Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba arkadaşlar
mikrodoz protokol uygulanan arkadaş var mı aranızda hiç. benim 2.gün kontrolümde sağlı sollu 10 kesecik görüldü, doktor bu protokole karar verdi ve doğum kontrol hapı verdi sonra bitince gonal-f 225+menegon 75 dedi.

arkadaşlar fikri olan yok mu.

canım öncelikle hepimiz burada yaşadıklarımızı paylaşıyor ve bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz yoksa buradaki hiç kimse bir doktordan daha iyi bilemez bir doktor kadar olmasada bilgileniyoruz.......ben o günkü yaşadıklarımı yazdım ve akabinde nette basit kistleri araştırdım açıkcası kafamda da takıldı hemen arkasından imojumun hiç bir yerde dolu olduğu bilinmez yorumu ewet doğru hakikaten de öyle bende bunu ilk doktoruma sormuştum hatta dedim vee aaa herhalde doktor ölçüsüne güzel dedi demekki bünye geliştiriyor gibisinden hatta sende söylemiştin aynı şeyi ben leyla dolu olmasına güzel dedi anladım kii yazdımda bunu.....gelelim dolu olan kısmına ewet şüphelendim çünkü ne bir bilgim var nede yaşanmışlığım allah için nazenim kendini ben ile bir tutma yaşanmışlık dahada bilgi sahibi ediyor kistin ne olduğunu bilmezdim birkaç güne kadar ewet doktoruma güveniyorum fakat ilk muaneyi yapan dozları ayarlayan toplama transferde sadece doktor görünüyor diğer işlemlerde bu durumlarda sadece asistnı kendi doktorum açıklama yapsaydı bukadar meraklanmazdım ......ve ben haayır dolu dolu doktor öyle dedi biliniyormuş diye hiç ı ısrar etmedim ewet dolu dedi fakat bizim bildiğimiz doluluk deilmiş bunuda arkasından söyledim hemen ..... ben olayın hani içi basit bir kanmı kötü bir hücre yapısımı allah korusun o kısmını düşündüm ve üzerindede çok durmak istemedim söylediğin gibi ki o sözüne çok inanırım bu konudada hep seni anarım hayat felsem bu oldu artık güzel düşün güzel olsun......inan incini cincini arayan bir insan deilim kimsede yapmasın deşeledikce arasından birşey çıkar hep.....bunlar kafama takıp burda cewap aramam doktoruma sormam anlamına gelmez nazencim......

ewet belkide yazım dilini yanlış anladım belkide sadece yazışarak tanıştığım bir insan olsanda gönül sewdiğine kırılırmış belkide hassas bir anıma denk geliyor neyse canım öpüyorum sewgilerle kal.....

Son düzenleme:

kız ben seni yerim:)))) , olur böyle şeyler, anımız anımıza uymuyor elbette, duygusalız, gerginiz , ama geçicek bunlar inan geçicek yakında herşey gönlünce olacak,
kız kıtap yazcaz daha aaaaaa dur daha :))),

ama gerçekten bu kist olayını kafaya takma, benım drum ne dedı bılıyormusun, kist olması aslında bize yumurtanın oldugunu bildirir aslında iyi bir işarettir dedi , ya bak al işte, o yüzden için rahat olsun seninnnnn:)))))

arencim merhaba,
ben menagon kullandım ama, hıc oncesınde dk hapı veya gonal f ile değil, bilemedim valla, ama dr un kim ki senin , mikro doz zaten en düşük doz, bak neguzel 10 tane şuanda görülen var birşeyler , ilaçlada daha iyi hale gelir :)))))

ahh canımmm benımmmm, ya sen bir kere benden 6 yas gençsin, o sebple bu yasda hamıle kalıp da sağlıklı doğum yapan çok ınsan var bu bir gerçek,
ancak vakıt kaybetmek çok kötu ıste, benımde en buyuk hatam dr degıstırmek oldu, ılk denemem umıt beyde oldu , tuttu ama kalp atısı durunca kurtaj sonrası, aaa dedık bız daha ıyı bır yere gıdelım bahceceı dedı tabı herkes, ama en buyuk hata ıste orda cok oyalandım cokkk, zaten kurtaj aralarında kendımı toplamam bırkaç ay aldı, e ha deyınce baslayamıyorsunkı bu tedavılere,

sımdı gene umıt hoca dayım artık ne olursa bahtıma dıyorum ben, ama sen daha cok gencsın, sakın pes etme yılma, olmayacak bırsey değil, bıtkısellerı araştır, bak bu yaz da daha ıyı cevap verırı emınım,
hayıt cayı cıvan perçemı aslan pençesı ada çayı meyan kökü, kırk kılıt otu bunları demle ıc hergun gunde 3 fıncan , hayıtın hapı da var vıtex, al bır dene bakalım, sonucta bunlar bıtkısel yanı,
birde canım bak spor cok önemlı, lutfen kılo alma, yağlı ve şekerli şeylerden uzak dur, doğal ve sağlıklı beslen, su zeytınyağı süpermiş , ben kullanıyorum zaten cok lezzetli, yemeklerini zeytinyağı ile yap ve sebze ağırlıklı ye, bunlar bile etkiliyor:),
öptümm çokkkkkkk

arkadaşlar hormon değerlerim

fsh:10.67
e2: 22.00
lh:8.22
prolaktin:14.47

hafta sonu olduğu için doktora gitme şansım olmadı sonuçlar nasıl acaba bilgi verirsen,z çok sevinirim

Aren canım bendede adetin 2. günü doğum kontrolü ile baskılamayı yapıp ardından gonolf ve lücrin ile devam etmişlerdi.Kısmetse adetimde sorun olmazsa gonolf ve klomenle devam edecekler.Şu an bende belara kullanıyorum adetin 2. günü kist olmazsa direk başlayacaklar.

Kızlar geçen ay 3 tane kist vardı folükülller net gözükmüyordu doğum kontrol hapı kullandum bu ay çok küçük 1 kist çıktı sağda3-4 antral folükül aylardır ilk defa soldada 4 antaral folükül va ardından gelen olduğunu dr söyledi ama e2 degeri yüksek kist sktif denildi başlanılmadı.İnşallah nisanın sonunda başlarız.Çok mutluyum rezerv az olan biri olarak soldanda oldu.

inşallah canım. benim biraz kafam karıştıda bu protokolle ilgili.

gonal-f ile birlikte klomen kullanımını ilk defa duydum. bende de kist olmuştu son hamileliğimde kontrole gitttiğimde kürtaj üzerine 4 ay geçtiği halde tamamen kist kaybolmamıştı kist artığı var dedi.

merhaba hepinize,ben aranıza yeni katıldım.belki daha önce ama ben yeni öğrendim en azından . ben 5 aylık evli 32 yaşındayım .adet düzensizliiden dolayı doktora gittim ve şok içinde erken menopoz teşhisi aldım .doğal olarakda rezervim çok çok az imiş hatta bir daha da olmayabilir imiş. çok moral bozucu tabiiki.hemen ilk fırsatı değerlendirdik ve tüp bebek çalışmasına başladık.tek bir yumurta büyüdü ama e2 değeri 88 çıktı.olması gerekenden düşük yani yumurta kalitesi düşük imiş.doktor tedaviyi iptal edelim dedi.bende başka bir merkeze giderek herşeye rağmen şansımı denemek istedim . bugun transferin 2. günü idi ve aynı zamanda adet olma zamanımda çok yaklaştı.tüm belirtiler mevcut, korkuyorum şimdi adet olacağım diye belkide son şans bilemiyorum , şimdi ise bir muciznin peşindeyiz biz çünkü doktor % 5 şans verdi bize...işte böyle benimde hikayem.benim gibi olupta hamile kalan oldumu hiç acaba ?

canım hiç moralini bozma. inşallah olur, olmazsada hiçbirşey çözümsüz değil. bu topiğe bir göz atarsan yazılanlara buradaki herkes hemen hemen aynı tarz problemi olanlar ve sonuç elde edende çok.

Merhaba
Bende yeni katıldım aranıza.
AMH degerim 0,92 çıktı . Doktorlar çok düşük çıktığını yumurta rezervimin azaldığı için tüp bebekte bile şansımızın azaldığını sağlıklı yumurta alıp alamayacagı konusunda tereddüte idiler.(31 yaşından 38 yaşına kadar tüp bebek denendi. 10-11 kez artık sayamadım) neler yaşadığımı anlatmama gerek yok. artık umudu yitirmiş iken 11 ci deneme de hamile kaldım. 14 gün beta HCG degerim 272,48 çıktı 2 emriyo transfer edilmişti. (Grade 1 8 Hücre her ikiside fragmantasyon yoktu. Dr. bile yumurta kalitesine şaşırdı 1 kalite emriyolara - 11.ci en son denemende eşime keçiboynuzu kaynatım suyunu 3-4 ay boyunca içirdim. Bende 3-4 ay boyunca her gün bıkmadan incir kaynattım suyunu içtim + deha kullandım günde 1 adet dr. 3 demişti ama) Bu arada arkadaşımın AMH değer ise 0,40 idi. benden daha düşüktü. Şu an normal yoldan hamile kaldı. (3 aylık oldu)
İnanın arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Moral en önemli şey. Dr'lar 14 gün değerimin çok güzel olduğunu söyledi İnşallah sonuna kadar gideriz.
Hepinize Başarılar diliyorum.

maşallah diyorum valla allah tamımına erdirir işallah...
incir kürü yaparken kaç incir kullandın?
dehayı tedaviye başladığında da içmeye devam ettin mi?

Kuru inciri saymadım ama göz kararı 7-8 tane inciri 2 ye kestim kaynatıp suyunu içtim. Deha 'ya yine 3-4 ay önce başladım. günde 1 tane aldım bazen tabi atladım. Eşimde yine keçi boynuzlarını 7-8 tane kırıp kaynatıp içirdim. keçi boynuzuna başlamadan önce sperm sayısı 88 milyon gibi iken keçi boynuza 1 ay devam ettikden sonra 118 milyon oldu. hakikaten bir mucize gözlerime inanamadım.
herkese tavsiye ederim.
Hepinize başarılar dilerim

arkadaşlar hormon değerlerim

fsh:10.67
e2: 22.00
lh:8.22
prolaktin:14.47

hafta sonu olduğu için doktora gitme şansım olmadı sonuçlar nasıl acaba bilgi verirsen,z çok sevinirim

benim dr um fsh değerinin 10 a yaklaşması veya geçmesini çok istemeyiz bu risk grubuna girdiğini ifade eder demişti bana.. benim de 10.5 çıkmıştı ama moralini bozma bu topikte değerleri kötü çıkmasına rağmen hamile kalanlar var..herşey kısmet..ama vakit geçirmeden dr a başvur derim ben nacizane..

senin adına çok sevindim..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı başımıza..

Canım çok sevindim. İnşallah sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına alırsın.

Benim fsh ımda bu ay 10 çıktı.geçen ay 8 di.yumurta rezervinin azaldığını göstermiş olabilir.bunu öğrenmek için amh testi var onu yaptır.bu topikteki herkesin derdi aynı yumurta rezervi azlığı.ama tedavisi olumlu sonuçlanan çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…