Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar günaydın herkesin kafası allak bullak ya kime güvenecegiz bilmiyoruz ama araştırmaya devam döllenmeme sebebi ve yumurta rezervi azlıgı dalında uzman bir dr arıyorum elimde birkaç tane var
ben gerçi memnun kaldım ama hş hakan beyden onlarda açıklama yapmadı yumurtanın kalitesini bilemiyoruz önceden dediler ama tam sperm mi yumurtamı demediler deniyeceksiniz dediler
ben günlük 225 fostimon iki doz bir su ve 13cc lucrin kullandım hep aynı dozdayda 11 yumurtanın 7 si iyi ama hiç birinde döllenme yok ya

Tşkr ederim nazenincim bilgilerin için...
Bizde İstanbulda tüp bebek merkezlerini araştırdık, kesin karar verdiğimizde sanırım memorial'a gideceğiz...İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Canım merhaba bende izmirdeyim 4 kez tüp bebekdenedim öncelikle kent hasanesi israel aruh sonrasnda Fatih sendag denenebilir diyorumN

Canım fatih şendağ'a güvenemedim..çünkü eşimle 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ve sadece bir kez hormon testi yaptırdım onu da o ay adetim gecikmişti, farlutal kullanmıştım onun üzerine tahlil yapıldı...Fatih Şendağ tekrar hormon tahlili yapma gereği duymadan, yumurta sayıma bile bakmadan hemen tüp bebek dedi..Ve benim rahmimde doğuştan gelen bir septum var, bunu da rahim filmi çekme gereği bile duymadan hemen kent hastanesinde ameliyatı yaparım 4 milyar tutar dedi..Yani açıkçası bana hastanın sağlığını, geleceğini düşünen bir doktırdan çok paragöz bir doktor gb geldi..Hiç beğenmedim...

Arkadaşlar dün İzmir'de Yiğit Özçınar'a gittim..Arkadaşım önerdi..Lüks bir yer değil..ama adam işini yapıyor, mahremiyete önem veriyor...Ultrasona girerken eşim bile geldi yanımıza, oda karanlıktı hiç bir yer, hiç birşey görünmüyor gayet rahattım :) fatih Şendağda kafamda oluşan tüm sorulara cevap buldum..Önümüzde ki hafta cuma günü rahim filmi çekcek, eşimin sperm sayısını istedi ve ilaçlarla tedaviye başladı...Verdiği ilaçlar ELEVİT vitamin, GENTA iğne antibiyotik, CLEOCİN 150 mg kapsül, CLEOCİN vajinal krem..göğsümden süt gelmeye başlamış tekrar bunun için de bir sürü hormon testi verdi bunları p.tesi günü yaptırcam...Bugün reglimin 2. günü yarın tekrar fsh, lh ve E2 testleri yapılcak...Yani ben inandım bu doktora :) Ve bunların yanında bal, polen karışımını da yiyorum...dün yaşadıklarım bunlar arkadaşlar...

eylül cnm hadi hayırlısı olsun...

semoşşş nasılsın..nler yapıyorsun sesn çıkmıyor.....

arkadaşlar merhaba.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum.Amh değerimin düşük olduğunu öğrendiktekten sonrada bu sayfaya katıldım..fsh ım bi ay 6.6, bi ay 11, ondan sonraki ayda 7 çıktı.bulunduğum şehirdeki doktorlar herşeyin normal olduğunu söylüyorlardı.bu sürede beni 1 yıl beklettikler herşey normal diye.Ben aralıkta Başken ünv.ne hulusi beye gittim.Çok memnun kaldım.Bana hsg çekti muayene ettiAmh sonucum 0.6(düşük yani).deha verdi 3 ay bekleyelim sonra tüp bebek dedi.benim reglim hep düzenlidir,25-26 günde bir regli olurum.2 ayda gecikmeli 27. gün regli oldum.bugün 31 günüm hala regli olmadım.Kafam çok karışık

canım bende hulusi beye gitmek istiyorum bana bilgi verirmisin özeline mi gittin ne kadar rapor çıkartabilliyormuyuz .randevuyu 21206868 den mi alıyoruz

imoje canım,
senin durumun özel yanı yurt dışından geleceksin belki mustafa hoca bu sebeple ilgilenir seninle, şimdi bak merkez olarak elbette iyiler ama , ben ve benim gibi olanlarla çok fazla ilgilenilmiyor yani rezerv azlığı felan, senin kesin teyit alman lazım bu merkezden önce,

ikinci bir yer sana önerebileceğim, bak umut ta süleyman tosun olabilir, onlar daha yakın olabilirler uzamnlaşmışlar bu konud bundan emin ol,

sonra yeditepe universitesinin tüp bebek bölümü başında olan var prof cem fıçıcıoğlu, embirologları ve labaratuvarı çok iyi deniyor, ben benim eşim dr, kendi branşı kadın doğum değil ama, sınıf arkadaşları var, onlara soruyoruz hocaları oluyor bu işin içinde oldukları için daha net biliyorlar kim iyi kim paracı felan,

sonra prof ümit özekici var, bu da zor vakaların adamı ,
bak bürüksel kadın sağlığı merkezi var, en az mustafa bahcecei kadar eski bir yer, başında yücel hoca var soyadını hatırlayamadım, burasıda inanki çok iyi, onlara da bir mail at ve direk yüzel hocayı istiyorum ilgilenecekse geleceğim de ve bana lütfen değerlerime göre net birşey söyleyin de,

mustafanın o kadar fazla danışmanı varki tabiki aillerine o bakmıyor canımm,

hadi bol şans, sormak istediğin birşey olursa ben de burdan gene araştırırm senin için, eşimin çok yakın kankası da tüp bebekci ama ben ona gitmedim arkadaş felan diye, ona soraraız gerekirse gene isim alırız,

öpüyorum seni

canım selam önce geçmiş olsun,
baj dhea bazen iyi bazen kötü, kist yapabiliyor, birde belki çatlamayan yumurtan olmuştur bu ay o yüzden regl olamamış olabilrsin, bir git ultrsasonla baksınlar, birde belki hamile olabilirsin belli mi olur canım:) kafanı sakın tut önce git baktır hemen,
fsh değerlerin gayet güzel, belki çok basit bir ilaçla bile hamile kalabilrsin,
hulusi hoca çok iyiymiş, yeğenim başkentte dr, o da aynı ismi söylemişti
çok sevgiler canım

arkadaşlar saolsun banada nazenin önerdi ama ben muayene ücreti ve rapor çıkarsa ne kadar onu ögrenip gitmek istiyorum çünkü zamanım var mayısın ilk haftası o zamana kadar kendimi toprlıy. 1 aşılama ve bir tüp bebek maddi yönden yıprattı ama tekrar için birikim yapıy. hazırlıklı olmak istiyorum

Giz cim ben bi kere gittim hulusi beye.Tüp bebek tedavisine başlamadım.Bana 3 ay süre verdi.Dhea yı kullanıyorum şimdi.Randevuyu 0312 2324400 dan alıyosun. dahili numarada 306. ben özeline gittim.Aslında bende merak ediyorum bir tüp bebek denemesi kaça mal oluyor?

nazenin cim teşekkür ederim cevabın için.gecikme ilaçtandır diye bekliyorum ama bu kadar gecikme yapmazmış.benim amh 06,doğal yolla hamile kalma şansım düşük.Ama Allah büyük ol ederse olur.

canım peki özeli ne kadar özeline gittim diyelim talilleri hastanede mi yaptırıyoır ben bagkurluyum bilgi ver lütfen

slm kizlar cok bir mücise oldu fsh 7,4 ama bu dr.tüpe baslamadilar cok sinirliyim cok ya yüzek olur yapmaz düsük olur yapaz cok bulanimdayim.ne istiyorlar ne yok bir ay daha bekle diyorlar gecen ay 22 yapmadilar simdi düstü ne yamadilar kafam cok karisik yaaaaaaaaaaaaaa ama bir gercek var hayit suyu bir mücise hormon haplari kulanmadin verdiler ama kulanmadim.yok devam et sen haplara dedilersaniyorlarki haptan oldu he he .tabiki ben söylemedim aliyorum tabiki dedim.hayita devam etcem bakalim marta fsh nasil olcak bakalim.bir fikriniz varmi niye baslamadilar diye?

dilara cok sevindim ne güzel düsmüs fsh ,doktorunu dinle acele etme canım insallah hayırlı zamanda baslarsın tedavine .Bu arada mart ayında baslayanlar cogunlukta bu topikde ,nazenin gittin mi ümit beye ne dedi merak ediyorum

Arkadaşlar bugün reglimin 3. günüydü, Şifa hastanesinde tahlilleri yaptırdık ve sonucum hüsran
((( E2:49, FSH:16,7, LH:5.7...Daha 26 yaşına yeni girdim, moralim çok bozuk ((((
Bu fsh nasıl düşer, ya hiç bebeğim olmazsa ne yaparım ben ((

Dilaracım hayıt suyunu nasıl kullandın, kaç dk kaynattın bana yazabilir misin canım ?

eylülcüm sen izmirdemisin ben de izmirde şifaya gidiyorum. benim geçen ay soğan suyuyla fshım düştü.şu an nasıl bilmiyorum tabi.

canım peki özeli ne kadar özeline gittim diyelim talilleri hastanede mi yaptırıyoır ben bagkurluyum bilgi ver lütfen

Hulusi beyin özel muayenesi 160TL, ben emekli sandığına bağlıyım tahlillerin bir kısmını devlet ödedi ancak çok az bir bölümünü.
Gerek duyulmayan bir testi özel olmasına ragmen bile yapmıyor, benden amh testini istedi hulusi hoca 107 tl idi testin fiyatı devlet 7 tl sini ödedi(

hayıt suyu kaynatılmaz. kaynamış su bir tatlı kaşığı çekilmiş hayıt üstüne dökülür(bir su bardağı) on dakka bekletilip süzülerek içilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…