17 fsh, 3 sağlam yumurta ve bu 3 yumurtadan sadece birinin transferiyle hamile kaldım. 4 ay kanamalarla düşük tehditiyle geçti. Hiç birşey yapmadım bitkisel vs, nasıl yaşıyorsam öyle devam ettim. Sürpriz olarak öğrendiğim için çöktüm sigarayı da bırakamadım yemeden içmeden kesildim sinir stres had safhada ablamı kaybetmiştik kanserden.... Yani kısaca verecek Allah veriyor. Bunları niye söyledim elbette benim gibi yapın diye demedim. Elinizden geleni yapın sebeplere dayanın ama bilin ki karar bize kalmamış. Umutsuzluğa kapılmayın, canınıza eziyet etmeyin. Ben mahvoldum çünkü. 30 fsh ile normal hamile kalan bile var. Yani kurban olduğum Allaha dua edin ve ümidinizi kesmeyin hiçbirşeyden, güç verin arkadaşlar kendinize ve ne olursa olsun önce canınız mühim bir an olsun aklınızdan bunu çıkarmayın (yaşadık gördük onu da) Dualarım sizlerle
bizi aydınlattıgın için tş bende hep allahıma sıgınıyorum diyorum vardır zamanı17 fsh, 3 sağlam yumurta ve bu 3 yumurtadan sadece birinin transferiyle hamile kaldım. 4 ay kanamalarla düşük tehditiyle geçti. Hiç birşey yapmadım bitkisel vs, nasıl yaşıyorsam öyle devam ettim. Sürpriz olarak öğrendiğim için çöktüm sigarayı da bırakamadım yemeden içmeden kesildim sinir stres had safhada ablamı kaybetmiştik kanserden.... Yani kısaca verecek Allah veriyor. Bunları niye söyledim elbette benim gibi yapın diye demedim. Elinizden geleni yapın sebeplere dayanın ama bilin ki karar bize kalmamış. Umutsuzluğa kapılmayın, canınıza eziyet etmeyin. Ben mahvoldum çünkü. 30 fsh ile normal hamile kalan bile var. Yani kurban olduğum Allaha dua edin ve ümidinizi kesmeyin hiçbirşeyden, güç verin arkadaşlar kendinize ve ne olursa olsun önce canınız mühim bir an olsun aklınızdan bunu çıkarmayın (yaşadık gördük onu da) Dualarım sizlerle
17 fsh, 3 sağlam yumurta ve bu 3 yumurtadan sadece birinin transferiyle hamile kaldım. 4 ay kanamalarla düşük tehditiyle geçti. Hiç birşey yapmadım bitkisel vs, nasıl yaşıyorsam öyle devam ettim. Sürpriz olarak öğrendiğim için çöktüm sigarayı da bırakamadım yemeden içmeden kesildim sinir stres had safhada ablamı kaybetmiştik kanserden.... Yani kısaca verecek Allah veriyor. Bunları niye söyledim elbette benim gibi yapın diye demedim. Elinizden geleni yapın sebeplere dayanın ama bilin ki karar bize kalmamış. Umutsuzluğa kapılmayın, canınıza eziyet etmeyin. Ben mahvoldum çünkü. 30 fsh ile normal hamile kalan bile var. Yani kurban olduğum Allaha dua edin ve ümidinizi kesmeyin hiçbirşeyden, güç verin arkadaşlar kendinize ve ne olursa olsun önce canınız mühim bir an olsun aklınızdan bunu çıkarmayın (yaşadık gördük onu da) Dualarım sizlerle
aslında istemiyorum ama benim amh düşük cıktıgı icin direk tüp bebek dedi ama ben normal olsun istiyorum üstelik üc dört yıl sonra yumurtaların azalır dedi ben tam bunalımdaydım ama kendimi toparladım inancım hala var bu cocuk nornal olacak inşallah ibrahim saracoglunu aradım biraz bekle dedi bana iki aylık kür verdi onları kullanıcam bu ay ki tüp bebegi deneyimmi bilmiyorum kararsızım
picassooo yerim senii allah hepimizin duasını duyar ve görür,
bak saba tümerde yaşar nuri var diyorki anlamadığınız dilde dua etmeyin bildiğinzi dilde dua edin diyor, içinden ette nasıl edersen et aslında,
fsh ile ilgili, valla ben kendi dr uma sordum hocam dedim ben hayıt tohumu ve şu ballı olan karışımları kullanıyorum ayrıca diğer çayları dedim civan perçemi felan ,, ne diyorsunuz dedim, o da dediki, ben bunların hiç birisine karşı değilim, herşeyi deneybilirsin kullanabilirsin dedi, sonucta bunlar bitkisel doğadan dedi,
benım bu ay düşük çıktı işte fsh 2.2 ama bakalım bu martta nasıl çıkıcak ,
valla ben içiyorum ve yiyorum yani artık napim işteee:)),
picassocum, sen içinden geldiği gibi hareket et, iç sesini dinle lütfen iç sesin seni yanıştmaz canımm, iç sesin senin meleklerinin sesi inanki bakkk:)
bende bi gecmisi okuyayim dedim ondan sonra yazayim demistim :)
kislarr benim dr. super gecti.. inanilmaz guzel bir enerji aldik. ilk dr.misin hatali oldugunu soyledi. kan tahlilinden once ben ultrasona bakarim dedi.. bunu tr. deki dr.lerde diyordu.. degil mi? burada ogrenmistim. esimle cok guzel sohbet ettiler. turkleri cok seven bir dr. ultrasona bakalim dedi.. ben cok pozitiftim. yani icim zaten okadar rahat ki.. sagda 4 sol da 3 tane folikul goruldu ilacsiz.. varya sok oldum :)) 7 tane folikul :) hic ama hic beklemiyordum. Allahim sen cok buyuksun cook.... esasen hemen baslayabilirdik cunku ikinci gundu dun reglimin. ama ben acu.cunun dedigini yapacagim. o derse bir ay sonra ozaman baslayacagim. verdigi bitkisellere bugun basliyorum Allahimin izniyle.. gittigim acu.cu onermisti bu dr.yi ve gercekten dalinda bir numara. herseyden once beni yureklendirdi. 3 aylik acu. programimin iki ayini tamamlamis oldum detox la 5 kilo vermisim :) gerci hic belli olmuyor o ayi mesele :)) ama ben cok umutluyum. herseye hazirlikli gittim. dr. kotu de bisi deseydi.. hazirdim.. icimizde kelebekler ucusarak ciktik dr. den :)
kislar iyi dilekleriniz icin binlerce kez tesekurler.. insallah Allahimin izniyle bizlerde anne olacagiz. ben inaniyorum...
Canım sen hangi bitkiselleri içiyosun?
imojem canım ben reglime 4-5 gün kala deheaya başladım. şuan reglimin 21. günü ve bugün bitti dehea ama beş-altı gündür çok akıntım var. yani normalde 15. gün yumurtam çatlıyor ama bu ay çatlayacak yumurtam da yok neden akıntım oldu anlamadım. bu arada akapunktur a başladım 2 kez 15 er dakikalık seans gördüm. yani haftada bir defa 15 dakka yapacak bununla bir ilgisi varmı akıntımın bilmiyorum. ve son olarak civanperçemi ve aslanpençesi çayı içiyorum herakşam iki bardak:) acaba hangisinden bilmiyorumGabriellecigim nasil bir akinti butun ay mi suruyor.. yoksa yumurtladigin zaman mi akintin oluyor.
biraktiysan dhea la nasil ilgisi olabilir bilemiyorum... dr.ne danisman gerekiyor diye dusunuyorum...
picassoocum sen nezaman basliyorsun tedaviye tatlim? yeni dr. buldunuz mu?
imojem canım ben reglime 4-5 gün kala deheaya başladım. şuan reglimin 21. günü ve bugün bitti dehea ama beş-altı gündür çok akıntım var. yani normalde 15. gün yumurtam çatlıyor ama bu ay çatlayacak yumurtam da yok neden akıntım oldu anlamadım. bu arada akapunktur a başladım 2 kez 15 er dakikalık seans gördüm. yani haftada bir defa 15 dakka yapacak bununla bir ilgisi varmı akıntımın bilmiyorum. ve son olarak civanperçemi ve aslanpençesi çayı içiyorum herakşam iki bardak:) acaba hangisinden bilmiyorum
canım ilki ocakta olmuştu yeni doktor bulduk anatolia da bülent bey ilaçları o ayarlıyor yumurta toplama işleminide ayrıca transfer de sadece yumurta takiplerini diğer doktorlar yapıyormuş bayada met ediliyor onunla başlayacağız ilk muanemizi olduk 2 3 ay geçsin dedi benim için 2 ay kafi yani mart sonunda yanına damlarım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?