Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

selam kızlar uzun zamandır giremedim.Starsuziden haber var mı?filo,imoj,dus ne haber nasın gidiyor?

cnm selam....nasılsın....bnde bu ay başlıycaktım ama psikolojık olarak kendimi hazır hisstemıyorum kendimi....bilmyrm kafam karışık....

emikad iyiyim canım ya,toparlandım ben bu ay sonu baska bir merkezle konusmaya gidicem bakalım neler olucak filo basla artık neyi bekliyosun valla benimde iyi degil ama olumlu düsünüyorum kısmet artık

kızlar bir okumanızı rica edeceğim.ne zor bir karar.ama insan bu karara bile sevinerek kucak açıyo..

evet okudum ama çocuğum olmasını çok istememe rağmen aslaa kabul edemiyeceğim ve rüyama girdiğinde bile uyandıktan sonra çok şükür rüyaymış dediğim bi durum.

semramus bu ay baslıyacakmısın hadi hayırlı olsun.
meldi sen nasılsın kist olayı insallah gecmistir

emikad iyiyim canım ya,toparlandım ben bu ay sonu baska bir merkezle konusmaya gidicem bakalım neler olucak filo basla artık neyi bekliyosun valla benimde iyi degil ama olumlu düsünüyorum kısmet artık

dus canım ne oldu herkes karamsar olmuş,mücadelemizi unutmayın,elimizden geleni yapacağz,inan bende şubatta başlarım dedim ama zor şimdi dheaya takrar başladım belim için mart nisanı beklemem gerek miş,hayırlısı canım

dus,imoje,filo canlar starsuzinin yanlış okumadımsa tedaviye başlamış olması gerek.Haber yok mu?

emikad dha yı doktor mu verdi?senin kacıncı denemen merak ettim.starsuzi yi sormussun tedavisi iptal olmus,toparlanmaya calısıyo daha iyi olucak insallah zamana ihtiyacı var.bende bu ay sonu görüsmeye gidicem bakalım bu yeni yer ne diyecek .zaman geciyo cok hızlı maddi sorunlar halledildiyse bence beklememek lazım allah nasip edicek günün birinde

Kızlar 2 güne kalmaz tüpe başlıyorum.haberiniz ola.muayene oldum.3 tane gibi yumurta varmış.

MERHABA ben siteye yeni üye oldum kendime uygun topikler arıyorum bu başlıkta dikkatimi çekti çünkü benim yumurta rezervimde az.iki kez tüp bebek denedik,birinde yumurta oluşmadı,ikincisinde bir tane oluştu ama kendiliğinden çatladı.Biraz ara verdik aralık ayında ÜÇÜNCÜ DENEMEMİZİ YAPTIK,TEK YUMURTA OLUŞTU,DÖLLENDİ VE TRANSFER YAPILDI,ama 11 ocakta sonucun negatif olduğunu öğrendim,40 yaşındayım.Biliyorum yaş dezavantaj ama ben umut etmek istiyorum,yumurta sayısını artırmak için ne yapabilirim,hayıt suyundan ve dhea'dan bahsediliyor,ben ankarada gürgan clinikte tedavi oldum ama bana hiç ilaç falan kullan demediler. Merak ettim,cevaplarsanız sevinirim,sevgiler

dus canım bana dr 1.denememde, yumurta gelişimi olmadığı vermişti 3 ay gnc den antioksidan1 ve dhea3 tane kullanmıştım, muayenede olumlu konuştu ekimde acil bel fıtık amaliyatı olunca 2.denememi yapamadım ama 6 ay ikisini kullandım.1 ay dr ara verdirdi tekrar başladım kısmet olursa fizik tedavim sonrası dr uygun bulursa mart gibi 2. denemeye geçeceğiz.Ayrıca ben ilaçları kullandığım ilk 3 ayda moralimi iyi tuttum ,gezdim,eğlendim,hatta evimi bile değiştirdim,moral çok iyi geldi ,inşallah yeni evim de 2.denememde Allahın izni ile bebeğime kavuşacağım,Ceviz,badem,bal,arısütü,ruşeym,sebze,meyve,polen,dana eti,balık,yeşil yapraklı taze sebze,özellikle yağsız et tüketimimi arttırdım,kuru incir,yazın taze inciri çok yedim.İnşallah hepimiz Allahın izni ile hayırlı haberi alacağız.

Kızlar 2 güne kalmaz tüpe başlıyorum.haberiniz ola.muayene oldum.3 tane gibi yumurta varmış.

cok sevindim hadi hayırlı olsun insallah kaliteli yumoslar allah nasib etsin ,emikad insallah bu kez hersey yolunda olur,bebisine kavusursun tatlım .Allahım bizi daha fazla bekletmesin semramus bakım doktorun hangi ilacı yani igneyi kullandırıcak dozaj nasıl olucak .merak ediyorum gelismelerini yazmayı unutma

Amin Canım inşallah hayırlısı ile hepimizin olacak.

Canım hoş geldin öncelikle moralini iyi tut dengeli beslen,tempolu yürü derim.

canım ilacı 350-375 gibi uygulayacağız dedi zaten.ben bu ay doktorumu değitirdim.diğer doktorumda yüksek le başlamıştı.3 yumurta görünüyo.çok iyi değil.çok kötü de değil dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…