- 12 Şubat 2011
- 154
- 66
- 73
CANIM BU durumda herşeye hazırlıklı olmak lazım.malesef budurmla bu topik çok karşılaştı.ama sonrası da hamiş olan duş arkadaşımız var.yaş kaçtı sormuş muydum ))
canım benim inan .önümde liste yaptım hepinize dua ediyorum rabbim lnsallah hepimize yasatıcak bu mutlulugu bakalım arkamdan kim gelicek heyecanla bekliyorum
dus cok sewindim, umudum oldun.. gecen hafta benden 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 1 ini transfer ettiler, diğer ikisi 6. güne kadar bekletildi ama dondurulmaya laik görülmediler :) fazla umutlu değilim ama seni okuyunca neden olmasın dedim
kızlar bence artık bu topik güzel şeylere imza atacak.nazenin de dediği gibi hepimiz birer birer içimizdeki ışığa ulaşacağız.ikinizinda güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar.ayrıca bana da mantıklı geldi.topla topla kaliteli olanı yerleştir.kızlar peki bu ilaçların bize verdiği zararlar hakkında bilgisi olan var mı??nazen benim gelinlerin zeytin bahçeleri var .yağdan yolluyo bana.onlarda işlenmemiş.presle yapılıyo.bu yağda iyi değil mi?
arkadaşım seninde hayırlı olsun canım .az kalmış.güzel haberlerinizi bekliyoruz.allah emeklerimizi boş koymasın.senin yaş kaç?nerde yaptırdın?
merhaba arkadaşlarım,
düşü öğrenince çok ama çok sevindim ki işte oldu haydi darısı bana , bize dedim:))),
düşşşşşş canım , birtanem , fıstığımm bak duaların kabul oldu ne mutlu sana çok ama çok tebrikler canımm, sabrın sonu işte bu bravooo sanada , eşinede ve de doktoruna da çok başarılı bir operasyon oldu , canı gönülden allah tamamına erdirsin ve sağlıkla huzurla seni ve minik güzel bebeğini korusun taa sonuna kadar , kucağına aldığın o ilk muhteşem ana kadar :), ve tabi hep sizinle olsun tanrım ,
nihayet rezerv azlığında güzel ve olabilecek bir sonuç oldu bu topice, yaşasınnnn,
bana gelince aynı ılgazardahan gibi bir gelişme sürecindeyim,
kızlar sanıyorum içinizde en kıt rezerv bende, çünkü 450 doz puregona ultrasonda 2 göründü, ve toplanan sadece 1 adet, bugün oldu işlem, eğer iyi çıkarsa ben bunu dondurmak ve hemen öbüray tekrar deneyerek bir iki de ozaman çıksa inşllah şansı arttırmak için 2 transfer olmasını tercih edeceğim.
yani bu bir iyi de olsa bu hafta transfer olmasın diyeceğim. çünkü benim daha evvelde bir tane transfer edildi ve tuttu ama gelişim olmadı, önemli olan bunların kalitesi, oyle hadi hop hemen transfer yapın olmayacak bu sefer. daha temkinliyiz ama en fazla bir ay yani, mac mayısa sarkabilir.
bnedeki durum hem yumurta bulmak hem de kalitesinini bulmak çünkü 3.cu bir kurtajı daha kaldıramam. hep aynı sey hamıle kal , keseyi gör, kalbi gör sonraki hafta dursun hopp kurtaj,
o yüzden iyi yumurta olmazsa zaten eh denecek b kalite yada 2, 3. kalite derlerse zaten ne dondurun ne de transfer edin diycem.
arkadaşlar, halen son derece olumlu ve ılımlıyım, sabırla bekliyorum, içmdeki ışığa doğru gidiyorum, Tanrımın yardımı ve ışığı ile o yolu bulacağım inanıyorum. :))) bu ay olmazsa , 2 ay sonra, maxxx. o zamanda olmazsa, artık demekki bütünün ve benim hayrıma olmayacakki Tanrım buna engel koyuyor diyeceğim, çünkü artık ddaha fazla bende kendimi yıpratamıyacağım:),
bahsettiğiniz zeytin yağını kullanan ve memnun kalan çok kişi var, bu hem yemeklik hem kahvaltılık zaten, ama masaj içinde bele ve kasıklara yapıldığında çok fayda gören olmuş.
adı "onbironbir sonsuzluk " çok zor bulunuyor bu çünkü gdo lu değil, saf ve doğal, limitli yapılıyormuş ben aldım ve kahvaltıda da kullanıyorum yemeklerde tadı gerçekten süper ne diyim kuran da demiş nur suresinde zeytin ölümsüzdür diye, vardır bir hikmeti tabi,
bu arada hala bir haber çıkmadı hastanedenbenim bir olan acep ne duruma?,
hepinizi öpüyorum, çok çok sevgilerrrr,
düş tekrar tebrikler canım,
ılgazardahan , bence 2 adet süper, sakince bekle, olacak bu iş canım:))
kızlar bence artık bu topik güzel şeylere imza atacak.nazenin de dediği gibi hepimiz birer birer içimizdeki ışığa ulaşacağız.ikinizinda güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar.ayrıca bana da mantıklı geldi.topla topla kaliteli olanı yerleştir.kızlar peki bu ilaçların bize verdiği zararlar hakkında bilgisi olan var mı??nazen benim gelinlerin zeytin bahçeleri var .yağdan yolluyo bana.onlarda işlenmemiş.presle yapılıyo.bu yağda iyi değil mi?
''Kanser tedavisi olarak kullanmak icin hazırlanan bir ilaç az rezervi olan ve tüp bebek tedavisinde bu nedenle başarılı olamayan kadınlar için umut oldu. İlacın yan etkisi kadında yumurtlama hormonlarını tetiklemesi daha fazla yumurta üretmesi''
Bu yazıyı nette bir sitede okudum ilginç geldi, bi şekilde ilacın yan etkisi ile yumurta sayısı artıyorsa ordaki etken madde seçilebilir. Benm doktorum dhea yı gereksiz görüyor keşke bunun için ilaç olsa
semramus sagol canım benim inan tek olsun cift olsun hic farketmez yeter ki saglıklı olsun kucagıma alım yeter.sadece ıvf koordinatoru gözünüz aydın cift olabilir rabbim insallah kucagıma almayı nasip eder yasımı sormussun 28 canım sen ne baslamayı düsünüyosun?tedavlye baslamadan önce 1 hafta icinde 4444 tane selati tefriciye cekmeni tavsiye ederim bu tedaviye baslamadan önce cekmisdim yapmanı tavsiye ederimDUSS cum gözün aydınnn, değerlere fazla takılmayın yanıltabilir.arkadaşım geçen ay onunda değerleri 370-723-1152 gibi idi.onlarda, doktoru da ikiz muhtemel dedi.ama 1 tane çıktı.heriki halinede şükür.darısı bizelere kızlarrr.
bu topikte ilk mi şimdi DUŞ HABERİM YOKTA BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ BENİ??
canım benim yazdım rabbim en kısazamanda yüzünü güldürsünduş
çok sevindim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..listene beni de yazdın demi :) Allah bu nimeti hepimize tattırsın..
cok benim hic korkma rabbime güven cok dua et insallah olucak cok dua et o lstegince hersey olur bak ben 5 asılama 3 tüp bebek lemi beyden önce gittigim doktorlarbana yumurta kaliten iyi degil dediler ama asla pes etmedimdus cok sewindim, umudum oldun.. gecen hafta benden 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 1 ini transfer ettiler, diğer ikisi 6. güne kadar bekletildi ama dondurulmaya laik görülmediler :) fazla umutlu değilim ama seni okuyunca neden olmasın dedim
ekin mesajın beni cok mutlu etti allah razı olsun rabbim lnsallah hepinizin yüzünü güldürsünCanııııııım... çoook sevindiiimm. Ne güzel bir haber bu böylee.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah tamamına erdirsin canımm. Sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin yüce rabbim.
Darısı tüm isteyen bizlerin başına inşallah....
düş hayırlısı olsun canım senden bir haber varmı diye bakıyordum hep şükürler olsun ki içinde bir canlı taşıyorsun yaradanım bizimde güldürsün yüzümüzü çok sevindim inana benim de yumurtalar kalitesizdi döllenme sorunu vardı döllenme olmuyordu bakalım mayısda tekrar denemem var inşallah tutar
sende de olmuşdu döllenme sorunu düşün 7 yumurtadan döllenen olmadı benim ya neden kaynaklanıyor açılamayok
9 ay sonunda evinizde bir yaramaz olacak geceler uykusuz geçecek ama olsun anne diye seslenen kuzun olacak eşini ve seni canı gönülden kutluyoırum dikkat et kendine bizler kolay elde edemiyoruz başkaları gibi o yüzden daha dikkat gerekir canım
picasso biraz gec okudum süpersin canım ya,cok tesekkurler hala rüyada gibiyim cok heyecanlıyım rabbim lnsallah sag salim kucagıma almayı nasip eder cok dua ediyorum bu topik canlanıcak hamisler birer birer cogalıcak insallah sen tedaviye bu ayy sonu baslayacaktın yanlıs hatırlamıyosam nasılsın?gelismeler nasıl canım
duş canımmmm okadar çok sevindimki halen göz yaşlarımı tutamıyorum inşallah ikiz yiğenlerimiz gelecek gerçi rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinde ikiz tek farketmiyor.......kocaman kocamn öpüyorum seni tatlım duş anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?