Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar ne 9 u anlamadım yaa.benim fsh 14 lerde idi geçen denememde.doktor çok önemli değil sadece sıkça denemeni öneririm dedi bana.neden böyle diyolar size anlamadım.birde donar mıdır nedir o ney anlamadım.şu yumurta nakli durumu mu?

arkadaşşlar semramus dogru söylüyor fsh 10 fazla yüksekdegşl siz diger topikleri hiç gezmedinizmi bakmadınız mı fsh 200 lerde normal yolla gebe kaln var bırakın şu olmaz diyen dr ları ya
benim fsh 18 lerdeydi sonra 6 lara düşütü dhea ile ama geçici tüp bebek aşamasında kullandım 11 ymurta ya 7 si çok güzeldi ama olmadı hiç döllenmedei birde döllenme sorunu var ama tekrar deniyecegim yumurta rezervine iyi gelen ne varsa araştırın bence

merhaba , sizlerle konuşmak gerçeten çok keyifli çok mutlu ve motive edici,
düş , imoje giz, hepinizi çok sevdim:)

ben dhea yı da kullandım bunu da teksen çamlıbel vermişti ama ona başlamadım, bahceceide karar kıldım ama orada oyalandım gibi geliyor, dhea yı ve antıoksidanları aldım ama bende kist yaptı dhea ve işe yaramadı, polikistik yapısı varsa kişide kist yapıyor dikkatli alın.

yarın progesterona bakılacak istedi doktorum, şu an gittiğim doktoruma çok güveniyorum nedense içimde güzel hisler:) ,
bende hayıt çayını içiyorum günde 2 kez, ve özel bir karışım yiyorum bahsetmiştim size, ankaradan özel yapılıp gönderildi.

sağdan soldan duyduklarınızla değil de, tahlillerinizi gönderin size de özel yapsınlar, son derece güvenilir bir yer adı ıstanbul baharat, her hastalığa göre karılım ve çay , ilaç yapıyorlar, annem kanser olduğunda oradan yaptırdığımız karışım sayesinde çok rahat bir dönem geçirdi.

bekliyoruz bakalım, yiyp içip , dua ile:)))
herkesi çok öpüyorum sevgilerimle,

guzelim biz buradaki neredeyse cogu topigi biliyoruz? neler iciliyor neler yeniyor FSH nin AMH nin E2 nin ne oldugunu olmasi gerektigini iyi biliyoruz. bizim konustugumuz konu benim dr. koordinatorun bana dedigi.. her clinic baska prosedur uyguluyor. elbette herkes 10 dan asagida ister fsh sini.. 200 lerde hamile kalan arkadas var demissin o cok cok nadir olan bir durum.. bana 200 lerde parmakla sayabilecegin kisi cikartabilirsiniz.. Bu çok ekstrem bir durum... neticede degisen bir hormon.. hayitle dusurule biliniyor.. gerci her bunye farkli tepkide verebilir.. ama buradan edindigimiz bilgiye gore hayitle dusurulebiliniyor.. yumurta rezervine iyi gelen herseyi arastirin bence demissiniz ya.. isterseniz bu topigin on sayfalarindan baslayarak okumaya baslayabilirsiniz? neler paylasmisiz simdiye kadar...
Insallah bu mucadelemizin sonunda yavrularimiza kavusmak nasip olur...

bu kadar olur varya bende gittim jinmed e oradan vazgectım bahceciye gittim bizde seni cok sevdik insallah birbirimize güzel gelismelerimizi yazırız buradan

kızlar varya sayıya takılmayalım artık esimin arkadası anadolu saglık m gitti.5 yumurtası cıktı 36 yasında 5 tane yumosu cıkmıs 2 döllenmisti test yaptırdı 288 cıktı bugun konustuk galiba ikiz gebelik dedim bizede dua et

günaydın kızlar.sabah kontrolüm vardı 5 olan yumurtam 3 e düşmüş.moralim çok kötü valla.başımda korkunç bir ağrı oluştu.hevesim kaçtı gitti.toparlanamıyorum.

günaydın kızlar.sabah kontrolüm vardı 5 olan yumurtam 3 e düşmüş.moralim çok kötü valla.başımda korkunç bir ağrı oluştu.hevesim kaçtı gitti.toparlanamıyorum.

canım bizler iyi bir yumurts bile yeter inşallah geride kalan yumurtalrın kaliteli olur canım düşünsene benim 11 yumurtadan 1 tane oda son gün iptal olacak derken ha gerçi sonuç negatif ama o bile bize umut verdi canım şimdi bir karışım diyorlar tedaviden 1 ay önce düzenli kullanacgım bakalım karanfil çörek otu ketentohumu ve bal denemedkden ne çıkar ama sen moralini bozma dularım seninle

semramus sakın benim yaptıgım hatayı yapma önce sükür et insallah kaliteleri güzel olsun dua et
hadi toparlan

bugün progesteron baktıracağım, ne kadar olmalı bilmiyorum bunun değerlerini, şubatın 7 veya 8 i gibi regl 2.günü olacak, bana bugüne kadar hep kısa protokol yapılmış demekki hep 2 günü gidip ilaç başlattılar ,bakalım bu sefer ne olacak.

evet moral çok önemli, ben de de bir yumurta olmuştı ve döllendi vede tuttu ama sonu iyi gelmedi tabi yumurta kalitesi düşüyor dediler.off bizede inşallah nasip olur anne olabilmek ve hayırlı bir evlat yetiştirmek arkadaşlar,
herkese sevgiler bol şans diliyorummm

bu kadar olur varya bende gittim jinmed e oradan vazgectım bahceciye gittim bizde seni cok sevdik insallah birbirimize güzel gelismelerimizi yazırız buradan

şimdi de insan acaba jinemede mi gitseydim diyor:), ama şu da çok önemli kendi hislerimize güvenmemiz lazım, ben aman herkes bahceci diyor diye gittim bir kere bile mustafa hocaya denek gelemedik göya torpilliydik onun hastasıydk, çok otomatiğe bağlamışlar, ve çok para gidiyor,

bakalım şu anki prof inş bir işe yarayacak ilaç uygular,
bence kendi içimizdeki sesi dinleyip güven duyduğumuz yere ve dr a gidelim, p da psikolojik yönden önemli, plasebo etkisi bile yapıyor inanın:)

bende varya herkes sitede iyi diyor diye gittim ama icimde kötü bir his vardı sanki hicbir seyler yolunda gitmeyecek gibi geliyodu öylede oldu sonunda zaten rüyasınıda görmüstüm.simdi sen nereye gideceksin ben gayrettepe folorans gidicem prof lemi ibrahimogluna daha konusmadım hastane dedi ki adet ol öyle gel dedi beklemedeyim insallah vakti gelmistir artık . bu topikte cok sey ögrendim özellilkle beyaz dan kulakları cınlasın yumurta rezerv cok hassas bir konuymus herkes yapamazmıs ilac ayarını bana öyle demisti

ben sana birşey deyim mi, beyaz bir yerde hakılı, o yüzden tüp bebek kişiye özel uygulama gerektiriyor diyorlar doğru işte, ben ilk denememi eşimin sınıf arkadaşı olan dr un hocasında prof de yapmıştım, o hoca bizzat kendi ilgilenmişti ve ilk defa bana menagon verdi 4 toz 2 su, ve 3 tane toplandı, 2 si transfer edildi biri tuttuydu ama sonra işte kalbi durdu, sonra herkes bahcecei dedi gittim, onlar hemen lucrin başlattılar lucrin acayip pahalı sadece o değil kalem gibi uygulaması olan başka bir iğne daha var onunla birlikte, bir yığın vitamin antioksidan felan, lucrin bende işe yaramadı o ay sırf 1.5 milyar ilaç parası vermiştim, daha tedavi yoktu düşün,
sonra 2 ay ara verdik, birdaha gittim bu sefer orada süleyman tosun baktı ona denk gelmiş, ona dedimki bana menagon yapın ilkinde o güzel cevap verdi, peki dedi, yaptı gene 2 yumurta çıktı ve biri transfer edildi ama gene kalbi gelişmedi,
bak 2 defa böyle oluyor, sonra ben yıkılıp travmayı atlatana kadar tabi birkaç ay geçti, sonra tekzen hocaya gittim, bana sanki yakın gelmişti başlayabilirdim onda , o da kendisi ilgilenecekti ama bunlar işte çok ticari, sonra eşim bahceci iyi yer herkes orayı söylüyor ona devam et edi, peki dedik, ama
her gidişte nöbetci dr, başka dr ben çok bunaldım, güven duyacağım kimse yok, hr ay birşey çıktı, halbuki o nöbetine denk gelen dr lar mustafa hocaya danışsalar , hocam bu hasta da durum bu ne önerirsiniz deseler başka bir durum oluşacakmış,sonra bana en son burçak hn donasyon dedi, artık çok yoruluyorsun her ay başka brişey çıkıyor başlayamadık bile dedi,

tabi gene ykıldım ama şimdi tekrar ilk denememi yaptığım dr a gidiyorum, kendisi hoca prof benim bünyemi bilmişti bakalım farklı bir karışım ilaç yaparız dedi, göreceğiz bu reglimde:)
birde bak, şu bitkisel çayları deneyin, denemekten birşey çıkmaz,
bana bu işin piri olan birisinden geldi paketler,lavanta çiçeği, meyan kökü, civan perçemi, hayıt tohumu,kırkkilitotu,adaçayı,sarıkantaron,böğürtlen yaprağı,biberiye,bunları hepsini bir kapta karıştır, sonra kaynamış suya bir tutam at 3 öğün iç dedi tok karna,
kollaı gazlı içecek içmeyin dedi,

denemekten ne çıkar, :))))
sevgiler canımm

ah güzelim neler neler deniyoruz valla ben hş den çok memnun kalım yine orda yaptıoracagım ilg alaka birde antlaşmalı yerleri var ilaçlar çok ucuz ben pahalı olur dedim kendi tanıdık eczacımdan alayım dedim baktım ki orası çok ucuz hemde paragöz degiller testleri dışardada yaptırabilirsiniz diyorlar zorlama yok yani dr ertan bey süper bir insan hakan hoca sadece transfer yaparken görüyorsunuz benim kısa protokoldu fostimon ve lucrin kullandım doz düşüktü yinede cevap verdi 225 fostimon 10 cc de lucrin

canım hş dediğin dr mu bahceci demi?, sen iyiysen orada devam et tabi, yani nerde kendini iyi hissediyorsan bu çok önemli çünkü, ben orada kendmimi özel hissedemedim yani belli bir dr um olamadı bunun da çok etkisi var bence,

inş herşey yolunda gider hepimiz için, sabırla bekliyoruz, valla ben hiç bitkisek şeylere kürlere rağbet etmedim hayatım boyunca, şimdi deli gibi içip yiyorum tabi, donasyon deyince bir ümit deneyim dedim, yoksa işin o kısmı beni çok zorlayacak oraya kalmaz inşallah yaaa offff

nazenin insallah gerek kalmayacak bu doktorun dedigi yere rabbim hickimseyi o raddeye getirmez kullarını zorda bırakmaz.ya varya ben de bu bahcecide garip bir tedavi uygulandı hatta esim diyo ki ne oldu ben anlayamadım. tedaviye baslarkan dedim hocam ben daha önce bu yazdıgunuz ilacları kullandım iyi gelmedi bu f ostimon du o zaman 3 doz 2 suydu sonra dozajı düsürdü 2 doz 2 su olarak
5 yumurta cıktı 2 tane bölünmeyi basardı.tutar gibi oldu bebek sonra düstü .simdiki yerde ise 4 doz 1 suyla basladık yumurtalar cok gec geldi ,doktorun beklediginden de az sayıda geldi.ben dedim yüksek doz iyi gelmiyo dedim anlatamadımbir türlü yani rezerv az olanları burayı tavsiye etmiyorum bende dedim ne isterlerse yapım insallah sonuc alırım diye düsündüm olmadı 11 milyar gitti bu hastaneye 2008 de yaptırmısdım 5 milyar gitti eczaneye de hala borcum var hadi borcu gectim caısır öderiz saglık olsun ama psikolojımı de bozdular

canım, çok iyi anlıyorum seni, sorma ne paralar nerelere gidiyor, sen şimdi artık boşver eskileri geçmişi, bende aklıma geldiğinde kendimede kızıyorum orayada kızıyorum vakit kaybı diye ama işte bir zaman var herhalde onu bekliyoruz,

en güzeli psikolojiyi sağlam tutmak o giderse hepten yanarız mazallah:)

çok sevgiler,

nazenin74 dogru söylüyosun canım ya,sen simdi ne zaman baslayacaksın bu doktorun adı ne yani gidecegin ben regl olmadım bekliyorum gidince hemen baslıyalım derse doktor baslıyacagım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…