Nazenincim ve tedavisi yolunda giden tüm arkadaşlarım hepiniz için çok çok mutlu oldum, allah hepimizin hayırlı haberlerini duyursun inşallah...Bu arada herkesin kandili mübarek olsun ve sevgililer günü kutlu olsun :)
Arkadaşlar sizlere birşey sormam gerek ve lütfen konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarım bana bir yol gösterin, yorumlarınızı yazmaktan kaçınmayın...
Ben aslen İzmirliyim ama eşimin işi gereği bir ayağımızda Kocaelinde...Şimdi cuma günü doktora gittik tahlil sonuçlarımı götürdüm fsh dışında bütün değerlerim normal ve biraz kansızlığım var..Fsh 16.7...Doktor bu yaştaki birinde bütün değerleri normal olup yumurta rezervi nasıl azalır anlamıyorum dedi ama bi araştırmada yapmadı...Stres yapma dedi, erkenden menapoza gircem diye korkuyorum artık arkadaşlar..Bize dediği normalde hastalarıma 5-6 ay bekleyelim derim ama sizin durumunuz kritik 2 ay sonra tekrar gelin tüp bebek tedavisine başlayalım dedi...Şimdi biz bir hafta sonra kocaeline dönmemiz lazım, orda takip etmemiz gereken işler var..Benimde orda olmam lazım...
Lütfen bana yardım edin, doktor hiç bir yol göstermedi..Tüp bebek tedavisine kesin ne zaman başlanıyor, fsh değerinin kaç olması gerek ve ne kadar sürüyor?? çevremde hiç benim gb hasta olan yok ve bu konuları herkese de anlatamıyorum, şaşırdım kaldım..Ve ben tedavime İstanbulda mı başlıyayım yoksa İzmire gel git yaparak bu tedaviyi devam ettirebilir miyim???
Çok soru sordum ama inanın bu sorular kafamın içinde dolanıp duruyor...Cuma günü doktora gittiğimizde rahimden röntgen çekilmişti narkozun etkisiyle ona bu soruların hiçbirini sormadan çıkmışım...Tek bildiğim 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başlanacak ama nasıl olucak bilmiyorummm
nazenincim varya kesinlikle tek bir kaliteli yumurta ve kaliteli sperm e ihtiyacimiz var.. bizlerde o sekilde dunyaya geldik.. ve sen bak daha once hamile de kaldin bunu bilmek de onemli. biliyorum aci gunler gecirmissin.. Insallah Rabbim tekrar yasatmaz bu sefer ikizlerine kavusursun.. IKIZLER ONA GORE :) ikiz bekliyoruz senden :) sanirim ilk sen tedavide olacaksin..
ben bugun acupunckturecime soracagim bu ay baslayacaksam yarin dogum kontrol hapina baslamam lazimmis. ama ben bu ay degil de diger reglmle baslamak istiyorum cunku. acu.nun verdigi bitkiselleri kullanmak istiyorum. insallah kaliteli kaliteli olur yumurtalarim bu habere okadar ihtiyacim var ki anlatamam.. her yas ta her kesin bunyesinde farkli oluyor yumurta kalitesi. insallah benimde kaliteli yumurtalarim olur Allahim... INSALLAH.. Amin.
bakın arkadaşlarım çok güzel açıklama larda bulunmuşlar .ben ilk dr gittigimde fsh ın çok yüksek hemen aşılama sonrasına bakarız dedi .erken menepos göstergesi dedi ya yüzüme karşı nasıl aglıyorum sorma yollarda gözyaşımı sile sile ablama geldim neyse o zaman cahillik hemen yaptırdım negatif çünkü fsh düşmesi için hiçbir ilaç vermemişti yok böyle bir ilaç demişti bana ya .sonra araştırdım çabaladım buraya üye oldum .sırf bir dr yüzünden koca 1 senem gitmişti sonra tüp bebege karar verdim negatif ama burası o kadar güzel ilgilendiki ilk önce fsh düşürdüler genetik test yaptılar daha sonra tüp bebek tamam negatif oldu belki ama psikolojimi bozmadılar kusura bakma bunları yazdım .şimdi karar senin[/QUOTE
dun gittigimiz dr. profesordu. ama o da diyor yuksek fsh ile baslamak hatta diyor. neticede degisken bir hormon. diger ay belkide daha degisik olacak hic bilemeyiz. sen kendini dinle.. benim nacizhane fikrim ise fsh dusurmeden tedaviye baslama.. yuksek fsh ile sonuclanan saglikli hamilelik parmakla sayilabilecek kadar cok az.. fsh bir nevi de esasen yumurta kalitesinin de habercisi...
herseyden onemlisi kader kismet... Ne mucizeler okuduk burada.. Allah ol dedikten sonra isterse fsh yuksek olsun.. o bebisin dogacagi varsa dogar... insallah nersey yolunda gider.. insallah Anne olacagiz bizlerde...
bakın arkadaşlarım çok güzel açıklama larda bulunmuşlar .ben ilk dr gittigimde fsh ın çok yüksek hemen aşılama sonrasına bakarız dedi .erken menepos göstergesi dedi ya yüzüme karşı nasıl aglıyorum sorma yollarda gözyaşımı sile sile ablama geldim neyse o zaman cahillik hemen yaptırdım negatif çünkü fsh düşmesi için hiçbir ilaç vermemişti yok böyle bir ilaç demişti bana ya .sonra araştırdım çabaladım buraya üye oldum .sırf bir dr yüzünden koca 1 senem gitmişti sonra tüp bebege karar verdim negatif ama burası o kadar güzel ilgilendiki ilk önce fsh düşürdüler genetik test yaptılar daha sonra tüp bebek tamam negatif oldu belki ama psikolojimi bozmadılar kusura bakma bunları yazdım .şimdi karar senin
Sağolun arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim, bu zor günlerimde beni bilgilendirip destek oluyorsunuz çok teşekkürler...
Yol haritamı çizmeye başlıyorum sanırım, şuan sizden öğrendiğim öncelikle şu fsh değerini düşürmem gerek..Düzenli şekilde hayıt suyunu ve aslan pençesini içiyorum inşallah, bana da faydası olur.
Canım benim doktorumda bana yumurta rezervini arttıracak, fsh değerini düşürecek hiçbir ilaç yok dedi..Sürekli antibiyotik verip duruyor..Gerçekten bitkisel yöntemlerden başka bu değeri düşüren herhangi bir ilaç yok mu ? Sen başka bişey kullandın mı canım ?
inşallah canım benim wallahi içimden zaten bir his iç iç iç diyor yarın sabah başlıyacağım.....
ewet tatlım ya eşim ile ewli ilk sewgililer günümüz hoş şunun şurası 3 ay 1 hafta olduda ne biliyim düğün fotolarımıza felan baktım hüzünlendim biraz....nasılda sevinçli her karede gülümsemişiz oysaki kısa bir süre sonra nelerle karşılaşacağımızı bilmeden ayyyy bak kaptırdım yine kendimi negatif frekansları itiyorum pozitif pozitiif pozitiffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?