nazenin74 dogru söylüyosun canım ya,sen simdi ne zaman baslayacaksın bu doktorun adı ne yani gidecegin ben regl olmadım bekliyorum gidince hemen baslıyalım derse doktor baslıyacagım insallah
günaydın arkdaşlar.sabah usg de 4 yumurta göründü. büyüklükleri 21-19-17 gibi idi .çok anormal bişey yok dedi doktorum.çatlatma iğnesini akşam vuracağız.çarşamba sabah toplama yapılacak.dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.(bu sefer neden se hiç heyecan yok.) :97:
Kızlar nekadar olması gerek minimum yumoşların?
hosgeldin canım aramıza insallah bundan sonra yumosların güzel güzel döllenir.bende hastalandım araım hastaneyı hoca yurtdısındaymıs baska bir doktora yönlendirdi yok dedim demek ki bu ay benim
icin hayırlı degil insallah önümüzde ki ay ararım bulunursa hastanede gelirim dedim yani kızlar benim mart ayına sarkdı hayırlısı olsun artık acele etmeyecegim
Canım doktorun adını vermekte fayda var bence.bilmek lazım kim nedir ne depğildir diye.sitenin bir engeli yoksa tabii
sanırım sitenin bir engeli var canım.ama ankaradaki özel bir hastane gittiğim.raporum olmadığı için tüm giderleri bana ait bu yüzden bana uygun geldiği için 2.tüp bebejk tedavimide orada olacağım bilmiyorum inşallah....
Kızlar merhaba bahçeciye giden varmu? Memnun oldunuz mu?
canım ben 3 tur incir kürü yapmısdım ama tedaviye baslamadan 3 ay önceydi.cörekotu bal tarcın karısımı yemisdim .yani cok sey yaptım ama olumsuz sonuclandı simdi korkuyorum yapmıyorum hic birsey olacagı vars a zaten olur bir elevıt alıorum günde 1 tane bide balıkyagı iciyoruminşallah canım mart ayı bize uğurlu gelir.herhangi bitkisel kür uygulaman oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?