kislar daha once folistim kulanan var mi aranizda?
Lupron ve folistimden bahsettiler.. daha once lupraon bir defa kullandim. bence lupron iyi ama folistim hic kullanmadim.. kullanip bizim durumumuzdaki kisilere iyi gelmismi bilginiz var mi?
bu arada Mart`in ortasi gibi bizde basliyoruz sanirim tedaviye. yani bugun acu.yle konustum bir ay daha zamana ihtiyacin var dedi.. onun verdigi bitkisellerede basladim.
eylulcum ilac tedavisiyle bitkisellerin hepsi icin bilemiyecegim ama DHEA ilaca baslayinca kesinlikle kesmeyi unutmayin dediler bana. bal karisimi ise kullanabiliyorsun. ben tedavide vitex yani hayiti felan kesmistim. ilk once ilacin POZITIF OLMAK UNUTMA BUNU TATLIM.. panikle tedaviye baslama sakin...
nazencim sana uygulanan tedavide hangi ilaclari ne doz aldin? sen martta nezaman basliyorsun tedaviye?
bana regilin 5. gunu dogum kontrol hapi vererek yumurtaligimi sanirim baski yapacaklarmis.. senin nasil baslayacakmis?
Mart ayinda baska kimer tedavi gorecek yol arkadaslarim? :)
Allahim ne olursun bu son tedavimiz olsun ve bebislerimize birer ikiser kavusalim... Amin...
Lupron ve folistimden bahsettiler.. daha once lupraon bir defa kullandim. bence lupron iyi ama folistim hic kullanmadim.. kullanip bizim durumumuzdaki kisilere iyi gelmismi bilginiz var mi?
bu arada Mart`in ortasi gibi bizde basliyoruz sanirim tedaviye. yani bugun acu.yle konustum bir ay daha zamana ihtiyacin var dedi.. onun verdigi bitkisellerede basladim.
eylulcum ilac tedavisiyle bitkisellerin hepsi icin bilemiyecegim ama DHEA ilaca baslayinca kesinlikle kesmeyi unutmayin dediler bana. bal karisimi ise kullanabiliyorsun. ben tedavide vitex yani hayiti felan kesmistim. ilk once ilacin POZITIF OLMAK UNUTMA BUNU TATLIM.. panikle tedaviye baslama sakin...
nazencim sana uygulanan tedavide hangi ilaclari ne doz aldin? sen martta nezaman basliyorsun tedaviye?
bana regilin 5. gunu dogum kontrol hapi vererek yumurtaligimi sanirim baski yapacaklarmis.. senin nasil baslayacakmis?
Allahim ne olursun bu son tedavimiz olsun ve bebislerimize birer ikiser kavusalim... Amin...
canımsın fıstığımmmm bende seni yerimmm :))) dikkate alacağım tatlım hatta şimdi duvarlara bakıyorum nerelere assam diye... dediğin gibi hakikaten bundada vardır bir hikmet sonuçta elimizde olan birşey deil hem lisede hemde ünversitede güzel sanatlar okudum açıkcası sanatla çok ilgili olunca manevi değerlerden biraz uzak kalmışım fakat şimdi bakıyorum ve araştırıyorumda kader kader kader gerçekten olan birşey hep kaderin sadece elimizde olduğunu düşünürdüm oysaki çokda elimizde değilmiş hatta yarı yarıya yüzdelik dilimi varmış.....biz üzerimize düşeni yapıp çabalayalımda inşallah rabbimde yüzümüze gülecek ve bizleride sewindirecektir.....ben tüm kalbimle inanıyorum güzel günler bizleri bekliyor canım :)))
ioj cum ne güzel haberler böyle inan adına çok mutlu oldum....bende geçen hafta muanemde doktorum sağda 6 solda 3 yumurtan var deyince şok olmuştum bir an çok samimi söylüyorum kitlendim kaldım.....çünkü bize ilk teşhisi koyan ve ilk tüp bebek denememizi yapan doktorum vucudumun en fazla 5 yumurta toplamda yani üretebildiğimi söylemişti artık hangi organı ile bakmışsa :))
bu doktorumda hayır 9 yumurtan var dedi hatta kendim saydım inanamamıştım
dünde eşim ile başka bir klinikde genetik testimiz için kan verdik 20 gün sonra çıkacak birde pıhtılaşma 2. tedavimde olası düşük tehlikesi olmaması içinmiş....
inşallah bu doktorumda her şey çok güzel olacak....
güzel doktor haberlerinden sonra inşallah tek tek mısır patlağı gibi hamiş haberlerimizi yazacağız topikte patlama yaşansın
güzel günler bizi bekliyor fıstıklarımmm...
kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya
kızlar yumurtalık rezervinde azalma olupta tüp bebek yaptıranlar ve yaşadığı tecrübeleri anlatmak isteyenler lütfen buraya
aslında istemiyorum ama benim amh düşük cıktıgı icin direk tüp bebek dedi ama ben normal olsun istiyorum üstelik üc dört yıl sonra yumurtaların azalır dedi ben tam bunalımdaydım ama kendimi toparladım inancım hala var bu cocuk nornal olacak inşallah ibrahim saracoglunu aradım biraz bekle dedi bana iki aylık kür verdi onları kullanıcam bu ay ki tüp bebegi deneyimmi bilmiyorum kararsızım
Canım 9 yumurta çok ii süpersin.Bunun için neler yaptın bilgi verebilirmisin
picasso canım benim ya,ne güzel yazmıssın ben bazen diyorum ki rabbim ben cocuksuz yasayamam hayırsızsa benim icin bunu hayırlıya cevir ne olur olsun diyorum . yanlıs mı dua ediyorum bilmiyorum
kız dur öyle her ilaç herkese olcak diye birşey yok:)), ancak nisan felan başlayabilirsin sen mayısa kalmayabilirsin, bak iç sesini dinle innaki sana çok faydası olacak iç sesin senin meleğinin sesi, biliyorsunuz hepimizin ruhsal rehber melekleri var:)))))))), iç sesimize kulak verelimm yanılmayız , mevlana der,
ben seni çok iyi anlıyorum bende sanat tarihine çok meraklıyımdır, hatta 7 sene bale yaptım ama sonra profesyonel olarak seçemedim maalesef , sanatın her dalını çok severim, resim, heykel, mimari yapılar, bak ne güzel yeteneğin varsa çizimler yapabilirsin, sen evini daha da güzelleştirebilirsin canımın için, daha genceciksinn, güzel güzel eşinle leyif yapın, sinemalara tiyatrolara gidin, haftasonları açıkhavada yürüyüşler yapın, arkadaşlarınızı toplayıp evde dvd geceleri yapın bunları inan yaş ilerleyince daha zor yapar oluyor insan, iş güç yorgunluk derken, monotonlaştırmayın sakın,
kısa kısa tatil planları yapın, bak mevlana ne demiş,
Sen iste bir şeyi, çekil aradan
Araya girermis bizi Yaradan,
gördünmü sen isteğini yap ve sonrasını unut, çok da takılma, maneviyat için en güzel eser mesnevi dir canım, mevlananın deyişlerinde gerçek aşkı ve varoluşu buluyorsun, ayrıca sufilerin eserlerini ve sufiszmi de okuyabilirsin araştır ,
bu arada picasso benim en beğendiğim ressamdır, barcelonadaki evi müzesi muhteşemdi o da ne kaçık adammışş ne aşklar yaşamış ve eserlerine dökmüş :)))
picasso dogru tabi imtihan icindeyiz hepimiz rabbim bu imtihandan hayırlısı ile cıkarmayı nasip etsin hepimiz icin zor bir sürec konusdukca hafifliyo derdimiz iyi ki varsınız ..........
hepinizi cok seviyorum
bende sizleri çok sewiyorum canım bugün yakın dostlarımla birlikteydim bol bol eğlendim.... kimse durumuzun bukadar ciddi olduğunu bilmiyor bilmelerinide istemiyorum çünkü anlayamazlar anacak yaşayan bilir dolayısıyla siz yaşayan kaderdaşlarımla paylaşıyorum çünkü bizler sadece birbirimizi anlıyoruz ve benim için herbiriniz çok değerlisiniz....yaşamayana amannnnn ne önemi var birde aptal aptal bizim varda ne oldu deniliyor o yüzden ben okadar detaya inmiyorum.....
iyiki varsınız iyiki sizleri tanıdım yanlız olmadığımı biliyorum ve inşallah hepimizin tek benim değil hepimizinde duaları kabul olur.....
bende öyleyim kimseye anlatmıyorum .bilmez kimse cocuk istedigimi fakat esim bir arkadasına anlatmıs tabi oda esine e haliyle ögrenince kız sürekli soruyo ben her defasında ,daha baslamadım felan diyorum tedaviye bide o kadar sinirimi bozan lafı var ki..... benim evimden ayrılırken elin ayagın bos benim gibi degilsin cık cık gel.ya tamam belki kötülügüne söylemiyodur ama batıyo iste.
sonra icim cok acıyo gecicek kızım diyorum bu günler kendine gel .bu aralar bende cok pozitifim karnımı büyüyecegi günü hayal ediyorum .evimin tek o dası bos bebisim icin bekletiyorum bazen odaya girip nasıl döseyecegim düsünüyorum bendeama olumsuz düsünce yok icimde ,bu kez rabbim insallah nasip edicek inanıyorum ,sabırlıyım sonuna kadar gidecegim insallah dogru bizi anlayan doktorla tabi ki. bugun bana ne oldu hic uykum yok..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?