DUS canım sabah ilk kontrol dü.iğnelere devam.ayrıca bide çatlamayı engelleyici iğne.yarın başlayacapğım ona.4 tane yumurta şimdilik var diğer ler ne olur bakacağız göreceğiz dedi doktor.kımset cannım
tedavin hayırlı olsun canım ben başka bir gruptayım ama asıl sorunum umurta rezervi oldugu için burda da devam etmek istiyorum . hikayem
32 aşında 2 yıl 9 ay evliyim bir aşılama ve bir tpü bebek olumsuz fsh 17 18 yükseliyor dr lar acele etmemi söylemişlerdi eşimde sadece ileri hareket az. ik denemem 1 ay önceydi 11 yumurta toplandı 4 boş 7 si istenen büyülükteydi fakat sadece biri son gün döllenmiş oda tam döllenme degil dr lar yinede yerleştirdile sonuç negatifdi
dr lar sizde döllenme olmuyor dedi şimdi bıraktım dhea 25 mg corasprin apokopil ve folbiol içiyorum eşimde evikap vetrental kullanıyor bu arada bende birde kan pıhtılaşması var işte benim hikayem
tedavin hayırlı olsun canım ben başka bir gruptayım ama asıl sorunum umurta rezervi oldugu için burda da devam etmek istiyorum . hikayem
32 aşında 2 yıl 9 ay evliyim bir aşılama ve bir tpü bebek olumsuz fsh 17 18 yükseliyor dr lar acele etmemi söylemişlerdi eşimde sadece ileri hareket az. ik denemem 1 ay önceydi 11 yumurta toplandı 4 boş 7 si istenen büyülükteydi fakat sadece biri son gün döllenmiş oda tam döllenme degil dr lar yinede yerleştirdile sonuç negatifdi
dr lar sizde döllenme olmuyor dedi şimdi bıraktım dhea 25 mg corasprin apokopil ve folbiol içiyorum eşimde evikap vetrental kullanıyor bu arada bende birde kan pıhtılaşması var işte benim hikayem
DUS canım sabah ilk kontrol dü.iğnelere devam.ayrıca bide çatlamayı engelleyici iğne.yarın başlayacapğım ona.4 tane yumurta şimdilik var diğer ler ne olur bakacağız göreceğiz dedi doktor.kımset cannım
kisslar merhaba..
sanirim bu sefer kamp kacaklarin basinda ben geliyorum :))
ama eda ve suziskomda ayni :))
duscugum senin son durum nedir simdi?
banunun test tarihini biliyormusunuz kislar?
filocum merhaba nasilsin?
semramuscum tedavin hayirli olsun tatlim...
eylulcum iyi olmana cok sevindim.. stress olmak herseyi alt ust edebiliyor sana katiliyorum..
kislar benim fsh 6.8 di en son bu ay 10.6 olmus e2 39 mus iyi mi kotu mu dedim kotu dedi fsh en son 9 istiyoruz dedi.. benim zaten 6.8 di ve bildigim kadariyla en son ivf i 15 le yapabiliyorlar.. neyse moralim bozuk degil. acupunckture ci kotu degil. dr. ler hep kotu konusur kafana takma dedi :)
benim icim rahat.. zaman zaman uzuluyorum ama ne olursa olsun hayatimiza devam ediyoruz.. bende bebegimi kollarima almak istiyorum.. nasipse insallah olacak...
herkese merhaba,
konuları ve yazılanları okudum ben de bilgi vermek isterim.
son 3 yıldır bizde denemelerdeyiz ben de de fsh çok yüksek 14, 16 felan, 2 defa tüp bebek yapıldı birisi bahceci klınıgınde, 2 denemede de hamıle kaldım ama kalp atışları gelişmedi, son denemede 1 yumurta toplandı ve hamılede kaldım ama sonuc ıyı gelmedı, gecen yazdan berı tekkrardan başladık her ay gıttım bahceci klınıgıne ama hep bır sorun çıktı progesteron yuksek dedıler başlamadılar, yok yumurta çatlamamış dendı başlanmadı, başladık yumurta büyümüyor deyip yarıda kestiler, en son da oradaki dr , donasyon önerdi, eşimle gitmiştikkonuşmaya, çok üüzldüm acayip canım yandı, kahroldum, ama neden olmasın dedim, ancak sonra bir başka dr a bir prof a gittim 2 hafta evvel, bu hoca biraz daha ılımlı, önce bir bakalım deneyelim dedi, sımdı regl 2 gunu gıdıcem bakalım fsh 18 yani asıl benım ıcın cok krıtık , bu hoca dıyorkı, donayonla doğan çocuklar ınanılmaz şekılde anneye benzıyo huy suy bıle biz bile şaşırıyoruz diyor. tabi umarım gerek kalmaz ama neden olmasın.
bu arada ankarada bir baharat evi var , adı ıstanbul baharat, sahibi yılların aktarı mustafa bey, ınternetten bakın, oraya tahlillerinizi faxlayıyorsunuz, sin durumunuza özel neyi nasıl kullanacağınıza dair özel karışımlar ve çaylar otlar geliyor. herkesin bildiği iyi olan size iyi olmayabilir.
burayı çok kişi kullanmış ve kanser, nodül, kist , miyom, pek çok şeyde doktorlar bile şaşmış, çok memunkalan var. ben de istedim, kargoyla yolluyorlar, sizde bir görüşün derim ben. herşey bitgilerden :)
ama tahlillerinizi faxlamayı unutmayın yoksa kafadan size birşey gelmiyor.
herkese sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kizlar bende uzun süredir yasamadım ama takip ediyorum sizleri..... İmoje fsh yüksek demissin ama 15 fsh ile ivf yapanlar var korkuttun beni benimde 11 e kadar yükseldi 8 ile başlamıştı doktorun mutlaka 9 altında mı olmalı dedi?kızlar sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyorum. kmsede bir değişikik yok gördüğüm kadarıyla. bende 1 tane emb. vardı dondurulmuş fkat çözülemedi ve bugün transfer iptal oldu. herşeye tekrar başlıyacağım yeni tedavi öncesi fsh ımı düşürmem lazım.
kızlar sizi takip ediyorum ama uzun zamandır yazamıyorum. kmsede bir değişikik yok gördüğüm kadarıyla. bende 1 tane emb. vardı dondurulmuş fkat çözülemedi ve bugün transfer iptal oldu. herşeye tekrar başlıyacağım yeni tedavi öncesi fsh ımı düşürmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?