Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

göreceksin canım Allah bi can aldı öbürünü verecek hayırlısıyla yeter ki sen sağ ol takipteyim arkadaşım

Gabrielle arkadaşım civanperçemi rahimdeki iltihabı söküyor.Ben de civanperçemi kullandım ara ara benim de akıntım artıyordu o zamanlar canım.Aslanpençesini kullanmadım hiç o yüzden onu bilmiyorum.

inşallah canım dualarım sizinle

Gabrielle arkadaşım civanperçemi rahimdeki iltihabı söküyor.Ben de civanperçemi kullandım ara ara benim de akıntım artıyordu o zamanlar canım.Aslanpençesini kullanmadım hiç o yüzden onu bilmiyorum.

valla haklı olabilirsin hülyacım çünkü zaten civanperçemi aslanpençesi çayını içtim içeli var bu akıntı. deheayı sonuçta 26 gündür içiyorum. ilk başlarda yoktu .sen ne aşamadasın?
seni de 40 yaş topiğine bekliyoruz:)

ara ara bakıyorum şu topikten bir hamile çıksada umut olsa diye umarım en kısa zamanda gelir o haber

kayıpların ardından bir umut olmuş bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

imojeeee selam:),
canım birşey soracağım sana bu acu.cu 40 dk nasıl bir seans yapıyor size? ben hiç gitmedim de merak ettim.

bu arada bitkiseller akıntı felan yapmaz, aşırı düzeydeyse dr a bir görünmekte fayda var.

ahh mart ayında inşallah çok iyi gelişmeler olacak kızlarr:))

kızlar slm mart ayı geliyor çalışmalara devam edelim bu ben bugün 4 günüm temizlenip başlıyacagım çalışmalara belli mi olur şans .
pazartesi dr görüşmem var bakalım kontrol amaçlı dhea kist ne yapmış mı eşimin sperm ve kromozon testimizde var buayın sonunda bakalım şubat benim ugurlu ayımdır

merhaba arkadaslar... burada gun yeni basliyor.. umarim yakalayabilmisimdir sizleri burada...
Duscugum annen icin inan cok uzuldum.. Allah rahmet eylesin Mekani Cennet olsun...
Nazencim Insallah Mart ayinda bebislerimize kavusuruz... Allahim insallah Mart ayi ugurlu gelir bizlere...
brupcum inan bizlerde cok istiyoruz hamis haberi vermek.. nasip kismet.. Insallah Allahimin izniyle olacak... tum olumsuzluklara ragmen icim cok ferah.. zaman zaman gardim dussede hemen toparlaniyorum. kotu dusunmek yok diyorum. devam ediyorum yoluma.. Mart ayinda fsh ime tekrar baktirsam mi acaba? yani sizler tedaviye baslamadan once baktirip oyle mi basliyorsunuz?

Nazenincim.. benim bu gittigim klinik baya iyiymis. okadar diyordu arkadaslar bense eski klinigime yakin bir acu.cu secmistim. keske bastan beri buna gelseymisim diyorum...
ilk dort seans bir cok kagit doldurttular idrar testi yaptilar.. detox programina aldilar.. simdi detox felan bitti. iste bu seanslardan sonra bana verecegi bitkisel karisimlari hazirladilar.. bastan beri her seans oncesi bir form dolduruyorum. iste idrarim nasil, guzel uyudum mu, diskim nasil, agrim var mi, regl in kacinci gunu, vs.. onu doldurduktan sonra.. acu.cu zaten dr. o geliyor benimle kisa bir gorusme yapiyor. regl imin kacinci gunundeysem ona gore igne batiriyor.. daha once gittigim acu.cu geliyor igneleri batiriyor 1,5 saate yakin yatiriyordu.. uyuyup eve gidiyordum, oda bitkisel vermisti ve vitaminler.. simdiki reglimin gunu ne gore iste batiriyor igneleri.. kullagima mutlaka ya iki ya uc tane mutlaka koyuyuro, gobusume ya iki ya 4 tane bazen daha fazla ama regl gunume gore.. eger reglliysem koymuyor igne... bacaklarima eller, el bilegimin yanlarina, ilk senaslarda anlimada batiyordu bir tane.birkeresinde yuzzuk parmagimin yan kismina uc tane takti o cok ilginc gemisti.. ve regl agrimida ignelerle yok etmisti.. igneleri cikartinca agrim yine gelmisti.. insan vucudundan cok iyi anliyor.. 40 dakika suruyor uyku halim.. kesinlikle tavsiye ederim.. o dakikalarda sanki baska bir boyutta ibi oluyorsun.. ben ilk baslarda dalga gecmistim nasil uyucam baska bir yerde diye ama oyle bir uyuyorsun ki.. kendinden geciyorsun.. bazen kafama cok seyler takinca uyuyamiyordum. ama rahatliyorsun.. icerideki hafif muzik felan degisik yani ortam...

Son düzenleme:

Arkadaşım ben günde 3 tane dhea ve günde 1 here hayıt suyu içiyorum.Acaba dhea ile kullanmanın bi zararı olurmu?Birde ne kadar içmeliyim hayıtı.

Arkadaşım ben günde 3 tane dhea ve günde 1 here hayıt suyu içiyorum.Acaba dhea ile kullanmanın bi zararı olurmu?Birde ne kadar içmeliyim hayıtı.

bende gunde uc tane dhea iciyordum 5 ayin icindeyim ama dr. cumartesi bana uc cok dedi 2 ic dedi bana.. bende bugun iki icmeye basladim..
acupunckturecim e sordum ben hayit yani vitex, omega-3, multi vitamin, coq10, folic acid felan hepsini birlikte icebiliyorum. ama tedaviye basladiginda vitex le dhea yi birak emi.. bunu soylemislerdi bana.. eger dong quai iciyorsan regl doneminde icmiyorsun onu da.. hayitin cayina dunden beri basladim. bir tane iciyorum ama bilemiyorum iki uc tane mi icmek lazim cayini yani..

Yani dhea ile hayıtı birlikte içmiyimi.

bir de dong quai nedir. Ben hayıtı aldım kendim kaynatıp içiyorum(5 gündür).Dhea ya da başlayalı 45 gün oldu.Bugünde reglimin 9. günü

tatlim ben deha ve vitex i birlikte ayni gun iciyorum yani belki aralarinda yarim saat bir saat yada daha fazla vardir ama iciyorum yani onu demek istedim. dong quai de hormonlari duzenliyen bir bitkisel... regliyken ben vitex ve deha yi kullandim. ama dong quai zaten kullanmiyorsan sorun yok.
insallah tedavilerimizle bebislerimze kavusuruz.. senin tedavin ne zaman?

bana 3 ay süre verdi doktorum bunu 1 ayı gitti.Kendiliğinden olurmu bakacaz
yoksa tedaviye başlıyacağız.İnşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla

ama ben dong quain i reglinin 1. gününde başlanıp yumurta çatlayana kadar içiliyor diye biliyordum?

ama ben dong quain i reglinin 1. gününde başlanıp yumurta çatlayana kadar içiliyor diye biliyordum?

benim aldigim paketin arkasinda yaziyor regl olunca kullanmayin diyor.. bilemiyorum hangi urun kullaniyorsunuz. ama buradan aldigim da oyle yaziyordu.. siz yinede nereden aldiysaniz sorun derim..

günaydın arkadaşlar benim ilk denememde döllenme olmamıştı dr lar sebep dememişti dün iki emrbriyologa mail attım cevap

biri yumurta kalitesiz : bunun için adetin birinci günü bal çörek otu tarçına başlıyacagım
iki sperm hücreleri kromozon testi yaptırın dedi: ayın 25 inde testimiz var dua edin kızlar ya mayısda denemem var bu arada dhea ya devam

merhaba canım verdiğim bilgiler için çok teşekkürler, anladım şimdi konuyu,
bende acu cu değil ama dah afarklı bir terapi seasnına gitmiştim 2. kürtaj sonrası yani, aslında hamileydim kalp atışını yavaş almışdık, diğer kontrole kadara olan 15 gunluk sürede gimiştim, ama nafile oldu tabi,

bu sanırım sini ruçları ile yapılan bir enerji terapisi, pek çok farklı uygulama var şu anda zaten, sen şanslıısn iyi bir yer bulmuşsun, aynen devam ozaman:))),
bende gineraya devam ediyorum ama çok sinir yapıyor bu tabi yıllardır kullanmadığım için alışamadı vucut,

detoksa gelince ben de ara ara 5 günlük sırf sebze meyve suyu detaoks programı yapıyorum , kendimce yani,
ama bunların hiç biri yumurta çoğaltmadı valla,
umudum şu karışımlar ile çaylarda artık tabi Tanrı da:),

çok sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…