Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım doktorum prof lemi ibrahimoglu gayrettepe florans nıngtgale yaptırdım.kısa protokol uygulandı merıonel kullandım 8 günde yumurtaları topladı .sanki rabbim bu kez yolları acmısdı .
7 folikül vardı doktor hemen baslayalım dedi.2doz 2 suyla baskadık tedaviye fakat 4 tane geldi 4 tanesi de olgun cıktı 3 taneesi bölündü 2 tane 8 hücreli transfer edildi 2 tanesi de tuttu.insallah rabbim devamını getirir.

hayirli olsun canim

Ben de araniza katildim.Insallah hepimizin yumurtalari saglikla olgunlasip yaradan bizede bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

Arkadaslar ben bisey sorucaktim.benim en son yaptigim doktor gorusmesinde 2 tane sol yumurtam olusmustu.ama sagda hic olusmamisti. Ancak doktorum igne dozasini arttirdi. Benim sormak istedigim su ki dozajini arttirmasinin nedeni yumurtanin olusmasini dusundugundenmi yoksa yetersiz oldugundanmi?Sanirim sag yumurtaliklari tembel bulmusta olabilir.

Bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada uzun protokol uygulaniyor bana..

merhaba canım, hoşgeldin topiğe,
tedavinde hayırlı olur umarım,burdakı slogan şu, asla vazgeçme umudu yitirme:)),
herşey olabilir bu süreç içinde sen rahat ol yeterki, o ilaç dozunu yumurtalıkları çalıştırmak için veriyorlar , banada yuksek doz verildi ama bu bazı ay ıyı oluyor bazı ay kötu gecen ay bır tane oldu bende de bu ay yenıden denenecek bakalım,

sevgilerr:))

düşş canım yeni gördümm allahhh ikiz mi geliyorrr ay yaşasınnn süper bu yaaa:)),
allah yardım etsın gercı cok zor ama olsunnnn canım benımmm çok guzel bır haber buuuu fıstıkkk afferım sanaaa süper anne olcaksınnn:) haydı darısı bana dua et banada fıstıgım:)

dilara canım hayırlı olsun asılaman insallah bebisini yakalarsın güzel haberlerini bekliyorum
nazenin sagol bende saskınım doktor um ikiz dediginde cok sasırdım ne yapacagımı bilemedim bir an
rabbim agladıgım gecelerin mükafatını verdi diyorum insallah sag salim alırım kucagıma .darısı sana canım benim, hepinize versin çifter cifter allah kimseyi evlat eksikligiyle imtihan etmesin

kızlarrrr ben Beyaz;
Nasılsınız ?
Güzel dilekleriniz için cidden sonsuz teşekkür ediyorum.
Çok şaşkınım ve çok korkuyorum gerçekten .Ne olur dua edin kalp atışını da duyayım hayırlısıyla.
Tüm evlat isteyenler dualarımda. Hepinizi öpüyorum...

Beyaz a çok sevindim.rabbim inşallah tamamına erdirir.dus canı beyazın sorunu neydi tam olarak merak ettim.fsh kaçtı mesela.kaç tane yumurtası oluyordu.

Beyaz a çok sevindim.rabbim inşallah tamamına erdirir.dus canı beyazın sorunu neydi tam olarak merak ettim.fsh kaçtı mesela.kaç tane yumurtası oluyordu.
kız ben beyaz işte bana sorsana:)
fsh yi epeydir ölçtürmedim. ama tek yumurtam vardı oda oldu çok şükür umarım keseyide görürüm.

fsh yi epeydir ölçtürmedim. ama tek yumurtam vardı oda oldu çok şükür umarım keseyide görürüm.

Beyazzzz dussss ikinizide. Tebrik ediyorum. Darısı basımıza topige hareket verdiniz......
Alllaha dua edlyorum pespese sıraya girelim. Beyaz yağmur ötesi tüp bebekle mı oldu kendiliğindenmi ? Allah kısmet ederse 5. Tedavime basliycam Mayıs'ta.hergecengun daha çok canım acıyor. Allah en yakın zamanda isteyen herkese versin.

canım hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın geriye dönük msjlarını okudum çok sevindim benim içinde dua eder misin neler yaptın hepimize umut oldunuz ALLAHIM İNŞALLAH BİZEDE NASİP EDER

canım hayır tüp değil normal. idrar testini 37. gün yaptım tüp olsa beklermiyim hiç. öğrendiğim gün 5+2 ymişim. cidden mucize oldu. devamı gelirse tabii. kalp atışı alamam diye çok korkuyorum. rabbim hayırlısıyla bebeğimi nasip eder işallah. ben de mayıs a düşünüyordum tedaviyi. işallah senin de yüzün güler tez zamanda.

canım hayırlı olsun inşallah kucağınada alırsın geriye dönük msjlarını okudum çok sevindim benim içinde dua eder misin neler yaptın hepimize umut oldunuz ALLAHIM İNŞALLAH BİZEDE NASİP EDER
rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder. her zaman dualarımdasınız. rabbim bu uğurda emek harcayan herkesin kucağını doldursun evini şenlendirsin diye dua ediyorum hep.
bir de cidden hep söylenirde kızardım. rahat olun benim yaşım 40.5 ben hamile kaldıysam siz mutlaka kalırsınız. rabbim vakti saati gelince veriyor...

Yağmursesı senin beyaz olduğunu bilmiyordum.canım biraz durumunu anlatırmısın neler yaptın.sorunun neydi.bitki olarak neler kullandın.ve hamile kalmadan önce bişey uyguladınmı canım.

Inşşş rabbim kalp atışını duymayıda nasip eder ve tamamına erdirir canım.sağlıkla kucağına almanı diliyorum bebeğni beyazcım.

Hikayeni bekliyoruz heyecanla

canım teşekkür ederim.
dua edin ne olursunuz kalp atışını da duyayım.
kısaca anlatayım
yaşım 40.5 eşimin sorunu yok benim de yoktu aslında 2009 martta hamile kaldım iki yıl önce ama kalp atışını alamadık kürtaj oldum. sonra bir daha hiç hamile kalamadım. rahim duvarım kalınlaşmıyordu.
bu arada kafama takmaktan rezervim iyice tükenmişti. fsh 12.5 tu ama bi 7-8 aydır ölçtürmedim hiç.
ama yumurtam en fazla iki oluyordu. şubatta hiç yoktu mesela. allahıma şükürki nasıl olduysa mücizem gerçek oldu.hiç beklemediğim bir anda oldu.
çok şey yedim içtim. onların faydasını mı gördüm zararını mı gördüm bilmiyorum.neden zararını mı gördüm diyorum geçen yıl 7-8 folükül vardı bir sene sonra nerdeyse hiç yoktu. eğer bu kadar şeyi içmeseydim daha mı iyi olurdu ya da içmeseydim bu sefer yumurtam hiçmi olmazdı bilmiyorum cidden. dilerseniz geniş bir zamanda neler yediğimi içtiğimi de yazarım canım. alalhım tez zamanda sizlere de nasip eder işallah. bana da sorunsuz bir hamilelik nasip etsin rabbim.

Beyaz cım gözün aydınnnnn maşallaahhh diyelim.topik de bir harketlenme bir berekeettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…