Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

nazenin74 dogru söylüyosun canım ya,sen simdi ne zaman baslayacaksın bu doktorun adı ne yani gidecegin ben regl olmadım bekliyorum gidince hemen baslıyalım derse doktor baslıyacagım insallah

ben şubattaki reglimde 2. günü gideceğim, prof dr. ümit özekici ye giidyorum, ilkini de o yapmıştı benim bünyemi o biliyor ve bizzat kendisi ilgileniyor öyle şaşalı bir yer değil, bahceci gibi ama samimi ve işi bilen bir ekip var.
bekliyorum bende regli olmayı işte , ve inan endişe ve korku ile, ya gene yumurta yok felan deyip başlamazlar ya tahliler felan saçma sapan çıkarsa engel olursa diye , yaaaaaaaa varya sinirlerim okadar bozukki sormayın gitsn yanii,

haydi güzel haberler duyalım artık birbirimizden inşallah,
canımmm , çok sevgiler, çok sevdim sizleri iyiki varsınız , burayı açanlar yazanlar, paylaşan herkese çok teşekkürlerr

evet nazenin burada konusmak anlatmak herseyi iyi geliyo aslında bu topik cok kalabalıkdı ,ama herkes uzaklasmak istedi neyse azıcık toparlansınlar gelicekler

günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.) :97:

canım hadi hayırlısı ben sana ne dedim bak süper ya inşallah şnşallah bu sefer tutar bizde seviniriz beraber
nazenin canım yanşıl anlamışssın bahçeci degil benim dr um ankarada hş klınik hakan şatıroglu dr um ertan beydi sürekli aynı kişi ilgileniyor hemşirem bile degişmiyor orda tekrar deniyecegim ama ilaçlarım bits,n de hayırlısı

Merhabalar Hanımlar

yeni üyeyim sanırım benim durumumda sizinkinden farksız fakat umudum çok.size daha yeni olan bebek çabalarımdan bahsetmek istiyorum.2009 eylül ayında ilk tüp bebek denemem oldu fakat transfer aşamsına ulaşamadı.fakat fsh da herhangi bir anormallik gözlenmedi toplamda 6 yumurtam oluştu fakat döllenme süreçleri nihayet bulmadı bu arada yaşım 30:-(( ve her ay düznli regli olan rahim içinde herhangi bir sorunu olan bir bayanda değilim. doktorum genetik araştırma istedi ve sonuç olumlu çıktı yani ne eşimde ne de bende genetik bir engele rastlanmadı.doktorum ısrarla yeniden denememi istiyor mart ayında tekrar başlıyacağım bu serüvene fakat öncesinde soğan kürü uyguladım tedavi öncesi incir kürüde uygulayacağım.doktorumun tanısı yok yani o ayki yumurta kalitemin kötü olabileceği konusunda ısrarlı bakalım göreceğiz bazen çok umutlu bazende umutsuz oluyorum garip bilemiyorum:18::18:

hosgeldin canım aramıza insallah bundan sonra yumosların güzel güzel döllenir.bende hastalandım araım hastaneyı hoca yurtdısındaymıs baska bir doktora yönlendirdi yok dedim demek ki bu ay benim
icin hayırlı degil insallah önümüzde ki ay ararım bulunursa hastanede gelirim dedim yani kızlar benim mart ayına sarkdı hayırlısı olsun artık acele etmeyecegim

inşallah canım mart ayı bize uğurlu gelir.herhangi bitkisel kür uygulaman oldumu?

bu arada ben arkadaşlar doktorlara fazlasıyla sinirde olmaya başladım neden diyecek olursanız ağızlarından lafları kerpetenle alıyorum. ha birde ben doktorumu buradan afişe edemiyeceğim ama kendisinede aynen burda olduğu gibi mail yoluyla ulaşıyorum çünkü kendileri konuşurken kelime sarfiyatında bulunmuyor.

ilk tüp bebek tedavim herhangi bir sorunum olmamasına rağmen transfer edilemeden sonuçlandığı için kendisi sağolsun bayağı konuşmuştu ama yinede değiştirmeye niyetim yok doktorumu ne de olsa e-maillerime geç cevap verdiği zaman lütfen kusura bakmayın önemsiz postaya düşmüş mesajınız diyebiliyor aaay sinir gülmesi tutdu

Canım doktorun adını vermekte fayda var bence.bilmek lazım kim nedir ne depğildir diye.sitenin bir engeli yoksa tabii

Canım doktorun adını vermekte fayda var bence.bilmek lazım kim nedir ne depğildir diye.sitenin bir engeli yoksa tabii

sanırım sitenin bir engeli var canım.ama ankaradaki özel bir hastane gittiğim.raporum olmadığı için tüm giderleri bana ait bu yüzden bana uygun geldiği için 2.tüp bebejk tedavimide orada olacağım bilmiyorum inşallah....

engeli olmaması lazım canım olurmu öyle bemde döllenme olmadı sebep yok ama ben hş klınik hakan şatıroglunda özel devletle antlaşması yok memnun kaldım ama ikinciside büyük ihtimal orda olacak

ben ankara tüpe gidiyorum.burda herkes yorum yazabiliyor canım.neden raporun yok senin.benimde yol malesef.eşimin 1.evliliğinden kzı var.onun kızı nı devlet senin sayılır diyor.

Kızlar merhaba bahçeciye giden varmu? Memnun oldunuz mu?

aman aman sakın mı diyim ne diyim kaldım ,ben kendi adıma hic memnun kalmadım baslarda yani ilk görüsmaye gittiginizde toz pembe bir tablo ciziyo önünüze ben herseyi yaparım ben seni yumurtlatırım sonrasında olmayınca sorunun cccooooooooooooook ciddi bu sorun baslıbasına bir problem yumurta rezerv azlıgı diyolar eee hocam ben size geldim siz beni muayene ettiniz hersey yolundaydı ne oldu diyorum 2 defa daha dener oldu oldu olmadı ugrasmayın daha fazla .son noktayı ciziyorlar burada memnun olan cok olmayanda kücümsenmeyecek bir rakam ama,gercekten sunu söylüyorum yumurta rezerv azsa cok dikkatli ol burayı tercih etme ben cok pisman oldum.

bende ilk denememi yaptırdıgım hastaneye gidecegim hic olmazsa olumsuz birsry demediler hayat bu belli olmaz senin bebegini ne zaman yakalayacagın demisdi doktorum orada da olmadı yani düsükle sonlanmısdı herkese tavsiye ederim

inşallah canım mart ayı bize uğurlu gelir.herhangi bitkisel kür uygulaman oldumu?
canım ben 3 tur incir kürü yapmısdım ama tedaviye baslamadan 3 ay önceydi.cörekotu bal tarcın karısımı yemisdim .yani cok sey yaptım ama olumsuz sonuclandı simdi korkuyorum yapmıyorum hic birsey olacagı vars a zaten olur bir elevıt alıorum günde 1 tane bide balıkyagı iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…