Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba kızlar,
imoje canım epey yoktum, benim tedavi de havuz sistemi yapacağız, şu an 1 tane yumurtam var, ancak durum gayet iyimiş, bu nisan reglimde de dr 2 tane alırım senden diyor o da min, şimdi yeni bir portokol deneyecek, onunla 4, 5 yumurta elde edebilirz hatta dedi.

ben miyomlarıma takılmıstım ama, çapları 2.5 cm olduğu için boşuna rahmi zedelemeye gerek yok dedi,

ben de şimdi nisanı tekrar bekliyorum, bu arada toplandıktan sonra sadece crınone jel verdi birde antibiotik tabi,
ben gene bitkisellerime devam edeceğim, bu arada nar suyumuda içeyim ki rahim kalınlaşmasında sorun felan yaşamayalım diyorum.

durum bu, ama umutluyuz tabi herşeyden evvel inanıyorum ve kliniğime güveniyorum,

sen ne durumdasın?,

öhüüüü öhüüüü nazencimm hiç bizi sorma..... :)

kızlar dün eşimle bir şok yaşadık bizim ayrıca erkek faktörüydü dün rapor için yapılan muanede eşimin sperm azlığının sebebi varikosel olduğu ortaya çıktı hatta ameliyattan sonra normal yolla bile çocuğumuzun çok rahat olacağı...... fakat sewinemedik bile dün gece naıl geçti bilemedim nasıl olur nasıl olmaz forma yazdım hani bilgisi olan olabilirmiki.....neyseki sabah oldu doktorumuzla görüştük ayrıyettende başka bir ürologla ortak verdiğimiz karar rezerve azlığı sıkıntılı durum tüp bebek dewam çünkü ameliyat olunursa spermin kendini toparlaması 2 yıl alıyormuş.....eee bendede yumoş olayı dolayısıyla tüpe dewam eşimde ağrı olmadığı için ameliyat uan için olmayacak....regl im erken oldu bugün 2 gün erken oldu yarın tedaviye hayırlısıyla başlıyoruz.......bak görün ahanda buraya çiziyorum ________ yıl sonu bu topikte hamiş olmayan kalmayacak kalmayacak kalmayacak.....

içimde acayip bir coşku rabbim inşallah buradaki bu yolda yürüyen tüm arkadaşlarıma aralarındada banada nasip edecek

nazenın canım cok sevindim yumosunun kaliteli olmasına hadi bakalım hersey güzel olucak insallah dualarım seninle
picasso cok sevindim baslamana benimde icimde bir his var bu topikte bebis patlaması olucak hepinizi cok seviyorum güzel haberlerinizi almak icin dua ediyorum
imoj senin belli oldu mu baslama zamanın ?

maşallah ne pozitifsiniz valla. picasso hadi senden sonra da ben başlamayı ümit ediyorum. sırayla birbirimii sürükleyelim

maşallah ne pozitifsiniz valla. picasso hadi senden sonra da ben başlamayı ümit ediyorum. sırayla birbirimii sürükleyelim

rabbim cok büyük neden pozitif olmayalım ki biz inanarak istedikten sonra o bize nasip eder insallah sende inan

rabbim cok büyük neden pozitif olmayalım ki biz inanarak istedikten sonra o bize nasip eder insallah sende inan

nazenin çok sevindim, inşallah hayırlısıyla döllenme de olur. Yeni protokol nasıl bişey anlatır msın?
Malum bizde gide gile doktorlara doktor olduk :)))

arkadaşlar merhaba herkese bende 6 yıllık evliyim 3 yıla yakın zamandır bebiş için mücadele ediyoruz endometriozis hastasıyım 25 ocakta 2.ameliyatımı oldum her iki yumurtalığımdada çok büyük çikolata kistlerim ve birde rahimde 5cm lik bir miyomum vardı.daha önce gittiğimiz dr bizi bunca zmn oyaladı ona asla hakkımızı helal etmiyorum son 7-8aydır inanılmaz ağrılarla yaşadım hayattan soğumuştum sonunda başka bi hocada oldum ameliyatımı başka şansım yoktu.şimdi çok yorgunum rezervim çok hasar gördü korkulan oldu yani anti müller hormon diye bi test yapıldı ymrta rzevini fshdan daha net ölçen ve sonuç çok kötüymş yarında fsh v.diğer bakılacak artık fsh kaç çıkar bilmem 3 sene önce 19 du dr.belki tüp bebek bile yapılamayacak diyo.ama ne yapalım Allahım izin verir inşallah bizlerinde kendi kanımızdan canımızdan evlatlarımız olur banada dualarınızı gönderin....

inşallah canım inşallahhhhh seninde son tedavin olacak duş ayağını sürüdü ben gidiyorum sende sürü.....hepimiz gideceğiz..... pozitif pozitif pozitif hayatımızda bebişlerimizi alana kadar negatif düşünceye yer yok negatiflik olursa bol bol üzülürüz olmamış birşey için niye moraller bozulsunki......

canım hadi hayırlısı çok sevindim pozitif olmana bende ilk gittiğimde ümit beye 1 yumoş çıkmıştı banada havuz yapıldı sonradan 3 yumoş en son 5 yumoş çıktı için rahatlasın diye söylüyorum benimki genetiğe gittiği için fazla yumoş lazımdı ondan kaç ay böyle gitti.bende nisanı bekliyorum demekki yine beraberiz inşallah nisan uğur getirir bize hamile haberini mayısta veririz bol şans

Son düzenleme:
bende nisana kaldım kızlar :)) bugün başlanacaktı geçen aydan bir adet yumoş kalmış 24 mm lik e2 bakalım dediler e2 herzaman 36 felan çıkarken 266 çıktı bu hormonda dengesizlikten deil yumurtanın içinin dolu oluşundanmış hormonları emdiği için de yüksek çıkıyormuş doğum kntrol hapı verdiler önümüzdeki ay kesin atarmışım ozaman başlayacakmışız birde solda 1 yumurtada fazladan çıktı arada bir hayıt çayı içiyordum birde düzenli omega3 iyimi geldiki acaba geçen aydan kalan yumoşun dolu olmasıda sevindiriciymiş :)) sağ iyiydi ama geçen aydan kalan yumoşdan dolayı göremediler yani böyle fıstıklarım gelsin bakalım nisan....

hasretbebem herşeyden öncesi saglık canım allahtan umut kesilmez
bazen dr o kadar acımasız oluyorki sonuç ortada
picasso olsunda geç olsun bende mayısta başlıyacagım daha fazla uzatmak istemiyorum benim çimde cıvıl cıvıl bu sene ben patlama yapacagım ardımdan gelen gelsin hayddiiiii

nazenin sen herkese umut verdin yardımcı oldun canım allahımda senin yardımcın olsun düşden sonra sıra kimin bakalım mart ayı bitiyor bahar geldi

başla başla canım içimde kendime hatta buradaki arkadaşlarıma bile acayip bir şey var sanki topimizde patlama yaşanacak arka arkaya olacak gibi.....inşallahhh bahar çiçekleri gibi erkenden açaçacağız düş kayısı ilk o açtı sıra kimde bakalım :))

merhaba arkadaslar,

Nazenim yumosunun iyi olmasina cok sevindim tatlim.. ama sana iki tane sorum var :)
1- Yumoslari cogaltacak diger protokol hangi ilaclarla yapiliyormus..
2- yumosunu dollemeden mi donduruyorlar? dollenip mi donduruyorlar.. cunku biz burada sordugumuzda cozulmelerde sorun yasanirsa yumurta kaybina sebep olabiliyormus? dollenip de dondurdular sanirim seninkini degil mi bitanem?
benim durum bu ayki reglimle hormonlara bakilacak ve eger iyise baslanacak . kismet artik Allahim Insallah bebeklerimize kavusturur... vitaminler bitkiseller iki ayda etkisini gosteriyor diye biliyorum. bu hafta sonu dr. ile yuz yuze konusacagiz...

picassocum fistigim yumurta toplandiktan sonra dolu olup olmadigini bilebilirler. yani burada oyle. tr de nasil bilebildiki ultrasonda.. Umarim hersey yolunda gider ve harika sonuclarla geliriz... pozitif enerjin seni bebegine - bebeklerine kavusturur Insallah...

Duscugum dualarin icin Allah razi olsun... Hamislerin duasi kabul olurmus...

Son düzenleme:
Nazenin canım havuz yöntemi nasıl oluyor biraz anlatrmısın.tedavin hayırlı olsun nazenin.inşşş. Bebeğin bu tedavide gelir.rabbim hayrlısını versin canım

Dilaracım fsh ne güzel inmiş.inşşş hayırlısıyla tedaviye başlarsın.neler yaptın canım fsh öyle düştü.önceden fsh ın kaçtı merak ettim.kaç yaşındasın dilaracım

Dus canım hayırlı olsun canım.önceki sayfalarda yazdım ama görmedin sanırım.allah kucağına almayı nasip etsin inşşş canım sağlıkla.listene benim ismimide yazarmısın duscum.senin duaların sayesinde yumoşlarım çoğalır ben inanıyorum canım beni unutma sakın olurmu :)

kızlarrrrr merhaba canlarımm,
picassommm, düşşşşüm, imojemm, gabrielim,, sevimlimm gizzzim, semoşşşumm ay herkesi saydımmı dur hasretbebem de var fıstıklarrrrr,:)))

hepinize yazıyorum şimdi tek tekkk,

picassoo kız seni unuturmuyum bak kıtap yazcaz valla eğer olmazsam da anne yazcam azmın sonu artık nereye varırsaa:), imoje doğru demiş, ultrasonda yumurtanın yani folıkulun dolu olup olmadıgı bellı olmaz, toplandıktan sonra anlaşılır, dr ultrasondakı catlamayan yumurtayı muhtemel yumurta olarak görmüştür, nerden biliyorsun dersen ben gecen ay sormustum bu çatlamayanlar gerçek yumurtamı dıye hoca açıklamıştı,
ama ıyı bırsey boyle olması çünkü yumurtlama oluyor sende ve kendılıgınden 24 mm guzel bır yumurtan var, bıraz ılaçla dahada artar bu ınankı, picasso şunu unutma, dua ederken bile birşey dilerken bile temelde attığın tohum düşünceye çok dikkat et, enişeyle, ya olmazsa ile veya korku ile bilinç altında birşey bırakırsan temeldekı tohum düşünce frekansına göre poztiflik ve negatiflik devreye giriyor, bu yüzden lütfen derinnnnn bir nefessss alarak zihninizi boşaltın rahatların ve öyle duanızı yada dileğinizi yada medıtasyonunuzu yapın diyorumm,

imojem canımm, cevaplıyorum,
birincisi bendekı embrio olarak dondu, eğer bekar olsaydım yumurtayı sadece donduruyorlarmış, onu tr de yapan sadece bir ingiliz firma var bir hastane ile anlaşmalı, tr de embrio transferı donduruluyor biliyorsun, bekar çiftlerin tüp bebek yapması ve tek basına yumurta dondurmas kanunen yasak aile birliğini korumak adına ( gereklı mı gereksız mı bilmiyorum tabi)
2.kalite benım embrıom ama hoca nisan ve mayısta bu iş biter diyor, ( inşallah tahminlerine göre topar yumurta da ) bu iki ay süresince elinde 4 min adette veya 5 yumurta olmasını istiyorkı pgt de yapıp bana oyle transfer etsın , cunku bende kalp durması oluyorya 12. haftaya kadar olan kalp durması genelde yumurtanın genetıgınden kaynaklanırmıs. yani havuz sistemi bu ,
uygulayacağı protokele gelince, su an bilmiyorum, ama karışım ilaçlar uygulayacağım dedi, yani bildiğinzi ilaçlardır buyuk ıhtımalle amerıkada neyse tr de onlar var zaten yenısı yokta hanı belkı dozu ve kullanım sırası farklıdır, regl olunca anlıycaz zaten:),

hasretbebem canım, canını sıkma, en umıtsız durumda benım ınankı , hem yasdan hem rezervden cıkmıyor bende de bak dunya kadar doz ılaç kullandık bır tane ancak çıktı, ama dr umutlu bende umutluyum dur bakalım allah ol derse olacak kaderımzıde varsa anne olmak olacağız yoksa da ınan yapacak birşey yok bu dünyada oldugumzu sürece alacağımız ve yapacağımzı başka derslerımzı var ,
unutma bu dünya bir oyun sahnesi sen nasıl istersen o şekilde oyunu şekillendirebilirsin.:),

başk abaşka, gabriellllll kızım hadi hepberaber bak nisan -mayıs baharda bu iş oldu oldu sonra olmazsa yaz gelıyor zatennn bakarız tekrar ne oluyor :) hayat bu işte deneyımler ve tecrubelerle dolu bunları yasıycazkı ruhumuz tekamul edecek tanrımıza ulaşacak ınsallah:)),
aslında çok fazla dunyasal olaylarda takılıyoruz, spirituel alem de fiziksel alemde bir , herşey bir bütünün parçası kızlar, o yüzden,
herşey olacağına varır demek en güzeli:)))),

öpüyorum hepiniziiiii mucksssss,

nazenim çok datlusunnn yaaa vallahi seni çok sewiyorum....her yazında huzur buluyorum olmadı bizim bebişleri beşik kertmesimi nedir ondan yapacağım olmadı sana zorla yamarım :))) dünür olalım tekinide imojuma ayyy oda pek uzakta kıyamam düşe sararım pek ılımlı o ona kız vereceksin kaynanalık yapmaz :))) her duamda ismen seni imojumu burp diğer ismini hatırlayamadım topik arkadaşlarımı hep katıyorum ha birde duş vardı onu eledik inşallah sizide eleriz tüm arkadaşlarıda kendimide hamiş olarak tekrar buraya düşüriz........

tatlım geçen ayki adetinden kalan basit kist..... her 2 sağlıklı kadının 1 de olan birşey e2 ne bakalım ona göre karar veririz dedi e2 düşük çıksaydı içi boş demekmiş iğne ile patlatacaklardı fakat e2 yüksek çıkınca hatta baya bir yüksek ötesi herzaman 36 geçmeyen e2 266 çıktı buda içinin dolu oluşundanmış doğum kntrol hapı verdi önümüzdeki aya küçülür ve atılırmış eşim hayıta bağlıyor hayıtla bir alıp veremediği var ama anlayamadım gizli içiyordum :)) ama bir tarafta 6 diğer tarafta 4 olurken 4 olan taraf 5 çıktı belkide hayıt dan oldu yada düzenli içtiğim omega3 den anlayamadım gitti......

herneyse bu geçen aydan kalma yumurta muabbetide hiç başıma gelmemişti hatta hiç duymamıştımda nasıl olacak bilmiyorum açıkcası kafamada takılmadı deil (

düzelteyim :) 4 olan tarafın teki ozamanda ilk tüp bebekden kalan yumoşdu yani toplam 9 du ama şimdi 6 olan tarafı kalan yumoşdan dolayı göremediler....

Son düzenleme:

fıstıkkkk yapalım valla olsunda kesın yaparız, ya zaten bir gebelık olsa ben bir tanışma çayı düzenleyeceğim uygun bir yerde:))) ne güzel olur demiii,
yumurta çatlamayıp kıste donunce e2 fazlalaşıyor, birde ne dıycem bak bıtkıseller banada yaramıyor sankı, ben ne zaman bıtkısel bırsey kullansam ya kıst oluyor ya hormonda bır garıplık, ıncır yaptıgımda da çatlamadıydı yımırtalar:)), sonra hayıta felan başlayınca kıst oldu , bu ay artık saldım çayıra misali havasındayım valla ,, amannnnn olursa olsun modundayım valla ya yeter gayrı bewww:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…