picasso biraz gec okudum süpersin canım ya,cok tesekkurler hala rüyada gibiyim cok heyecanlıyım rabbim lnsallah sag salim kucagıma almayı nasip eder cok dua ediyorum bu topik canlanıcak hamisler birer birer cogalıcak insallah sen tedaviye bu ayy sonu baslayacaktın yanlıs hatırlamıyosam nasılsın?gelismeler nasıl canım
semramus sagol canım benim inan tek olsun cift olsun hic farketmez yeter ki saglıklı olsun kucagıma alım yeter.sadece ıvf koordinatoru gözünüz aydın cift olabilir rabbim insallah kucagıma almayı nasip eder yasımı sormussun 28 canım sen ne baslamayı düsünüyosun?tedavlye baslamadan önce 1 hafta icinde 4444 tane selati tefriciye cekmeni tavsiye ederim bu tedaviye baslamadan önce cekmisdim yapmanı tavsiye ederim
arkadaşlar, sabah eşimi aramışlar. Döllenme olmamış tedavimiz burada sonlandı. Artık umutlar birkaç ay sonraya kaldı.. Allahın takdirinden sual olunmazmış. Bu sürede toparlanıp biraz dogal tedaviler ve dualarla yaza maddi manevi hazırlanıp yeniden deneriz.
İnşşal diğer arkadaşlardan güzel haberler alırım da üzüntümü unuturum.
arkadaşlar, sabah eşimi aramışlar. Döllenme olmamış tedavimiz burada sonlandı. Artık umutlar birkaç ay sonraya kaldı.. Allahın takdirinden sual olunmazmış. Bu sürede toparlanıp biraz dogal tedaviler ve dualarla yaza maddi manevi hazırlanıp yeniden deneriz.
CANIM yaa üzülme desek de boşa .insan bi dibe vuruyor malesef.ama bak sonra tekrar yeşeriyor umutlar.tekrar o gücü buluyosun kendinde.yapacak birşey yok sabırla denemelere devam edeceğiz.ne kadara maloldu sana sorması müsaitse.raporlumuydun?
dün okudum yazacaktım döllenme olmamıştır diye ama yazamadım benimde yanı oldu eskilerde yazdım 7 yumurtadan ya düşünsene şimi genetik test yaptırdık eşimle onun sonucunu bekliyoruz bakalım neden kaynaklanıyor ondamı sorun var
dr sormuştum olur böyle deneyin bu daha ilk demişti ikincide sorun belli oldugu için daha şanslısınız demişti şimdi mayısta yaptıracagım inan hiç karamsar degilim bu sefer olacak sende üzülme yok yola devam
canım birde sperm hızı çok önemliymiş eşime dedi dr ama eşim bırakmıyor sigarayı evikap içiyor bol meve özellikle eşin dikkat etsin sperm hareketliligi önemli
üzülme demek çok anlamsız biliyorum..ama umudunu asla yitirme yitirmeyeceğiz inş...herşeyde bir hayır vardır..Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek sadece sabır..ve çok dua..
sagol canım önerilerin ve desteğin için. Artık yaz sonuna doğru tekrar deneriz sanırım. Bu arada da bitkisel uygulamalara yönelmeyi düşünüyorum. Diğer topiclerde okudum, pre-ceed ve süt+maydonoz buharı, bir de ulustaki istanbul baharatçısını ziyaret edeyim..
var mı başka aklınıza gelen destek tedavi ( incir kürü dışında)
arı sütü bal polen karışımı, ada çayı (ovulasyon tarihine kadar), civanperçemi-aslanpeçesi-çobançantası-hayıt karışımı (ovulasyon tarihinden adet olana kadar) bol bol süt ürünleri, sebze, meyve, kurubakliyat.. aslında çok yönlü beslenme demek daha doğru, mümkün olduğu kadar doğal, taze gıdalar tüketmek
Ilgazardahan sen ank.mı oturuyosun? iş var mI?
Yeşersin arkadaşlar o umutlarınız hiç bir zaman sönmesin. Böyle okudukça öyle anlıyorum ki sizi. daha bir kaç ay önce aynı hislerle çok okurdum buralarda. Tüp bebek tedavilerimde ilkinde erken ovulasyon oldu, toplanabilen yumurtalarda da döllenme olmadı. 2.de 1 tane 2.sınıf embriyo elde edilebildi, negatif oldu. 3. de 2 tane 1.sınıf embriyo transfer edildi, en umutlandığım tedavimdi ama maalesef sonuç olumsuz oldu. 4. ve sonuncuda yine 2 adet transfer edildi ve olmadı yine olmadı... Artık bıktığım, sıkıldığım, umutlarım tükendiği anda Rabbim'e doğal yolla hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ve kucağımıza almak nasip olur. Diyeceğim o ki Allah büyük, verdiğiniz çabayı emeği görüyor, inancınızı yitirmeyin, dua etmekten vazgeçmeyin. Bunlar size ne kadar zor ve uzak geliyor ise emin olun ben de burda okurken bana da öyle uzak gelirdi, başıma gelmez diye düşünürdüm, gelebiliyormuş. Allah'tan umut kesilmiyor. Herşey duayla, inançla arkadaşlar... Allah her isteyene versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar..
Bu arada unutmuşum, tüm bunlar olurken FSH değerim artıyor ve yumurta rezervim azalıyor, ben de zamana karşı yarışıyormuş hissiyle günden güne geriliyor idim. Artık tüp bebekle bile pozitif değeri görmek öyle uzak geliyordu ki bana.. Rabbim yeter ki ol desin, olmayacak şey yok.
canım, benim ilk denememdi. biz 1 yıllık evliyiz.. ama yaş kriteri nedeniyle fazla beklemedik. Ben rapor çıkarttırmıştım, bize 3100 tl fiyat verdiler ilaç hariç, ilaçlara da 500 verdim. ama 3100den 600'nü geri ödeyecekler. transfer olmadığı için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?