Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canımsın fıstığımmmm bende seni yerimmm :))) dikkate alacağım tatlım hatta şimdi duvarlara bakıyorum nerelere assam diye... dediğin gibi hakikaten bundada vardır bir hikmet sonuçta elimizde olan birşey deil hem lisede hemde ünversitede güzel sanatlar okudum açıkcası sanatla çok ilgili olunca manevi değerlerden biraz uzak kalmışım fakat şimdi bakıyorum ve araştırıyorumda kader kader kader gerçekten olan birşey hep kaderin sadece elimizde olduğunu düşünürdüm oysaki çokda elimizde değilmiş hatta yarı yarıya yüzdelik dilimi varmış.....biz üzerimize düşeni yapıp çabalayalımda inşallah rabbimde yüzümüze gülecek ve bizleride sewindirecektir.....ben tüm kalbimle inanıyorum güzel günler bizleri bekliyor canım :)))

kislar daha once folistim kulanan var mi aranizda?
Lupron ve folistimden bahsettiler.. daha once lupraon bir defa kullandim. bence lupron iyi ama folistim hic kullanmadim.. kullanip bizim durumumuzdaki kisilere iyi gelmismi bilginiz var mi?
bu arada Mart`in ortasi gibi bizde basliyoruz sanirim tedaviye. yani bugun acu.yle konustum bir ay daha zamana ihtiyacin var dedi.. onun verdigi bitkisellerede basladim.

eylulcum ilac tedavisiyle bitkisellerin hepsi icin bilemiyecegim ama DHEA ilaca baslayinca kesinlikle kesmeyi unutmayin dediler bana. bal karisimi ise kullanabiliyorsun. ben tedavide vitex yani hayiti felan kesmistim. ilk once ilacin POZITIF OLMAK UNUTMA BUNU TATLIM.. panikle tedaviye baslama sakin...

nazencim sana uygulanan tedavide hangi ilaclari ne doz aldin? sen martta nezaman basliyorsun tedaviye?
bana regilin 5. gunu dogum kontrol hapi vererek yumurtaligimi sanirim baski yapacaklarmis.. senin nasil baslayacakmis?
Mart ayinda baska kimer tedavi gorecek yol arkadaslarim? :)

Allahim ne olursun bu son tedavimiz olsun ve bebislerimize birer ikiser kavusalim... Amin...

Son düzenleme:

fıstığım bana bu ay doktorum bekleyelim vucud toparlansın ilki ocakda olmuş arasında 2 veya 3 ay olsun demişti ordaki hemşirede dosyama mayıs yazmış ilk haftası olarak daha sonrasında doktorumun asistanı olan doktoru aradım martın sonu nisanın ilk haftası felanda olabilir dedi yani martın sonunda kapılarına damlayacağım :))) söylediğin ilaçlarada gelince bana 2 doktorda hiç birini vermedi bu konuda inan hiç bir bilgim yok hatta birdaki gittiğimde söyleyeceğim banada versinler......sonuçta bende yumurtlama konusunda fakir birisiyim

canım merhaba,
ben o dediğin ilaçları hiç kullanmadım hatta duymadım bile, bana ilk denemde 3 yıl evvel mengon iğne verdiler sadece 4 toz 2 su ölçekli, sonra işte bilinen estrofem,aspirin, progenix iğne jel felan,
tedavi sırasında bu iğneler bende işe yaramıştı, sonra bahceci lucrin ve progeon denedi yarıda kesildi,
birkaç ay sonra, menegon ile birlikte femara diye bir hap başlattılar, onlarlada işte bir yumurta gelmişti,

şimdi ben gittimya bu hocaya bana doğum kontrol hapını ginerayı hemen başllatı adetın 3. günüydü aldım ben hala alıyorum, tekrar regl olunca sanırım işte martın ilk haftalarına denk gelcek kist yok olduysa senin gibi baskılmak adına verdiler doğum kontrolünü, tedaviye başlarız dedi hoca, yani aksi birşey olmaz ise inşallah,
tabi ne tip ilaç ve iğne verecek henüz bilmiyorum, allahım inşallah sonuç alırım yarıda felan kesilirse varya bu sefer donasyondan başka şansım kalmıyor demekki o da offf yani şu an hiç düşünmek dahi istemiyorummmmmm,
o yüzden otları çayları ve karışımı çok dikkatli ve özenli kullanıyorum imojecim:)),
haydı bakalım birlikte başlıycak gibiyiz inşalah güzel sonuçlar alıcaz canımmmmm benimmm:)

kız dur öyle her ilaç herkese olcak diye birşey yok:)), ancak nisan felan başlayabilirsin sen mayısa kalmayabilirsin, bak iç sesini dinle innaki sana çok faydası olacak iç sesin senin meleğinin sesi, biliyorsunuz hepimizin ruhsal rehber melekleri var:)))))))), iç sesimize kulak verelimm yanılmayız , mevlana der,

ben seni çok iyi anlıyorum bende sanat tarihine çok meraklıyımdır, hatta 7 sene bale yaptım ama sonra profesyonel olarak seçemedim maalesef , sanatın her dalını çok severim, resim, heykel, mimari yapılar, bak ne güzel yeteneğin varsa çizimler yapabilirsin, sen evini daha da güzelleştirebilirsin canımın için, daha genceciksinn, güzel güzel eşinle leyif yapın, sinemalara tiyatrolara gidin, haftasonları açıkhavada yürüyüşler yapın, arkadaşlarınızı toplayıp evde dvd geceleri yapın bunları inan yaş ilerleyince daha zor yapar oluyor insan, iş güç yorgunluk derken, monotonlaştırmayın sakın,

kısa kısa tatil planları yapın, bak mevlana ne demiş,

Sen iste bir şeyi, çekil aradan
Araya girermis bizi Yaradan,

gördünmü sen isteğini yap ve sonrasını unut, çok da takılma, maneviyat için en güzel eser mesnevi dir canım, mevlananın deyişlerinde gerçek aşkı ve varoluşu buluyorsun, ayrıca sufilerin eserlerini ve sufiszmi de okuyabilirsin araştır ,

bu arada picasso benim en beğendiğim ressamdır, barcelonadaki evi müzesi muhteşemdi o da ne kaçık adammışş ne aşklar yaşamış ve eserlerine dökmüş :)))

imojcum ben bu yazdıgın ilacları kullanmadım hic, iki denemede fostımon ve morıonel kullandım karısıktı yani......ilkinde dozaj düsüktü 2 doz 2 su, ikincisinde 4 doz 1 su yarım kaldı biliyosun tedavi.bende mart bası gibi gidicem doktora regl i nin 2 günü bir aksilik cıkmazsa baslayacagım gayrettepe florans lemi ibrahimoglunda hayırlısı bakalım bu kez cok pozitifim ...................insallah rabbim gözyaslarımızın mükafatını bebisle ödüllendirir

Canım 9 yumurta çok ii süpersin.Bunun için neler yaptın bilgi verebilirmisin

kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya

kızlar ben bu siteye yeni obene oldum fsh yüksek amh düşük cıkmıştı doktor direk tüp bebek dedi ama ben biraz kararsız kald
sonra internetten ibrahim saracoglunu sitesine girdim ona ulaştım tel aradım bana iki aylık bir kür önerdi inşallah amh yükseltir dedi benim gibi amh düşük olupta tüp bebek deneyen ve tutan varsa cevap yazsın

merhaba arkadaslar...
picassoocum nazenin dedigi gibi her ilac herkese verilmiyor tatlim benim.. dr. ne sor ama yinede..
bu bizim yeni dr. de hemsire ilacini secebilirsin ama yinede dr. karar verecek dedi. bende onerilerimi soyledim. gonal-f i istemedigimi soyledim. bu arada dun aksam bizim yeni dr. nin yazilarini buldum.. Duscugum demistin ya yuksek doz iyimi kotu mu diye.. bazi durumlarda yumurtanin yapisini bozabiliyormus. bencede cok yuksek doz cok iyi degil. gerci dr.ler buliyor. doktorculuk oynamamak lazim.. ama bizlerde az cok tecrube edindik.. neyin bize iyi gelip gelmedigi konusunda fikir sahibi olduk..
nazencim insallah yarim kesinmez tedavilerimiz. insallah hersey yolunda gidecek. mutlu mesut bir tedavi gorecegiz...
bu arada ikimizinde tedavisi ayni zamanda baslayacak gibi sadece bir iki gun farkla sanirim.
Haydi hayirlisi icim pir pir :)

Eda neredesin???

Suzisko geldin mi artik tatliskom :)

Bu arada gul ve banu diye iki arkadas vardi onlarinda sesi cikmiyor...

imoj cok yakınmıs tedavin icimde bir his var hersey yolunda gidecek kalite kaliteli yumosların cıkacak insallahbend e cok merak ediyorum gül vardı banu vardı haber yok onlardan.
semramus test yaptırdı mı acaba onuda cok merak ediyorum .

kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya

aslında istemiyorum ama benim amh düşük cıktıgı icin direk tüp bebek dedi ama ben normal olsun istiyorum üstelik üc dört yıl sonra yumurtaların azalır dedi ben tam bunalımdaydım ama kendimi toparladım inancım hala var bu cocuk nornal olacak inşallah ibrahim saracoglunu aradım biraz bekle dedi bana iki aylık kür verdi onları kullanıcam bu ay ki tüp bebegi deneyimmi bilmiyorum kararsızım

canım bizler kabul etmek zor olsada riskli gruba giriyoruz tabiiki kendiliinden hamile kalmak mükemmel birşey yaradanın yarattığı dehşet harika bir olay fakat şuda varki herşeyde bir hayır vardır rabbim önümüze böyle birşey sunmuşsa vardır bununda bir hikmeti belki ilerde çok geç olacak yinede fazla bekleme derim....burdakiler bu yumoşlar konusunda okadar sıkıntılar yaşıyorki ve hepsinin içlerinde benimde dileğim rabbimiz hayırlısı ile üzerine basa basa söylüyorum hayırlısı ile nasip etsinde ister normal yoldan olsun ister tüp bebekden....bende eskiden çok üzülürdüm normal yollardan hamile kalanları rabbim dahamı çok sewiyor acaba diyordum ve tövbe ettim söylemiyorum artık çünkü buda isyana giriyormuş isyan etmek yerine umudumu hiç kaybetmeden dua ediyorum ve şöyle düşünüyorum rabbim ona dahada yakın olmam için benim karşıma böyle birşey çıkardı ve inşallah hayırlısı ile dualarımı kabul edecek inşallah.....

hem tüp bebek anneleri daha kıymetli anneler öyleeeee 5 dk sewişmeyle anne olmuyoruz ne meşakatli yollardan geçiyoruz

picasso canım benim ya,ne güzel yazmıssın ben bazen diyorum ki rabbim ben cocuksuz yasayamam hayırsızsa benim icin bunu hayırlıya cevir ne olur olsun diyorum . yanlıs mı dua ediyorum bilmiyorum

Canım 9 yumurta çok ii süpersin.Bunun için neler yaptın bilgi verebilirmisin

vallahi tatlım hiç birşey yapmadım ne ilaç nede bir bitki benim ilk doktorum bana tam teşhis koymamış ama ben ona koydum gözleri ciddi anlamda bozuk inanırmısınız kızlar paşabahce bardak altı kalınlığında gözlükleri vardı.... birde bana kıbrısa gitmelisin felan filan diyordu adam tüm kimyamı alt üst etmişti ve ben orda 5 kişi ile tanıştım 5 de negatif ve bu 5 kişi başka bir pozitiflede tanışmamış yani ilk deneyimim tamam negatif olsaydı ama daha bilgili deneyimli bir hekim olsaydıda en azından her negatifte bir grçek ortaya çıkarmış en azından birşeyler ortaya çıkmış olurdu....ayyy ben birde bu adama yumurtalarımı toplattım iyiki başka bişeylerimi almamış ya transfer iyiki orta kalite 2 hücreli ve çok iç açıcı görünmüyormuş eşime iyiki transferi yaptırmamışşım allah muhafaza bu adam onuda miğdeme felan koyardı diyorum....

yani böyle fıstığım önce iyi bir hekim sonra senin çaban moral yani sonra en son ol demesi gereken kişi rabbimden hayırlısı ile beklemek olay bu tatlım.....

picasso canım benim ya,ne güzel yazmıssın ben bazen diyorum ki rabbim ben cocuksuz yasayamam hayırsızsa benim icin bunu hayırlıya cevir ne olur olsun diyorum . yanlıs mı dua ediyorum bilmiyorum

öyle söyleme tatlım yaşayamam deme rabbime hep (bugününe hamd olsun diye dualar et) belki yaşayamam diye söylemende isyana girer rabbim seni onla sınav eder.....hz ömer sanırım tam olarak hatırlayamıyorumda cennete gireceğim diye kendine çok ama çok inanırmış aynı zamanda ya rabbim beni almazsa diyede aklının bir köşesinde korkarmış....aslında uzun ama çok anlamlı bir olay ama tam hatırlamıyorum bir ara bulunca yazarım ama sonunda şuna bağlıyor rabbim ondan vazgeçmeyip ona sığınıp dua edenin dileğini ona sığındığı için kabul ediyormuş ana tema buydu tatlım....

halimize binlerce şükürler olsun çocuk için yumurta için doktorun ağzından çıkacak umut sözler bekliyoruz ya allah korusun kanser olsaydık yaşamamız için bir söz bekleseydik ewlat ewlat diyoruz önce hayırlısı ile isteyelim allah korusun ya çocuğumuz olsa 5 yaşlarında kaçırılsa tecavüze uğrasa veya organları alınıp çöpe atılsa bunlar yaşanmış şeyler ya doğum ederken ölsek allah korusun o yüzden hep hayırlısı ile başlayarak isteyelim kızlar....

buarada annem rüyasında beni görmüş suda doğum yapıyormuşum halla halla dedim normal doğum neyime yetmiyor hatta rabbim bana hayırlısı ile nasip etsinde ben ewde sular ısıtılıp ebe ile de yaparım buarada panik atağım iğnelerimi bile eşim yapar okadar korkarım düşünün ewde ebe ben hayat işte nelere kaaaadir....

picasso dogru tabi imtihan icindeyiz hepimiz rabbim bu imtihandan hayırlısı ile cıkarmayı nasip etsin hepimiz icin zor bir sürec konusdukca hafifliyo derdimiz iyi ki varsınız ..........
hepinizi cok seviyorum

ewet canım hakikaten öyle mevlana bambaşka bir varlık küçücük kalbinin içinde kocaman bir dünya zaman zaman okuyorum... picassoyada gelince adam çılgın ya işi biliyormuş her gün aynı çiçek koklanırmı demiş :))) şaka bir yana rahat yetişmiş diğer resamlar gibi yokluk görmemiş zaten babasıda resim öğretmeni ve resammış eğitimide bizzat aileden.....
resim konusuna gelincede tatlım lisede resim okudum ünüversitede grafik tasarımı şuan resim yap veya bir afiş deseler tek aklıma gelen birsürü dolu dolu yumoşlar milyonlarca spermler yapmak olur sanırım ruh halim onu istiyor hep

buaralar bol bol ilk aşkım olan ferid farjad dinliyorum hep ruhumu dinlendirmiştir ve evimin tadilatı olurken turuncuya en çok sewdiğim renge boyattığım çocuk odasında... şuan sadece içnde oturma odamın takımının sığmayan tekli koltuğu var orda oturuyorum ve orayı nasıl döşeyeceğimi hayal ediyorum çokta mutlu oluyorum inanıyorum hemde çooookkkkkk

bir şeyi nekadar canı yürekden istersek oluyor ve bir gün olacak hepimizin olacak pes etmek yoookkkk

picasso dogru tabi imtihan icindeyiz hepimiz rabbim bu imtihandan hayırlısı ile cıkarmayı nasip etsin hepimiz icin zor bir sürec konusdukca hafifliyo derdimiz iyi ki varsınız ..........
hepinizi cok seviyorum

bende sizleri çok sewiyorum canım bugün yakın dostlarımla birlikteydim bol bol eğlendim.... kimse durumuzun bukadar ciddi olduğunu bilmiyor bilmelerinide istemiyorum çünkü anlayamazlar anacak yaşayan bilir dolayısıyla siz yaşayan kaderdaşlarımla paylaşıyorum çünkü bizler sadece birbirimizi anlıyoruz ve benim için herbiriniz çok değerlisiniz....yaşamayana amannnnn ne önemi var birde aptal aptal bizim varda ne oldu deniliyor o yüzden ben okadar detaya inmiyorum.....
iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım yanlız olmadığımı biliyorum ve inşallah hepimizin tek benim değil hepimizinde duaları kabul olur.....

bende öyleyim kimseye anlatmıyorum .bilmez kimse cocuk istedigimi fakat esim bir arkadasına anlatmıs tabi oda esine e haliyle ögrenince kız sürekli soruyo ben her defasında ,daha baslamadım felan diyorum tedaviye bide o kadar sinirimi bozan lafı var ki..... benim evimden ayrılırken elin ayagın bos benim gibi degilsin cık cık gel.ya tamam belki kötülügüne söylemiyodur ama batıyo iste.
sonra icim cok acıyo gecicek kızım diyorum bu günler kendine gel .bu aralar bende cok pozitifim karnımı büyüyecegi günü hayal ediyorum .evimin tek o dası bos bebisim icin bekletiyorum bazen odaya girip nasıl döseyecegim düsünüyorum bende ama olumsuz düsünce yok icimde ,bu kez rabbim insallah nasip edicek inanıyorum ,sabırlıyım sonuna kadar gidecegim insallah dogru bizi anlayan doktorla tabi ki. bugun bana ne oldu hic uykum yok..............

hiç üzülme tatlım işte bende böyle gerizekalılarla karşılaşmamak için çok söylmiyorum....bir tedavi olayı biliyorlar fakat tüp bebek yani son aşamalarda olduğumuzu bilmiyorlar hoş anne sewiniyor benim hep tek çocuktan sonra birdaha yapmıyacağımı düşünerek korkardı hep şimdi inşallah bu bir vesiledir inşallah ikiz olur diye dua ediyor hoş rabbim nasip ettiyse ben dördüze bile razıyım amannnnn ne olacak ewimin kadını çocuklarımın anası olurum :))) inşallah hepimizin bir gün olacak tatlım üzülmek yok umudumuzu kaybetmiyeceğiz ve asla pes etmiyeceğiz....hatta bak görün acayip içime doğuyor nazenin bir gün bir anda alacak bukadar beklemesinin hikmetide örnek olması gerektiği sabrının mükafatnı gören biri olması gerektiği için olacak hayat bu.......yaşıyoruz ama neler bizi bekliyor bilemeyiz o yüzden ne yapıyoruz güzel düşünelim güzel olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…