Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Duş merakla bu güzel haberi bekliyordum inanilmz sevindimd hayırlısı olsun. Darısı bizlerin basına:)
hadi i̇moje strariuze ve güzel haberler gelecek insallah... Duşun Dr. Kimdi hatirlayamadim

ayy çok sevindim HAYIRLI OLSUN ALLAHIMTAMAMINA ERDİRSİN DARISI BİZLERE RABBİM TEZ VAKİTTE BİZDE TADALIM İNŞALLAH AMİN

Duş canım hayırlı olsun inan çok sevindim harika bir haber bu.Allah kucağına da almayı nasip etsin sağlıcakla arkadaşım.Detayları da bekliyoruz en kısa zamanda canım.

Bir arkadaş sormuştu sanırım ses arkadaşımızdı duş'un dr'unu sormuştu.Duş bu denemesini Gayrettepe Florans Nıgtıngle'de Prof.Lemi İbrahimoğlu ile denemişti benim bildiğim.Darısı artık tüm bebek isteyen arkadaşların başına.

duş canımmmm okadar çok sevindimki halen göz yaşlarımı tutamıyorum inşallah ikiz yiğenlerimiz gelecek gerçi rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinde ikiz tek farketmiyor.......kocaman kocamn öpüyorum seni tatlım duş anne

kızlar nasılsınız imojem benide heycan sardı tedavimede az kaldı yaklaşık 2 hafta civarı sen ne yaptın.....nazenim lütfen pes etme haayat öyle yada böyle dewam ediyor bir yandanda tedavilerin olsun.....
kızlar tüm kalbimle acayip inanıyorum yılın sonunda bu topikte hamiş olmayan kalmayacak sizde inanın.....haaa buarada baharda yumurtlama kalitesi baharın verdiği neşeden kaynaklanan hormaonlarla daha iyi oluyormuş ne derece gerçekliği var tartışılır tabiki :))

nazenin merhaba, ben de senin gibiyim. 12 martta tedaviye başladım yaşım 36 ve düşük yumurta rezervi var bende de. fakat toplam 4 yumurta gelişmiş ve sadece 1 tanesi önden gidiyor. dün akşam çatlatma ignemi yaptım, ve yarın opu var. benim de tedavi sürecim toplamada sonra belli olacak.. moralini hiç bozma o nednle, dün doktor bana bunları söylediğinde gözyaşlarımı tutamadım, ama eşim 1 tane olsun bizim olsun diyince biraz toparlandım.Allahtan ümit kesilmiyor, bakalım o tek yumurta umarım döllenir umarım tutunur.

hamile olan arkadaşımızı ben de tebrik ediyorum. Benim gibi bu yolda uğraş veren arkadaşlara da bol şanslar. İnşallah hepimize kısmet olur hamilelik

hamile olan arkadaşımızı ben de tebrik ediyorum. Benim gibi bu yolda uğraş veren arkadaşlara da bol şanslar. İnşallah hepimize kısmet olur hamilelik

DUŞŞŞ ÇOK SEVİNDİM DÜŞ GİBİ.NE GÜZEL ALLAH BİZEDE NASİP EDER İNŞALLAHHH.
ILGAZARDAHAN06 Aekadaşım seninde tedavin hayırlı olsunn.bencede 1 tane olsun temiz olsun
kaçıncı denemen ??kime gidiyoırsun ayrıca

Duş ilkimiz mi şimdi bayrak onda mı
Hadi bakalım kızlar buna çokk sevindim.ben dış gebelik topiğndeydim.inanın 10 kişiden 2 kişi kaldık herkez hamile Bende burda şansımı zorlayayım ozaman.

semramus merhaba, ilk denemem- anatolia bülent bey, ama saırım bülent bey yurtdışında olduğu için (bu da benim şansım????) hakan yaralı hoca yapacak işlemleri.
yarın opu günüm....hayırlısı bakalımmm

Picassocugum fistigim ben acupunkture devam. bugun tekrar spora basliyorum. birbucuk hafta ara vermistim. senin kesin mart sonu gibi mi nisan da olabilir zannedersem. Hayirlisi olsun tatlim..

ilgazardahan arkadasimizinda tedavisi hayirli olsun Insallah hersey yolunda gider ve o altin yumurtan sana bebisin olarak geri doner...

sescim sen ne durumdasin tatlim?

eda seni unuttum haberin olsun :))

suziskom seni de ozledim :)

nazenincim senin de aramizda olmani diliyorum.. bu arada senin dedigin zeytin yagin adi neydi? bu yasadigim yerde bele masaj yapilan sonrada ustune sicak su torbasi konulan var bir tane acaba o mu? yoksa yeniyor mu seninki? kocaman optum...

Son düzenleme:

canım tabiki birtane olsun sizin olsun İNŞALLLAHHHHHH senin olacakda hiç moralini bozma

bende bülent hocaya başladım 2. tedavim onunla öncelikle şunu bil hakan hocada bülent hocada emin ellerdesin bilmiyorum ben hep öyle hissediyorum kalbini hiç bozma tatlım :))

duşün hamileliği banada moral verdi bizim gibi zor infertilitede böylesi haber almak gerçekten moral oluyor allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına

duş,
hayırlı olsun çooookk sevindim..Allah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına da almayı nasip etsin..Allah nazarlardan korusun inş..

arkadaşım tedavin hayırlı olsun..güzel sonuçlar alırsın inş..benim de dr um bülent bey görüşmemizi yaptık.. haziran da başlayacağız inş..moralini yüksek tut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…