deniz seninle daha önce de yazısmısdık, bebisine kavusmaya az kalmıs allah tamamına erdirsin
ablanın mekanı cennet olsun bende annecigimi kayıp ettim 12 mayıs 2010 acısı dün gibi ..........
aynı hastalıktan bir anda uctu gitti ölmeden önce cok dua etti bana gerci o dua ederken isteyen herkese versin rabbim kucaklarınızı bos bırakmasın derdi . Yani bende artık öyle söylüyorum olucaksa zaten olucak elimden gelini yapıcam gerisini ona bırakıcam o herseyin en güzelini bilir insallah kimseye imrendirmez bize de nasip eder .......
imojem canım ben reglime 4-5 gün kala deheaya başladım. şuan reglimin 21. günü ve bugün bitti dehea ama beş-altı gündür çok akıntım var. yani normalde 15. gün yumurtam çatlıyor ama bu ay çatlayacak yumurtam da yok neden akıntım oldu anlamadım. bu arada akapunktur a başladım 2 kez 15 er dakikalık seans gördüm. yani haftada bir defa 15 dakka yapacak bununla bir ilgisi varmı akıntımın bilmiyorum. ve son olarak civanperçemi ve aslanpençesi çayı içiyorum herakşam iki bardak:) acaba hangisinden bilmiyorum
canım benim öncelikle ablana çok ama çok üzüldüm allah mekanını cennet makanı eder inşallah....nazenciğim anneninde tatlımmm.....hamişlik konusundada adına çok ama çok sewindim.....
darısı bizlere olacak yumurtalarımız az olabilir ama bizler çok güçlü kadınlarız pes etmek yok inşallah allahın izniyle rabbim bizede nasip edecek.....
Gabrielle arkadaşım civanperçemi rahimdeki iltihabı söküyor.Ben de civanperçemi kullandım ara ara benim de akıntım artıyordu o zamanlar canım.Aslanpençesini kullanmadım hiç o yüzden onu bilmiyorum.
17 fsh, 3 sağlam yumurta ve bu 3 yumurtadan sadece birinin transferiyle hamile kaldım. 4 ay kanamalarla düşük tehditiyle geçti. Hiç birşey yapmadım bitkisel vs, nasıl yaşıyorsam öyle devam ettim. Sürpriz olarak öğrendiğim için çöktüm sigarayı da bırakamadım yemeden içmeden kesildim sinir stres had safhada ablamı kaybetmiştik kanserden.... Yani kısaca verecek Allah veriyor. Bunları niye söyledim elbette benim gibi yapın diye demedim. Elinizden geleni yapın sebeplere dayanın ama bilin ki karar bize kalmamış. Umutsuzluğa kapılmayın, canınıza eziyet etmeyin. Ben mahvoldum çünkü. 30 fsh ile normal hamile kalan bile var. Yani kurban olduğum Allaha dua edin ve ümidinizi kesmeyin hiçbirşeyden, güç verin arkadaşlar kendinize ve ne olursa olsun önce canınız mühim bir an olsun aklınızdan bunu çıkarmayın (yaşadık gördük onu da) Dualarım sizlerle
Gabriellacim acupunckture neden 15 dakika suruyor.. neler yapiyor acu.cu? yani hic duymadim 15 daqkikalik seans.. bizim en fazla 40-45 dakika suruyor. dusun zaten konsantre olmam zaten 10 dakikami aliyor.. 15 dakika cok kisa bence.. yani benim fikrim tabiki. merak ettim ne uyguladigini gercekten..
Merhaba, her bunyede her bitkisel ve ilaclar farkli reaksiyon godterebilir. ilk once ubnu demek istedim.
cunku ben cok karistirma taraftari degilim. gerci az bisi de icmiyorumusum ama acupunckturecime danistim.. vitex yani hayit, folic asid, omega-3, dhea, multi vitamin, coQ10, acu.cunun verdigi bitkiseller, onun disinda birde reglim bittikten sonra bal, corek otu, tarcin yiyorum gunde bir kasik. yarin tekrar baslayacagim.. siz neler kullaniyorsunuz?
Arkadaşım ben günde 3 tane dhea ve günde 1 here hayıt suyu içiyorum.Acaba dhea ile kullanmanın bi zararı olurmu?Birde ne kadar içmeliyim hayıtı.
bende gunde uc tane dhea iciyordum 5 ayin icindeyim ama dr. cumartesi bana uc cok dedi 2 ic dedi bana.. bende bugun iki icmeye basladim..
acupunckturecim e sordum ben hayit yani vitex, omega-3, multi vitamin, coq10, folic acid felan hepsini birlikte icebiliyorum. ama tedaviye basladiginda vitex le dhea yi birak emi.. bunu soylemislerdi bana.. eger dong quai iciyorsan regl doneminde icmiyorsun onu da.. hayitin cayina dunden beri basladim. bir tane iciyorum ama bilemiyorum iki uc tane mi icmek lazim cayini yani..
bir de dong quai nedir. Ben hayıtı aldım kendim kaynatıp içiyorum(5 gündür).Dhea ya da başlayalı 45 gün oldu.Bugünde reglimin 9. günü
tatlim ben deha ve vitex i birlikte ayni gun iciyorum yani belki aralarinda yarim saat bir saat yada daha fazla vardir ama iciyorum yani onu demek istedim. dong quai de hormonlari duzenliyen bir bitkisel... regliyken ben vitex ve deha yi kullandim. ama dong quai zaten kullanmiyorsan sorun yok.
insallah tedavilerimizle bebislerimze kavusuruz.. senin tedavin ne zaman?
ama ben dong quain i reglinin 1. gününde başlanıp yumurta çatlayana kadar içiliyor diye biliyordum?bende gunde uc tane dhea iciyordum 5 ayin icindeyim ama dr. cumartesi bana uc cok dedi 2 ic dedi bana.. bende bugun iki icmeye basladim..
acupunckturecim e sordum ben hayit yani vitex, omega-3, multi vitamin, coq10, folic acid felan hepsini birlikte icebiliyorum. ama tedaviye basladiginda vitex le dhea yi birak emi.. bunu soylemislerdi bana.. eger dong quai iciyorsan regl doneminde icmiyorsun onu da.. hayitin cayina dunden beri basladim. bir tane iciyorum ama bilemiyorum iki uc tane mi icmek lazim cayini yani..
ama ben dong quain i reglinin 1. gününde başlanıp yumurta çatlayana kadar içiliyor diye biliyordum?
merhaba arkadaslar... burada gun yeni basliyor.. umarim yakalayabilmisimdir sizleri burada...
Duscugum annen icin inan cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin Mekani Cennet olsun...
Nazencim Insallah Mart ayinda bebislerimize kavusuruz... Allahim insallah Mart ayi ugurlu gelir bizlere...
brupcum inan bizlerde cok istiyoruz hamis haberi vermek.. nasip kismet.. Insallah Allahimin izniyle olacak... tum olumsuzluklara ragmen icim cok ferah.. zaman zaman gardim dussede hemen toparlaniyorum. kotu dusunmek yok diyorum. devam ediyorum yoluma.. Mart ayinda fsh ime tekrar baktirsam mi acaba? yani sizler tedaviye baslamadan once baktirip oyle mi basliyorsunuz?
Nazenincim.. benim bu gittigim klinik baya iyiymis. okadar diyordu arkadaslar bense eski klinigime yakin bir acu.cu secmistim. keske bastan beri buna gelseymisim diyorum...
ilk dort seans bir cok kagit doldurttular idrar testi yaptilar.. detox programina aldilar.. simdi detox felan bitti. iste bu seanslardan sonra bana verecegi bitkisel karisimlari hazirladilar.. bastan beri her seans oncesi bir form dolduruyorum. iste idrarim nasil, guzel uyudum mu, diskim nasil, agrim var mi, regl in kacinci gunu, vs.. onu doldurduktan sonra.. acu.cu zaten dr. o geliyor benimle kisa bir gorusme yapiyor. regl imin kacinci gunundeysem ona gore igne batiriyor.. daha once gittigim acu.cu geliyor igneleri batiriyor 1,5 saate yakin yatiriyordu.. uyuyup eve gidiyordum, oda bitkisel vermisti ve vitaminler.. simdiki reglimin gunu ne gore iste batiriyor igneleri.. kullagima mutlaka ya iki ya uc tane mutlaka koyuyuro, gobusume ya iki ya 4 tane bazen daha fazla ama regl gunume gore.. eger reglliysem koymuyor igne... bacaklarima eller, el bilegimin yanlarina, ilk senaslarda anlimada batiyordu bir tane.birkeresinde yuzzuk parmagimin yan kismina uc tane takti o cok ilginc gemisti.. ve regl agrimida ignelerle yok etmisti.. igneleri cikartinca agrim yine gelmisti.. insan vucudundan cok iyi anliyor.. 40 dakika suruyor uyku halim.. kesinlikle tavsiye ederim.. o dakikalarda sanki baska bir boyutta ibi oluyorsun.. ben ilk baslarda dalga gecmistim nasil uyucam baska bir yerde diye ama oyle bir uyuyorsun ki.. kendinden geciyorsun.. bazen kafama cok seyler takinca uyuyamiyordum. ama rahatliyorsun.. icerideki hafif muzik felan degisik yani ortam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?