Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kizlar benim ümiden kalmiyor artik e2 hormon yüksek 215 cikti gene tüp baslayamiyorum bütün kürleri yaptim düzenli gene yüksek.of of yikildim ya bi tüpe hayirlisina baslayamadim kizlar her ay aglamakla geciyor

kizlar benim ümiden kalmiyor artik e2 hormon yüksek 215 cikti gene tüp baslayamiyorum bütün kürleri yaptim düzenli gene yüksek.of of yikildim ya bi tüpe hayirlisina baslayamadim kizlar her ay aglamakla geciyor

merhaba bende senin gibi e2 hormonundan çekiyorum ekimde 4. tüp denemem için kullandığım iğnelerden sonra kistler oluştu tedavim yarım kaldı o zamandan beri düşmüyor e2 değerim 3 ay d. kontrol hapı kullandım kistler küçülmüştü geçti diğe beklerken bu ay 2 tane varmış ve e2 yine çok yüksek bu yüzden tedaviye başlayamıyorum adet olamadım 8 gün geçti dr farlutal verdi eğer adet olursamda değerlerde düzelirse tedaviye başlıycam tekrardan
senin e2 değerin adetin 3. günündeki değer sanırım kürleri yapıyorum diyorsunya belki kürler kiste neden olmuştur ve değerini yükseltmiştir
ben bir çok kür denedim hepsi kiste neden oldu tedavilerim ertelendi artık hiçbir kür yapmıyorum bazen kimine iyi gelen şey kimine kötü geliyor bu durumu ben çok yaşadım ve çok ağladım çok sinirlendim inşallah e2 değerin düşer ve tedavine başlayabilirsin ve sonu çok güzel olur

benim ikinci günde yaptilar testi.clom hapina basladim gene.bana yaramiyor kürler

canım cok gecmis olsun inan aynı dönemden bende gectim.yumurtalarım döllenemedi zor ama toparlan tekrar yola et asla vazgecme ben dua ederek yoluma devam ettim......

dilara canım bak ben tedaviye basladım doktor benden istemedi bu kadar takılmayın e2 fsh ye felan
istanbuldaysan sana benim doktorumu tavsiye ederim bak aklında olsun üzülme

bencede canım duşün doktorunu çok met ediyorlar ankaradayım istanbulda olsaydım ilk gideceğim insandı oradaysan ve yakınsa şehrin, düşün bencede.......

canım cok gecmis olsun inan aynı dönemden bende gectim.yumurtalarım döllenemedi zor ama toparlan tekrar yola et asla vazgecme ben dua ederek yoluma devam ettim......

canım çok sagol. teşekkür ederim. Kendimi boşluga fırlatılmış gibi hissediyorum. Allahtan benim ailem hep yanımda, eşimin ailesi bu konuda biraz desteksiz.. Kısmet artık. Sen İstanbulda kime gidiyorsun ? bir de diğer topiclerde alternatif tıpla ilgili bazı şeyler okudum. Sen neler yaptın paylaşır mısın benimle?

canım ben prof dr lemi ibrahimogluna gidiyorum cok sükür bu doktorumla buralara kadar gelebildim cok iyidir hatta harikadır insana cok moral verir bende bundan önce bahceci kliniginda yaptırmısdım embryolarım döllenmedi yıkılmısdım doktor dogru dürüst acıklama yapmamısdı tek dedigi laf senin yumurtaların kalitesizse biz sana ne yapabiliriz esimin yanında hüngür hüngür aglattı beni iki defa daha yapılılır sonra bırak bu isin pesini dediler .yani yanlız degilsin bende yasadım seni cok iyi anlıyorum rabbim sabrını veriyo iste böyle bi enkazdayken lemi beyi buldum herseyi aglayarak anlattim ya dur sen ne yapıyosun sakin ol ,ben snden cok ümitliyim allahın izniyle olucak dedi cok sükür buraya kadar da geldim rabbim insallah devamını da getirir .burada zor günlerimi anlattim arkadaslar bilir.neyse canım ben bundan 8 ay önce incir kürü yapmısdım 3 tur yediklerime dikkat ettim bol meyve ye insallah hersey güzel olucak.ya bu arada grip olmusum kıslar habire hapsuruyorum tutum diyorum olmuyo korkuyorum

sevgili düşş, hapiırmak ve ıkınmak ile birşey olmaz merak etme sen, sen ağır kaldırma merdiven hızlı çıkma, bir yere uzanma, beline dikkat et, çok ayakta kalma, yoksa rahim içinde o okadar sağlamki korunaklıki rahat olsun için,
sevgiler canımm,

sagol nazenin inan hic bir sey bilmiyorum cok endiseniyodum hapsurunca cok cok sagol icim rahatladı

sagol nazenin inan hic bir sey bilmiyorum cok endiseniyodum hapsurunca cok cok sagol icim rahatladı

Düşcüm çok mutlu oldum Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı kısmet etsin inşallah canım hiç korkma rahat rahat hapşır tutman daha tehlikeli . sadece şu sıra kendini yorma yeter . tüm arkadaşları öpüyorummmm

SIZE]

ilgazcim inan bende uzuldum.. benim de yumurtalarim dollenmedi son tedavimde seni cok iyi anliyorum.. Allah cok buyuk Insallah bir dahaki tedavinle bebegine kavusursun...

Nazenincim senin tedavi asaman ne durumda tatlim..

Dusum dikkat et kendine ayagini sicak tut.. Gecmis olsun.. Nazenin nekadar guzel anlatmis yorma kendini cok...

Gulcum nasilsin tatlim.. ozledik senide...

picassooocum fistik sana dogum kontrol hapi felan verdiler mi tedavi oncesi?

bu topicte dhea kullanan var mi suanda? optum hepinizi..

Arkadaşım hayırlısı olsun üzülme.raporu nasıl çıkarttınız.rapor çımması için önce 2 kere aşılama diyolar bu doğru mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…