bune olumsuzluk bu ne karmaşıklık ya git kendini biryerden at deseler atacaksın sanki :)))
fıstığım şöyle bir silkelen herşeyde bir hayır vardır bugüne kadar olmadıysa vardır bir hikmeti ben inanmıyorum rabbim bizlerin kötülüğüne dair bir kader yazmamıştır kötü sandığımız herşeydede muhakkak vardır bir hayır.....
pozitif ol zaten bu yoldada pozitif düşnceli olanlar başarıyor olumsuzluk yokken üzülüyorsun bırak neşelen umutlu ol azimli ol hırs et olumsuz olunca üzülürsün zaten şimdiden ne bu kamaşıklık ki inşallah bu son olur hayırlısıyla....dualarımız seninle olacak tatlım....
bende dün öyleydim eşi gelememişti en yakın arkadaşımla gitmiştik kapıdan girerken kızın kolunu öyle sıkmışımki dua et bana öyle girelim hatta soyadımla söyle arada kaynamayımhatta olayı abartıp ayak üstü kapıda hatim indirecektik hatta ağlarım diye makyaj felanda yapmamışdım ama doktorla doğru düzgün 5 dk bile konuşmadık fakat öyle bir pozitif elektrik saçıyorduki adam acayip rahatladım ve halen ewde leyla gibiyim bambaşka bir umut var içimde ve pozitif sonuç olanlar hep aynı şeyi söylüyor umudumuzu kaybetmedik sabrettik başardık bende artık hayat felsefemi değiştirdim kızlar umut et....sabret..... ve sonunda şükredeceğim
Ben 3 ay günde 3 tane dhea ile gncden antioksidan 1 tane kullandım.Bendede rezerv azlığı var.3. ayda 3 tane antral folülkül oldu ama bel fıtık amaliyatım nedeni ile tüpe başlamadım.Ekimde amaliyat oldum.Geçen hafta fizik tedavim bitti dr tüpe izin verdi Tüp dr.u bana geçen aydan dheaya başlattı ayın 15 inde 1 olacak gelecek ay adetimle aylık takibe başlanılacak uygun zamanda inşallah başlarız.Bende dhea olumlu cevap verdi.İlk kullandığımda 4-5 gün adet geçikmedi yaptı boyun da kırmızı sivilce 4-5 tane yaptı.Ayrıca yüzümdede isilik dediğimiz sıcaktan oluşan küçük oürüzler oldu sonra kayboldu.Bol bol yürüdüm dengelide beslendim,moral çok önemli.
semramus canım niye üzülüyosun ki cok güzel 6 hücreli embryo transfer edilmis hadi bakalım insallah pozitif sonuc alırsın bizleri habersiz bırakma merak ediyorum.
nazenin gelismeleri merak ediyoruz insallah hersey yolunda olur
Arkadaşlar bugün hayıt tohumu aldım.Nasıl kullanmam lazım ve ne zaman başlamalıyım?
selam canım,
evet uyku tutmadı heyecandan:),
ama çok güzel bir yazı okudum amh baktıran varmı diye bir topıcde nil yazmış hıkayesini çok etkilendim, bende yılmıycam ınad etcem dedim:))),
yarın bakalım inşallah yolunda gider de başlarız tedaviye nolur dualarınız da banada yer açın yarın için,
çok sevgiler herkese:)
arkadaslar güzel hafta sonu gecirirsizin insallah .............
kimsecikler yok canım sıkılıyo ...............:82:
nazenin süper ya düşmez diyenler çatlasın patlasın bizlerinde umudu var demekki bak yine sulu göz oldum
hayırlısı olsun sen bu azimle ikiz dogurursun bak demedi deme maşşallah moralde süper oh oh darısı bizlere ne deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?