Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

inşallah tatlımmm kucağınada alacaksın minicik mercimeklerini ayyy yerim kız ben onları ne dadtluş datluş olurlar....... dualarına dewam et canım cuma günleri sela ve ezan arası olan süre çok kutsalmış meryem suresini oku tatlım
bende bu ayın sonunda veya nisanın başında canım anavatan nezaman kan ağlarsa :)) bekliyoruz bakalım.....

Düş canım çooooooooook sevindim canım çok....Allah sağlıkla kucağına almanı büyütmenide nasip etsin....Böyle güzel haberler duyunca çok mutlu oluyorum...Tebrik ediyorum canım tekrardan...

Duş canım çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı naspi etsin canım.benide listene eklermisin duscum. Inşşş senin duaların sayesinde bendede yumoşlar görünür belki :)))

dus cüm ben henüz hazır değilim.zorlanıyorum.psikolojik destek almaya başladım.yaza kadar birşey yok şimdilik.ama bi doktor buldum yumurta takibi yapacak.klomen kullanıyorum .ben 1 sene önce kullandım dış gebelik geçirmiştim bu ilaçla hamile kalabilmiştim.doktorda sol tarafımda yumurtlama olunca ilişkiye girecek sağda boş geçeceğiz dedi.(sağ tüpüm problemli) 2-3 ay da böyle oyalanayıom bakalım.arısütü polen bal karışımı yaptırdım yarın başlayacağım.hayıtta günlük içiyorum.kısmet artık.bu duayıda deniyeceğim.kısmet artık nediyeyim

arkadaşlar, sabah eşimi aramışlar. Döllenme olmamış tedavimiz burada sonlandı. Artık umutlar birkaç ay sonraya kaldı.. Allahın takdirinden sual olunmazmış. Bu sürede toparlanıp biraz dogal tedaviler ve dualarla yaza maddi manevi hazırlanıp yeniden deneriz.
İnşşal diğer arkadaşlardan güzel haberler alırım da üzüntümü unuturum.

dün okudum yazacaktım döllenme olmamıştır diye ama yazamadım benimde yanı oldu eskilerde yazdım 7 yumurtadan ya düşünsene şimi genetik test yaptırdık eşimle onun sonucunu bekliyoruz bakalım neden kaynaklanıyor ondamı sorun var
dr sormuştum olur böyle deneyin bu daha ilk demişti ikincide sorun belli oldugu için daha şanslısınız demişti şimdi mayısta yaptıracagım inan hiç karamsar degilim bu sefer olacak sende üzülme yok yola devam

canım birde sperm hızı çok önemliymiş eşime dedi dr ama eşim bırakmıyor sigarayı evikap içiyor bol meve özellikle eşin dikkat etsin sperm hareketliligi önemli

üzülme demek çok anlamsız biliyorum..ama umudunu asla yitirme yitirmeyeceğiz inş...herşeyde bir hayır vardır..Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek sadece sabır..ve çok dua..

CANIM yaa üzülme desek de boşa .insan bi dibe vuruyor malesef.ama bak sonra tekrar yeşeriyor umutlar.tekrar o gücü buluyosun kendinde.yapacak birşey yok sabırla denemelere devam edeceğiz.ne kadara maloldu sana sorması müsaitse.raporlumuydun?

Yeşersin arkadaşlar o umutlarınız hiç bir zaman sönmesin. Böyle okudukça öyle anlıyorum ki sizi. daha bir kaç ay önce aynı hislerle çok okurdum buralarda. Tüp bebek tedavilerimde ilkinde erken ovulasyon oldu, toplanabilen yumurtalarda da döllenme olmadı. 2.de 1 tane 2.sınıf embriyo elde edilebildi, negatif oldu. 3. de 2 tane 1.sınıf embriyo transfer edildi, en umutlandığım tedavimdi ama maalesef sonuç olumsuz oldu. 4. ve sonuncuda yine 2 adet transfer edildi ve olmadı yine olmadı... Artık bıktığım, sıkıldığım, umutlarım tükendiği anda Rabbim'e doğal yolla hamileyim. İnşallah sonuna kadar sağlıkla devam eder ve kucağımıza almak nasip olur. Diyeceğim o ki Allah büyük, verdiğiniz çabayı emeği görüyor, inancınızı yitirmeyin, dua etmekten vazgeçmeyin. Bunlar size ne kadar zor ve uzak geliyor ise emin olun ben de burda okurken bana da öyle uzak gelirdi, başıma gelmez diye düşünürdüm, gelebiliyormuş. Allah'tan umut kesilmiyor. Herşey duayla, inançla arkadaşlar... Allah her isteyene versin inşallah sağlıklı, hayırlı evlatlar..
Bu arada unutmuşum, tüm bunlar olurken FSH değerim artıyor ve yumurta rezervim azalıyor, ben de zamana karşı yarışıyormuş hissiyle günden güne geriliyor idim. Artık tüp bebekle bile pozitif değeri görmek öyle uzak geliyordu ki bana.. Rabbim yeter ki ol desin, olmayacak şey yok.

Son düzenleme:

canım, benim ilk denememdi. biz 1 yıllık evliyiz.. ama yaş kriteri nedeniyle fazla beklemedik. Ben rapor çıkarttırmıştım, bize 3100 tl fiyat verdiler ilaç hariç, ilaçlara da 500 verdim. ama 3100den 600'nü geri ödeyecekler. transfer olmadığı için...

dün itibariyle ben de %50 %50 olarak bakıyordum. İnsan umudunu kesmiyor....Eşimde bir sorun yok, benim yumurta rezervi azlığı sorunum. Ama neden döllenme olmadıgını henüz bilmiyoruz. 31 martta bülent hocayla görüşmemiz var orda sorarım artık

canım birde sperm hızı çok önemliymiş eşime dedi dr ama eşim bırakmıyor sigarayı evikap içiyor bol meve özellikle eşin dikkat etsin sperm hareketliligi önemli

sagol canım önerilerin ve desteğin için. Artık yaz sonuna doğru tekrar deneriz sanırım. Bu arada da bitkisel uygulamalara yönelmeyi düşünüyorum. Diğer topiclerde okudum, pre-ceed ve süt+maydonoz buharı, bir de ulustaki istanbul baharatçısını ziyaret edeyim..
var mı başka aklınıza gelen destek tedavi ( incir kürü dışında)

üzülme demek çok anlamsız biliyorum..ama umudunu asla yitirme yitirmeyeceğiz inş...herşeyde bir hayır vardır..Rabbim birgün bizimde yüzümüzü güldürecek sadece sabır..ve çok dua..

inşallah, Allah isteyen herkesle beraber bizlere de nasip etsin. inanç ve umut olduğu sürece neden olmasın ki verici güzel Allah. ol desin yeter ki...

arı sütü bal polen karışımı, ada çayı (ovulasyon tarihine kadar), civanperçemi-aslanpeçesi-çobançantası-hayıt karışımı (ovulasyon tarihinden adet olana kadar) bol bol süt ürünleri, sebze, meyve, kurubakliyat.. aslında çok yönlü beslenme demek daha doğru, mümkün olduğu kadar doğal, taze gıdalar tüketmek

evet bunları da değişik yerlerde okumuştum landarch canım sagol. Artık sırayla karıştırmadan uygulamak lazım...

canım merhaba ne güzel bir haber bu , ya okadar güzelki acaba bende de olurmu böylebirşey diyorum, inşallah tabi neden olmasın eğer hayatımızda varsa anne olmak olur elbette,
çok tebrik ederim canım :))

ılgazzzzz cımmm , canımm bende üzüldüm okuyunca seniii, hay allah yaa, ama bak şöyle düşün eğer bunu transfer etselerdi, ve sen hamile kalıp ta kalb atışını duyamasaydın veya sonradan dursaydı benımkısı gıbı inan kahrolurdun o zamanki üzüntü çok daha fena, bu aşamadakinde şanslısınki seni çok daha beter bir üzüntüden korumuş allah , bak herşeyde bir hayır var bu iyi değilmiş, bu demek değilki hiç olmayacak , illaki olacak, biz burada bir söz verdik , vazgeçmek yok asla pes etmek yok dedik,
zaman zaman morallar biraz bozulsada bak hemen toparlanıyoruz, çünkü bu dünyada var oldukça yaşayacağımızda bir hayat var , sonuçta başka başka görevlerimiz işlerimiz ve hayatımız var,

çok güzel yaza doğru yeniden başlarsın, bu arada sana söyleyim, bol bol bal polen çörekotu arısutu gınseng karısımında ye sabah akşam bir kaşık, viola al sabah öğlen akşam onu iç, sonra hayıtın hapı var vitex adı altında satılıyor, sebze ve meyve ağırlıklı sıvı ağırlıklı beslen hafif spor yap, hayt ve civanperçemi çaylarını da içebilirsin

bak yaza kadar nasıl farkedecek herşey göreceksin, tamam mııı canımmm benimmm,
çok öpüyorum seniii,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…