canım çok teşekkür ederim. işallahhh cümlemize versin rabbim.beyaz allahım kucagına almayı nasip etsin canım sıkı sıkı tutunsun annesine
teşekkür ederim bitanem darısı tez zamanda size olsun işallahh...Beyaz cım gözün aydınnnnn maşallaahhh diyelim.topik de bir harketlenme bir berekeettt
rabbim işallah tez zamanda sizlere de nasip eder. her zaman dualarımdasınız. rabbim bu uğurda emek harcayan herkesin kucağını doldursun evini şenlendirsin diye dua ediyorum hep.
bir de cidden hep söylenirde kızardım. rahat olun benim yaşım 40.5 ben hamile kaldıysam siz mutlaka kalırsınız. rabbim vakti saati gelince veriyor...
işallahhh son tedavin olur canım.sende hep dualarımızdasın canım inşlahhhhh rabbim kucağına almayıda nasip edecektir......öyle bir umut oldunki bize anlatamam artık bu son tedavim benimde alacak diye içime düşünceler bıraktın :))
aminnn canım işallah senin de son tedavin olur.Arkadaşlar pazar günü aşılamamı oldum.Pek ümitli değilim ama bakalım hayırlısı olsun.Bana önereceğiniz bişeyler varmı? Bu arada Beyazcım tebrik ederim, çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah
aminnn canım işallah senin de son tedavin olur.
rahat ol ve normal yaşantına devam et derim.
Beyazzzz dussss ikinizide. Tebrik ediyorum. Darısı basımıza topige hareket verdiniz......
Alllaha dua edlyorum pespese sıraya girelim. Beyaz yağmur ötesi tüp bebekle mı oldu kendiliğindenmi ? Allah kısmet ederse 5. Tedavime basliycam Mayıs'ta.hergecengun daha çok canım acıyor. Allah en yakın zamanda isteyen herkese versin.
bi daha kan vermedim canım.selam kan değerlerin nasıl 2 günde bir ikiye katlıyor mu?
Arkadaslar ben bisey sorucaktim.benim en son yaptigim doktor gorusmesinde 2 tane sol yumurtam olusmustu.ama sagda hic olusmamisti. Ancak doktorum igne dozasini arttirdi. Benim sormak istedigim su ki dozajini arttirmasinin nedeni yumurtanin olusmasini dusundugundenmi yoksa yetersiz oldugundanmi?Sanirim sag yumurtaliklari tembel bulmusta olabilir.
Bilgi verirseniz sevinirim.Bu arada uzun protokol uygulaniyor bana..
Zeynep cim sanırım tedaviye başlamışsın.hayırlı olsun şimdiden.ne durumdasın merak ettim.benimde sağ tarafım çok zayıf 1 -2 tane oluşmuştu tedavide.solda 3 tane idi.ama olmadı malesef.hayırlısı.senin kaçıncı denemen merak ettim yaş kaç??
Merhaba cnm cok uzgunum cok kendime teselli aramak icin girdim bugun.Maalesef sonucum kotu.1 embriyom olusmus digerleri olusamamislar. Bna dedikelri istersen 1 embriyoyla gidebilirsin.Ama istemedim.Baska yontem deniyeceklermis.yani simdilik iptal benim.ilk tup bebek denemem ama. Ama sonuc husran.6 haftadir igne yiyorum.1 tane olusmus.Buna sukur.Allahim verecek insallahhh.Sen nasilsin.Senin nasil gidiyor??
merhaba canım, hoşgeldin topiğe,
tedavinde hayırlı olur umarım,burdakı slogan şu, asla vazgeçme umudu yitirme:)),
herşey olabilir bu süreç içinde sen rahat ol yeterki, o ilaç dozunu yumurtalıkları çalıştırmak için veriyorlar , banada yuksek doz verildi ama bu bazı ay ıyı oluyor bazı ay kötu gecen ay bır tane oldu bende de bu ay yenıden denenecek bakalım,
sevgilerr:))
Ben 32 yasindayim.Yasimiz daha genc ama ya neden rezervlerim az anlamadim.Hadi ben ameliyat gecirdim.Ondan diye dusunuyorum.Cok zor bir surec.Esimde cok uzuluyor.Ona cocuk veremiyecem diye korkuyorum ve tabii anne olamamak.Bu ilk ingilterede yapiliyor.Senin nerde?Üzülme canım.ben 2.denemeyi şubatta yaptım malesef olmadı.uzun bi sürede düşünemiyorum zaten.yaz sonu belki?? eşim temmuz dedi ama ben inan istemiyorum.bu süreç çok yıpratıyo.onlar biden daha rahat neticede.takma kafanı derim yine.yaş kaç.ben 34 oldum.nerde deneme yaptın?*
slm arkadaşlar bende bu topikte yeniyim 3 cm lik çikolata kistim var sol tarafta bu nedenle yumurta rezervimin az olduğu söylendi ve amliyat dediler başka dr da ameliyat olursan yumurta rezervin dahada düşer dediler bu nedenle ameliyat olmadan tüp bebek dediler şimdi kafam karıştı yumurta rezervi az olupta tüp bebekte kaç tane yumurtanız oluştu bana bilgi verirmisiniz lütfen ben aşılma yaptırdım 1 kere klomen kullandım 4 tae oluştu yumurtam sizce nasıl ilaçsızda her ay yumurta takibinde 1 tane yumurtam kendiliğinden 19-20 mm oluyo ve çatlıyo yaani bu normalmi bana yardımcı olun lütfen teşekkürler
Canim bende daha once tupum patlamisti hemde hem ic hemde dis gebeligim vardi.Mecburen amelyat oldum.Tupumude aldilar. Eskiden dogal yolla olan yumurta rezervim simdi yok denecek kadar azaldi.Bencede tup bebek hemen yaptirmani oneririm...Umarim yardimci olmusumdur
Canim bende daha once tupum patlamisti hemde hem ic hemde dis gebeligim vardi.Mecburen amelyat oldum.Tupumude aldilar. Eskiden dogal yolla olan yumurta rezervim simdi yok denecek kadar azaldi.Bencede tup bebek hemen yaptirmani oneririm...Umarim yardimci olmusumdur
zeynepcim bende bir dış gebelik geçirdim sonrası laparoskopi oldum.ama tüp duruyo.keşke alsalardı benimkinide.sağda yumurta olunca tekrarlıyabilir çünkü.tüpüm yine kapalı görünüyor.bu ay bende klomene başladım.korkudan ödüm patlıyor tekrar dış gebelik olur diye.benimde dış gebelik sonrası rezervimde düşme oldu.öncesi birşey söylenmedi yumurta takipleri falan gayet normaldi.
zeynepcim bende bir dış gebelik geçirdim sonrası laparoskopi oldum.ama tüp duruyo.keşke alsalardı benimkinide.sağda yumurta olunca tekrarlıyabilir çünkü.tüpüm yine kapalı görünüyor.bu ay bende klomene başladım.korkudan ödüm patlıyor tekrar dış gebelik olur diye.benimde dış gebelik sonrası rezervimde düşme oldu.öncesi birşey söylenmedi yumurta takipleri falan gayet normaldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?