picasso, sen benim yazım dilimi yanlış anlamışsın, sana sanane derken, bunda kötü birşey yok yani dolu boş olması şu an için mühim bir konu değil zaten dr dk hapı vererek konuyu sana izah etmiş, sen önümüzdeki aya odaklan o zaman kist kalmayacak ve tedavin başlayacak demek istedim.
ufak şeyler üzerinde çok duruyorsunuz, bunları madem öyle kafanı çok takacaksın, buraya yazacağına burdan birşeyler öğrenmek isteyeceğine aç dr una sor.
ama imojede bende diyoruzkı, sana dolu dedıklerı sey belki yanlış terim kullandı dr, kistten ötürü doluluk evet kan toplanıyor zaten , kisttik yapı yiyorlar sertleşiyor içi o gördüğün folikulun anlatabildm mi, kisttik sertleşmeden dolayı da e2 yüksek çıkıyor , ve zaten çaylamamış oluyor o ay ki folikul.
bunda kafayı fazla takacak birşey yok, inan ki yok, herkesin başına çok normal gelebilecek bir şey bu , o ay kist olması veya yumurtanın çatlamaması bazen yapıyor bünye bunu, ha ileriki yaşlarda daha hazla olabiliyor neden hormonların yüzünden , östrejen düştüğü için anlatabilidm mi,
sana sananne derken sen önümüzdeki aya , önündeki günlere odaklan anlamında dedim, böyle bukadar ufak şeylere zihninizi yora yora bünyeyi ve vücudu iyice kasıyorsunuz, kasıla kasıla zaten çıkacak yumurta hücreside çıkamıyor, yapmayın ya bukadar biraz rahat olun, incık cıncık yapılmaz bukadar, güvendiğin bir dr a gidiyorsun tamam işte onun sözünden çıkma, dediklerini uygula ve kafanı rahat tut biraz ne kendini ye bitir nede hücrelerini,
sevgiler,
canım öncelikle hepimiz burada yaşadıklarımızı paylaşıyor ve bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz yoksa buradaki hiç kimse bir doktordan daha iyi bilemez bir doktor kadar olmasada bilgileniyoruz.......ben o günkü yaşadıklarımı yazdım ve akabinde nette basit kistleri araştırdım açıkcası kafamda da takıldı hemen arkasından imojumun hiç bir yerde dolu olduğu bilinmez yorumu ewet doğru hakikaten de öyle bende bunu ilk doktoruma sormuştum hatta dedim vee aaa herhalde doktor ölçüsüne güzel dedi demekki bünye geliştiriyor gibisinden hatta sende söylemiştin aynı şeyi ben leyla dolu olmasına güzel dedi anladım kii yazdımda bunu.....gelelim dolu olan kısmına ewet pimpiriklendim çünkü ne bir bilgim var nede yaşanmışlığım allah için nazenim kendini ben ile bir tutma yaşanmışlık dahada bilgi sahibi ediyor kistin ne olduğunu bilmezdim birkaç güne kadar ewet doktoruma güveniyorum fakat ilk muaneyi yapan dozları ayarlayan toplama transferde sadece doktor görünüyor diğer işlemlerde bu durumlarda sadece asistnı kendi doktorum açıklama yapsaydı bukadar meraklanmazdım ......ve ben haayır dolu dolu doktor öyle dedi diye ısrar etmedim ewet dolu dedi fakat bizim bildiğimiz doluluk deilmiş ilk gün zaten benim kafa aydı.....fakat ben olayın hani içi basit bir kanmı kötü bir hücre yapısımı allah korusun o kısmını düşündüm ve üzerindede çok durmak istemedim söylediğin gibi ki o sözüne çok inanırım bu konudada hep seni anarım hayat felsem bu oldu artık güzel düşün güzel olsun......inan incini cincini arayan bir insan deilim kimsede yapmasın deşeledikce arasından birşey çıkar hep.....bunlar kafama takıp burda cewap aramam doktoruma sormam anlamına gelmez nazencim......
ewet belkide yazım dilini yanlış anladım belkide sadece yazışarak tanıştığım bir insan olsanda gönül sewdiğine kırılırmış belkide hassas bir anıma denk geliyor neyse canım öpüyorum sewgilerle kal.....
merhaba arkadaşlar
mikrodoz protokol uygulanan arkadaş var mı aranızda hiç. benim 2.gün kontrolümde sağlı sollu 10 kesecik görüldü, doktor bu protokole karar verdi ve doğum kontrol hapı verdi sonra bitince gonal-f 225+menegon 75 dedi.
arkadaşlar fikri olan yok mu.
Nazenin canım benim naber.bende biliyor musun ümit beye gitmiştim ilk olarak.hatta aşılamamı o yapmıştı benim.ama maalesef negatif çıkmıştı.fsh 45 le aşılama olmuştum 2008 de
yaşın genç demişti.sonra işte herkes bahçeciyi övdü ona gittim.
Sonra orda da 1 sene oyalandım olmadı.
Bakalım hala uğraşıyorum inşşş. Olur rabbim büyük.belki bu adetimde fsh ölçütürürüm.kısmet artık.cyclo ilaç içiyorum öyle regl oluyorum 35 yaşındayım.bilmiorum geçmi kaldım artık.bazen çok ümitsiz oluyorum.yumurtam büyümüyor.veya hiç olmuyor. Offf((
merhaba arkadaşlar
mikrodoz protokol uygulanan arkadaş var mı aranızda hiç. benim 2.gün kontrolümde sağlı sollu 10 kesecik görüldü, doktor bu protokole karar verdi ve doğum kontrol hapı verdi sonra bitince gonal-f 225+menegon 75 dedi.
arkadaşlar fikri olan yok mu.
arencim merhaba,
ben menagon kullandım ama, hıc oncesınde dk hapı veya gonal f ile değil, bilemedim valla, ama dr un kim ki senin , mikro doz zaten en düşük doz, bak neguzel 10 tane şuanda görülen var birşeyler , ilaçlada daha iyi hale gelir :)))))
Aren canım bendede adetin 2. günü doğum kontrolü ile baskılamayı yapıp ardından gonolf ve lücrin ile devam etmişlerdi.Kısmetse adetimde sorun olmazsa gonolf ve klomenle devam edecekler.Şu an bende belara kullanıyorum adetin 2. günü kist olmazsa direk başlayacaklar.
merhaba hepinize,ben aranıza yeni katıldım.belki daha önce ama ben yeni öğrendim en azından . ben 5 aylık evli 32 yaşındayım .adet düzensizliiden dolayı doktora gittim ve şok içinde erken menopoz teşhisi aldım .doğal olarakda rezervim çok çok az imiş hatta bir daha da olmayabilir imiş. çok moral bozucu tabiiki.hemen ilk fırsatı değerlendirdik ve tüp bebek çalışmasına başladık.tek bir yumurta büyüdü ama e2 değeri 88 çıktı.olması gerekenden düşük yani yumurta kalitesi düşük imiş.doktor tedaviyi iptal edelim dedi.bende başka bir merkeze giderek herşeye rağmen şansımı denemek istedim . bugun transferin 2. günü idi ve aynı zamanda adet olma zamanımda çok yaklaştı.tüm belirtiler mevcut, korkuyorum şimdi adet olacağım diyebelkide son şans bilemiyorum , şimdi ise bir muciznin peşindeyiz biz çünkü doktor % 5 şans verdi bize...işte böyle benimde hikayem.benim gibi olupta hamile kalan oldumu hiç acaba ?
maşallah diyorum valla allah tamımına erdirir işallah...Merhaba
Bende yeni katıldım aranıza.
AMH degerim 0,92 çıktı . Doktorlar çok düşük çıktığını yumurta rezervimin azaldığı için tüp bebekte bile şansımızın azaldığını sağlıklı yumurta alıp alamayacagı konusunda tereddüte idiler.(31 yaşından 38 yaşına kadar tüp bebek denendi. 10-11 kez artık sayamadım) neler yaşadığımı anlatmama gerek yok. artık umudu yitirmiş iken 11 ci deneme de hamile kaldım. 14 gün beta HCG degerim 272,48 çıktı 2 emriyo transfer edilmişti. (Grade 1 8 Hücre her ikiside fragmantasyon yoktu. Dr. bile yumurta kalitesine şaşırdı 1 kalite emriyolara - 11.ci en son denemende eşime keçiboynuzu kaynatım suyunu 3-4 ay boyunca içirdim. Bende 3-4 ay boyunca her gün bıkmadan incir kaynattım suyunu içtim + deha kullandım günde 1 adet dr. 3 demişti ama) Bu arada arkadaşımın AMH değer ise 0,40 idi. benden daha düşüktü. Şu an normal yoldan hamile kaldı. (3 aylık oldu)
İnanın arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Moral en önemli şey. Dr'lar 14 gün değerimin çok güzel olduğunu söyledi İnşallah sonuna kadar gideriz.
Hepinize Başarılar diliyorum.
arkadaşlar hormon değerlerim
fsh:10.67
e2: 22.00
lh:8.22
prolaktin:14.47
hafta sonu olduğu için doktora gitme şansım olmadı sonuçlar nasıl acaba bilgi verirsen,z çok sevinirim
Merhaba
AMH degerim 0,92 çıktı . Doktorlar çok düşük çıktığını yumurta rezervimin azaldığı için tüp bebekte bile şansımızın azaldığını sağlıklı yumurta alıp alamayacagı konusunda tereddüte idiler.(31 yaşından 38 yaşına kadar tüp bebek denendi. 10-11 kez artık sayamadım) neler yaşadığımı anlatmama gerek yok. artık umudu yitirmiş iken 11 ci deneme de hamile kaldım. 14 gün beta HCG degerim 272,48 çıktı 2 emriyo transfer edilmişti. (Grade 1 8 Hücre her ikiside fragmantasyon yoktu. Dr. bile yumurta kalitesine şaşırdı 1 kalite emriyolara - 11.ci en son denemende eşime keçiboynuzu kaynatım suyunu 3-4 ay boyunca içirdim. Bende 3-4 ay boyunca her gün bıkmadan incir kaynattım suyunu içtim + deha kullandım günde 1 adet dr. 3 demişti ama) Bu arada arkadaşımın AMH değer ise 0,40 idi. benden daha düşüktü. Şu an normal yoldan hamile kaldı. (3 aylık oldu)
İnanın arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Moral en önemli şey. Dr'lar 14 gün değerimin çok güzel olduğunu söyledi İnşallah sonuna kadar gideriz.
Merhaba
benim dr um fsh değerinin 10 a yaklaşması veya geçmesini çok istemeyiz bu risk grubuna girdiğini ifade eder demişti bana.. benim de 10.5 çıkmıştı ama moralini bozma bu topikte değerleri kötü çıkmasına rağmen hamile kalanlar var..herşey kısmet..ama vakit geçirmeden dr a başvur derim ben nacizane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?