Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

picassoo cumm , geç değil canım fazla ara verme, herşeyin sonu gelmeden başla biran evvel, haydi hayırlısı olsun, bol moralli git üzme kendini sıkma kendini hiç , bizide haberdar et gelişmelerden sevgilerrr:))

çok sağol canım inan okadar kötü durumdayımki anlatamam bugün evliliğim tam 3ay 2gün oldu ve arkamda bugüne kadar sadece adını bildiğim ama başımdanda geçmesi nasip olan başarısız bir tüp bebek deneyimi ve şimdi yarın 2.yeni doktorla yeni bir tedavi ye başlamak herşey rüya gibi hızlıca gelişiyor inşallah busefer sonuda güzel olur inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıklı hayırlı kucaklarımıza alırızda bu günleri hiç ama hiçççç hatırlmayız.....
bu doktorumu çok met ettiler inşallah ilki tahmin ettiğim gibi tecrübesiz çıkarda bu doktorum aksisini söyler herşey daha güzel olur....

fıstığım bak sen daha yeni evlisin, biraz evliliğinin keyfini çıkart, hayatı kaçırma, kaptırma kendini bukadar, senin durumun okadar vahim değil, aşk ve sevgiyi yaşayın önce, sonra ilişkinizde çok yıpranır buna izin verme olu rmu?,

dr dr dan üstündür inanki, senin için güvendiyse bu dr a devam et buda çok önemli, ama iyi araştır ve aklındakileri hep sor lütfen, regl 2. günü pazara gelirse ne yapacaklar onu da sor bakalım,

öpüyorum çokkkk sıkma canınıııı bakimmm:))

ya olurmu geç kalmışlar, hafta sonu kapalı, neresi orası, hay allah, neyse öbür aya dikkat etisnler bari, sen canını sıkma sakın herşey olacağına varıyor işte:)

canim ben almanyadayim.bügün reglin 6 günü iynelere baslamak icin gec olmus ondan.amam olmasa marta zaten istanbula geliyorum canim

evet ya dedimki haftasonuna gelire ozama cuma hic olmasa pazartesi.yok ya bunlar oyaliyorlar güzelim.ama yapacak su anda bir seyim yok malesef son carem istanbul zaten

evet ya dedimki haftasonuna gelire ozama cuma hic olmasa pazartesi.yok ya bunlar oyaliyorlar güzelim.ama yapacak su anda bir seyim yok malesef son carem istanbul zaten

dilaracım tabi 6. gün çok geç, nrmalde 2.ci günü hadş bilemedin 3.cu gunu başlamak zorunda ,
gel tabi istanbul daha iyi bu konularda iyi bir merkez olsun ama ve birtek dr ıle devam et hoca olursa daha iyi olur tabi,

Arkadaşlar ben hala regli olmadım 33 günümdeyim.Sabah doktora giitim,sonuç negatif.Benim normalde 1 tane yumurtam gelişir yeterli olgunluğa gelir,çatlar ve hiç zaman sekmeden atılırdı.Bu ay sağda 5 solda da 1 tane oluşmuş ama büyümemiş,soldaki 9 mm, sağdakiler daha ufak.Bu arada ben dhea kullanıyorum.Büyük bi ihtimalle onun etkisi.BU arada hatırlatıyım,benim amh değerim 0.6,fsh ise(sırayla çıkan değerleri söylüyorum-6,6-11-7)

merhaba
ilişkiden 6 gün sonraki bhcg değerim 2,33 çıkmıştı.
5 gün sonra yani bugun tekrar baktırdım 4.18
dün adet olmam gerekiyordu,olmadım
sizce bu değer ne ifade ediyor?

arkadaşlar benim de bu ay yumurtam hiç yokmuş. bir de dehea içiyorum 20 gündür. küçük yumurtalar kist olmuş sanırım. dehea yapıyormu böyle şeyleri?

arkadaşlar benim de bu ay yumurtam hiç yokmuş. bir de dehea içiyorum 20 gündür. küçük yumurtalar kist olmuş sanırım. dehea yapıyormu böyle şeyleri?

ben hep yazıyorum dhea kist yapıyor bunu ne dıye veriyorlar anlamıyorum, zaten ilaç değil gibi birşey,

nasıl anladın ultrasonamı girdin naptılar neden gitmiştin?

ben hep yazıyorum dhea kist yapıyor bunu ne dıye veriyorlar anlamıyorum, zaten ilaç değil gibi birşey,

nasıl anladın ultrasonamı girdin naptılar neden gitmiştin?

tatlim her kullanan da yapmayabilir.. her vucut farkli reaksiyon veriyor her bitkisele her ilaca..
"dhea"`dan cok korkuyordum yani yan etkilerinden felan cok okudum. ama cok basari saglamis ayni zamanda.. yani yumurta kalitesini yukseltip yumurta sayisinda artis oluyor mus.. bende 4 aydir kullaniyorum kasim ayinda usg ye girdigimde 6 folikul goruldu ilk defa her zaman 3-4-5 goruluyordu.
gerci simdi nedir durum bilmiyorum.. insallah iyidir... folikul sayisindan ziyade kalite onemli bence.. yani a kalite olan yumurtalar dolleniyor zaten. ve tutunma orani daha yuksek. dhea kist yaptiysa zaten dr onermemesi lazim.. bazi arkadaslara incir kuru de kist yapiyordu. degisik herkesin vucut reaksiyonlari..

imoje sen nerelerdesin bakim:))), naptın tedavi yerine karar verdin mi???,
dhea çok iyi değil halen daha sonuçları tahlil ediliyor amerika ve ıngılterede am abizde dr lar maalesef bırseyı ıyıce araştırmadan ve kişiyi iyi analiz etmeden veriyorlar sonuclarda ortada işte,

dr un hastasnı çok iyi tanıması lazım hasta dr ilişkisi çok önemli bencee:))

benim varya bisi dikkatimi cekti... genc nesil dr.leri dhea yi oneriyor.. eski olanlar degil.. ben burada iki tane cok deneyimli uzun sure ivf doktorlugu yapmis dr. ye gittim abd nin en iyi dr.leri arasinda gecyor.. hic bana dhea demediler.. ama tr. deki emre beyle telefonda konustugumuzda al demisti. sonra buradaki acu. cunun onerdigi dr. de sanirim oneriyor. o da genc. eski olan dr ler onermiyor. ama genc olan dr. ler bence yenilikci. yeni seyler denemke istiyorlar surekli arastiriyorlar. bneim izlenimim. a bu demek degil ki eski dr.ler basarisizdir diye. elbette onalrinda yontemleri var basari icin.. ama bneim izlenimim bu yonde nedense... yeni dr.ler daha cok arastiriyor.. ve kesinlikle DAHA POZITIF YAKLASIYORLAR.. bu kesinlikle boyle.. eskiler daha gercekci uzulsede karsisindaki dan dan soyluyor :) halbuki hormonlar okadar degisik durumlarda degisik seyrediyor ki.. bakalim bu hafta sonu bir dr. randevumuz var ne diyecek hic bilmiyorum.. ama kotu bir sey duymak da istemiyorum.

evet dediğin doğru belki eskiler daha sağlamcıdır ne bilim:),
bak kötü birşey duymazsın pozitif git dr a neden duyasın canım yapma böyle, sen abd demisin bende yaşadım orda, aslında orda daha ıyı değil mi bu işler ? tr ye neden gelmeyı dusunuyorsun?

burada iki tane dr. egistirdik. inanilmaz rakkamlar.. tr. deki dr. lerin de cok iyi oldugunu biliyoruz. buradan giden abd.liler var dusun. tr. ye.. sansimizi denemek istiyoruz tr. dede. ama buradaki dr. yle bir konusalim aklimiza yatarsa farkliysa burada da olabilriz yine tedavi. inan bana abd.de ates pahasi.. sigorta sadece dr. konusmalarini muayeneyi oduyor. yani 400 dolar bir dr. gormek % 80 oduyor. diger seyleri odemiyor. arastiyirouz. acu.ye gidiyorum. hazirliklar yapiyoruz bakalim. ama icim okadar ferah ki.. Insallah Allahimin izniyle bende kucagima bebegimi alirim...

anladım canım, inşallah herşey gönlünce olur, buradaki rakamlarda tl cinsinden 5, 6 milyara geliyor diye biliyorum , off allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin,

kolay gelsin şimdiden:)

anladım canım, inşallah herşey gönlünce olur, buradaki rakamlarda tl cinsinden 5, 6 milyara geliyor diye biliyorum , off allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin,

kolay gelsin şimdiden:)

Inaniyorum hersey cok guzel olacak... her gun gibi, bu gunler de gececek.. Ben cikiyorum tatlim acu. randevum var.. kocaman optum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…