Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar sizi bir süredir takip ediyorum benim yaşım 41 bende sizler gibi rezerv azlığından tedaviyaşayan biriyim 7. denememi yaptırdım. ctesi günü transferim oldu 4 yumurtamdan bir tane döllendi. şimdi istirahatteyim bu akşam yaptığım fitillerdenmi bilmiyorum pembe bir akıntım oldu çok az ne olduğunu bilmiyorum inşallah kötü bir şey değildir daha çok erken ama insan endişhe ediyor elinde olmadan. hepimiz için hayırlısını temenni ediuorum sevgiler....

ben hep yazıyorum dhea kist yapıyor bunu ne dıye veriyorlar anlamıyorum, zaten ilaç değil gibi birşey,

nasıl anladın ultrasonamı girdin naptılar neden gitmiştin?
bende içiyorum 50 gündür dhea dr önerdi ama 3 aydırda çörek otu bal tarçın kullanıyorum ovalosyon dönemlerinde dr. gitmedim bu ay ama sanki kist oluştu bende ay gercekten dhea faydası yokmu şaştık kaldık iyicene

canım hayırlı olsun, aynı yaşdayız seninle , e güzel bak 4 yumurta olmuş biride sende şu an:),
o kanama hafif tahrişden de olabilir ama genede bir aç sor telefon dr una yada hemşireye, test gününe ne kadar var? ,
birde ne tip ilaç verdiler sana ? bu son tedavinde, fsh progesteron kaçtı acaba? ben de de durum aynıda henüz başlayamadım yumurta az ve büyümüyor bile artıkk

selam canım, ya direk oyle yok demeyelim, ancak bu dhea daha henüz test aşamasında birçok ülkede ve çok yan etkisi var kendinde de yazıyor , işte bilemiyorum vallaha bazısına ıyı gelmiş olabilir ama kime neye göre iyi geliyor bazısında neden kist yapıyor o kısmı zaten henuz çözülemedi ,

bende kist yaptı mesela ama keşke iyi gelseydi, bende yiyorum içiyorum ottu çaydı ama bakıcaz işte, bu ay regl olcaktım olmadım daha, ya kist oldu yada çatlamadı birşeyler şaka gibiii:)

canım sagolasın benimde araştırmalarım kimine iyi geliyor kimine gelmiyor ya tutarsa misali:)))ilaçları içtigimizle kalıyoruz bir sorum daha olacak sana kabızlık yapıyormu dhea ben başladıgımdan beri şişkinlik wc. 2.3 günü buluyor gitmem dr sordum yapmaz dedi ama bence yapıyor hayatımda böyle olmamıştım iyi geceler

ne gibi yan etkileri varmış canım ben bilmiyorum.

ne gibi yan etkileri varmış canım ben bilmiyorum.

bir kere pco sendromu varsa kist yapar yazıyor, ailede kalp damar tansıyon varsa tavsiye edilmez yazıyor, ailede kanser hastası varsa tavsıye edilmez yazıyor, ailede genetik sorunlar varsa tabsiye edilmez yazıyor,
ayrıca uzun surelı kullanımda kist, kalp arıtmı bozukluğu, tansıyon, uykusuzluk v.s. yapar diye kendi kutusunun ustunde yazıyor, internetten araştırın ingilizce sitelerde de yazıyor turkce sitelerde de,

yani dr unuzun sizin bünyenizi çok iyi tanıyor ve biliyor olması lazım buna dikkat edin,

panadol canım kabızlık bilmiyorum o başka birşeyden olmasın ?

ben varya saat üç dörtlerde zor uykuya dalıyorum. hay allah görüyor musun?!
bu benim 2. kutu 1.. sini temmuzda içmiştim. ve ondan sonraki üç ay boyunca hep beş altı folükülüm oldu. mart nisan mayısta da bu tempoyu bekliyorum ancak bu ilaç korkutuyor beni ya. zaten çok içmemek lazımmış. ne olur kızlar dikkkat edin!

eylülcüm sen izmirdemisin ben de izmirde şifaya gidiyorum. benim geçen ay soğan suyuyla fshım düştü.şu an nasıl bilmiyorum tabi.

İnşallah FSH'ın normal seviyelerdedir canım..ben dün tahlil yaptırmak için gittim, şuan tam bir yol izlemiyoruz açıkçası, cuma günü rahim filmi çekilecek ve doktor fsh sonucumu görcek bakalım ne diyecek çok merak ediyorum...

hayıt suyu kaynatılmaz. kaynamış su bir tatlı kaşığı çekilmiş hayıt üstüne dökülür(bir su bardağı) on dakka bekletilip süzülerek içilir..

Tşkler canım.

İnşallah en kısa zamanda regl olursun Nazenincim..Kötü şeyler aklına getirip moralini bozma, biliyorsun canım şu lanet FSH stresten çok etkileniyor..Benim bu ay mesela 16.7 çıktı, bakalım önümüzdeki ay ne olucak (((

slm canim suyu kaynatim hayiti atim azi kapali tam 5 dakika beklet ve ic siva olur sana

Tşkler canım, inşallah hepimize şifa olur.

merhabalar insallah bebisin tutunur buradan kutlarız o fitili bende kullanmısdım zaten pembe akıntı olarak geriye geliyo canını sıkma birsey yok ondabol sans

arkadaşlar bişey sormak istyorum.usg ye giridim 4-5 folikül olumuş diyorsunuz ya buna 3. gün mü baktırıyosunuz,boyutları ne oluyo bu foliküllerin.ben 1 aydır dhea kullanıyorum.Bu ay reglim gecikti.benim normalde hiç şaşmazdı regli günüm ve 1 tane yumurtam gelişir olgunlaşırdı.dün doktora gittim, 5 tane sağda milimetrik,1 tanede solda 9mm lik folikül kist var dedi,regli ile atılırmış bunlar.şimdi dhea bana ii mi gelmiş oluyo.uyarılan yumurta sayısı artmış ama büyümemiş.Acaba ilaca devam ettikce etkisi dahada mı artacak??

nazenincim ilgilendiğin için çok teşekkürler... evet bu 2. seferde femera yöntemi ile preugon iğnesi kullanıldı. 1. de gonal f kullanıstım sadece. dr um dedi ki belki kullanığımız ilaçlara vücudun böyle bi tepki vermiş olabilir diye. umarım ondandır:/ bakalım şu an dhea ve vitamine devam ediyorum işte. rapor çıkarabilirsem en kısa zamanda istiyorum tekrar denemeyi ama çıkaramazsam da sanırım okullar tatile girince deniycem gerçi o zaman kadar da dhea kullanmak ne kadar mantıklı bilemiyorum sonucta hormon yüklüyorum... aman ne bileyim Allah yardımcımız olsun zor süreç zorrr

canım ben bu aya biraz hazırlandım gibi son reglimden sonra bal-tarçın-çörekotu-polen kullandım , ondan öncede 1,5 ay kadar hayıt suyu içmiştim. sonra bu ay her zaman 10 larda gezen fsh ım 5,22 çıktı. e2 55 , progesteronumda düşüktü yani normal değerlerde 1,36 dıydı. sonra drum 5 yumurta gördü ama 1 tanesi önden gidiyordu 14 filanken diğerleri 9 civarıydı. neyse 5 i toplandı ve işleme 4 tanesi alındı ve sonucu biliyorsun. ben günlük 300 ünite puregon ve 1 toz 1 su merional ve 4 tane femara kullandım, bu arada glukofen , ecopirin, ve folbiol kullandım şimdi glukofen , cycloproginova, elevit, progestan fitil (3 tane), gün aşırı progynex iğne ve hergün faxiparine iğne oluyorum. inşallah sonu iyi olurda bu sefer bebeğim gelir bana...sizlerede hep beraber bu duyguyu yaşamak ve burda paylaşmak ümidiyle dualarım yüce yaradana....

canım aynısı banada olmuştu:) dhea ıyı geldı dedık ama kıst çıktı tabı o ay boşa gectı sonrada hapı bırak dedıler, valla bılemıyorumkı artık ne olursa bahtımıza dıye ıste:)))

cevaplarınıza çok teşekkür ederim,

demekki gerçekten farklı ilaç protokolleri ile rezerv azlığında yumurta elde etmek mumkun, blustar güzel bir örnek oldu:)),

bende hala regl olamadımya, acaba dıyorum bu yediğim bal polen arı sutu pekemz ve tohum karışımı macun ile hayıt cayı geciktimiş yada kist yapmış dokunmuş olabilir mi? yoksa çatlamayan bir yumurta durumumu oldu ? yani artık bu ay başlayım diye çok hevesliydim ,

herhalde zart diye artık regl den kesiliyorsun denemezler demi kızlar amanınn,

valla buraya yazmak ve değişik fikirler almak çok iyi geliyor yoksa ben kafayı gerçekten yemek ve çok ciddi depresyona girmek üzaereydim,
allahtan sizleri buldum saolun varolun hep paylaşalım gelişmelerii:)))

sevgilerrrrrrrrrrr

Kizlar merhaba,
Dhea`yi suziskomuz cok kullandi gecen yazdan beri.. ben hep korkmustum raflarda elime alip geri birakiyordum.. ama bende yaklasik iste nereden baksaniz 4 ayi bitirdim.. yan etkilerinden baslica iki tanesi.. killanma ve sivilce diye biliyoruz.. her bunyede farkli reaksiyon. ilac birakildiginda hersey normale donuyormus..
bluestarcim insallah topigimizi senlendireceksin.. ben 2009 da Asilama oldugumda o fitillerden her aksamlari kullanmistim. 7. gunde silik ikinci cizgi gordum 13. gune kadar ama malesef negatif sonclanmisti. o minik kahverengi lekelenmeler ben de de olmustu.. belkide o ikinci silik fitilden mi oldu bilemiyorum..
Edajan neredesin sen yaaa???
suzijan sen gezmelerdesin ben biliyorum :))) bu yaz tatilinde de ben gezicem gor bak :)))
duscugum sende son durum nedir simdi?
cumartesi teet ettiklerinde yeni dr. ile randevumuz var.. Yuce Allahimin insallah bizlere de bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip edecegi gunler yakindir insallah..

zart diye kesiliyorsun demedikleri sürece hiç korkma canım :)) bugün 44 yaşında hemde yumurta rezervesi az olupta hamile olan birisi ile tanıştım 5 denemesiydi sanırım kendi telaşımdan pek dinleymedim.....ve bende mayısta başlıyorum doktorum harika bir insanmış daha çok yeni ilkinden sonra 3 ay 2 ay aramız olsun dedi ilk doktorum benim her ay sadece 4 veya 5 yumurta kapasitem olduğunu ve hergeçen süre tehlike demişti bu doktorum ise toplam 10 yumurtan var tamam çok iyi hasta gurubu değilsin ama çok kötüde değilsin dedi bilmiyorum kızlar ilk doktorum uzman bu prof zaten ben ünversitede profları daha çok severdim yani çok umutluyum çok sewinçliyim mayıs en sewdiğim aydır zaten inşallah olacak busefer ve sizlerinde hamiş haberlerimizi okumaktan tebrikler almaktan yazmaktan skılırız inşallahhhhhh.....

picassooo ne güzel bir haber bu, hadi bakalım mayıs ayı güllerin açtığı en guzel aydır, hadi inşallah,

evet 44 yaş valla bravo süperde, o yasdada artık çocuk yapıp o çocugun gelişimini görmeye vaktimzi ömrümzü yetermi ?? hayırlısı tabi de,
evet allahtan hiçç ümit kesilmez bu kesin yani:))

sen hamile kalda ellerimiz şişsin hiç önemli degil bir hamile demek binlerce umut demek bize unutmayın

bu arada nazen bende her ay o mkorkuyu yaşıyorum eskiden of bitsede rahatlasam diyordum şimdi yolunu gözler oldum

sagol imojcum beklemedeyim esimin buldugu doktora gidecez bakalım insallah ugurlu gelir burası. Bu ay sonu regl olunca gidecegim. folıc acıd ,folbiol,omega3 kullanıyorum bekliyorum insallah hepimiz icin hersey güzel olur .habersiz bırakma merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…