- 12 Şubat 2011
- 154
- 66
- 73
arkadaşım tedavin hayırlı olsun..güzel sonuçlar alırsın inş..benim de dr um bülent bey görüşmemizi yaptık.. haziran da başlayacağız inş..moralini yüksek tut..
arkadaşlar, buügn sabah opu oldu, hemen yarım saat sonra uyandım, çok şükür agrım sızım yok.. evdeyim şimdi. Tek folikül demişlerdi,2 tane almışar. İnşallah dşöllenme olur da cumartesi tarnsfere geçeriz.Bugün öğleden sonra anatoliadan arayıp bilgi vercekler, inşallah foliküllerin içi dolu çıkar da döllenme olur....
Allah yardımcımız olsun....
inşallah tatlım İNŞALLAHHHHH herşey yolunda gider minicik minnaklarını hayırlısı ile alıp gelirsin....hiç moralini bozma iki deil isterse bir olsunda senin olsun hoşşş gönlümden geçen ikisininde döllenmesi ikisininde tutması inşallah son tedavin olurda birdaha uğraşmazssın bebişlerinle ilgilenirsin :))) doktordaşım :))
arkadaşlar, buügn sabah opu oldu, hemen yarım saat sonra uyandım, çok şükür agrım sızım yok.. evdeyim şimdi. Tek folikül demişlerdi,2 tane almışar. İnşallah dşöllenme olur da cumartesi tarnsfere geçeriz.Bugün öğleden sonra anatoliadan arayıp bilgi vercekler, inşallah foliküllerin içi dolu çıkar da döllenme olur....
dus bence ikiz kardeşim:)
lnsallah tüp bebek koordinatoru ikiz olma ihtimali yüksek dedi lemi bey birsey demedi
amin canım insallah umut her zaman var sakın umudunu yitirme kayıp etme yeter ki rabbim ol desin oluyo bana 3 tane bir anda kaliteliembryo verdi önceden 1 taneyi bulamıyodum cok sükürduşün hamileliği banada moral verdi bizim gibi zor infertilitede böylesi haber almak gerçekten moral oluyor allah tamamına erdirsin inşallah darısı hepimizin başına
canım benim cok sagol ben gittim adetin 2 günü hemen basladık fsh e2 felan bakmadı uygun hemen baslayalım dedl bende zaten deli gibi istiyodum baslamayı basladık ben yediklerime 2 ay kala tedavlye baslayalı dikkat ettim bol sebze meyve yedim okadar brokoli enginar gibi muz da yiyin kuranı kerim de bile geciyo ben cok yemisdim.hergun mutlaka 1 bardak süt icintekrar hayırlı olsun canım çok sevindim bizede umut oldun darısı bana ve herkese inşallah sen neler yaptın tedavi öncesi ve sonrası fsh kaçtı anlatır mısın
canım benim inan .önümde liste yaptım hepinize dua ediyorum rabbim lnsallah hepimize yasatıcak bu mutlulugu bakalım arkamdan kim gelicek heyecanla bekliyorumOKADAR SEVINDIM KI ANLATAMAMMMMMM... kissslar bu bu topikte bugun bayram var bayrammmmmm :) Duscugum Allah Tamamina erdirsin.. enminim cok istiyordur burada yazmayi simdi..
Hamileligin keyfini cikart bitanemmm.. Bizlere de dua et emi.. iki tane transfer sana ikiz olarak geri donebilir :) seni cok seviyoruzzz..
Doktorumun ismini sormussunuz prof lemi ibrahimoglu gayrettepe florans nıngtıngale calısıyo hepinize tavsiye ederim 3denemem arkadaslar hattta 2 döllenme olmamısdı yıkılmısdım resmen ama rabblm cok büyük önce rabbime sonra doktoruma cok güvendlm degerim yüksek cıktı 286 heyecanla 2 hafta sonra keseyi günü bekliyorum
canım benim inan .önümde liste yaptım hepinize dua ediyorum rabbim lnsallah hepimize yasatıcak bu mutlulugu bakalım arkamdan kim gelicek heyecanla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?