Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşım tedavin hayırlı olsun..güzel sonuçlar alırsın inş..benim de dr um bülent bey görüşmemizi yaptık.. haziran da başlayacağız inş..moralini yüksek tut..

teşekkür ederim. inşallah sen de olumlu gelişmelerle tedavine devam edersin. bugün opu oldum herşey yolunda giderse cmt transfer olcak. kızlar dua edin ne olur hepimiz için....

arkadaşlar, buügn sabah opu oldu, hemen yarım saat sonra uyandım, çok şükür agrım sızım yok.. evdeyim şimdi. Tek folikül demişlerdi,2 tane almışar. İnşallah dşöllenme olur da cumartesi tarnsfere geçeriz.Bugün öğleden sonra anatoliadan arayıp bilgi vercekler, inşallah foliküllerin içi dolu çıkar da döllenme olur....
Allah yardımcımız olsun....

inşallah tatlım İNŞALLAHHHHH herşey yolunda gider minicik minnaklarını hayırlısı ile alıp gelirsin....hiç moralini bozma iki deil isterse bir olsunda senin olsun hoşşş gönlümden geçen ikisininde döllenmesi ikisininde tutması inşallah son tedavin olurda birdaha uğraşmazssın bebişlerinle ilgilenirsin :))) doktordaşım :))

inşallah canım inşallah.Allah herkese isteyen ve dileyen herkese nasip etsin içinde bana da.....

ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIMM..bize lazım olan 1 tanesi zaten .boşverrrr.

canim Insallah guzel guzel dollenirler ve annesinin karnina 9 ay gelip sonrada kucagina alirsin... Amin..

arkadaşlar 2 olgun yumurta inşallah ikisi de döllenir. yarın dölllenme hakkında blgi verecekler...
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallh olumlu habrlerimiz arka arkaya gelir....

Hepinize cok tesekkur ederim rabbim hepinize yasatsın

Doktorumun ismini sormussunuz prof lemi ibrahimoglu gayrettepe florans nıngtıngale calısıyo hepinize tavsiye ederim 3denemem arkadaslar hattta 2 döllenme olmamısdı yıkılmısdım resmen ama rabblm cok büyük önce rabbime sonra doktoruma cok güvendlm degerim yüksek cıktı 286 heyecanla 2 hafta sonra keseyi günü bekliyorum

duşün hamileliği banada moral verdi bizim gibi zor infertilitede böylesi haber almak gerçekten moral oluyor allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına
amin canım insallah umut her zaman var sakın umudunu yitirme kayıp etme yeter ki rabbim ol desin oluyo bana 3 tane bir anda kaliteliembryo verdi önceden 1 taneyi bulamıyodum cok sükür

Son düzenleme:
tekrar hayırlı olsun canım çok sevindim bizede umut oldun darısı bana ve herkese inşallah sen neler yaptın tedavi öncesi ve sonrası fsh kaçtı anlatır mısın
canım benim cok sagol ben gittim adetin 2 günü hemen basladık fsh e2 felan bakmadı uygun hemen baslayalım dedl bende zaten deli gibi istiyodum baslamayı basladık ben yediklerime 2 ay kala tedavlye baslayalı dikkat ettim bol sebze meyve yedim okadar brokoli enginar gibi muz da yiyin kuranı kerim de bile geciyo ben cok yemisdim.hergun mutlaka 1 bardak süt icin

canım benim inan .önümde liste yaptım hepinize dua ediyorum rabbim lnsallah hepimize yasatıcak bu mutlulugu bakalım arkamdan kim gelicek heyecanla bekliyorum

Canim benim inan cok mutlu oldum... Allah tamamina erdirsin.. degerin super ikiz olma ihtimali cok yuksek bence.. cunku buradaki arkadaslarin beta sonuclarina gore dusundum. genelde tekli gebeliklerde 100 kusurle basliyor.. Insallah Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.. Bizler icin dua etmen cok guzel.. Cok sagol Allah razi olsun Duscugum...

Canııııııım... çoook sevindiiimm. Ne güzel bir haber bu böylee.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah tamamına erdirsin canımm. Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim.
Darısı tüm isteyen bizlerin başına inşallah....

DUSS cum gözün aydınnn, değerlere fazla takılmayın yanıltabilir.arkadaşım geçen ay onunda değerleri 370-723-1152 gibi idi.onlarda, doktoru da ikiz muhtemel dedi.ama 1 tane çıktı.heriki halinede şükür.darısı bizelere kızlarrr.
bu topikte ilk mi şimdi DUŞ HABERİM YOKTA BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ BENİ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…