Nazenin canım havuz yöntemi nasıl oluyor biraz anlatrmısın.tedavin hayırlı olsun nazenin.inşşş. Bebeğin bu tedavide gelir.rabbim hayrlısını versin canım
picasso sendemı uyumadınnn :))?
Dus canım hayırlı olsun canım.önceki sayfalarda yazdım ama görmedin sanırım.allah kucağına almayı nasip etsin inşşş canım sağlıkla.listene benim ismimide yazarmısın duscum.senin duaların sayesinde yumoşlarım çoğalır ben inanıyorum canım beni unutma sakın olurmu :)
tamam semos bakıyorum
Dilaracım fsh ne güzel inmiş.inşşş hayırlısıyla tedaviye başlarsın.neler yaptın canım fsh öyle düştü.önceden fsh ın kaçtı merak ettim.kaç yaşındasın dilaracım
picassocum tatliskom vallahi hic bir teknoloji yumurta rezervimizin icindeki folikulun dolu olup olmadigini gosteren bir cihaz yok tatlim.. ben burada cok iyi kliniklere gittim. yumurta cikarildigi anda uzmanlar baktiklerinda gorebiliyorlar. yumurta toplandigi gun hemen soyleyebiliyorlar. istersen tekrar sor dr. ne oyle bisi mumkun degil ki.. nazeninde dedigi gibi. e2 nin yukselmesine kist sebep oluyor. kist oldugunda fsh dusuyor e2 yukseliyor. ama yumurta ana rahmindeyken dolu olup olmadigini hic kimse bilemez. yemin ediyorum sasirdim :) Insalah doludur tabiki temmenim bu.. keske bilseler de. ama sen yinede sor bence oyle bir teknoloji yok yani. yada kan degerlerine bakarak boyle bisi bilinmez ki.
datluşkom e2 göre söyledi dolu içi o yüzden e2 inde çok yüksek çıktı dedi artık neye göre dolu bilemiyorum doğrudur bilinmiyordur hatta bende birkere sormuştum ilk doktoruma keşke öyle bir şey olsa demişti dolu dememdeki amaç hani bizim bildiğimiz doluluk deil doktorun içi dolu o yüzden patlatmayalım doğum kntrol hapı ile kendi geçer bir çok insanda olan birşey bir önceki adetten kalan yumurta olabiliyor basit kist diyoruz dedi ammaaa inan içi neyle dolu neden öyle dedi bende bilmiyorum hatta dünden buyana netten bakıyorum ama bulamadım( arayıp sorsam okadar çok şeye arayıp soruyorumki utanıyorum artık :)) orda aklıma gelmiyor ewe gelince geliyor aklıma ayyyy şimdide bu kafama takılır benim yumurtanın içinde ne varki şimdi güzel diye boyutunamıki dedi ?
ya artık açıp sormana gerek yok be kızım, kistten ötürü e2 yüksek bende de öyleydi sen bunlara kafayı takma lütfen dolu boş sananeeee:) sen içini rahat tut dr dınle ve önüne bakkkk bukadarrrr:)
semoşşşşş fıstığım nasıl unumuşum seni yaaaa aaaaa valla çok fena etmişim kuşummm canım yirim senide, :))), bak hepinizin olacak bebekleri içden inanıp istiyorsunuz biliyorum, yalnız bu bitkiseller valla bazı bünyede ters tepiyor bendeki gibi ben sanki boşuna içtiç gibi geliyo nebilimm..dikkat edinnn nolurrr
nedir bu asabiyet nazencim..... insanın aklına binbir türlü şey geliyor.....malesefki bununda ilkini yaşıyoruz..... içi dolu neye göre dolu basit bir kanmı kötü birşeymi kendimde olan birşeyede malesefki sanane diyomiyorum.... offfff ya karmaşıklık karmaşıklık üstüne en iyisi bunuda arkama atmak........
nedir bu asabiyet nazencim..... insanın aklına binbir türlü şey geliyor.....malesefki bununda ilkini yaşıyoruz..... içi dolu neye göre dolu basit bir kanmı kötü birşeymi kendimde olan birşeyede malesefki sanane diyomiyorum.... offfff ya karmaşıklık karmaşıklık üstüne en iyisi bunuda arkama atmak........
picassoocum canim sen eski yumurtani dusunme simdi yenilere yatirim yap bitanemm..
bak daha once kist olayini bende yasamistim. ilk defa kist olmustu. klomen diye bir hap var ya ilk bes gun veriyorlardi. iste o kist yapiyormus. bende de olmustu dogum kontrol hapini o yuzden vermislerdi. kist gitsin diye.
dr.ne musait oldugunda sorarsin bunun icin arama tatlim :) ama de ki dunyada boyle bir teknoloji yok siz bunu nereden biliyorsunuz de :) sen simdi tedavine konsantre ol emi tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?