Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

duş selam canım,
eşin kimi buldu? bende beklıyoum regl olmayı ya bukadar olur her ay nefret edersın sımdıde olsam dıyorsun olmuyorr şaka gibi....

duş selam canım,
eşin kimi buldu? bende beklıyoum regl olmayı ya bukadar olur her ay nefret edersın sımdıde olsam dıyorsun olmuyorr şaka gibi....

selam canım,
varya zaten bekledigimiz zaman gec gelir regl,kac gün gecti merak ettim bir süpriz olmasın ,
benim esimin restron var oraya yemek yemege gelen bir doktor var ürolojı doktoruymus anlatmıs durumu oda benim okul arkadasım var lemi ibrahimoglu ona gidin demis.gidince haber verin arayım demis ,gecen ay aradık yurt dısındaymıs bu aya kaldı insallah bulabiliriz bu ay bakıcaz ....ben prof hic gitmedim acıkcası neler diyecek korku ve endise icinde bekliyorum . Esime birsey demiyorum sen nasıl istersen öyle olsun diyorum cünki bahceci de ki doktoru ben bulmusdum internetten olmayınca cok üstüme geldi esim hayırlısı artık ...........

fıstıklar yaşınızda daha ne var ya bukadar karamsar takmayın olacak hepimizin olacak nekadar pozitif düşünürsek okadar iyi bakın baharda gelmek üzere yeni açan çiçeklerle beraber bizlerinde umutlarımız açacak kimbilir belkide yavrularımızın haberlerini alacağız hatta kim bilir bakarsınız çoğumuz dünür oluruz.....ki zaten başkasıda yuvrularımızın nekadar kymetli olduğunu biz kadar anlayamaz

Selam arkadaşlar,
Benimde rezervlerimde azalma var.
Bende bu gün ilk tüp denememe iğnemi vurularak başladım.
Ancak dr.um 4-5 adet yumurta oluşabilir dedi.
Dr.a gitmeden önce topiclerde okuduğum yumurta sayıları ile uzaktan yakından alakası yok.
Çoğu kişinin 15- 20 yumurtası oluşmuş.
Ben 4-5 rakamını duyunca şok oldum.
Hakkımızda hayırlısını versin rabbim.

picassocum kesinlikle sana katiliyorum POZITIFLIK COK ONEMLI.. hem ruh sagligimiz acisindan da kendimizi iyi hissederiz. bende inaniyorum hersey cok guzel olacak.. demistim ya 5 tane arkadasim hamile diye bugun bir arkadasimin hamileligini de ogrendim.. 17 haftalik mis.. Allahim ne olursun bana da ver ve bu ugurda savasan butun yol arkadaslarima da evlat ver Yarabbim...

bu arada nazencim bizim burada iki tane ivf icin cok ugrasan arkadasim var ikisi de 42 yasinda ve biri 6. ivf inde dogum yapti digeri de 6 aylik hamile hemde dogal yoldan bir mucizesi var.. gobusu de kocaman olmus cok tatliydi.. ben inaniyorum.. Allahin izniyle bizler de anne olacagiz..
kislar benim onumuzdeki ay 6 ay olacak dhea kullanali. yani hmen akabinde ivf mi yapmak gerekli yoksa bosa mi gider benim dhelar?

Ben 3 ay günde 3 tane dhea ile gncden antioksidan 1 tane kullandım.Bendede rezerv azlığı var.3. ayda 3 tane antral folülkül oldu ama bel fıtık amaliyatım nedeni ile tüpe başlamadım.Ekimde amaliyat oldum.Geçen hafta fizik tedavim bitti dr tüpe izin verdi Tüp dr.u bana geçen aydan dheaya başlattı ayın 15 inde 1 olacak gelecek ay adetimle aylık takibe başlanılacak uygun zamanda inşallah başlarız.Bende dhea olumlu cevap verdi.İlk kullandığımda 4-5 gün adet geçikmedi yaptı boyun da kırmızı sivilce 4-5 tane yaptı.Ayrıca yüzümdede isilik dediğimiz sıcaktan oluşan küçük oürüzler oldu sonra kayboldu.Bol bol yürüdüm dengelide beslendim,moral çok önemli.

KIZLAR MRB,
bneim cumartesi transferim yapıldı.5 yumurtadan 3 ü döllenmişti.transfer günü 2 si kalitesini bozdu.1 tanesi transfer edildi.II.kalite 6 hücreli dedi doktorum.ayın 17.sine belli olacak.dua edin arkadaşlar.2 sinin bozulmasına çok bozuldum zaten.onları dondurma hayalindeydim yine olmadı

hıc korkma, ben bir tane ile kalmıştım biliyorsun oluyor, o hücreye felan takılma sen, iyi düşün iyi olsun canımmmm:)

merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...

şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,

ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,

sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????

bune olumsuzluk bu ne karmaşıklık ya git kendini biryerden at deseler atacaksın sanki :)))
fıstığım şöyle bir silkelen herşeyde bir hayır vardır bugüne kadar olmadıysa vardır bir hikmeti ben inanmıyorum rabbim bizlerin kötülüğüne dair bir kader yazmamıştır kötü sandığımız herşeydede muhakkak vardır bir hayır.....
pozitif ol zaten bu yoldada pozitif düşnceli olanlar başarıyor olumsuzluk yokken üzülüyorsun bırak neşelen umutlu ol azimli ol hırs et olumsuz olunca üzülürsün zaten şimdiden ne bu kamaşıklık ki inşallah bu son olur hayırlısıyla....dualarımız seninle olacak tatlım....

ya 4 yıldır artık gerçekten okadar olumsuzluk içinden çıkamıyorsun, deneyeceğim, dualarınız benimle olsun :)

ya 4 yıldır artık gerçekten okadar olumsuzluk içinden çıkamıyorsun, deneyeceğim, dualarınız benimle olsun :)

anlıyorum ama pes etme tatlım dinimizdede umudunu kaybetmek karamsar düşünmekte isyanmış yani hiç böyle düşünme her gün dua et rabbim bizleride güldürecek olacak olacak ama biraz zahmetli olacak olsun olsunda hayırlısıyla varsın geç olsun
düne kadar her geçen saat ağlıyordum ama şimdi okadar umutluyumki şu mayıs bir gelse diye sabırsızlanıyorum hatta hiç ilaç felan vermediler besinlerle nasıl beslenirim bu süreç içerisinde neleri tüketirsem etkisi olur diye bakınıyorum hiçde umudsuz düşünmüyorum değil yumurta olayıda boş 20 yumurtası olanlar var ama negatifte olabiliyor rabbim nasip ettikten sonra bir yumurta bir sperm le olay bitiyor bizlerde o şekilde dünyaya gelmedikmi ..... tekrar söylüyorum fıstığım olumsuz düşünme anlımıza yazılan gün henüz gelmemiş demekki ama gelecek hepimiz güleceğiz bir gün

çok saol canımm iyiki paylaşmışım, insan biraz rahatlıyor, kardeşime anlattıgımda amann sende amma taktın kafaya olmuyorsa olmuyor ıste kabul et artık dıyor, o bekar tabı belkı anlamıyor ama ıste o değil takmak değil, anlatamıyorsun tabi, ve karşındakı senı anlamadığı zaman hiçççç anlatamıyorsun ,
o yüzden çok teşkkürler, evet bır yumurta olsun benım olsun:) ,

inşallah hoca bu sefer yanı bu hoca farklı olur da işler iyi gider, sanırım yarın gidicem gibi görünüyor,,

dogru söylüyorsun bugüne kadar hiç olumsuz düşünmedim ege en ufak bir olumsuz düşünce aklıma gelsin hemen kovalıyordum
olmadık şeyler geldi başıma kızlar ama hep bun dada vardır bir hayır dedim bu bir gerçek inanın

evet vardır hayır, diye diye zaten 4 yılı bitirdik, bakalım yarın gidiyorum 2.ci gün sebebiyle, ya zaten muayene bu şekilde iyice sevimsiz birde o kastırıyor ,
neyse konuştukça buradaki yorumlar iyi geldi, çünkü maalesef benim yanımda kimse yok, yani çevremde de yok zaten , teselli edecek kimse yok , oyüzden saolun varolun hepiniz :)))

fıstıklar hiç üzülmeyin ewet bizi bizden başkası anlamaz hani adamın biri damdan düşmüş bana doktor deil damdan düşen getirin halimden o anlar bizimkiside o hesap.... birde şöyle düşünün çocuk için yavrularımız için doktorun ağzından çıkacak umut sözleri beklerken yaaa allah korusun kanser için yaşamamız için cümleler bekliyorda olabilirdik bunlar yaşanan şeyler halimize şükredelim ve umudumuzu hiç kaybetmeden yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü bekleyelim gelecek güzel günler bizi bekliyor göbüşlerimizi içimize çekmeden kasıla kasıla bizlerde yürüyeceğiz unutmayın umut olduğu sürece çarede vardır umut ettiğimiz sürecede çare biziz sabırla umutla bekliyceğiz ve olacak

evet tabi, çok şükür ya sağlığımız yerinde yani geri kalan, ya daha beteri olsaydı dediğin gibi, eşimde işte öyle der hep allaha şükür yaşıyoruz sağlıklıyız diyor, o daha kaderci ama işte kadınlık hali daha farklı oluyor:)

aradım kızlar hemşire yarın gelin dedi, önce kan vercem sonra sonuçlarla hocaya görüncem bakalım, heyecandan yarın odaya girerken artık tavan yapıyorum valla:),

bende dün öyleydim eşi gelememişti en yakın arkadaşımla gitmiştik kapıdan girerken kızın kolunu öyle sıkmışımki dua et bana öyle girelim hatta soyadımla söyle arada kaynamayım hatta olayı abartıp ayak üstü kapıda hatim indirecektik hatta ağlarım diye makyaj felanda yapmamışdım ama doktorla doğru düzgün 5 dk bile konuşmadık fakat öyle bir pozitif elektrik saçıyorduki adam acayip rahatladım ve halen ewde leyla gibiyim bambaşka bir umut var içimde ve pozitif sonuç olanlar hep aynı şeyi söylüyor umudumuzu kaybetmedik sabrettik başardık bende artık hayat felsefemi değiştirdim kızlar umut et....sabret..... ve sonunda şükredeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…