emikad tedaviye baslamıssın ,hayırlı olsun güzel haber almaya az kaldı insallah
hangi merkezde doktorda yaptırıyosun .Sen merkez arastırıyodun merak ettim rabbim kolaylastırsın insallah tedavini.
evet tatlim. hem doktorum hem acupunkturecim birakmam gerektigini soyledi. sende unutma asilama da da neticede ayni ilaclar kullaniliyor. Hayirli olsun tedavin tekrar canim
emekad senin de hayirli olstedavin canim..
Canım ben Adana Seyhan Başkent hastanesinde başladım.Burda dr.um sürekli takipo ediyor.Biliyorsun rezerv azlığı var ama ilk defa soldada 4 tana antral folükül oldu.Dheaya devam ediyorum.Şu anda bele-araya başladım adette kist olmazsa başlayacağım.Allahım hepimize yardımcısı olsun sabırla hayırlar vesile etsin.Sen ne yaptın?imojdan starsuziden ne haber?
Canım ben Adana Seyhan Başkent hastanesinde başladım.Burda dr.um sürekli takipo ediyor.Biliyorsun rezerv azlığı var ama ilk defa soldada 4 tana antral folükül oldu.Dheaya devam ediyorum.Şu anda bele-araya başladım adette kist olmazsa başlayacağım.Allahım hepimize yardımcısı olsun sabırla hayırlar vesile etsin.Sen ne yaptın?imojdan starsuziden ne haber?
slm arkadaşlar duss hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende hamileyim ilk tüp denememden rabbim nasip etti daha yeni 1 nisan cuma tahlil günümdü değerim 165 çıkmıştı salı günü tekrar baktırdım 1722 olmuş haftaya çarşamba ultrasonla bakılacak bakalım hayırlısı .bende seni merak ettim göründümü kesecilk annesi?
sefika sagol canım benim,3 30 randovim bende heyecanla bekliyorum gelince haber veririm
kızlar ben geldim bebislerimi gördüm kalp atıslarını da duydum rabbim herkese yasatsın insallah
yanlız doktor kendine cok dikkat et dedi 3 ay gebeligin gecmesi gerekiyomus ki tehlike gecsin
insallah bir aksilik cıkmazda sag salim dogururum kızlar.
sizler nasılsınız ?hepinizin gelismelerini cok merak ediyorum .hepinizin sıra sıra hamis haberlerini almak istiyorum
Canım çok teşekkürler.Amaliyat ve kortijyona bağlı 15 kilomu diyet uzmanı aracılığıylada verdim.Daha fazlam var ama inşallah zamanla onlarıda veririm.Senden ne haber.?
kızlar ben geldim bebislerimi gördüm kalp atıslarını da duydum rabbim herkese yasatsın insallah
yanlız doktor kendine cok dikkat et dedi 3 ay gebeligin gecmesi gerekiyomus ki tehlike gecsin
sizler nasılsınız ?hepinizin gelismelerini cok merak ediyorum .hepinizin sıra sıra hamis haberlerini almak istiyorum
sagolun kızlar .....canım okar çok sewindimki minnak minnak mercimeklerin ne tatlıdır şimdi onlar......anneler gününe anne olarak gireceksin darısı işallahhhhhh bize olacak........hatırlarmısın eşinin arkadaşının dengesiz bir eşi vardı çoluğun yok çocuğun yok çık çık gel demişti :)) şimdi de konuşsun bakayım......inşallahhhhh doğum haberinide alacağız burada tatlım bizlere dua et hamişlerin duası kabul olur.....
duş canım hayırlısı olsun.inş bizede nasib olsun.
kızlar beyaz görüstüm biraz önce dogal yoldan kendi kendine hamile kalmıs rabbim cok büyük rabbim melegini nazarlardan korusun insallah:nazar
:topigimiz birer birer canlanıyo kızlar
kızlar beyaz görüstüm biraz önce dogal yoldan kendi kendine hamile kalmıs rabbim cok büyük rabbim melegini nazarlardan korusun insallah:nazar
:topigimiz birer birer canlanıyo kızlar
emikad tedavin hayırlı olsun,en güzel şekilde geçer inş..haberlerini bekliyoruz.
canim dheayi nezam kulanmak gerek.yaninezamam baslamam gerek iynelere basladigin zaman kulanabilirimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?