gonal-f ile birlikte klomen kullanımını ilk defa duydum. bende de kist olmuştu son hamileliğimde kontrole gitttiğimde kürtaj üzerine 4 ay geçtiği halde tamamen kist kaybolmamıştı kist artığı var dedi.
Merhaba
Bende yeni katıldım aranıza.
AMH degerim 0,92 çıktı . Doktorlar çok düşük çıktığını yumurta rezervimin azaldığı için tüp bebekte bile şansımızın azaldığını sağlıklı yumurta alıp alamayacagı konusunda tereddüte idiler.(31 yaşından 38 yaşına kadar tüp bebek denendi. 10-11 kez artık sayamadım) neler yaşadığımı anlatmama gerek yok. artık umudu yitirmiş iken 11 ci deneme de hamile kaldım. 14 gün beta HCG degerim 272,48 çıktı 2 emriyo transfer edilmişti. (Grade 1 8 Hücre her ikiside fragmantasyon yoktu. Dr. bile yumurta kalitesine şaşırdı 1 kalite emriyolara - 11.ci en son denemende eşime keçiboynuzu kaynatım suyunu 3-4 ay boyunca içirdim. Bende 3-4 ay boyunca her gün bıkmadan incir kaynattım suyunu içtim + deha kullandım günde 1 adet dr. 3 demişti ama) Bu arada arkadaşımın AMH değer ise 0,40 idi. benden daha düşüktü. Şu an normal yoldan hamile kaldı. (3 aylık oldu)
İnanın arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin. Moral en önemli şey. Dr'lar 14 gün değerimin çok güzel olduğunu söyledi İnşallah sonuna kadar gideriz.
Hepinize Başarılar diliyorum.
Bende rezerv azlığı var hatta 3 gün önce kontrolde yaşlı bir hastanın 1yumurtası varmış klomen artı gonolf uygulamasını anlattılar,fazla ilaç yüklamaden yumurta oluşturulacak.Kist artığını ilk defa duydum.Kürtaj sonrasımı kist oldu atılmadı hamilelikte vardıda kürtaj sonrası geçmedimi.Genelde 3 adet içerisinde geçiyor bol bol su iç yürüyüş yap.
Arkadaşlar bugün aşılama tedavisine başlıyorum.Tüp bebek öncesi bunu yapmak gerekiyormuş.Şİmdi hepinize bir sorum olacak.kullanacağım iğne gonal f.bu iğneyi kullanırken deha yı içmeyi bırakmalımıyım.deha kullanan arkadaşlar tedavileri sırasında ne yaptılar?Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
arkadaşlar doktorlar size de dönore yönledirme yaptılar mı acaba ? bana umut ışığı gibi görünmüştü ilk duydugumda şimdi ise kendi yumurtam olsun istiyorum.bu yontemı uygulayan oldumu acaba ?
heysem onu banada söylemişlerdi ilk çok kötü geliyor ama düşününce evlatlıktan bi önceki aşama hiç bişey için olmaz dememek lazım ama hemen değil en son çare olmalı inşalllah kendi yumurtalarımızda bizim bire parçamız olur canım...
Arkadaşlar bugün aşılama tedavisine başlıyorum.Tüp bebek öncesi bunu yapmak gerekiyormuş.Şİmdi hepinize bir sorum olacak.kullanacağım iğne gonal f.bu iğneyi kullanırken deha yı içmeyi bırakmalımıyım.deha kullanan arkadaşlar tedavileri sırasında ne yaptılar?Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
umarım dediğin gibi gerek kalmaz arkadaşım .donasyonu da çok araştırdım zaten .oda normal tüp bebek risklerinin tamamını taşıyor. onda da tutunamama, düşük gibi riskler normal tüp bebek ile aynı imiş. ve ne yazıkki maddi olarak daha ok yıpratıcı imiş. işallah gerek kalmaz. 8 günüm kaldı teesi yapmaya ama sanırım ben 10. günde yaparım o kadar dayanabileyeceğimi snamıyorum hiçilk denemevm işallah pozitif çıkar
aysem çok sevinçli bi haber yarabbbim bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin banada umut ve moral bu benimde yumurta rezervim ciddi anlamda kötü eşimdede problem var bizde dün yine keçi boynuzunz başladık inşallah herşey iyi olur sevgiler....
ayşem 1973 canım inciri nasıl yaptın kaç dakika kaynattın canım kaynamış suyamı attın 7 inciri ve ağzı kapalı olarak kaç dakç beklettin canım.saraçoğlunun sitesindeki gibimi yaptın yoksa.
birde fsh ın kaçtı canım.
kendin adet olabiliyor muydun. yoksa ilaçlamı oluyordun canım
ivf tedavisine baslandiginda hayit ve dhea birakiliyor.. Tedavin simdiden hayirli olsun.
Aysem1973 hayirli olsun canim. Allah tamamina erdirsin...
inşallah hayırlısı ile olmuştur canım herkes için dua ediyorum hep çok karışık durumlar bunlar zaman çok önemli ertelememek gerekiyo ve maddi olarakta çok külfet ama yapmayım diyemiyosun işte allahım inşallah bizede kısmet etsin anne ve baba olmayı bizimde işimiz çok zor 2.ameliyatımı oldum bende ocakta yumurta rezervim zaten çok kötüydü şimdi amh testi yapıldı çok kötü sonuç belki tüp bebek bile olmaz dedi dr.telde yarında fsh lh v.diğer çıkacak bakalım dr. ne diyecek canım bir aydır hayıt içtim kiloluydum 6 kilo verdim.çok istiyorum bebişimi koklamak çok
İmoje cim teşekkür ederim.Benimki aşılama tedavisi,sanırım tüp bebek tedavisiyle aynı ilaçlar kullanılıyor sadece dozu farklı.Sana bırakılması gerektiğini kim söylemişti doktorun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?