dilara cok sevindim ne güzel düsmüs fsh ,doktorunu dinle acele etme canım insallah hayırlı zamanda baslarsın tedavine .Bu arada mart ayında baslayanlar cogunlukta bu topikde ,nazenin gittin mi ümit beye ne dedi merak ediyorum
nazenin cim teşekkür ederim cevabın için.gecikme ilaçtandır diye bekliyorum ama bu kadar gecikme yapmazmış.benim amh 06,doğal yolla hamile kalma şansım düşük.Ama Allah büyük ol ederse olur.
slm kizlar cok bir mücise oldu fsh 7,4 ama bu dr.tüpe baslamadilar cok sinirliyim cok ya yüzek olur yapmaz düsük olur yapaz cok bulanimdayim.ne istiyorlar ne yok bir ay daha bekle diyorlar gecen ay 22 yapmadilar simdi düstü ne yamadilar kafam cok karisik yaaaaaaaaaaaaaa ama bir gercek var hayit suyu bir mücise hormon haplari kulanmadin verdiler ama kulanmadim.yok devam et sen haplara dedilersaniyorlarki haptan oldu he he .tabiki ben söylemedim aliyorum tabiki dedim.hayita devam etcem bakalim marta fsh nasil olcak bakalim.bir fikriniz varmi niye baslamadilar diye?
slm kizlar cok bir mücise oldu fsh 7,4 ama bu dr.tüpe baslamadilar cok sinirliyim cok ya yüzek olur yapmaz düsük olur yapaz cok bulanimdayim.ne istiyorlar ne yok bir ay daha bekle diyorlar gecen ay 22 yapmadilar simdi düstü ne yamadilar kafam cok karisik yaaaaaaaaaaaaaa ama bir gercek var hayit suyu bir mücise hormon haplari kulanmadin verdiler ama kulanmadim.yok devam et sen haplara dedilersaniyorlarki haptan oldu he he .tabiki ben söylemedim aliyorum tabiki dedim.hayita devam etcem bakalim marta fsh nasil olcak bakalim.bir fikriniz varmi niye baslamadilar diye?
arkadaşlar benim de durumum sizlerle aynı2 defa tüp bebek denedim. 1. de 3 yumurtam olustu 1 transfer sonuc negatif. 2.si ise daha vahim 6 yumurtam toplandı ama bunlardan 3 ü yeterli olgunluğa erişmemiş, 1 i kendini dölleyerek çıkmıs yani 46 kromozomlu diğerleri de döllenmiş ama 46 değil 69 kromozom olusmus nasıl oluyosa işte derken genetik test istedi dr şükür ki temiz çıktı ama neden böyle bişeyle karşılaştığımızı da anlayamadık . dr ilaç ve dozuyla alakalı olabilir dedi... neysee ben şimdi dhea kullanıyorum ve vitamin. dr um yeni tedaviye kadar kullanmamı söyledi. deee işin maddi boyutu varr ben her iki tedavimi de özel de denedim ve elde var sıfır.. şimdi rapor çıkatayım diyorum ama bizim durumumuzda olanlar için rapor çıkarmada nasıl bi yol izleniyor bileniniz var da paylaşırsanız sevinirim. eşimde problem yok benim de sizler gibi fsh sorunum var işte. biizm de 2 defa aşılama denememiz, rahim filmi çektirmemiz şart mı bu rapor için yoksa olumsuz tedavi sonuçlarım ve fsh değerimle gitsem rapor çıkartabilir miiym acaba ( off Allah yardımcımız olsun arkadaşlarr....
Dilaracım hayıt suyunu nasıl kullandın, kaç dk kaynattın bana yazabilir misin canım ?
slm canim suyu kaynatim hayiti atim azi kapali tam 5 dakika beklet ve ic siva olur sana
merhabalar arkadaşlar bende yarın öğlene anatolia tüp bebek merkezine rand.. aldım bilmiyorum bu doktoru çok övdüler akademik takviminde de hakikaten çok eğitim aldığıda belli.... ama bende inanılmaz bir korku ya ilk denemem gibi olursa sürekli eski doktorun sözü kulağımda yaşın 30 ama vucud yaşın 38 yumurtların hızla azalıyor ..... herşey daha çok yeni ilkini üzerimden atamadan 2.tedaviye başlayacağım aslında çok hazırda değilim fakat gerçekten dediği gibi yumurtalarım biterse zaten çok azmış sürekli bu şekilde kendimle çelişkilerdeyim ne yapacağım bilmiyorum(
banada tohumunun çayını vermişlerdi, fsh düşüyor ama neden başlamıyorlar peki???sormadınmı sebebini?
dilara cım süper düşmüş...bnmde denememde bu şekilde fsh düşmüştü...fakat yumurtalar boş çıktı.....bekletmelerindede vardır bişey......kullanman için ne hapı verdilerdi........
dilaracanım fsh nasıl düşürdün canım neler kullanıyorsun.hayıt tohumunu nasıl ve ne kadar süredir kullanıyorsun dilaracım merak etiim
bügün sorabildim yani gec kalmislar ama en iyisi mart mis parani bosuna harcama yoksa baslarsak gene yarida kalmasin diye yani reglin 2 günü gelki gec olmasin diye burda hafta sonu kapalilar ondan of of umarim bir dahanki ay aksilik olmaz allahimmmmmmmmmmmmm
şu hayıt çayını aynı bende böyle içiyorum, birde suyu varmışi burda bizim markette bile satılıyor, hayıt suyu diye, kadın kısırlığı için demişler, peki suyunu nasıl içicez? hem çayı hem suyu fazlamı olur ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?