Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Arkadaşlar bugün aşılama tedavisine başlıyorum.Tüp bebek öncesi bunu yapmak gerekiyormuş.Şİmdi hepinize bir sorum olacak.kullanacağım iğne gonal f.bu iğneyi kullanırken deha yı içmeyi bırakmalımıyım.deha kullanan arkadaşlar tedavileri sırasında ne yaptılar?Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

gonal-f ile birlikte klomen kullanımını ilk defa duydum. bende de kist olmuştu son hamileliğimde kontrole gitttiğimde kürtaj üzerine 4 ay geçtiği halde tamamen kist kaybolmamıştı kist artığı var dedi.

Bende rezerv azlığı var hatta 3 gün önce kontrolde yaşlı bir hastanın 1yumurtası varmış klomen artı gonolf uygulamasını anlattılar,fazla ilaç yüklamaden yumurta oluşturulacak.Kist artığını ilk defa duydum.Kürtaj sonrasımı kist oldu atılmadı hamilelikte vardıda kürtaj sonrası geçmedimi.Genelde 3 adet içerisinde geçiyor bol bol su iç yürüyüş yap.

Canım Allahım kucagınıza alıp büyüymek nasip etsin.

benim ahmilelikte oluşmuştu kürtajdan bir ay sonra kontole gittiğimde duruyordu sonra da bir daha gitmemiştim işte tedaviye başlayacağım diye gittiğim kontrolde dedi kist artığı var dedi. yürüyüşe 1 haftadır başladım. gerçi ben çok geç başladım herşeye çünkü haftaya yani ayın 9-10 u gibi büyük ihtimalle başlayacağım ilaçları kullanmaya. su içmeyede çalışıyorum. bana tavsiye edebileceğin başka birşey var mı.

bsc sende de yumurt azalması söz konusmu ? eger öyle ise aşılama ile asla zaman kaybetmemelisin bence.:26:

arkadaşlar doktorlar size de dönore yönledirme yaptılar mı acaba ? bana umut ışığı gibi görünmüştü ilk duydugumda şimdi ise kendi yumurtam olsun istiyorum.bu yontemı uygulayan oldumu acaba ?

aysem çok sevinçli bi haber yarabbbim bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin banada umut ve moral bu benimde yumurta rezervim ciddi anlamda kötü eşimdede problem var bizde dün yine keçi boynuzunz başladık inşallah herşey iyi olur sevgiler....

arkadaşlar doktorlar size de dönore yönledirme yaptılar mı acaba ? bana umut ışığı gibi görünmüştü ilk duydugumda şimdi ise kendi yumurtam olsun istiyorum.bu yontemı uygulayan oldumu acaba ?

heysem onu banada söylemişlerdi ilk çok kötü geliyor ama düşününce evlatlıktan bi önceki aşama hiç bişey için olmaz dememek lazım ama hemen değil en son çare olmalı inşalllah kendi yumurtalarımızda bizim bire parçamız olur canım...

umarım dediğin gibi gerek kalmaz arkadaşım .donasyonu da çok araştırdım zaten .oda normal tüp bebek risklerinin tamamını taşıyor. onda da tutunamama, düşük gibi riskler normal tüp bebek ile aynı imiş. ve ne yazıkki maddi olarak daha ok yıpratıcı imiş. işallah gerek kalmaz. 8 günüm kaldı teesi yapmaya ama sanırım ben 10. günde yaparım o kadar dayanabileyeceğimi snamıyorum hiç ilk denemevm işallah pozitif çıkar

ivf tedavisine baslandiginda hayit ve dhea birakiliyor.. Tedavin simdiden hayirli olsun.

Aysem1973 hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin...

inşallah hayırlısı ile olmuştur canım herkes için dua ediyorum hep çok karışık durumlar bunlar zaman çok önemli ertelememek gerekiyo ve maddi olarakta çok külfet ama yapmayım diyemiyosun işte allahım inşallah bizede kısmet etsin anne ve baba olmayı bizimde işimiz çok zor 2.ameliyatımı oldum bende ocakta yumurta rezervim zaten çok kötüydü şimdi amh testi yapıldı çok kötü sonuç belki tüp bebek bile olmaz dedi dr.telde yarında fsh lh v.diğer çıkacak bakalım dr. ne diyecek canım bir aydır hayıt içtim kiloluydum 6 kilo verdim.çok istiyorum bebişimi koklamak çok

Bende yıllardır bu siteyi takip edip hep bir umut aradım. Ancak enson denemende keçi boynuzu ve incirle tanıştım. Aslında bunu da bana doktorum söyledi. Hep duyardım ama Doktorum söyleyince tedavinin bir parçası olarak kabul ettim. ve 3-4 ay boyunca her gün bıkmadan eşimle birlikte içtik. (Kaynamış ve ılımış olarak Eşim Keçi boynuzu suyu, bende incir suyu) İnşallah Sitedeki herkes için faydalı olur.
Herkese başarılar dilerim.

ayşem 1973 canım inciri nasıl yaptın kaç dakika kaynattın canım kaynamış suyamı attın 7 inciri ve ağzı kapalı olarak kaç dakç beklettin canım.saraçoğlunun sitesindeki gibimi yaptın yoksa.

birde fsh ın kaçtı canım.
kendin adet olabiliyor muydun. yoksa ilaçlamı oluyordun canım

Merhaba semos
İncirleri 2 ye kestim bıçakla 7-8 tane göz kararı normal soğuk çeşme suyu ile hazırladım. Kaynayınca altını kıstım yaklaşık 10 dakika kadar kısık ateşte özleşti, yine keçi boynuzunuda aynı şekilde yaptım.
Ilıyınca içtik 3-4 ay sürekli hergün. Tedavinin bir parçası olarak kabullendim.

Adetlerim düzenli idi ancak eskisi gibi olamıyordum. Çok az oluyordum. Adet aralığı 27-29 gün arası adet olmak için ilaç kullanmadım. FSH 'da yapıldı ancak FSH testi yumurtama günü ile adet günü arasında farklılık gösteriyor diye biliyorum. Yumurta rezervini kesin ölçen AMH (Anti-Mullerian Hormone) testi yapıldı. 0,92 çıktı Referans aralığı 1-6 olması gerekiyordu. Benimki Referansın altında idi.

emikad tedaviye baslamıssın ,hayırlı olsun güzel haber almaya az kaldı insallah
hangi merkezde doktorda yaptırıyosun .Sen merkez arastırıyodun merak ettim rabbim kolaylastırsın insallah tedavini.

ivf tedavisine baslandiginda hayit ve dhea birakiliyor.. Tedavin simdiden hayirli olsun.

Aysem1973 hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin...

İmoje cim teşekkür ederim.Benimki aşılama tedavisi,sanırım tüp bebek tedavisiyle aynı ilaçlar kullanılıyor sadece dozu farklı.Sana bırakılması gerektiğini kim söylemişti doktorun mu?

tek bir doktora lütfen bağlı kalma benim amh da çok düşüktü açıkcası, kalitesiz bir yumurta ile trasfer işlemimim yapıldı. allahdan ümit kesilmez , o yüzden tek bir doktorun yorumuna takılma.

İmoje cim teşekkür ederim.Benimki aşılama tedavisi,sanırım tüp bebek tedavisiyle aynı ilaçlar kullanılıyor sadece dozu farklı.Sana bırakılması gerektiğini kim söylemişti doktorun mu?

evet tatlim. hem doktorum hem acupunkturecim birakmam gerektigini soyledi. sende unutma asilama da da neticede ayni ilaclar kullaniliyor. Hayirli olsun tedavin tekrar canim

emekad senin de hayirli olstedavin canim..

kızlarrrrrr herkes nereye kayboldu kimsecikler yok......yoksa hepiniz hamişsinizde bir benmi kaldım :)) şaka bir yanada bir an kendi şakama üzüldüm keşke öyle olsada en sona ben kalsam razıyım ben ... inşallah hepimiz için bu günler geçecek......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…