Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Nazenin canım havuz yöntemi nasıl oluyor biraz anlatrmısın.tedavin hayırlı olsun nazenin.inşşş. Bebeğin bu tedavide gelir.rabbim hayrlısını versin canım

semoşum, havuz sistemi her ay toplanabildiği kadar yumurtanın toplanıp bir havuza konması demek, bu bazen ust uste ay yapılıyor bazen bır ay ara verılıyor senın hormonal durumuna ve yumurta durumuna göre, toplanıp dondurulabılırse dondurulup elde cok yumurta olmasına gayret gösterıyorlar , bende az çıktığı için böyle bir yöntem deneyeceğız.
artık şansıma canım:)

canım semosum kusuruma bakma görmemisim allah razı olsun insallah rabbim o günleride gösterir
sana dediklerimi yap cogalıcak insallah aklımdasın önce yumosların insallah güzel güzel cıkıcak sonra döllenecek sonra da annesinin göbeginde büyüyecek insallah güzel haberlerini alma k icin dua ediyorum ama sakın umutsuz olma hep pozitif ol olucak bak dün bir kitap okudum duayla ilgili diyorki
duada ısrarcı olunuz .ırarla rabbine dua et tamam mı cok öpt

Duşcum allah razı olsun canım çok sağol.sana özelden mesaj atıcam canım bakarmısın mesajına..birde arkadaşlarım maviboncuk , elif , sevi, bebişçim 4 arkadaşım var onlarıda listene eklermisin canım bebiş için .onlarında inşşş bebekleri olur çok istiyorum.

merhaba arkadaşlar
mikrodoz protokol uygulanan arkadaş var mı aranızda hiç. benim 2.gün kontrolümde sağlı sollu 10 kesecik görüldü, doktor bu protokole karar verdi ve doğum kontrol hapı verdi sonra bitince gonal-f 225+menegon 75 dedi.

picassocum tatliskom vallahi hic bir teknoloji yumurta rezervimizin icindeki folikulun dolu olup olmadigini gosteren bir cihaz yok tatlim.. ben burada cok iyi kliniklere gittim. yumurta cikarildigi anda uzmanlar baktiklerinda gorebiliyorlar. yumurta toplandigi gun hemen soyleyebiliyorlar. istersen tekrar sor dr. ne oyle bisi mumkun degil ki.. nazeninde dedigi gibi. e2 nin yukselmesine kist sebep oluyor. kist oldugunda fsh dusuyor e2 yukseliyor. ama yumurta ana rahmindeyken dolu olup olmadigini hic kimse bilemez. yemin ediyorum sasirdim :) Insalah doludur tabiki temmenim bu.. keske bilseler de. ama sen yinede sor bence oyle bir teknoloji yok yani. yada kan degerlerine bakarak boyle bisi bilinmez ki.

Dilaracım fsh ne güzel inmiş.inşşş hayırlısıyla tedaviye başlarsın.neler yaptın canım fsh öyle düştü.önceden fsh ın kaçtı merak ettim.kaç yaşındasın dilaracım

ben 38 canim önceden 22 daha önce 37 simdi 3 hayit ictim canim.ve su anda sag sol 2 yumurta var 3 dde geliyor pesine dedi 8 cm iynelere devam edcem canim süper su an dedi dr.

Dilaracım 3 ay sadece hayıtmı içtin canım hayıt tohumunun çayınımı içtin.ve günde kaç defa içtin canım.hadi inşşş daha da güzel sonuçların olacak ben inanıyorum canım benim

Dus cum tamam canım bende senin için çok dua edicem canım benim.inşşş.herşey rabbimin izniyle iyi gider.rahat bir hamilelik geçirirsin hayırlısıyla ve kucağına alırsın sağlıkla bebeğini canım.çok dua edicem senin için.aklımdasın canım sende unutma sakın.

datluşkom e2 göre söyledi dolu içi o yüzden e2 inde çok yüksek çıktı dedi artık neye göre dolu bilemiyorum doğrudur bilinmiyordur hatta bende birkere sormuştum ilk doktoruma keşke öyle bir şey olsa demişti dolu dememdeki amaç hani bizim bildiğimiz doluluk deil doktorun içi dolu o yüzden patlatmayalım doğum kntrol hapı ile kendi geçer bir çok insanda olan birşey bir önceki adetten kalan yumurta olabiliyor basit kist diyoruz dedi ammaaa inan içi neyle dolu neden öyle dedi bende bilmiyorum hatta dünden buyana netten bakıyorum ama bulamadım ( arayıp sorsam okadar çok şeye arayıp soruyorumki utanıyorum artık :)) orda aklıma gelmiyor ewe gelince geliyor aklıma ayyyy şimdide bu kafama takılır benim yumurtanın içinde ne varki şimdi güzel diye boyutunamıki dedi ?

ya artık açıp sormana gerek yok be kızım, kistten ötürü e2 yüksek bende de öyleydi sen bunlara kafayı takma lütfen dolu boş sananeeee:) sen içini rahat tut dr dınle ve önüne bakkkk bukadarrrr:)

semoşşşşş fıstığım nasıl unumuşum seni yaaaa aaaaa valla çok fena etmişim kuşummm canım yirim senide, :))), bak hepinizin olacak bebekleri içden inanıp istiyorsunuz biliyorum, yalnız bu bitkiseller valla bazı bünyede ters tepiyor bendeki gibi ben sanki boşuna içtiç gibi geliyo nebilimm..dikkat edinnn nolurrr

nedir bu asabiyet nazencim..... insanın aklına binbir türlü şey geliyor.....malesefki bununda ilkini yaşıyoruz..... içi dolu neye göre dolu basit bir kanmı kötü birşeymi kendimde olan birşeyede malesefki sanane diyomiyorum.... offfff ya karmaşıklık karmaşıklık üstüne en iyisi bunuda arkama atmak........

picassoocum canim sen eski yumurtani dusunme simdi yenilere yatirim yap bitanemm..
bak daha once kist olayini bende yasamistim. ilk defa kist olmustu. klomen diye bir hap var ya ilk bes gun veriyorlardi. iste o kist yapiyormus. bende de olmustu dogum kontrol hapini o yuzden vermislerdi. kist gitsin diye.
dr.ne musait oldugunda sorarsin bunun icin arama tatlim :) ama de ki dunyada boyle bir teknoloji yok siz bunu nereden biliyorsunuz de :) sen simdi tedavine konsantre ol emi tatlim..

picasso, sen benim yazım dilimi yanlış anlamışsın, sana sanane derken, bunda kötü birşey yok yani dolu boş olması şu an için mühim bir konu değil zaten dr dk hapı vererek konuyu sana izah etmiş, sen önümüzdeki aya odaklan o zaman kist kalmayacak ve tedavin başlayacak demek istedim.
ufak şeyler üzerinde çok duruyorsunuz, bunları madem öyle kafanı çok takacaksın, buraya yazacağına burdan birşeyler öğrenmek isteyeceğine aç dr una sor.
ama imojede bende diyoruzkı, sana dolu dedıklerı sey belki yanlış terim kullandı dr, kistten ötürü doluluk evet kan toplanıyor zaten , kisttik yapı yiyorlar sertleşiyor içi o gördüğün folikulun anlatabildm mi, kisttik sertleşmeden dolayı da e2 yüksek çıkıyor , ve zaten çaylamamış oluyor o ay ki folikul.

bunda kafayı fazla takacak birşey yok, inan ki yok, herkesin başına çok normal gelebilecek bir şey bu , o ay kist olması veya yumurtanın çatlamaması bazen yapıyor bünye bunu, ha ileriki yaşlarda daha hazla olabiliyor neden hormonların yüzünden , östrejen düştüğü için anlatabilidm mi,

sana sananne derken sen önümüzdeki aya , önündeki günlere odaklan anlamında dedim, böyle bukadar ufak şeylere zihninizi yora yora bünyeyi ve vücudu iyice kasıyorsunuz, kasıla kasıla zaten çıkacak yumurta hücreside çıkamıyor, yapmayın ya bukadar biraz rahat olun, incık cıncık yapılmaz bukadar, güvendiğin bir dr a gidiyorsun tamam işte onun sözünden çıkma, dediklerini uygula ve kafanı rahat tut biraz ne kendini ye bitir nede hücrelerini,

sevgiler,

imoje demiş işte bende aynını dedim sana, espirli yazdım sen ne anladın picasso aşkolsun , niye asabi olayım ki ben kendime bile asabi olmuyorum , ama bukadar ufak bir detayıda bukadar büyütmeyin lütfen ya, bana neler dedi dr lar, ben bukadar üzerinde durmadım, incik cincık yaptığınzı her düşünce sizi zehirliyor, zihninizde endişe yaratıyor, enişelenen zihin sizi iyice kasıyor gerginleştiriyor, bu durumda baskı altında olan hücreler nasıl çalışacak? azcık mantık lütfen,
kimse kimseye burda asabiyet yapacak durumda değil ki zaten, herkes kendi derdi ile mesgul,

Nazenin canım benim naber.bende biliyor musun ümit beye gitmiştim ilk olarak.hatta aşılamamı o yapmıştı benim.ama maalesef negatif çıkmıştı.fsh 45 le aşılama olmuştum 2008 de
yaşın genç demişti.sonra işte herkes bahçeciyi övdü ona gittim.
Sonra orda da 1 sene oyalandım olmadı.

Bakalım hala uğraşıyorum inşşş. Olur rabbim büyük.belki bu adetimde fsh ölçütürürüm.kısmet artık.cyclo ilaç içiyorum öyle regl oluyorum 35 yaşındayım.bilmiorum geçmi kaldım artık.bazen çok ümitsiz oluyorum.yumurtam büyümüyor.veya hiç olmuyor. Offf ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…