Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

fistiklarim biz de bir saat sonra yolla cikicagiz.. buraya bir saat 15 dakka kadar uzak olanbir yere.. yeni dr. ile tanisacagiz.. insallah guzel gecer adetimin 2. gunu ve bu sefer 28-29 gunde geldi cok sevindim ustelik sadece hafif agriyla... tanisacagiz bakalim insallah bizimde guzel gecer.. planlarimza gore acu.cunun verecegi sonuca gore mart ayinda baslayacagiz yada bilemiyorum. martta uc ay olacak acupunckture. insallah hersey yolunda gider.
nazencim adina inan cok sevindim. o dr. nerede adi nedir?
birde bisi diyecegim fsh hormonunun cok da dusuk olmasi iyi mi dediler? insallah herseyin yolunda gider ve gercekten ikizlerine kavusursun :) bak ikiz diyoruz ona gore :) Allah yardimcimiz olsun...

HERSEY GUZEL OLACAK....

Son düzenleme:
nazenin haberlerin harikaaa umut oldun inann..
istanbul baharatçısını duydum hatta bi tanıdığım ordan aldığı karışımlarla hamile kaldı...çok ısrarla oraya başvurmamı isteyen akrabalarımı ciddiye almıyordum ama bi şansımı denemem lazım diyorum:)

imojummm yolun açık olsun,sağlıkla git mutlu mutlu haberlerle dön....yol arkadaşım kalbim seninle.

düş nasıl oldun?

sagol suziskom gecti gripim daha iyiyim, sen nasılsın ?
imojcum mutlu mutlu dönersin insallah allah yardımcın olsun
hepinizi öpüyorum

ay canlarım hepinize asıl ben teşekkür ediyorum öncelikle,

şimdi şöyle bir durum var,
1. elbetteki prof farkı var ama dr un kendısı de yanı bu kişisel bir şey prof olmaz ama kendini bu konuda eğitmiştir ancak türkiye de pek öyle olmuyor çünkü sistem gereği akameik kariyer yapmak için universitede kalamsı gerekiyor bu da araştırma demek o yüzden işte doç yada prof lar daha iyi oluyor, normal tıp mezunu olup ıhtısası kazanıp kadın dıpum uzmanı olan eğer unv de kalmıyor ve özele felan geçıyor yada normal devlet hastenesine geçiyorsa bu ünvanları alamıyor, tüp bebek için belli yerlerden hocalardan eğitim alıyor sertifika alıyor bu sebeple tabiki akamedik eğitim gibi olmuyor durum.

bahartcı konusuna gelince, bana annem yıllar evvelinden bu mustafa amcadan yaptırıyordu ama ben salak kafa o zamanlar kale almıyordum , işte herşeyin zamanı var,

fsh ın düşük olması çok iyi birşey ki şaşırdılar süper diye, demekki gerçekten bu otlar işe yarıyor,

önümüzdeki ay tedaviye başlarız muhtemelen dedi ama tabiki kistin kaybolmama riski var genede, yada tevaiye cevap vermeme ama işte bu yiyecekler ve hocanın tavrı bana umut oldu.
ben gene öğrendikçe yazarım buraya birşeyleri,
imoje canım dualarım seninle hadi güzel haberleri ver dr unla güzel bir bağ olucak bu sefer bak gör:),
benim dr um adı prof ümit özekici istanbulda kendisi çevre hastnesinde bakıyor özel bir odası var, oyle süper lüks konfor beklemeyin :)
hadi inşallah kızlar allah söyletmiş olsun ikizleri :))))))))))))
hepinizi öpüyorummm,

Canım teşekkür ederim.Bu ay dr yoktu gelecek adetimde gideceğim 1 aydır dhea kullanıyorum.Geçen hafta fizik tedavim bitti.Yememe ve yürüyüşüme dikkat ediyorum Allahtan hayırlısı.Sen nerede tedavi oluyorsun?

Canım tedavin hayırlara vesile olur inşallah bebişini kucağına alırsın.Senin dr. kim hangi hastanede?Teşekkürler.

emikad iyi olduguna sevindik .
karar verebildin mi merkez konusuna
isin en zor kısmı zaten dime ben esime bıraktım bakalım neler olucak

imoj canım inşllah güzel haberlerle dönersin nazencim senin adına inanılmaz sewindim keşke doktorun yanında bende olsaydımda bir gün önce bu şahıs ne kötü düşünceler içerisindeydi akılsız arkadaşımız işte anne olacak ooooo oda negatif düşüne düşüne kendini yıpratıyor kaçarın yok şekerim olacaksın ve inşallah rabbim sana ikiz nasib ederde onlarla uğraşmaktan bize yazamaz olursun arada yiğenleriniz çok iyi teyzeleri demen bize yeter....
üzülmek yok kızlar inşallah rabbim hayırlısıyla hepimize nasip edecek bir gün....
hayat felsefemiz umud ediyoruz sabrediyoruz veeeeee sonunda şükrediyoruz.....

günaydın kızlar ne güzel hep umut dolu sözler maşallah nazar degmesin
nazenin ilk adım senden sonra imoje eee arkadanda biz geliriz benim karnım agrıyor bakalım adet geliyor gelsede rahatlasam ya

emikad iyi olduguna sevindik .
karar verebildin mi merkez konusuna
isin en zor kısmı zaten dime ben esime bıraktım bakalım neler olucak

Canım ben 1 aydır dheaya başladım kısmetse Adana Seyhan başkentte dr.umla devam edeceğim ama olumsuzluk olursa ulun uluğ,cem demireli,timur urgana muayeneye gidip fikirlerini almak istiyorum.Bu arada 1 aydır tempolu yürüyorum,diyetsene gittim eşimde bende fazlalıklarımızı 2 aydır attmaya başladık.Allahtan hayırlısı Allahın izni ile inşallah mutlu haberleri alacağız.Bu arada protein ve sebze ağırlıklı yiyoruz.Bal,polen,arı sütü,ceviz,badem,yeşil yapraklı sebzeleri çiğ olarak tüketiyorum.Valla marketten pazardan aldığım otları gören hayret ediyor.:89::89::89::89:

oh oh yarasın emikad insallah sifa olarak geri dönecek sana hadi bakalım hayırlı olsun tedavin simdiden ya ben saldım bu aralar kendimi toparlanmam lazım bir an evvel o dedigin yerleri bilmiyorum hic duymadım ama sana aydın arıcı da tavsiye ederim anadolu saglık merkezi giden arkadaslar oldu cok da memnun kaldı .bana uzak kalıyo onun icin gidemem ben bakalım rabbim yakın zamanda bebislerimişze kavusmayı nasip etsin herseyin bası dua selamlar.....

imoj seni merak ediyoruz bugun doktor görüsmen vardı .Nasıl gecti ? neler oldu ?

bende bi gecmisi okuyayim dedim ondan sonra yazayim demistim :)
kislarr benim dr. super gecti.. inanilmaz guzel bir enerji aldik. ilk dr.misin hatali oldugunu soyledi. kan tahlilinden once ben ultrasona bakarim dedi.. bunu tr. deki dr.lerde diyordu.. degil mi? burada ogrenmistim. esimle cok guzel sohbet ettiler. turkleri cok seven bir dr. ultrasona bakalim dedi.. ben cok pozitiftim. yani icim zaten okadar rahat ki.. sagda 4 sol da 3 tane folikul goruldu ilacsiz.. varya sok oldum :)) 7 tane folikul :) hic ama hic beklemiyordum. Allahim sen cok buyuksun cook.... esasen hemen baslayabilirdik cunku ikinci gundu dun reglimin. ama ben acu.cunun dedigini yapacagim. o derse bir ay sonra ozaman baslayacagim. verdigi bitkisellere bugun basliyorum Allahimin izniyle.. gittigim acu.cu onermisti bu dr.yi ve gercekten dalinda bir numara. herseyden once beni yureklendirdi. 3 aylik acu. programimin iki ayini tamamlamis oldum detox la 5 kilo vermisim :) gerci hic belli olmuyor o ayi mesele :)) ama ben cok umutluyum. herseye hazirlikli gittim. dr. kotu de bisi deseydi.. hazirdim.. icimizde kelebekler ucusarak ciktik dr. den :)
kislar iyi dilekleriniz icin binlerce kez tesekurler.. insallah Allahimin izniyle bizlerde anne olacagiz. ben inaniyorum...

imoj ne güzel haberlerle geldin öyle icim kıpır kıpır oldu okurken ,masallah sayı cok güzel yükselmis
acun nun demek ki sana etkisi olmus olumlu anlamda insallah hersey yolunda olucak rabbim yardımcın olsun

ioj cum ne güzel haberler böyle inan adına çok mutlu oldum....bende geçen hafta muanemde doktorum sağda 6 solda 3 yumurtan var deyince şok olmuştum bir an çok samimi söylüyorum kitlendim kaldım.....çünkü bize ilk teşhisi koyan ve ilk tüp bebek denememizi yapan doktorum vucudumun en fazla 5 yumurta toplamda yani üretebildiğimi söylemişti artık hangi organı ile bakmışsa :))
bu doktorumda hayır 9 yumurtan var dedi hatta kendim saydım inanamamıştım
dünde eşim ile başka bir klinikde genetik testimiz için kan verdik 20 gün sonra çıkacak birde pıhtılaşma 2. tedavimde olası düşük tehlikesi olmaması içinmiş....
inşallah bu doktorumda her şey çok güzel olacak....
güzel doktor haberlerinden sonra inşallah tek tek mısır patlağı gibi hamiş haberlerimizi yazacağız topikte patlama yaşansın
güzel günler bizi bekliyor fıstıklarımmm...

superrr 9 yumos harika bir rakkam.. evet o dr. hangi organiyla baktiysa :)) vallahi benim ilk dr. okadar olumsuzduki bana karsi, butun hormonlarimi alt ust etti.. aglayarak cok ciktim o klinikten.. ikinci dr. de ise ivf koordinatoru.. topu topu gorebilecegin sadece 5 folikulun olabilir senin demisti.. hatta o klinikte baska bir dr. dunyada ne ilac alirsa alsin sadece bir tane folikul uretebilir demisti esime.. nekadar uzulmus ve aglamistim.. ama cok buyuk konusmasinlar hayatta hersey olabiliyor. 7 tane folikul icin dunku dr. baslamak icin iyi bir rakkam dedi. Hersey yuce Rabbimden. o ol derse olur.. ben cok pozitifim. icim cok rahat..
duscugum tesekkur ederim bitanem.. dr. nin dedigi her ay farkli sayida yumurta uretiliyor her ay ayni kalitede olacak diye birsey yok dedi. sende icini rahat tut uzulmek yok.. Allahim izin verirse Anne olacagima inaniyorum..

canım imojcum sagolasın anlayorsun sen beni korkularımı .........
insallah olucak ben hepimiz icin cok ümitliyim galiba biz dogru doktoru bulamadık yaptılar bir yerde yanlıslık
kendi adıma gösterise ve reklama aldandım kayıtsız sartsız teslim oldum dibe vurdum.Fakat sizlerin yazısını okuyunca kendime geldim insallah olucak rabbim büyük

dus,imoje,starsuzi ve diğer arkadaşlar canlar hepimiz duaları mevlüt gününün hürmetine Yüce Rabbim kabulede.Canlar yılmak yok imoj canım yeni dr ile inşallah daha iyi olacak asla moralini bozma,dus canım ben Adanadayım inşallah tutar tutmazsa dr.un hakkında bilği isteyeceğim.Starsuzi canım ne haber ben yine yazın başladığım ilaç ve yemek şekline devam ediyorum.

Canlar lütfen moralimizi bozmayalım,sabır,sabır,sabır...

Mevlüt Kandiliniz kutlu olsun,dualarınız kabul olsun,Sevğililer gününde sevgi dolu olmanız dileğiyle....

merhaba arkadaşlar , öncelikle herkesin kandilini kutlarım, veee sevgililer gününüde, sevgi çok önemli bir olgu hayatımızda, herşeye sevgi ile yaklaşıp herkesi sevgi ve hoşgörü ile kabul etmeli ve karşılıksız sevgiye ualşamalıyız, bunu mevlana demiş, :))),

hepinizin yazdıklarını okudum, ve herkese çok teşekkür ediyorum,
imoje canım bak pozitif oldun ve negüzel bir dr buldun, afferim sana yaşaaa sennnn :)), aynen devam işte budur yani düşünce gücü bu işte:),

bu arada, picasso canımm yerim seni, 9 yumurta 7 yumurta bizim durumumuzda olanlar için süper ötesi bir rakam, işte biliyorsunuz artık çoğu dr bi tarafları ile bakıp tedavi etmeye kalkıyor ,

benim bu hoca da önce ultrasona bakıyor sonra tahlillere, bende mesela geçtiğimiz ay yumurtlama olmamış progetseron bakdılardıya regl ortasında, ama kiste dönende 2 folikul var dı yani, artık bundan sonrası olacağına varır, ben elimden geleni yapıyorum, otdu , macundu, beslenmeydi, duaydı, arzuydu ,istekdi derken yolun sonuna yaklaşıyoruz, benden 1 yumurta çıksa razıyım ben, yani benım durum o kadar kritik :),

benım hoca da ded, her ay sayı ve yumurtlama değişir dedi, bakalım artık kızlar, herşey gönlümzce olsunnn, çokkkk sevgilerrrrrrrrr,

imoj cum aynen evam tatlım pozitif pozitif pozitif
duş canım hiç moralini bozma bak benim ilk doktorum bize neler söylemişti hatta kıbrıs felan bunları anlatmıştı adam tedavimi oldum sonuç pozitif olsa şaşardım zaten çünkü ilk günden buyana hep ağlıyordum ki ben durumumu öğrendiğimde daha 2 aylık ewli bile değildim hoş şimdi 3 ay 1 haftalık ewliyimm yani ewliliğim zehir olmuştu hep annemin evine gidip odama kapanıp herşeyi unutacağımı orda bu sıkıntılarımın kaybolacağını düşünüyordum......sonra bir silkelendimmmm ne oluyor pes etmek yok önce iyi bir doktor sonra azim umut edeceğim sabredeceğim ve bebişime şükredeceğim

nazenim sen bizim gururumuz olacaksın senin arkandan göbüşlerimizi içimize çekmeden kasıla kasıla yürüyeceğiz sen tek yumurta ile altın vuruşu yapacaksın tatlım.....
hepinizin mübarek kandili ve sevgililer günü kutlu olsun şekerler birdaki kandile inşallahhhh yavrularımızla gireceğiz..... güzel günler bizleri bekliyor kızlar inşallah rabbim bizlerede gülecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…