dus canım gözün aydın Allahım kucağınada alıp büyütmeyi nasip etsin
şefika ve beyaz canlar sizlerinde gözü aydın.Allahım doğurup büyütmek nasip etsin.Sizlerin adına çok sevindim.
dus canım çoktandır girememiştim tedavin nerede ve hangi protokol uygulandı,rezervlerin nasılsı?
canım doktorum prof lemi ibrahimoglu gayrettepe florans nıngtgale yaptırdım.kısa protokol uygulandı merıonel kullandım 8 günde yumurtaları topladı .sanki rabbim bu kez yolları acmısdı .
7 folikül vardı doktor hemen baslayalım dedi.2doz 2 suyla baskadık tedaviye fakat 4 tane geldi 4 tanesi de olgun cıktı 3 taneesi bölündü 2 tane 8 hücreli transfer edildi 2 tanesi de tuttu.insallah rabbim devamını getirir.
merhaba hepinize,ben aranıza yeni katıldım.belki daha önce ama ben yeni öğrendim en azından . ben 5 aylık evli 32 yaşındayım .adet düzensizliiden dolayı doktora gittim ve şok içinde erken menopoz teşhisi aldım .doğal olarakda rezervim çok çok az imiş hatta bir daha da olmayabilir imiş. çok moral bozucu tabiiki.hemen ilk fırsatı değerlendirdik ve tüp bebek çalışmasına başladık.tek bir yumurta büyüdü ama e2 değeri 88 çıktı.olması gerekenden düşük yani yumurta kalitesi düşük imiş.doktor tedaviyi iptal edelim dedi.bende başka bir merkeze giderek herşeye rağmen şansımı denemek istedim . bugun transferin 2. günü idi ve aynı zamanda adet olma zamanımda çok yaklaştı.tüm belirtiler mevcut, korkuyorum şimdi adet olacağım diyebelkide son şans bilemiyorum , şimdi ise bir muciznin peşindeyiz biz çünkü doktor % 5 şans verdi bize...işte böyle benimde hikayem.benim gibi olupta hamile kalan oldumu hiç acaba ?[/QUO
Allahin izniyle ehersey guzel olacal ltf pozitif dusun.guzel haberlerini bekliyoruz..
Arkadaslar ben bisey sorucaktim.benim en son yaptigim doktor gorusmesinde 2 tane sol yumurtam olusmustu.ama sagda hic olusmamisti. Ancak doktorum igne dozasini arttirdi. Benim sormak istedigim su ki dozajini arttirmasinin nedeni yumurtanin olusmasini dusundugundenmi yoksa yetersiz oldugundanmi?Sanirim sag yumurtaliklari tembel bulmusta olabilir.
Bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada uzun protokol uygulaniyor bana..
kız ben beyaz işte bana sorsana:)Beyaz a çok sevindim.rabbim inşallah tamamına erdirir.dus canı beyazın sorunu neydi tam olarak merak ettim.fsh kaçtı mesela.kaç tane yumurtası oluyordu.
kız ben beyaz işte bana sorsana:)
fsh yi epeydir ölçtürmedim. ama tek yumurtam vardı oda oldu çok şükür umarım keseyide görürüm.
kız ben beyaz işte bana sorsana:)
fsh yi epeydir ölçtürmedim. ama tek yumurtam vardı oda oldu çok şükür umarım keseyide görürüm.
Beyazzzz dussss ikinizide. Tebrik ediyorum. Darısı basımıza topige hareket verdiniz......
Alllaha dua edlyorum pespese sıraya girelim. Beyaz yağmur ötesi tüp bebekle mı oldu kendiliğindenmi ? Allah kısmet ederse 5. Tedavime basliycam Mayıs'ta.hergecengun daha çok canım acıyor. Allah en yakın zamanda isteyen herkese versin.
rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder. her zaman dualarımdasınız. rabbim bu uğurda emek harcayan herkesin kucağını doldursun evini şenlendirsin diye dua ediyorum hep.canım hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın geriye dönük msjlarını okudum çok sevindim benim içinde dua eder misin neler yaptın hepimize umut oldunuz ALLAHIM İNŞALLAH BİZEDE NASİP EDER
canım teşekkür ederim.Yağmursesı senin beyaz olduğunu bilmiyordum.canım biraz durumunu anlatırmısın neler yaptın.sorunun neydi.bitki olarak neler kullandın.ve hamile kalmadan önce bişey uyguladınmı canım.
Inşşş rabbim kalp atışını duymayıda nasip eder ve tamamına erdirir canım.sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğni beyazcım.
Hikayeni bekliyoruz heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?