Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

arkadaşlar merhaba, az evvel anatolaidan aradılar 2 yumurtada da çekirdek görememişerl bunun iki nedeni olabilrmiş

1. ya hiç döllenme olmamış
2. ya da çok hızlı döllenmişler çekirdek görülememiş
yarını bekliyoruz.
inşallah ikinci ihtimaldir
ben hızlı döllenme olduğuna inanıyorum...

CANIM BU durumda herşeye hazırlıklı olmak lazım.malesef budurmla bu topik çok karşılaştı.ama sonrası da hamiş olan duş arkadaşımız var.yaş kaçtı sormuş muydum ))

CANIM BU durumda herşeye hazırlıklı olmak lazım.malesef budurmla bu topik çok karşılaştı.ama sonrası da hamiş olan duş arkadaşımız var.yaş kaçtı sormuş muydum ))

36 yaşıayım canım. Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin. bekliyorum. yarın tekrar haber verecekler.

canım benim inan .önümde liste yaptım hepinize dua ediyorum rabbim lnsallah hepimize yasatıcak bu mutlulugu bakalım arkamdan kim gelicek heyecanla bekliyorum

duş
çok sevindim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..listene beni de yazdın demi :) Allah bu nimeti hepimize tattırsın..

dus cok sewindim, umudum oldun.. gecen hafta benden 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi 1 ini transfer ettiler, diğer ikisi 6. güne kadar bekletildi ama dondurulmaya laik görülmediler :) fazla umutlu değilim ama seni okuyunca neden olmasın dedim

merhaba arkadaşlarım,

düşü öğrenince çok ama çok sevindim ki işte oldu haydi darısı bana , bize dedim:))),

düşşşşşş canım , birtanem , fıstığımm bak duaların kabul oldu ne mutlu sana çok ama çok tebrikler canımm, sabrın sonu işte bu bravooo sanada , eşinede ve de doktoruna da çok başarılı bir operasyon oldu , canı gönülden allah tamamına erdirsin ve sağlıkla huzurla seni ve minik güzel bebeğini korusun taa sonuna kadar , kucağına aldığın o ilk muhteşem ana kadar :), ve tabi hep sizinle olsun tanrım ,

nihayet rezerv azlığında güzel ve olabilecek bir sonuç oldu bu topice, yaşasınnnn,

bana gelince aynı ılgazardahan gibi bir gelişme sürecindeyim,
kızlar sanıyorum içinizde en kıt rezerv bende, çünkü 450 doz puregona ultrasonda 2 göründü, ve toplanan sadece 1 adet, bugün oldu işlem, eğer iyi çıkarsa ben bunu dondurmak ve hemen öbüray tekrar deneyerek bir iki de ozaman çıksa inşllah şansı arttırmak için 2 transfer olmasını tercih edeceğim.
yani bu bir iyi de olsa bu hafta transfer olmasın diyeceğim. çünkü benim daha evvelde bir tane transfer edildi ve tuttu ama gelişim olmadı, önemli olan bunların kalitesi, oyle hadi hop hemen transfer yapın olmayacak bu sefer. daha temkinliyiz ama en fazla bir ay yani, mac mayısa sarkabilir.
bnedeki durum hem yumurta bulmak hem de kalitesinini bulmak çünkü 3.cu bir kurtajı daha kaldıramam. hep aynı sey hamıle kal , keseyi gör, kalbi gör sonraki hafta dursun hopp kurtaj,
o yüzden iyi yumurta olmazsa zaten eh denecek b kalite yada 2, 3. kalite derlerse zaten ne dondurun ne de transfer edin diycem.

arkadaşlar, halen son derece olumlu ve ılımlıyım, sabırla bekliyorum, içmdeki ışığa doğru gidiyorum, Tanrımın yardımı ve ışığı ile o yolu bulacağım inanıyorum. :))) bu ay olmazsa , 2 ay sonra, maxxx. o zamanda olmazsa, artık demekki bütünün ve benim hayrıma olmayacakki Tanrım buna engel koyuyor diyeceğim, çünkü artık ddaha fazla bende kendimi yıpratamıyacağım:),

bahsettiğiniz zeytin yağını kullanan ve memnun kalan çok kişi var, bu hem yemeklik hem kahvaltılık zaten, ama masaj içinde bele ve kasıklara yapıldığında çok fayda gören olmuş.
adı "onbironbir sonsuzluk " çok zor bulunuyor bu çünkü gdo lu değil, saf ve doğal, limitli yapılıyormuş ben aldım ve kahvaltıda da kullanıyorum yemeklerde tadı gerçekten süper ne diyim kuran da demiş nur suresinde zeytin ölümsüzdür diye, vardır bir hikmeti tabi,

bu arada hala bir haber çıkmadı hastaneden benim bir olan acep ne duruma?,

hepinizi öpüyorum, çok çok sevgilerrrr,

düş tekrar tebrikler canım,

ılgazardahan , bence 2 adet süper, sakince bekle, olacak bu iş canım:))

kızlar bence artık bu topik güzel şeylere imza atacak.nazenin de dediği gibi hepimiz birer birer içimizdeki ışığa ulaşacağız.ikinizinda güzel haberlerini bekliyorum arkadaşlar.ayrıca bana da mantıklı geldi.topla topla kaliteli olanı yerleştir.kızlar peki bu ilaçların bize verdiği zararlar hakkında bilgisi olan var mı??nazen benim gelinlerin zeytin bahçeleri var .yağdan yolluyo bana.onlarda işlenmemiş.presle yapılıyo.bu yağda iyi değil mi?

arkadaşım seninde hayırlı olsun canım .az kalmış.güzel haberlerinizi bekliyoruz.allah emeklerimizi boş koymasın.senin yaş kaç?nerde yaptırdın?

canım selam, bilemiyorum tabi ne şekil yapılıyor sizin gelinlerin yağı:), ama bunu açık açık okuyorsun işlem sırası gerçekten süper, birde tamamen küplerde dinlendiriliyormuş yani acayıp eski sistem ve vitamin hiç kaybolmuyor diyormuş uzmanları ,
sen o niyetle kullan artık madem hazır geliyor, ama imkanın varsa bunu da bir dene derim:))),
öptümmmmm

arkadaşım seninde hayırlı olsun canım .az kalmış.güzel haberlerinizi bekliyoruz.allah emeklerimizi boş koymasın.senin yaş kaç?nerde yaptırdın?

saol canm inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.. 31 mart test günüm. Istanbul tüp bebek merkezi dr.Aret kamar dokorum. yaşım 30 daha önce 3 negatif aşilamam var, klomenle bile 2-3 yumurta üretirken 450 doz ilaçla sadece 4 yumurtam toplandı. sanırım bizler için farklı bir tedavi yöntemi bulmaları gerekiyor çünkü ilaçlar çok pahalı. Eger sonuc başarısız olursa doktorumla ilaçsız tüp bebek tedavisini konuşmak istiyorum.

nazenin canım, sorma yarın verecekleri habere bağlı herşey inşallah güzel haber gelir. Ben tez canlıyım, embriyo da benim gibi hızlı döllenmiştir de :)) transferi görürüm ve tutunur....

arkadaşlar bu zeytinyağı ve viola tablet bizler ,için umut inşallah tutar da, tutmazsa ben deneyeceğim. İncir kürünü 1 kür kullandım sonra tedavi başlayınca saraçoğluna mail attım bırakın dedi. Dogal yollara da devam etmeliyiz...

''Kanser tedavisi olarak kullanmak icin hazırlanan bir ilaç az rezervi olan ve tüp bebek tedavisinde bu nedenle başarılı olamayan kadınlar için umut oldu. İlacın yan etkisi kadında yumurtlama hormonlarını tetiklemesi daha fazla yumurta üretmesi''

Bu yazıyı nette bir sitede okudum ilginç geldi, bi şekilde ilacın yan etkisi ile yumurta sayısı artıyorsa ordaki etken madde seçilebilir. Benm doktorum dhea yı gereksiz görüyor keşke bunun için ilaç olsa

BU YAZIYI bende okumuştum.meme kanseri hastalığında kullanılan bir ilaç.ama onaylanmamış tam olarak.zaten bunun ilacı çıksa bebeksiz çift diye birşey kalmayacak.herkes anne olacak.(amin)

semramus sagol canım benim inan tek olsun cift olsun hic farketmez yeter ki saglıklı olsun kucagıma alım yeter.sadece ıvf koordinatoru gözünüz aydın cift olabilir rabbim insallah kucagıma almayı nasip eder yasımı sormussun 28 canım sen ne baslamayı düsünüyosun?tedavlye baslamadan önce 1 hafta icinde 4444 tane selati tefriciye cekmeni tavsiye ederim bu tedaviye baslamadan önce cekmisdim yapmanı tavsiye ederim

duş
çok sevindim..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..listene beni de yazdın demi :) Allah bu nimeti hepimize tattırsın..
canım benim yazdım rabbim en kısazamanda yüzünü güldürsün
cok benim hic korkma rabbime güven cok dua et insallah olucak cok dua et o lstegince hersey olur bak ben 5 asılama 3 tüp bebek lemi beyden önce gittigim doktorlarbana yumurta kaliten iyi degil dediler ama asla pes etmedim

ekin mesajın beni cok mutlu etti allah razı olsun rabbim lnsallah hepinizin yüzünü güldürsün
merak etme canım yazdım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün

düş hayırlısı olsun canım senden bir haber varmı diye bakıyordum hep şükürler olsun ki içinde bir canlı taşıyorsun yaradanım bizimde güldürsün yüzümüzü çok sevindim inana benim de yumurtalar kalitesizdi döllenme sorunu vardı döllenme olmuyordu bakalım mayısda tekrar denemem var inşallah tutar

sende de olmuşdu döllenme sorunu düşün 7 yumurtadan döllenen olmadı benim ya neden kaynaklanıyor açılamayok

9 ay sonunda evinizde bir yaramaz olacak geceler uykusuz geçecek ama olsun anne diye seslenen kuzun olacak eşini ve seni canı gönülden kutluyoırum dikkat et kendine bizler kolay elde edemiyoruz başkaları gibi o yüzden daha dikkat gerekir canım

düş hayırlısı olsun canım senden bir haber varmı diye bakıyordum hep şükürler olsun ki içinde bir canlı taşıyorsun yaradanım bizimde güldürsün yüzümüzü çok sevindim inana benim de yumurtalar kalitesizdi döllenme sorunu vardı döllenme olmuyordu bakalım mayısda tekrar denemem var inşallah tutar

sende de olmuşdu döllenme sorunu düşün 7 yumurtadan döllenen olmadı benim ya neden kaynaklanıyor açılamayok

9 ay sonunda evinizde bir yaramaz olacak geceler uykusuz geçecek ama olsun anne diye seslenen kuzun olacak eşini ve seni canı gönülden kutluyoırum dikkat et kendine bizler kolay elde edemiyoruz başkaları gibi o yüzden daha dikkat gerekir canım

canım yazın beni öyle mutlu etti ki bir an gülümsedim canım benim basıma da geldi hatta doktora anlattıgımda cok sasırdı 1 tane mi bile döllenmedi dedi bende cok korktum ama cok sükür embryolog yanıma geldi 3 tanesi de döllendi diyince sasırdım insallah bu kez güzel senlnde kaliteli embryoların olucak olmasa benım olmazdı rahat ol,nazenin canım,cok sagol tedavim boyunca bana cok moral verdin simdi güzel haber verme sırası sende yakından takip ediyorum seni

picasso biraz gec okudum süpersin canım ya,cok tesekkurler hala rüyada gibiyim cok heyecanlıyım rabbim lnsallah sag salim kucagıma almayı nasip eder cok dua ediyorum bu topik canlanıcak hamisler birer birer cogalıcak insallah sen tedaviye bu ayy sonu baslayacaktın yanlıs hatırlamıyosam nasılsın?gelismeler nasıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…