Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ilacı 350-375 gibi uygulayacağız dedi zaten.ben bu ay doktorumu değitirdim.diğer doktorumda yüksek le başlamıştı.3 yumurta görünüyo.çok iyi değil.çok kötü de değil dedi.

anladım benim de yüksek dozdu,gonalf kullandın o zaman sen ben onu hic kullanmadım iki tedavide fostımo merıonel karıstıdılar dr.simdi bakalım ne diyecek yeni gidecegim yer .ben kendi kendime düsünüyorum da acaba tedavi baslarken yumurta kalitesini artırıcı igne yok mu?cünki artık sayıya takılmıyorum ben

evet dus gonalf kullandım.lucrın bide.yarın randevum var.yazarım PAZARTESİYE NE VERDİ NE OLACAKL DİYE.

kızlar nasılsınız ?anadolu saglık da bir arkadasim tüp bebek yaptırdı .iki tane transfer edilmis ikiside tutmus icim bi garip oldu ya,allahım bisede nasip e ne olursun...........

Meraba yeni uye oldum bende benim fsh de 62 malesef bunu hayit suyu dusuruyormu gercekten ve hayit suyu kist yapiyomu hangi doktora gittin canim doktor bana donoru tavsiye etti ne yapacam bilmiyorum cok zor durumdayim allah hepimize verir insallah bu aradada hangi doktora gittin cok paragoz doktorlarla tanistim

kızlar nasılsınız meldi transferin oldumu?bu aralar kimselerden ses yok.kendimi de pek iyi hissetmiyorum duygusal anlamda herseye aglamaya basladım.reglim yakın galiba.kızlar ya bide merak ediyorum yumurta rezerv az olanlar hangi ilacları kullandınız dozaj nasılsdı yani yüksek doz mu kullandınız merak ediyorum

merhaba kızlar nasılsınız bayağı zaman oldu topiğe yazmadığım kendimi biraz uzaklaştırmak istemiştim sorunlar yüzünden...
düş, starsuzi, filo, eda, imoje, beyaz ve diğer tüm arkadaşlar herkes inşallah daha iyidir
fsh yüksekliği problemi başladıktan sonra arada düzelmeler oldu arada E2 bayağı yükseldi kistler oldu bitkisel tedaviler yaptım her seferinde ters tepti daha kötü oldu kistlerim daha çok büyüdü ve arttı ilaçlar yan etki yaptı ve o kadar bunaldım o kadar yoruldum ki artık ne doktor yüzü görmek istiyordum ne tedavi istiyordum...
4. tüp denememde iğnelerin kist yapması sonucu yarım kalınca bütün dünyam yıkıldı sanki 1 aya geçer denen kistler tabi hemen geçmedi ve 1 tanesi her ay büyüyerek 8cm e kadar ulaştı d. kontrol hapı kullanmama rağmen düzelmedi estradiol hep 150 üzerinde çıkıyordu fsh ım tekrar yükselmişti ve ben artık dr a gitmemeye karar verdim ..
adet düzenim bozuldu sadece 1 gün çok az adet oluyordum 8 cm lik kistten sonra 1 ay sürekli kanamam oldu artık gitmiycem dr adedim ve gitmedim hapıda bıraktım kendime neden bu kadar eziyet ediyorum demeye başladım sağlığım bozuldu psikolojim altüst oldu ...
tedavim yarım kaldıktan sonra dün 5. adetimi oldum ve son 2 aydır dr a falanda gitmedim ve kendimi toparladım daha iyi hissediyordum..bugün hormon tahlilleri yaptırdım ve estradiol 42 ye fsh 5.62 ye düşmüş tabi çok sevindim ama prolactin yine yüksek o da arada yükseliyor zaten..şu anda tedaviye başlayabilecek bir aydayım ama nisana kadar gidemiyeceğim inşallah nisanda da çok iyi çıkar sonuçlarım...
ne kadar üzerine düşersek o jkadar yükseliyor demek ki ben yıllardır bu sorunlarla uğraşıyordum ve bırakınca kendimi rahat hormonlarımda düzelmiş...
inşallah sizlerinde herşey düzelir arkadaşlar inanımn bunu canı gönülden istiyorum...tabi inşallah bir daha problemler yaşamayız...

iyi olduguna cok sevindim eylülcüm madem iyi geliyo arayı uzatmak o zaman dinle canım.:26:ben bir an evvel baslamak istiyorum valla durma k iyi gelmiyo banaimoj cumdan da ses yok merak ediyoruz senide tedaviye baska kimse baslamıyo sanırım bizde bir semramus var

GÜNAYDIN KIZLAR, CUMARTESİ İĞNELERİME başlandı.menogon verdi doktor.375 lik dozla başladık.yarın sahab kontrolüm var.4 yumurta göründü.hayırlıs artık.duazlrınızı eksik etmeyin cancağızlarım.

iki defa sgk dan ilaç hakkımı kullandım uygulamaya geçemedik 1.sinde kanım yükselmedi.2.sinde folekül boş çıktı yumurta bulunamadı.çok üzgünüm Allahın takdiri ne dilemişse onu yaşayacağız

selam benımde fsh degerım dalgalanmalar gosterıyor ama önemlı olan Amh tesiti dedi doktor cunku fsh tan daha kesin yumurtalık rezervini gösteriyor.1 ve üstü iyi kabul ediliyor.Bildiğim kadarılyada Tüp bebek te amh değeri daha önemli...

semramus cok sevindim basladıgına ,menogon vermis doktorun degisik bir igne ilkine göre farklı igne kullanıcan hadi hayırlısı olsun insallah gelince gelismelerini bekliyoruz

canım ya cok üzüldüm inan rabbim bizleri daha fazla bekletmesin insallah diye dua ediyorum yapılıcak birsey yok.bende bu tüp bebek yaptırdım transfere gidemedim hersey kısmet yola devam etmek zorundayız

semramus cok sevindim basladıgına ,menogon vermis doktorun degisik bir igne ilkine göre farklı igne kullanıcan hadi hayırlısı olsun insallah gelince gelismelerini bekliyoruz

EVETT BUNLA BAŞLADIK.bakalım yarın kontrolüm.ne diyecek.acaba daha gelişen olur mu .görülmemiş olupta.

EVETT BUNLA BAŞLADIK.bakalım yarın kontrolüm.ne diyecek.acaba daha gelişen olur mu .görülmemiş olupta.

tabi olur canım arkadan minik felen görülmemis olan bende olmustu.dozun yüksek sanırım dime sordun mu canım gonalf menogon arasında ki farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…