ya kızlar bende okadar karasızımki anlatamam benim yaş 30 fsh 10 bu ay 5 yumurtam oldu ilk tedavim ve tüp bebek geçen cumartesi yumoşlar toplandı 3 tanesi olgunlaşmamışlar birtanesi suni olarak olgunlaşmış döllenmiş ama çok iyi değilmiş ve yarın sabah gelin trasfer edelim dediler
işin diğer yönü ben bu doktora çok fazla güvenmemiştim zaten evliliğimin 2 ayında çocuk istiyoruz rütün knt geldim diyerek gitmiş olduğum ve bana ciddi bir rezerve sorunun var hatta üretkenliğin 38 yaş gibi muhakak tüp bebek diyen ve panikle hemen araştırmadan tamam dediğim biri tamam haklı belkide fakat çok güven duygusu vermiyor kii çok genç ve hiç ewet o doktorda ben sonuç aldım diyende yokben bu hiç güvenmediğim umudum olmayan embiryoya umut bağlayımmı yoksa daha iyi tecrübeli bir doktorla daha sağlıklı bir pskolojiyle başlayayımmı yani ruh halim perişan ne sağlıklı beslenebiliyorum nede rahat bir uyku nede huzur alt üst oldum ewliliğimizin 3. ayı ve ben kafayı yemek üzereyim.....
simdi sen 3 aylık evlisin yanlıs anlamadım dime ,Allah Allah normalde 1 yıl bekletiyorlar ondan sonra olmayıca üremeye yardımcı tekniklerden faydalanılıyor diye biliyorum neyse sonucta 1 tane embryon var kalitesi belli degil diyosun bence madem is bu boyuta gelmis allahtan umut kesilmez be,yaptır transferi o bebisin dünyaya gelme zamanı gelmisse zaten gelip seni bulucak umutsuz olma
ben ankara tüpe gidiyorum.burda herkes yorum yazabiliyor canım.neden raporun yok senin.benimde yol malesef.eşimin 1.evliliğinden kzı var.onun kızı nı devlet senin sayılır diyor.
ya kızlar bende okadar karasızımki anlatamam benim yaş 30 fsh 10 bu ay 5 yumurtam oldu ilk tedavim ve tüp bebek geçen cumartesi yumoşlar toplandı 3 tanesi olgunlaşmamışlar birtanesi suni olarak olgunlaşmış döllenmiş ama çok iyi değilmiş ve yarın sabah gelin trasfer edelim dediler
işin diğer yönü ben bu doktora çok fazla güvenmemiştim zaten evliliğimin 2 ayında çocuk istiyoruz rütün knt geldim diyerek gitmiş olduğum ve bana ciddi bir rezerve sorunun var hatta üretkenliğin 38 yaş gibi muhakak tüp bebek diyen ve panikle hemen araştırmadan tamam dediğim biri tamam haklı belkide fakat çok güven duygusu vermiyor kii çok genç ve hiç ewet o doktorda ben sonuç aldım diyende yokben bu hiç güvenmediğim umudum olmayan embiryoya umut bağlayımmı yoksa daha iyi tecrübeli bir doktorla daha sağlıklı bir pskolojiyle başlayayımmı yani ruh halim perişan ne sağlıklı beslenebiliyorum nede rahat bir uyku nede huzur alt üst oldum ewliliğimizin 3. ayı ve ben kafayı yemek üzereyim.....
hayır canım ankarada medicana
engeli olmaması lazım canım olurmu öyle bemde döllenme olmadı sebep yok ama ben hş klınik hakan şatıroglunda özel devletle antlaşması yok memnun kaldım ama ikinciside büyük ihtimal orda olacak
canım özel güven hastanesi benimki.başarı yüzeleri yüksek ama nedense bendede hiç sorun yoktu döllenmedi transfer aşamasına gelemedim
CANIM GÜVEN DE DOKTORUN KİMDİ MERAK ETTİM.BENDE GÜVENDE YAPTIM İLK DENEMEMİ.kötü hastane diyemem.ama şans faktörüde çok önemli bu durumlarda objektif olalım biraz.bu denemem ank.tüp de benim.
canım sedat hocaydı doktorum.yani aslında canım benim hiçbir sorunum yoktu eşimin sperm azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisine başladık.benden 6 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi ve o ayki şanssızlığa bağlandı.sende canım tarnsfer edildimi yoksa döllenme olmaddımı benim gibi birde ankara tüp nasıl fiyatları bakımından ya olmadı bende 2.denememi orda yaptırayım kararsız kaldım hem psikolojimde bozuldu çünkü ben epeyce kafamda soru işaretide oluştu bilgi veirsen sevinirim
arkadaşım benim tamamen özel.rapor yok yani.güvende 5 toplandı.2 si döllendi.biri transfer edildi diğeri transfer günü kalitesini düşürdü.iptal oldu yani. 6 bin tutmuştu totalde.ankara tüpe geçtim yarın toplanacak yumurtalar.toplam 4 yumurtam oluştu.yumurta rezervimde sorun var zaten .kubilay vicdana gidiyorum.4500 tl.tuttu şimdilik.zaten bişeyde kalmadı sanırım.ben burayı biçok kişide duydum.birinde bağlı kalmaksızın.aynı zamanda tüp bebek eğitimini veriyolar.rahat bi ortam.bakalım gerisi şansa kalacak.bana tozpembe bir süreç vadetmiyolar.dürüstler.görüş istersen bi.yarım saat benle konuştular randevu aldım ücretsiz .
hosgeldin canım aramıza insallah bundan sonra yumosların güzel güzel döllenir.bende hastalandım araım hastaneyı hoca yurtdısındaymıs baska bir doktora yönlendirdi yok dedim demek ki bu ay benim
icin hayırlı degil insallah önümüzde ki ay ararım bulunursa hastanede gelirim dedim yani kızlar benim mart ayına sarkdı hayırlısı olsun artık acele etmeyecegim
ya inanamıyorum daha 3 aylık evli ve tüp bebek bu imkansız neden araştırmadım farklı dr lara gitmed in
bak akıllanmışsındır bundan sonra araştır farklı tedavilere başvur buraya kadar gelmişsin madem transfer gerçekleşsin yoksa sonradan keşke dersin fazla umut baglama ama lütfen
bak bende 1 ay önce başladım 11 yumurtadan 7 si kaliteliydi fakat son gün biri çok az döllenmiş dr deniyecegiz ama fazla umut etme dedi ve olmadıda üzüldüm yıkıldım ama benim dr um uyarmıştı şans dedi ben dr umdan çok memnunum beni rahatlatıyor çok güzel merkez bu arada hş klınik hakan şatıroglu
canım sedat hocaydı doktorum.yani aslında canım benim hiçbir sorunum yoktu eşimin sperm azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisine başladık.benden 6 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi ve o ayki şanssızlığa bağlandı.sende canım tarnsfer edildimi yoksa döllenme olmaddımı benim gibi birde ankara tüp nasıl fiyatları bakımından ya olmadı bende 2.denememi orda yaptırayım kararsız kaldım hem psikolojimde bozuldu çünkü ben epeyce kafamda soru işaretide oluştu bilgi veirsen sevinirim
canım bende ankarada tedavi görüyorum ama ankara medicanayı sen iyi araştırdınmı? bende yanılıyor olabilirim ama tüp bebek ünitesi daha çok yeni oranın tabi yanılmıyorsam:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?