eylülcüm, bu iş okadar zorki dr tavsiye etmek , ben büyük yerlerde kaybolunduğunu öğrendim, tam 3 yıldır yaklaşık hatta 3.5 yıldır uğraşıyorum inanın.
şimdi şöyle birşey var, bahceci çok kalabalık , tabi oradada dr ların hasta sayısını arttırmaları onların işine geliyor, ama iyi diyen de çokkk, yani şans meselesi,
ancak ben sana seninle daha birebir ilgilenecek birilerini önerebilirim.
bak mesela,
femina kadın sağlığı merkezinde dr. birgül sarıkamış var, onu deneyebilirsin,
sonra, prof dr. ümit özekici var, o direk kendisi ilgileniyor, hem maltepe ünv bölümün başında hoca, hemde çevre hastanesinde,
sonra memorialda semra kahraman var prof , ama ona da direk benle siz ilgilenin o zaman başlarım demen lazım.
umut tüp bebekte, eğer süleyman tosun dr un olursa ok ,
benim diyebileceklerim bunlar, yani bak merkezlerede gidebilirsin yeterki konuda gerçekten bilgili bir dr olsun senin başında, hoca gibi, bunu istemekte en doğal hakkın
Canım merhaba bende izmirdeyim 4 kez tüp bebekdenedim öncelikle kent hasanesi israel aruh sonrasnda Fatih sendag denenebilir diyorumN
arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Amh değerimin düşük olduğunu öğrendiktekten sonrada bu sayfaya katıldım..fsh ım bi ay 6.6, bi ay 11, ondan sonraki ayda 7 çıktı.bulunduğum şehirdeki doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyorlardı.bu sürede beni 1 yıl beklettikler herşey normal diye.Ben aralıkta Başken ünv.ne hulusi beye gittim.Çok memnun kaldım.Bana hsg çekti muayene ettiAmh sonucum 0.6(düşük yani).deha verdi 3 ay bekleyelim sonra tüp bebek dedi.benim reglim hep düzenlidir,25-26 günde bir regli olurum.2 ayda gecikmeli 27. gün regli oldum.bugün 31 günüm hala regli olmadım.Kafam çok karışık
duscugum Mustafa bahceciye gidecegim diye bir sey yok.. sadece arastiriyorum. bana 3 tane cevap yazdi ve bastan beri sordugum soruya taa 3. mailinde uc defa tekrar tekrar sordugum soruyu cevapladi.. bu hosuma gitmedi zaten ve hemen gel felan.. onun haricinde. birde kendince espri yapmis illaki hamile kalacaginiz diye birsey yok her yigidin yogurt yeme sekli farklidir demis.. bunu anlamadim espri mi? bence mustafa bahceci bu maili yazmiyor bence baskasi vekaleten cevapliyor olabilir. cunku taninan mustafa bahceci. ama yaninda calisan cok insan varmis ya... offf yani tuhaf bir durum kislar.. Allahim tedavimizi emin ellerde baslatmayi nasip eyle YARABBIM...
arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Amh değerimin düşük olduğunu öğrendiktekten sonrada bu sayfaya katıldım..fsh ım bi ay 6.6, bi ay 11, ondan sonraki ayda 7 çıktı.bulunduğum şehirdeki doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyorlardı.bu sürede beni 1 yıl beklettikler herşey normal diye.Ben aralıkta Başken ünv.ne hulusi beye gittim.Çok memnun kaldım.Bana hsg çekti muayene ettiAmh sonucum 0.6(düşük yani).deha verdi 3 ay bekleyelim sonra tüp bebek dedi.benim reglim hep düzenlidir,25-26 günde bir regli olurum.2 ayda gecikmeli 27. gün regli oldum.bugün 31 günüm hala regli olmadım.Kafam çok karışık
canım selam önce geçmiş olsun,
baj dhea bazen iyi bazen kötü, kist yapabiliyor, birde belki çatlamayan yumurtan olmuştur bu ay o yüzden regl olamamış olabilrsin, bir git ultrsasonla baksınlar, birde belki hamile olabilirsin belli mi olur canım:) kafanı sakın tut önce git baktır hemen,
fsh değerlerin gayet güzel, belki çok basit bir ilaçla bile hamile kalabilrsin,
hulusi hoca çok iyiymiş, yeğenim başkentte dr, o da aynı ismi söylemişti
çok sevgiler canım
slm kizlar cok bir mücise oldu fsh 7,4 ama bu dr.tüpe baslamadilar cok sinirliyim cok ya yüzek olur yapmaz düsük olur yapaz cok bulanimdayim.ne istiyorlar ne yok bir ay daha bekle diyorlar gecen ay 22 yapmadilar simdi düstü ne yamadilar kafam cok karisik yaaaaaaaaaaaaaa ama bir gercek var hayit suyu bir mücise hormon haplari kulanmadin verdiler ama kulanmadim.yok devam et sen haplara dedilersaniyorlarki haptan oldu he he .tabiki ben söylemedim aliyorum tabiki dedim.hayita devam etcem bakalim marta fsh nasil olcak bakalim.bir fikriniz varmi niye baslamadilar diye?
Arkadaşlar bugün reglimin 3. günüydü, Şifa hastanesinde tahlilleri yaptırdık ve sonucum hüsran
((( E2:49, FSH:16,7, LH:5.7...Daha 26 yaşına yeni girdim, moralim çok bozuk ((((
Bu fsh nasıl düşer, ya hiç bebeğim olmazsa ne yaparım ben((
canım peki özeli ne kadar özeline gittim diyelim talilleri hastanede mi yaptırıyoır ben bagkurluyum bilgi ver lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?