Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

emikad tedaviye baslamıssın ,hayırlı olsun güzel haber almaya az kaldı insallah
hangi merkezde doktorda yaptırıyosun .Sen merkez arastırıyodun merak ettim rabbim kolaylastırsın insallah tedavini.

Canım ben Adana Seyhan Başkent hastanesinde başladım.Burda dr.um sürekli takipo ediyor.Biliyorsun rezerv azlığı var ama ilk defa soldada 4 tana antral folükül oldu.Dheaya devam ediyorum.Şu anda bele-araya başladım adette kist olmazsa başlayacağım.Allahım hepimize yardımcısı olsun sabırla hayırlar vesile etsin.Sen ne yaptın?imojdan starsuziden ne haber?

evet tatlim. hem doktorum hem acupunkturecim birakmam gerektigini soyledi. sende unutma asilama da da neticede ayni ilaclar kullaniliyor. Hayirli olsun tedavin tekrar canim

emekad senin de hayirli olstedavin canim..

Canım çok teşekkürler.Amaliyat ve kortijyona bağlı 15 kilomu diyet uzmanı aracılığıylada verdim.Daha fazlam var ama inşallah zamanla onlarıda veririm.Senden ne haber.?

emikad tedavin hayırlı olsun,en güzel şekilde geçer inş..haberlerini bekliyoruz.

emikad güzel gelismeler olmus hadi hayırlısı, bugun bende doktora gidicem keseyi görmeye insallah hersey yolunda olur .

slm arkadaşlar duss hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende hamileyim ilk tüp denememden rabbim nasip etti daha yeni 1 nisan cuma tahlil günümdü değerim 165 çıkmıştı salı günü tekrar baktırdım 1722 olmuş haftaya çarşamba ultrasonla bakılacak bakalım hayırlısı .bende seni merak ettim göründümü kesecilk annesi?

sefika sagol canım benim,3 30 randovim bende heyecanla bekliyorum gelince haber veririm

sefika sagol canım benim,3 30 randovim bende heyecanla bekliyorum gelince haber veririm

kızlar ben geldim bebislerimi gördüm kalp atıslarını da duydum rabbim herkese yasatsın insallah
yanlız doktor kendine cok dikkat et dedi 3 ay gebeligin gecmesi gerekiyomus ki tehlike gecsin
insallah bir aksilik cıkmazda sag salim dogururum kızlar.
sizler nasılsınız ?hepinizin gelismelerini cok merak ediyorum .hepinizin sıra sıra hamis haberlerini almak istiyorum

canım inşallah kucağınada alırsın ikiz mi olacak ne güzel kendine dikkat et bizim içinde dua etmeyi unutma inşallah bizde arkandan geliriz

canim dheayi nezam kulanmak gerek.yaninezamam baslamam gerek iynelere basladigin zaman kulanabilirimiyim

Canım çok teşekkürler.Amaliyat ve kortijyona bağlı 15 kilomu diyet uzmanı aracılığıylada verdim.Daha fazlam var ama inşallah zamanla onlarıda veririm.Senden ne haber.?

canim benim cok guzel gelismelerin.. Insallah tedavinde guzel gececek.. Suziskom benim sesizlerde :)
edajan hic yazmiyor artik hepten bizi bozladi :)

duscugum iki tane mi bebeginnn cok sevindim bitanem benimmmm.. Harika bebislerin kardesli kardesli.. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin tatlim beniiimmm...

canım okar çok sewindimki minnak minnak mercimeklerin ne tatlıdır şimdi onlar......anneler gününe anne olarak gireceksin darısı işallahhhhhh bize olacak........hatırlarmısın eşinin arkadaşının dengesiz bir eşi vardı çoluğun yok çocuğun yok çık çık gel demişti :)) şimdi de konuşsun bakayım......inşallahhhhh doğum haberinide alacağız burada tatlım bizlere dua et hamişlerin duası kabul olur.....

sagolun kızlar .....
sagol picasso insallah rabbim sizlerede nasip etsin imojcum cok sagol hala saskınım ne yapacagımı bilmiyorum herseyi düsünmüstüm ama bu kadarını hayal etmedim , rabbim nasip etti mi ediyo hakkımızda herseyin hayırlısı olsun hepinizin güzel habelerinizi heyecanla bekliyorum . ilk benim ,artık gebelikte takıldıgınız noktaları bana sorucaksınız

kızlar beyaz görüstüm biraz önce dogal yoldan kendi kendine hamile kalmıs rabbim cok büyük rabbim melegini nazarlardan korusun insallah:nazar
:topigimiz birer birer canlanıyo kızlar

kızlar beyaz görüstüm biraz önce dogal yoldan kendi kendine hamile kalmıs rabbim cok büyük rabbim melegini nazarlardan korusun insallah:nazar

nekadar güzel ya topik canlanıyor vallahi duş ayağını sürüdün sıradaki kim acaba ..... tek tek çıkıyoruz.....bahar çiçekleri olacağız

Son düzenleme:

Allahimmmm ne kadar guzel bir haber buuuuuuuu harikaaaa. beyazcim cok ama cokkk sevindim inan bana aaaaaaa diye ses cikartmisim. cunku en son konustugumuzda baya uzgundu... canim benim vallahi acayip sevindim yaaaa. Allah tamamina erdirsin. Duscugum haber verdigine cok ama cok sevindim tatlim beniiiimmmm...

dus canım gözün aydın Allahım kucağınada alıp büyütmeyi nasip etsin
şefika ve beyaz canlar sizlerinde gözü aydın.Allahım doğurup büyütmek nasip etsin.Sizlerin adına çok sevindim.

dus canım çoktandır girememiştim tedavin nerede ve hangi protokol uygulandı,rezervlerin nasılsı?

canim dheayi nezam kulanmak gerek.yaninezamam baslamam gerek iynelere basladigin zaman kulanabilirimiyim

Canım dr en az 3 ay öncesi başlamak gerek demişti iğnelerle devam edilir mi bilmiyorum henüz başkılayıcı kullanıyorum.Sendede rezervler az mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…