sagol imojcum beklemedeyim esimin buldugu doktora gidecez bakalım insallah ugurlu gelir burası. Bu ay sonu regl olunca gidecegim. folıc acıd ,folbiol,omega3 kullanıyorum bekliyorum insallah hepimiz icin hersey güzel olur .habersiz bırakma merak ediyorum
duş selam canım,
eşin kimi buldu? bende beklıyoum regl olmayı ya bukadar olur her ay nefret edersın sımdıde olsam dıyorsun olmuyorr şaka gibi....
picassooo ne güzel bir haber bu, hadi bakalım mayıs ayı güllerin açtığı en guzel aydır, hadi inşallah,
evet 44 yaş valla bravo süperde, o yasdada artık çocuk yapıp o çocugun gelişimini görmeye vaktimzi ömrümzü yetermi ?? hayırlısı tabi de,
evet allahtan hiçç ümit kesilmez bu kesin yani:))
sen hamile kalda ellerimiz şişsin hiç önemli degil bir hamile demek binlerce umut demek bize unutmayın
bu arada nazen bende her ay o mkorkuyu yaşıyorum eskiden of bitsede rahatlasam diyordum şimdi yolunu gözler oldum
arkadaşlar bişey sormak istyorum.usg ye giridim 4-5 folikül olumuş diyorsunuz ya buna 3. gün mü baktırıyosunuz,boyutları ne oluyo bu foliküllerin.ben 1 aydır dhea kullanıyorum.Bu ay reglim gecikti.benim normalde hiç şaşmazdı regli günüm ve 1 tane yumurtam gelişir olgunlaşırdı.dün doktora gittim, 5 tane sağda milimetrik,1 tanede solda 9mm lik folikül kist var dedi,regli ile atılırmış bunlar.şimdi dhea bana ii mi gelmiş oluyo.uyarılan yumurta sayısı artmış ama büyümemiş.Acaba ilaca devam ettikce etkisi dahada mı artacak??
KIZLAR MRB,
bneim cumartesi transferim yapıldı.5 yumurtadan 3 ü döllenmişti.transfer günü 2 si kalitesini bozdu.1 tanesi transfer edildi.II.kalite 6 hücreli dedi doktorum.ayın 17.sine belli olacak.dua edin arkadaşlar.2 sinin bozulmasına çok bozuldum zaten.onları dondurma hayalindeydim yine olmadı
merhaba arkadaşlar,
bende bugün nihayet regl oldum, ya insan kendi durumunu biliyorda ama genede acaba mı diye düşünmeden edemiyor, sonra kendime kızdım gene ya dedim ne salak aptal şeysin sen ne zaman kaldınkı normal şekilde şimdi olsun, ne hayal ama...
şimdi dr u hemşireyi arayıp bildircem , 2. günüm şu gün diye de, içim tabiki gene inanılmaz heyecan dolu, garip bir his, sabah beri bir mutsuzluk var, evdeki yardımcı kadıncağız da anladı olsun geç olsun güç olmasın öbür ay olur diyor baksanıza demekki yüzümden herşey anlaşılıyor ,,
ayaklarım geri geri gidiyor elimde değil, ya gene olmamış birşey yok, hormonlarda zaten tavan yapmış denirse, ya bu da birşe yapamazsa??,
offf başkasına çok güzel moral veriyorsunda kendinde bir halt edemiyorsun işte ,
sadece paylaşım dedim, artık ne düşüneceğimi de şaşırdım inanın.. neden bu kadar zor bu böyle?????
bune olumsuzluk bu ne karmaşıklık ya git kendini biryerden at deseler atacaksın sanki :)))
fıstığım şöyle bir silkelen herşeyde bir hayır vardır bugüne kadar olmadıysa vardır bir hikmeti ben inanmıyorum rabbim bizlerin kötülüğüne dair bir kader yazmamıştır kötü sandığımız herşeydede muhakkak vardır bir hayır.....
pozitif ol zaten bu yoldada pozitif düşnceli olanlar başarıyor olumsuzluk yokken üzülüyorsun bırak neşelen umutlu ol azimli ol hırs et olumsuz olunca üzülürsün zaten şimdiden ne bu kamaşıklık ki inşallah bu son olur hayırlısıyla....dualarımız seninle olacak tatlım....
ya 4 yıldır artık gerçekten okadar olumsuzluk içinden çıkamıyorsun, deneyeceğim, dualarınız benimle olsun :)
anlıyorum ama pes etme tatlım dinimizdede umudunu kaybetmek karamsar düşünmekte isyanmış yani hiç böyle düşünme her gün dua et rabbim bizleride güldürecek olacak olacak ama biraz zahmetli olacak olsun olsunda hayırlısıyla varsın geç olsun
düne kadar her geçen saat ağlıyordum ama şimdi okadar umutluyumki şu mayıs bir gelse diye sabırsızlanıyorum hatta hiç ilaç felan vermediler besinlerle nasıl beslenirim bu süreç içerisinde neleri tüketirsem etkisi olur diye bakınıyorum hiçde umudsuz düşünmüyorum değil yumurta olayıda boş 20 yumurtası olanlar var ama negatifte olabiliyor rabbim nasip ettikten sonra bir yumurta bir sperm le olay bitiyor bizlerde o şekilde dünyaya gelmedikmi ..... tekrar söylüyorum fıstığım olumsuz düşünme anlımıza yazılan gün henüz gelmemiş demekki ama gelecek hepimiz güleceğiz bir gün
anlıyorum ama pes etme tatlım dinimizdede umudunu kaybetmek karamsar düşünmekte isyanmış yani hiç böyle düşünme her gün dua et rabbim bizleride güldürecek olacak olacak ama biraz zahmetli olacak olsun olsunda hayırlısıyla varsın geç olsun
düne kadar her geçen saat ağlıyordum ama şimdi okadar umutluyumki şu mayıs bir gelse diye sabırsızlanıyorum hatta hiç ilaç felan vermediler besinlerle nasıl beslenirim bu süreç içerisinde neleri tüketirsem etkisi olur diye bakınıyorum hiçde umudsuz düşünmüyorum değil yumurta olayıda boş 20 yumurtası olanlar var ama negatifte olabiliyor rabbim nasip ettikten sonra bir yumurta bir sperm le olay bitiyor bizlerde o şekilde dünyaya gelmedikmi ..... tekrar söylüyorum fıstığım olumsuz düşünme anlımıza yazılan gün henüz gelmemiş demekki ama gelecek hepimiz güleceğiz bir gün
dogru söylüyorsun bugüne kadar hiç olumsuz düşünmedim ege en ufak bir olumsuz düşünce aklıma gelsin hemen kovalıyordum
olmadık şeyler geldi başıma kızlar ama hep bun dada vardır bir hayır dedim bu bir gerçek inanın
çok saol canımm iyiki paylaşmışım, insan biraz rahatlıyor, kardeşime anlattıgımda amann sende amma taktın kafaya olmuyorsa olmuyor ıste kabul et artık dıyor, o bekar tabı belkı anlamıyor ama ıste o değil takmak değil, anlatamıyorsun tabi, ve karşındakı senı anlamadığı zaman hiçççç anlatamıyorsun ,
o yüzden çok teşkkürler, evet bır yumurta olsun benım olsun:) ,
inşallah hoca bu sefer yanı bu hoca farklı olur da işler iyi gider, sanırım yarın gidicem gibi görünüyor,,
dogru söylüyorsun bugüne kadar hiç olumsuz düşünmedim ege en ufak bir olumsuz düşünce aklıma gelsin hemen kovalıyordum
olmadık şeyler geldi başıma kızlar ama hep bun dada vardır bir hayır dedim bu bir gerçek inanın
fıstıklar hiç üzülmeyin ewet bizi bizden başkası anlamaz hani adamın biri damdan düşmüş bana doktor deil damdan düşen getirin halimden o anlar bizimkiside o hesap.... birde şöyle düşünün çocuk için yavrularımız için doktorun ağzından çıkacak umut sözleri beklerken yaaa allah korusun kanser için yaşamamız için cümleler bekliyorda olabilirdik bunlar yaşanan şeyler halimize şükredelim ve umudumuzu hiç kaybetmeden yavrularımızı kucağımıza alacağımız günü bekleyelim gelecek güzel günler bizi bekliyor göbüşlerimizi içimize çekmeden kasıla kasıla bizlerde yürüyeceğiz unutmayın umut olduğu sürece çarede vardır umut ettiğimiz sürecede çare biziz sabırla umutla bekliyceğiz ve olacak
evet tabi, çok şükür ya sağlığımız yerinde yani geri kalan, ya daha beteri olsaydı dediğin gibi, eşimde işte öyle der hep allaha şükür yaşıyoruz sağlıklıyız diyor, o daha kaderci ama işte kadınlık hali daha farklı oluyor:)
aradım kızlar hemşire yarın gelin dedi, önce kan vercem sonra sonuçlarla hocaya görüncem bakalım, heyecandan yarın odaya girerken artık tavan yapıyorum valla:),
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?