Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba hanımlar nasılsınız buıgün??,

ya biz kendi derdimize düştük memlekette neler oluyor unuttuk inanın, ılahiyat profesörü dekolte giyene tecavüz edilir demiş, bak sen ya, bunlar nasıl allah adamı anlamıyorum, bizi hayvanlardan ayıran özelliğimiz kontrolümüz duygularımız ama bu adamın hayvan kadar değeri yok,
benim evde kedim var onun kadar bile olamaz kedime hakaret valla:)),

kızlar pozitif olun, picasso süper bir renk seçmişsin turuncu en enerjisi bol renktir. mevlanaya devam ondan öğrenilecek ve hayatımıza adapte edecek çok şey var,

diyorki mevlana, yadırgama, yargılama, bekleme, işte hayatımıza bunları getirisek inanın çokkkk fayda göreceğiz,

bende sinir oluyordum , bana aman senin çocugun yok sen anlamazsın diyorlardı, pardon neyi anlamam? ben salak mıyım ? dediğimde de zart diye kalıyorlardı valla,

sizde böyle yapın, ve bakın gene diyorki mevlana, başkalarının senin için ne düşündüğünü düşünürsen o zaman insan olamazsın,
çok güzel demi, biz kendi işimize yolumuza bakalım, şunu unutmayın herkesin kendi seçimi, mesela çocugu var kadının ama mutsuz, kocası aldatıyor napsın cocuk ıcın katlanıyor, veya cocugu var ama hastalıklı sureklı hastanede, yani herkes göründüğü gibi değil,
ben onları düşünüyorum allahım diyorum iyiki benim eşim le aramda hayatımızda bir sorun yok, şükür sana, sağlığımzı yerinde, mutluyuz, durumumuz iyi kimseye borcumuz yok, eh hersey 4,4 lük olcak diye birşey yok, bu sabır ve bekleyiş dersini bundan vermiş tanrım bana,
vardır bir bildiği diyorum, ve hayatıma devam ediyorum,
şimdi usta gelcek eve, lat kata sehpa tv altlığı felan yaptırcam, boyalar sıvalar attı , nem olmuş bi ryerden su almış ev, yeniden boyanacak, renk bakıcam, napalım hayat devam ediyor muşşşşş:))))))))))),
tek çaresizlik ölüm unutmayın bunu
sizi seviyorummmm

17 fsh, 3 sağlam yumurta ve bu 3 yumurtadan sadece birinin transferiyle hamile kaldım. 4 ay kanamalarla düşük tehditiyle geçti. Hiç birşey yapmadım bitkisel vs, nasıl yaşıyorsam öyle devam ettim. Sürpriz olarak öğrendiğim için çöktüm sigarayı da bırakamadım yemeden içmeden kesildim sinir stres had safhada ablamı kaybetmiştik kanserden.... Yani kısaca verecek Allah veriyor. Bunları niye söyledim elbette benim gibi yapın diye demedim. Elinizden geleni yapın sebeplere dayanın ama bilin ki karar bize kalmamış. Umutsuzluğa kapılmayın, canınıza eziyet etmeyin. Ben mahvoldum çünkü. 30 fsh ile normal hamile kalan bile var. Yani kurban olduğum Allaha dua edin ve ümidinizi kesmeyin hiçbirşeyden, güç verin arkadaşlar kendinize ve ne olursa olsun önce canınız mühim bir an olsun aklınızdan bunu çıkarmayın (yaşadık gördük onu da) Dualarım sizlerle

ayyy n egüzelll, çok tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin, ablan için çok üzüldüm bende annemi yakın zamanda kaybettim o hastalıktan,

dediklerin doğru olacaksa oluyor ve tanrı bu güzel planı dengeli bir şekilde uyguluyor:)),
çok sevgiler, paylaştığın için saolll

bizi aydınlattıgın için tş bende hep allahıma sıgınıyorum diyorum vardır zamanı
başınız sagolsun canım allah bir can almış bir can vermiş kurban oldugum ona uzun ömür versin

Denizcim Bebegine Allah uzun omurler versin..Ablanin mekani cennet olsun...
Minik mucizen sana daha cok guc, kuvvet versin... Yuce yaradanimiz ol derse oluyor.. Allah Anali Babali buyutmek nasip etsin...

Nazencim Annen icin uzuldum.. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun...
Hayat, hem mutlu oluyoruz hem uzuluyoruz.. acisiyla tatlisiyla hayat...

Metnaz cım benimde amh düşük.İbrahim saraçoğlu nasıl bir kür önerdi?

Nazenin cim bitkiselleri kullanırken dhea da kullanıyomuydun? yada hiç kullandınmı?

DEHEA kullanan arkadaşlar. ciddi bir şekilde akıntınız oluyor mu? ben 60 tabletten oluşan bir kutu dehayı 26 günde bitirdim. günde bazen iki bazende üç içtim. bugün bitti. ama varya bir haftadır öyle akıntım varki üstelik 21. gün ve bu ay yumurtam da yoktu. siz de dehea içince böyle mi oluyor?

Canım sen hangi bitkiselleri içiyosun?

DEHEA kullanan arkadaşlar. ciddi bir şekilde akıntınız oluyor mu? ben 60 tabletten oluşan bir kutu dehayı 26 günde bitirdim. günde bazen iki bazende üç içtim. bugün bitti. ama varya bir haftadır öyle akıntım varki üstelik 21. gün ve bu ay yumurtam da yoktu. siz de dehea içince böyle mi oluyor?

Canım sen hangi bitkiselleri içiyosun?

Merhaba, her bunyede her bitkisel ve ilaclar farkli reaksiyon godterebilir. ilk once ubnu demek istedim.
cunku ben cok karistirma taraftari degilim. gerci az bisi de icmiyorumusum ama acupunckturecime danistim.. vitex yani hayit, folic asid, omega-3, dhea, multi vitamin, coQ10, acu.cunun verdigi bitkiseller, onun disinda birde reglim bittikten sonra bal, corek otu, tarcin yiyorum gunde bir kasik. yarin tekrar baslayacagim.. siz neler kullaniyorsunuz?

canım benim öncelikle ablana çok ama çok üzüldüm allah mekanını cennet makanı eder inşallah....nazenciğim anneninde tatlımmm.....hamişlik konusundada adına çok ama çok sewindim.....
darısı bizlere olacak yumurtalarımız az olabilir ama bizler çok güçlü kadınlarız pes etmek yok inşallah allahın izniyle rabbim bizede nasip edecek.....

Gabriellecigim nasil bir akinti butun ay mi suruyor.. yoksa yumurtladigin zaman mi akintin oluyor.
biraktiysan dhea la nasil ilgisi olabilir bilemiyorum... dr.ne danisman gerekiyor diye dusunuyorum...

deniz seninle daha önce de yazısmısdık, bebisine kavusmaya az kalmıs allah tamamına erdirsin
ablanın mekanı cennet olsun bende annecigimi kayıp ettim 12 mayıs 2010 acısı dün gibi ..........
aynı hastalıktan bir anda uctu gitti ölmeden önce cok dua etti bana gerci o dua ederken isteyen herkese versin rabbim kucaklarınızı bos bırakmasın derdi . Yani bende artık öyle söylüyorum olucaksa zaten olucak elimden gelini yapıcam gerisini ona bırakıcam o herseyin en güzelini bilir insallah kimseye imrendirmez bize de nasip eder .......

Gabriellecigim nasil bir akinti butun ay mi suruyor.. yoksa yumurtladigin zaman mi akintin oluyor.
biraktiysan dhea la nasil ilgisi olabilir bilemiyorum... dr.ne danisman gerekiyor diye dusunuyorum...
imojem canım ben reglime 4-5 gün kala deheaya başladım. şuan reglimin 21. günü ve bugün bitti dehea ama beş-altı gündür çok akıntım var. yani normalde 15. gün yumurtam çatlıyor ama bu ay çatlayacak yumurtam da yok neden akıntım oldu anlamadım. bu arada akapunktur a başladım 2 kez 15 er dakikalık seans gördüm. yani haftada bir defa 15 dakka yapacak bununla bir ilgisi varmı akıntımın bilmiyorum. ve son olarak civanperçemi ve aslanpençesi çayı içiyorum herakşam iki bardak:) acaba hangisinden bilmiyorum

Son düzenleme:
picassoocum sen nezaman basliyorsun tedaviye tatlim? yeni dr. buldunuz mu?

canım ilki ocakta olmuştu yeni doktor bulduk anatolia da bülent bey ilaçları o ayarlıyor yumurta toplama işleminide ayrıca transfer de sadece yumurta takiplerini diğer doktorlar yapıyormuş bayada met ediliyor onunla başlayacağız ilk muanemizi olduk 2 3 ay geçsin dedi benim için 2 ay kafi yani mart sonunda yanına damlarım :)))

Merhaba canim... Vallahi dhea bende kullaniyorum 5. ayindayim bende akinti yapmadi. akinti yapanida duymadim simdiye kadar. yani her ay yumurtladigimiz da akinti olur ya belki odur diyecegim ama tam bilemiyorum tatlim.. bir jinekologa gorunsen yani rahatsiz olacak derecedeyse... bitkisel caylari akinti yapar mi bilemiyorum. bu topic de cok kullanan arkadaslar var acaba oldu mu sormak lazim. insallah gecer en kisa zamanda..

Mart ayi bize ugurlu gelsin insallah sirayla hamis haberleri veririz...
Nazenin, ben, sen suziskoda tedavide olabilir Mart ayinda.. bende reglmin 3. gunu sanirim dogum kontrol hapina baslayacagim.. insallah hersey yolunda gider. ilaca baslamadan ilk ultrasona girmek istiyorum yumoslarin durumuna gore baslamak istiyorum. her ay farkli yumurtluyoruz ya... insallah hersey cok guzel olacak.. bu sefer bebegime insallah yada bebeklerime kavusurum... Insallah... Amin...
Evlat hasretiyle yanip tutusan butun yol arkadaslarimin insallah bebisleriyle evleri senlenir...

Gabriellacim acupunckture neden 15 dakika suruyor.. neler yapiyor acu.cu? yani hic duymadim 15 daqkikalik seans.. bizim en fazla 40-45 dakika suruyor. dusun zaten konsantre olmam zaten 10 dakikami aliyor.. 15 dakika cok kisa bence.. yani benim fikrim tabiki. merak ettim ne uyguladigini gercekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…