinde bir tane oluştu ama kendiliğinden çatladı.Biraz ara verdik aralık ayında ÜÇÜNCÜ DENEMEMİZİ YAPTIK,TEK YUMURTA OLUŞTU,DÖLLENDİ VE TRANSFER YAPILDI,ama 11 ocakta sonucun negatif olduğunu öğrendim,40 yaşındayım.Biliyorum yaş dezavantaj ama ben umut etmek istiyorum,yumurta sayısını artırmak için ne yapabilirim,hayıt suyundan ve dhea'dan bahsediliyor,ben ankarada gürgan clinikte tedavi oldum ama bana hiç ilaç falan kullan demediler. Merak ettim,cevaplarsanız sevinirim,sevgiler
cok sevindim hadi hayırlı olsun insallah kaliteli yumoslar allah nasib etsin ,emikad insallah bu kez hersey yolunda olur,bebisine kavusursun tatlım .Allahım bizi daha fazla bekletmesin semramus bakım doktorun hangi ilacı yani igneyi kullandırıcak dozaj nasıl olucak .merak ediyorum gelismelerini yazmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?