merhaba canım yoldaşlarım:),
görünen o ki, benden bu ay bir halt olmayacak, 450 doz kullanıpta bir taneyı bıle buyutemıyorsam artık ne bekleyim?, yarın gidicem dr a ultrasona ama benım pek umıdım yok, hem 4 gun femara kullan hem 6 gun puregon kullan , ıı ıııg olmadı valla, büyümedi, yoksa şimdiye bana sayı söylerlerdi enazından bir tane su mm olmus felan derlerdi,
eskiden 3 adete, tav dık, sonra 1 e razı olduk aha şimdi o da yok , üstelik dunya kadar para gitti offf ki ne offff,
yarın ne dıycek nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum, ben önümüzdeki aykı reglimde dedeneyim derse son kez deneyeceğim. çünkü artık bunu sağlantı gibi hayatıma sokmamaya karar verdim.
olmuyorsa olmuyordur, olacağı varsa zaten oluyor, gerçekten olmayacaksa sen afedersiniz kızlarr ama poponu parçalasan ahanda olmuyor işte, belki, yaş, belki olduğum genç yaşdaki kist ameliyatı, artık neyse sebep o işte,
son ıkı haftasonu bir seminere katıldım bahsettım size, illüzyonu aşmak, metin hara nın semineri,çok güzel bilgiler öğrendiğim gibi, düşüne gücü ile maddeye hükmetmeyi de yaptık, bildiğiniz yumurtayı düz bir seminde dik tuttuk, önce zihnimizde canlandırdık ve enerjimizi verdik, bu tabi kursun son dersiydi artık,
metin hasatlıkların zihinsel fizyolojik yapıısnı çözdüğünüzde heryei düzeltirsiniz diyor, örneğin, miyop gözdeki uzağı görememekten oluyor demi, kişi de gelecek korkusu varsa, o kaygı ile yetişip büyüdü ise, miyop olma ihtimali var. mide deki hastalıklar ise, olayların geçmişin , yaşanmışlıkların hazımsızlığından sindirilememesinden affedilememesinden oluyor diyor, gayet mantıklı aslında diyor,
boyun kasları ise, hayata dar bakışdan olur ve kronıkleşir diyor,
çok güzel çokkk kapsamlı bir kurs idi bu, bedendeki enerji noktalarını çakraları, sufi nefesini öğrendik,
bakalım kendimde uygulayacağım,
nuray sayarının kitabını okudum çokkkk oldu:),
mesela size bir tıo, kılo almak sosyal yaşamdan kopmak demektir diyor,ortaya çıkmak istemezsiniz, kendinizi soyutlarsınız, oraya buraya gitmek istemezsiniz ve otomatıkmak kılo alırsınız yersınız , kılo niye alıyoruzun sebebini bulmak lazım diyor, şeker hastalığı aslında hayattan tat alamamaktan kaygılardan korkulardan dolayı bedenın verdiği bir tepkidir diyor.
ve aslında daha doğmadan cenin haldeyken bizim anneden ve babadan gelen hücresel hafızalar ile seçtiğimiz yaşamımız, ve hastalıklarımız var diyor, sevgisiz bir birlikten olan cocuklarda bağışıklık sistemi kötüdür diyor tabi cok genel soylemler ama, katılan 40 kişi de çok farklı ve güzel örnekler oluşturdular.
felannn filannnn, benden bukadar, son durumu tabi paylaşırım, ama realiteyi nekadar değiştirirm bakalım göreceğiz:),
picossocum, imojececim, sevimlicim, düşcümü çok merak ediyorum bendee ama bana sankı olumlu oldu gibi geliyor inşallah, 3 yumurta ne muhteşem bir sayı :), hiç 3, 4 ,2 diye rakmaları azımsamayın valla, bakın bana 1 dahi yok:), hadi bakalım hepinizi çok çok öptümmm,
sevgilerr kızlar,
hamile olan arkadaşımızı ben de tebrik ediyorum. Benim gibi bu yolda uğraş veren arkadaşlara da bol şanslar. İnşallah hepimize kısmet olur hamilelik
DUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM DÜŞ GİBİ.NE GÜZEL ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHHH.
ILGAZARDAHAN06 Aekadaşım seninde tedavin hayırlı olsunn.bencede 1 tane olsun temiz olsun
kaçıncı denemen ??kime gidiyoırsun ayrıca
semramus merhaba, ilk denemem- anatolia bülent bey, ama saırım bülent bey yurtdışında olduğu için (bu da benim şansım????) hakan yaralı hoca yapacak işlemleri.
yarın opu günüm....hayırlısı bakalımmm
semramus merhaba, ilk denemem- anatolia bülent bey, ama saırım bülent bey yurtdışında olduğu için (bu da benim şansım????) hakan yaralı hoca yapacak işlemleri.
yarın opu günüm....hayırlısı bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?