Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

ya kızlar bende okadar karasızımki anlatamam benim yaş 30 fsh 10 bu ay 5 yumurtam oldu ilk tedavim ve tüp bebek geçen cumartesi yumoşlar toplandı 3 tanesi olgunlaşmamışlar birtanesi suni olarak olgunlaşmış döllenmiş ama çok iyi değilmiş ve yarın sabah gelin trasfer edelim dediler

işin diğer yönü ben bu doktora çok fazla güvenmemiştim zaten evliliğimin 2 ayında çocuk istiyoruz rütün knt geldim diyerek gitmiş olduğum ve bana ciddi bir rezerve sorunun var hatta üretkenliğin 38 yaş gibi muhakak tüp bebek diyen ve panikle hemen araştırmadan tamam dediğim biri tamam haklı belkide fakat çok güven duygusu vermiyor kii çok genç ve hiç ewet o doktorda ben sonuç aldım diyende yok ben bu hiç güvenmediğim umudum olmayan embiryoya umut bağlayımmı yoksa daha iyi tecrübeli bir doktorla daha sağlıklı bir pskolojiyle başlayayımmı yani ruh halim perişan ne sağlıklı beslenebiliyorum nede rahat bir uyku nede huzur alt üst oldum ewliliğimizin 3. ayı ve ben kafayı yemek üzereyim.....

simdi sen 3 aylık evlisin yanlıs anlamadım dime ,Allah Allah normalde 1 yıl bekletiyorlar ondan sonra olmayıca üremeye yardımcı tekniklerden faydalanılıyor diye biliyorum neyse sonucta 1 tane embryon var kalitesi belli degil diyosun bence madem is bu boyuta gelmis allahtan umut kesilmez be,yaptır transferi o bebisin dünyaya gelme zamanı gelmisse zaten gelip seni bulucak umutsuz olma

evet canım aynen öyle hergeçen gün doktoruma dahada güvenmiyorum açıkcası tecrübesine birkaçyıllık hekim ve içimden bir his daha iyi bir doktor daha güzel bir pskoloji daha güzel bir beslenme ile başlamalıyım yönünde offff kararsızlık en kötü karardan daha kötüymüş ve işin kötüsü o zayıf tek olan embiryoyada şans deniliyor .... yarın sabah iyice konuşacağım umud alabilirsem ewet alamazsam 2. düşüncemi gerçekleştireceğim keşke allah tarafından bir işaret olsada ona göre karar verebilseydik hani ne biliyim umut olur gereken yapılır bundan sonrasında rabbim bundan sonrası senin inşallah benide güldürürsün diye dilersin fakat umutsuz birşeye ne biliyim yani canım çok karmaşığım

ben ankara tüpe gidiyorum.burda herkes yorum yazabiliyor canım.neden raporun yok senin.benimde yol malesef.eşimin 1.evliliğinden kzı var.onun kızı nı devlet senin sayılır diyor.

ben bu konuda çok acemiyim canım sanırım rapor için bazı kriterlerin olması gerekiyormuş onlar oluşmadığı için ben raposuz kendi cebimden ödüyorum. bu arada ben ankara güven hastanesine yaptırıyorum araştırmalarım hem fiyat bakımından hemde başarı yüzdesinin fazla olduğunu gösteriyor.ama nedense hiçbir sorunum yoktu 6 yumurta oluştu ama transfer edilemedi:2:
doktorum şanssızlık bu ayki yumurtlamada sorun vardır dedi fsh düzeyimin normal olduğunu söyledi yani herşey normalmiş neden yumurta kalitemin kötü olduğunu anlayamadılar ve genetik tahlil istediler şükür oda temiz çıktı bakalım nolacak mart ayında ikinci denemem

bende düş'e katılıyorum madem bu aşamaya geldin canım transferi yaptır.ayrıca gerçekten 3 aylık evlisin daha çok yolun başındasın ben 2 senelik evliyim yaşım 30 ve bende daha yolun başında gibi görüyorum kendimi biraz dirayetli olmak zorundayız unutma pes etmiş bir anneyi yavru ne yapsın sen güçlü olacaksınki bu mücadelenin sonu sana yavrunu getirsin

engeli olmaması lazım canım olurmu öyle bemde döllenme olmadı sebep yok ama ben hş klınik hakan şatıroglunda özel devletle antlaşması yok memnun kaldım ama ikinciside büyük ihtimal orda olacak

canım özel güven hastanesi benimki.başarı yüzeleri yüksek ama nedense bendede hiç sorun yoktu döllenmedi transfer aşamasına gelemedim

canım özel güven hastanesi benimki.başarı yüzeleri yüksek ama nedense bendede hiç sorun yoktu döllenmedi transfer aşamasına gelemedim

CANIM GÜVEN DE DOKTORUN KİMDİ MERAK ETTİM.BENDE GÜVENDE YAPTIM İLK DENEMEMİ.kötü hastane diyemem.ama şans faktörüde çok önemli bu durumlarda objektif olalım biraz.bu denemem ank.tüp de benim.

CANIM GÜVEN DE DOKTORUN KİMDİ MERAK ETTİM.BENDE GÜVENDE YAPTIM İLK DENEMEMİ.kötü hastane diyemem.ama şans faktörüde çok önemli bu durumlarda objektif olalım biraz.bu denemem ank.tüp de benim.

canım sedat hocaydı doktorum.yani aslında canım benim hiçbir sorunum yoktu eşimin sperm azlığı nedeniyle tüp bebek tedavisine başladık.benden 6 yumurta toplandı hiçbiri döllenmedi ve o ayki şanssızlığa bağlandı.sende canım tarnsfer edildimi yoksa döllenme olmaddımı benim gibi birde ankara tüp nasıl fiyatları bakımından ya olmadı bende 2.denememi orda yaptırayım kararsız kaldım hem psikolojimde bozuldu çünkü ben epeyce kafamda soru işaretide oluştu bilgi veirsen sevinirim

arkadaşım benim tamamen özel.rapor yok yani.güvende 5 toplandı.2 si döllendi.biri transfer edildi diğeri transfer günü kalitesini düşürdü.iptal oldu yani. 6 bin tutmuştu totalde.ankara tüpe geçtim yarın toplanacak yumurtalar.toplam 4 yumurtam oluştu.yumurta rezervimde sorun var zaten .kubilay vicdana gidiyorum.4500 tl.tuttu şimdilik.zaten bişeyde kalmadı sanırım.ben burayı biçok kişide duydum.birinde bağlı kalmaksızın.aynı zamanda tüp bebek eğitimini veriyolar.rahat bi ortam.bakalım gerisi şansa kalacak.bana tozpembe bir süreç vadetmiyolar.dürüstler.görüş istersen bi.yarım saat benle konuştular randevu aldım ücretsiz .

ya inanamıyorum daha 3 aylık evli ve tüp bebek bu imkansız neden araştırmadım farklı dr lara gitmed in
bak akıllanmışsındır bundan sonra araştır farklı tedavilere başvur buraya kadar gelmişsin madem transfer gerçekleşsin yoksa sonradan keşke dersin fazla umut baglama ama lütfen
bak bende 1 ay önce başladım 11 yumurtadan 7 si kaliteliydi fakat son gün biri çok az döllenmiş dr deniyecegiz ama fazla umut etme dedi ve olmadıda üzüldüm yıkıldım ama benim dr um uyarmıştı şans dedi ben dr umdan çok memnunum beni rahatlatıyor çok güzel merkez bu arada hş klınik hakan şatıroglu

canım hadi hayırlısı inşallah olacak bu sefer dualarımız seninle

semramus insallah hersey yolunda olur bu kez ,gercekten dedigin gibi nasip kısmet bu isler bunun bilincindeyiz cok sükür de,insan bazen cok kızıyo yasadıklarımız cok zor ama onlar bizi alamayınca is bu boyuta geliyor malesef.Bol bol yarın insallah kelimeyi tevhit cek senin icin cok dua edicem aklımızdasın rabbim yardımcın olsun

selam hanımlar,

düş seni anlıyorum insan illaki kendi doktoruna gitmek istiyor, haklısın, bende bahcecide işte böyle her gidişte başka dr la karşılaştım, sinir oldum,

iyi yapmışsın gerçi ama , sürekli seninle ilgilenecek bir hoca olsa daha iyi olmaz mı ne dersin?,
memorial da semra hocayı tavsiye eden çok gerçi o da çok yoğunmuş ama, ben sana prof ümit özekiciyi tavsiye edebilirim, her şekilde kendisi ilgileniyor illaki , nebilim bir bak istersen,

canımmm sakın moral bozma olur mu?, vakti saati var demekki onu bekliyor ufaklık :)

öpüyorum çokkk

giz cim selam canım,
yaşları da önemli çiftlerin eğer geç yaşlardaysa oyalanmak istemez dr lar, ama çoğı yer hemen hem kazanc hem de genç yaşda olanları direk tüp bebek yaparal kendi başaro oranlarını arttıyorlar, tabi bu onlar için çok önemli ,
inşallah iyi gider herşey:)

ankarada başkent iyi diyorlar ama çok fazla bilgim yok,
ama şunu söyleyebilirim, sizinle birebir ilgilenecek bir dr olmalı arkadaşlar, ve her sorduğunuz srouyada cevpa verecek illaki yok öyle kapris felan allah allah hem dünya para ver hem de cevap lamasınlar, varya yıkarım o kliniği yani , sizde hakkınızı illaki araayın ve net sorun sorularınızı ki net cevap istiyorumdeyin

sevgilerr,

canım bende ankarada tedavi görüyorum ama ankara medicanayı sen iyi araştırdınmı? bende yanılıyor olabilirim ama tüp bebek ünitesi daha çok yeni oranın tabi yanılmıyorsam:26:

hiç araştırmadk canım zaten orası teşhis koydu hemen tamam dedik ....... birtane bile sonuç alanla tanışmadım hatta bir çok olumsuzla karşılaştım ve bugünde transfer için gittik ve 4 hücreli orta kalitede tek embiryom varmış doktoruma çok sağlıklı olmadığını söyledim oda ewet bu tedaviyi kapatalım önmüzdeki ayy tekrar başlayalım dedi..... hoplaya zıplaya tamam dedim çünkü içime hiç sinmeyen hastane bir çok şikayet alan hastane ve çok tecrübeli olmadığına inandığım bir dktor zaten çokda genç yani kurtuldum...... ve şimdi sıkı bir psikoloji ile anatolia düşünüyorum medicana mümkün deil vallahi kızlar olay %50 hastada %50 merkezde vee embirylgda bitiyor artık çok titiz davranacağım içimde bir huzur anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…