Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Bende kendimi cok iyi hissediyorum. ve dunde yazdiklarina katildigim gibi bugunde katiliyorum..
Ilk once yuce Rabbimin sonrada bizim olumlu, umutlu, ve pozitif dusunceli oldugumuzda hersey daha guzel olacak bence... Esasen butun hormonlarimiz gercekten bizim sayemizde yukselip alcaliyor.. icimizi ferah tutalim.. bende hep bastan olumsuz ve olmayacak diyerek girdim tedavilere zaten de olmadi... Bu sefer kendimi daha degisik hissediyorum.. olumsuz degilim.. Herseyde vardir bir hayir.. zamanini bekliyoruz.. Insallah iyi dr. ler bebek sahibi olmamiza vesile olurlar..

Suziskom ozledim seni nirdesinnn :)

Canım Antral folikül ne demek?

semramus canım niye üzülüyosun ki cok güzel 6 hücreli embryo transfer edilmis hadi bakalım insallah pozitif sonuc alırsın bizleri habersiz bırakma merak ediyorum.
nazenin gelismeleri merak ediyoruz insallah hersey yolunda olur

selam canım,
evet uyku tutmadı heyecandan:),
ama çok güzel bir yazı okudum amh baktıran varmı diye bir topıcde nil yazmış hıkayesini çok etkilendim, bende yılmıycam ınad etcem dedim:))),
yarın bakalım inşallah yolunda gider de başlarız tedaviye nolur dualarınız da banada yer açın yarın için,
çok sevgiler herkese:)

Arkadaşlar bugün hayıt tohumu aldım.Nasıl kullanmam lazım ve ne zaman başlamalıyım?

Canım ben sabah, akşam yemeklerden 15 dk önce içiyorum...Bir bardak kireçsiz suyu kaynatıyorum, kaynayınca altını kapatıp, içine bir tatlı kaşığı hayıt tohumu atıp 5 dk demlenmesini bekliyorum.

nazenin dualarım seninle insallah hersey yolunda olur baslarsın (amin)
bu arada ben de okudum nil durumunu allahım insallah bize de yasatsın dualarımzı kabul etsin insallah

imojummm sobe

Asıl eda kuş nerelerde????

düş nasılsın?

emikad cnm nasılsın?

nazenin durumun nedir..seni takip ediyorum dün dr a gidecektin....neler oldu?
umarım haberler süperdir..

semramus beklemedesin,degil mi?

ve tüm kader arkadaşlarımmmma selam olssun

herkese bol bol kaliteli yumoşlar dileyerek merhabalar diyorum arkadaşlar
yaaa nazenin bugün doktora gidecekti havadisler nasılki çok merak ettim buarada eşimden gizli girer oldum artık sonunda çıldırdı düşünün artık geceleri yumurtalarımı çaldılar diye uyandığım oluyor oda tedaviye kadar yasakladı hatta beni sanat müziği kursuna bile yollamayı düşünüyor hayırlısıyla 2 ay geçsin şöyle tam bir moralle 2. tedavime bir başlasaydım okadar istekliyimki anlatamam ilkindede hep boşuna iğne yiyorum boşuna yumurtalar toplanacak aslında bazen hissediyor demekki insan ama inanıyorum bu sefer olacak çünkü ben de çok hırslı azimli istekli ve mutlu başlayacağım....
unutmayın kızlar umut varsa çarede vardır çare arıyorsak umud edeceğiz çarede kendimiz olacağız... inanacağız olmayacak diye olmadan tasalanmayın olmayınca zaten üzülürüz.....
yani ne yapıyoruz pozitif pozitif pozitif olup şansımıza şans katıp bebişlerimizi alıp geleceğiz

suzie can suziejannnnnn :) bir sobe de benden :))
eda zaten unuttu artik bizi :)
nazenin gercekten merak ettik hadi yaz bize nedir son durum?
kislar biz de cumartesi yeni dr. ile tanismaya gidicegiz.. Insallah benimde iyi gecer...
detox bitti. su seviyemi olctuler ve gunde 7-8 bardak su icmem lazim mis.. ve yumurtalara iyi geliyormus. kislar ben su icmeye basliyorum anlayacaginiz :)) sucu geldi haniiimmmm :)))

suziskom tesekkur ederim avatarimdaki bebegi gorunce icim cok isindi bende avatar yapayim dedim minigi. insallah dedigin gibi olur. saglikli olsunda benim olsun :) insallah hepimizin minikleri olur da birbirimize fotograflarini gondeririz... INSALLAH ALLAHIM...

Arkadaslar nasılsınız?
bende cok merak ediyorum nazenin ama yazmamıs insallah bir aksilik cıkmamısdır baslamısdır tedavisine .

sevgili canım arkadaşlarım,
yazıklarınızı henüz okumadım vaktim yok diye hemen yazayım dedim,:)

arkadaşlar hiç korkmayın biz çocuk sahibi olacağız :))), bakın şimdi,
bu ay regl gecikmiştiya, meğer 2 tane çatlamayan yumurta olmuş kiste dönüşmiş ve biri çatlamış ondan da regl olmuşum, ancak dr um, tüm kantahlilerini yeniden istedi o gün, fsh, t3 t4 e2, felan,

şimdi sıkı durum, fsh benim 18 lerdeydi kaça düşmüş biliyormusunuz 2.2. ye, inanamadık hemşire bile şaşırdı, süper dedi, eğer e2 de biraz düşük olsyadı bana tedaviye başlıyordu, ancak kistten ötürü e2 biraz yüksekti, dr um ginera verdi bu ay bununla kistik oluşumu yok ederiz muhtemelen dedi, öbür ay birdaha tahlil yapmaya gerek yok dedi, kist kaybolduğunda başlarız dedi,
senin durumununa öyle bu ay git öbür ay gel dedmk olmaz bir yığın ilçalar var hepsi bir şekilde denenecekki doğrusunu bulunacak dedi her ay takip gerekli dedi,
benim ca sımde çok hastanız var mı hocam nedır durumum dedi, tabiki var dedi, 40 , 42 hiç zor yaşlar değil gayet uygun yaşlar dedi, doğum yapanda var dedi, geçen ay 46 yaşındaki birisi tedaviyle ikiz yapmış:))))),
bu arada hoca ya anlattım ne yedim ne içtim, aynen devam dedi, ben inanırım bitkisel doğal yöntemlere dedi, kendini nasıl iyi ihissediyorsan öyle yap devam dedi, ister meditasyon ister dua, ister otlar karışımlar ,ama stress yok dedi,

şimdi benim fsh dahil diğer tüm hormonlar süper çıktı ya, size de söyleyim neler yaptımı,

bakın, ankarada olanlar için, ulusda istanbul baharattan dan tahlilinizi götürüp mustafa amca dan durumunuza özel karışım ve çaylarınızı alın, bana kargo yaptılar,
çaylar özellikle, hayıt, civanperçemi, biberiye, kırkkılıt otu, adaçayı meyan kökü, sarıkantaron, böğürtlenyaprağı, karışımda bal ve pekmezlerle kudret narı , polen arı sutu,ve özel tohumlarla yaptığı birşey , ki kudret narı süper birşey

istanbulda olanalr için, osmanbeyde tam metronun köşesinde zencefil adında bir baharat var,o da özel kaçkar balı ile, polen ginsneg, hayıt çörek otu karanfil, çakşır, birkaç şey daha var hazırladı,

şimdi bu karışımları sabah akşam aç karnına, çayları günde en fazla 3 defa tok karna içiyorum,
proteın ağırlıklı besleniyorum, ve kızlar eğer gaz probleminiz yoksa lütfen keçi sütü alın, yarım yağlı, gaz problemi olan, laktsozsuz süt içsin,
ve günde 1.5 litre su içilecek evet kılo verilecek bende de var fazlalık :),

işte durum bu şekerler, ama ben su an iiyim artık stress yok inanıyorum,

bu arada beklerken gelen hanımlarla konuştum özellikle, nedır durum diye,
birisi 30 yaşında evlenmiş , prolkatın çok dengesizmiş hamile kalamıyormuş 5 sene uğraşmış aşılama felan olmamış, ümit hocayı bulmuşlar, ilaçlarla o düzene sokmuş ve normal hamile kalmış , şimi de 2.ciye hamileymiş,:)
birisi 20 yaşında evlenmiş, doku zedelemesi varmış adet dahi olamıyormuş, samsundan gelmiş , çocugun olmaz boşa uğraşma demiller, ümit hocayla önce ader görmeye başlamıi sonra ilk aşılamada hamile kalmış, şimdi 27 yaşındaymış,
birisinin kocasında şekil bozukluğ hat safhadaymış, o da 2. tedavide hamile kalmış, bunlar kontrole gelenlerdi, birisnin hem kocada hemkendinde çocukken hastalık geçirmiş adam ondan sperm bulunamıyormuş meğer kadının da yaşı ileri bizim gibi, o da ümit hoca ile devam etmiş test günüm diye bekliyordu,
bunları da sizler için öğrendim, ve dedimki o zaman bizimde olacak ama biraz zahmetli olacak:))))),
ya şu mustafa amcayı deneyin lütfen , adam yılların aktarı ,
ve tabiki doğru dr olacak ben 1 yıl kaybettiğime o bahcecide okadar yanıyorumki şimdi, bana kist var deyip geri yolladılar mesela, bak doğum kontrol hapı ile rsike atmayalım biz işimizi sağlama alalaım diyor bu hoca,
yani tabi mucize bekliyoruz belki ama, çok pozitif di bende artık burdan kımıldamam dedim valla,

işte durum bu kızlar, şimdi bu ay kılo verilecek , yani abur cubur yok, stress yok inşallah:),
burda sizlerle hepberaber aşıcaz bu sorunları,
bu arada ancak yazabildim ınternete giremedim, kusura bakmayın öpüyorum herkesiii:))

nazenin merak ediyoduk seni güzel haberlerini aldık cok sükürönümüzde ki ay baslıyosun hayırlı olsun simdiden ya nazenin ben bu otları kaynatmaya korkar oldum yapım diyorum elim varmıyo bu klinikte son yasadıklarımdan sonra ,ilac konusuna felan girdiniz mi?umurta rezerv az olanlara yüksek doz vermek dogru mu ?
bide varya prof la normal doktor arasında mutlaka fark vardır diyorlar cevramde kiler artık bana
moral vermek icin mi bilmiyorum sen ne düsünüyosun

arkadaslar güzel hafta sonu gecirirsizin insallah .............
kimsecikler yok canım sıkılıyo ...............:82:

nazenin süper ya düşmez diyenler çatlasın patlasın bizlerinde umudu var demekki bak yine sulu göz oldum
hayırlısı olsun sen bu azimle ikiz dogurursun bak demedi deme maşşallah moralde süper oh oh darısı bizlere ne deyim

evet varya yazısı bizlere de tedavi öncesi aca:yip moral oldu insallah basaracagız ben de inanıyorum . deneyimli ,basarılı, ne yaptıgını bilen doktorlarla yola devam..............
edecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…