- 12 Şubat 2011
- 154
- 66
- 73
Arkadaşım hayırlısı olsun üzülme.raporu nasıl çıkarttınız.rapor çımması için önce 2 kere aşılama diyolar bu doğru mu.
evet semramus ankarada oturuyorum, başkent üniversitesinde çalışıyorum...
ılgazardahan bende hastanenize gidiyorum.esra kuşçu ya.klomen tedavisi verdi.sen hangi doktora gidiyosun peki??
canım esra hoca çok iyi bir doktordur, ben tedavi öncesinde laporoskopi için gittim. Ama tüp bebek doktoru değil. Ben anatoliada tedavi gördüm. Bülent tıraş
BİLİYORUM çok ilgili bayıldım bu doktora.keşke tüp bebek le ilgilense.rahatlatıcı bir doktor.boş durmayalım sana tüpe kadar klomenle yumurta takip edelimm dedi.artık kısmet.bende anatolia ile ilgili pek iyi şeyler duymadım.transfere kadar çok ilgili transfer sonrası biz karışmayız.çok iyi geçmedi.zaten belliydi gibi benzer laflar söylüyolarmış.2-3 arkadaşım gitti.tekrar onda mı deneyeceksiniz peki??
slmlar bügün moralim cok güzel fsh 3 ce düsmüs kizlar.bügün iynelere basliyorum asilma olcak e2 de düsmüs yani iyim su an dualarinizi eksik etmeyin öpüldünüz
Arkadaşlar bana yardıncı olursanız sevinirim.tüp bebek tedavisinde rapor çıkarmak için şartlar nedir?Öncesinde aşılama şartı istiyolar diye duydum.benim amh 0.6 fsh da değişiyo, 7-8-10
GÜNAYDIN KIZLAR.ben dün doktora gttim.klomen vermişti.3 tane yumurta oluşmuş (tüpe başlayana kadar oyalanmamak için yumurta takibi yapıyo doktorum) bende tüp bebek sürecinde alınan iğnelerle de 3-4 yumurta oluoyr.5 tl lik klomen ilacıylada.hem daha az horman hem ekonomik.aslında bunu tüp bebek doktoruma söylesem mi?
bsc ben geçen sene bir aşılama yaptırdım sonra ikincisi için rapor çıkartacaktım ki fsh 16 olduu içi elime direk tüp bebek raporunu verdiler eger dr aşılama ile olmayacagına dair eline bir belge verirde onu kurula sunarsan olur fsh 7 8 10 o kdadr kötü degilki canım ben şimdi tekrar mayısta yaptıracagım ve rapor çıkartacagım
ben tüpten önce 3 kez aşilama yaptırdım üçüde klomen le oldu en az 2 yumurta oluştu hepsinde. Tüp bebek tedavisinde en yüksek doz iğneye rağmen sadece 4 yumurtam toplandı. Tüp bebek tedavisi gerçekten çok pahalı, en azından ilaçlardan kar etsek ne güzel olur klomenle tedavi olsak
tüp bebek tedavisi raporlu ve raporsuz ne kadara çıkıyor?
tüp bebek tedavisi raporlu ve raporsuz ne kadara çıkıyor?
GÜNAYDIN KIZLAR.ben dün doktora gttim.klomen vermişti.3 tane yumurta oluşmuş (tüpe başlayana kadar oyalanmamak için yumurta takibi yapıyo doktorum) bende tüp bebek sürecinde alınan iğnelerle de 3-4 yumurta oluoyr.5 tl lik klomen ilacıylada.hem daha az horman hem ekonomik.aslında bunu tüp bebek doktoruma söylesem mi?
slmlar bügün moralim cok güzel fsh 3 ce düsmüs kizlar.bügün iynelere basliyorum asilma olcak e2 de düsmüs yani iyim su an dualarinizi eksik etmeyin öpüldünüz
semradus, benim tedaiyle 4-5 tane oluştu hepsi de kaliteli değildi. Ilaçla 5 çok iyi bence....
canım benimde öyleydi.5 toplandı.3 tane döllendi.2 tanesinin gelişimi durdu.1 tane transfer bukadarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?