Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sende hep dualarımızdasın canım inşlahhhhh rabbim kucağına almayıda nasip edecektir......öyle bir umut oldunki bize anlatamam artık bu son tedavim benimde alacak diye içime düşünceler bıraktın :))

Arkadaşlar pazar günü aşılamamı oldum.Pek ümitli değilim ama bakalım hayırlısı olsun.Bana önereceğiniz bişeyler varmı? Bu arada Beyazcım tebrik ederim, çok sevindim,Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah

aminnn canım işallah senin de son tedavin olur.
rahat ol ve normal yaşantına devam et derim.

cok tesekkürler ses darısı senin de basına insallah
imoj atamadım sana mesaj yazıyorum günde 1 tane ye muz cok sifalı
protoin agırlıklı beslen ben bu ballı karısımları doktoruma sordum izin vermedi eve git cöpe at dedi .

cok cok dua et insallah olucak

Zeynep cim sanırım tedaviye başlamışsın.hayırlı olsun şimdiden.ne durumdasın merak ettim.benimde sağ tarafım çok zayıf 1 -2 tane oluşmuştu tedavide.solda 3 tane idi.ama olmadı malesef.hayırlısı.senin kaçıncı denemen merak ettim yaş kaç??

Merhaba cnm cok uzgunum cok kendime teselli aramak icin girdim bugun.Maalesef sonucum kotu.1 embriyom olusmus digerleri olusamamislar. Bna dedikelri istersen 1 embriyoyla gidebilirsin.Ama istemedim.Baska yontem deniyeceklermis.yani simdilik iptal benim.ilk tup bebek denemem ama. Ama sonuc husran.6 haftadir igne yiyorum.1 tane olusmus.Buna sukur.Allahim verecek insallahhh.Sen nasilsin.Senin nasil gidiyor??

Üzülme canım.ben 2.denemeyi şubatta yaptım malesef olmadı.uzun bi sürede düşünemiyorum zaten.yaz sonu belki?? eşim temmuz dedi ama ben inan istemiyorum.bu süreç çok yıpratıyo.onlar biden daha rahat neticede.takma kafanı derim yine.yaş kaç.ben 34 oldum.nerde deneme yaptın?*

Nazenin asla vazgecmek yok.Bu idolu begendim.Insallah olucak cnm hepimize Allah sabir versin.Benimde 1 yumurtam olusmus.Diger iki tanesi gelismedi. Birini gordum koskocaman olmus.20 mm.Diger ikisi 13mm lerde kalmis. Gelistirmek icin herhangi bisey yapiyomusun.Yada doktorun sana ne ilac verdi?Bu ay benim iptal edildi. Baska yonteme gecekelermis.Hayirlisi bakalim.Ostotregen dusuk cikti bendede.Bu arada nazen ismini cok begendim.Kizim olsa koyabilcegim isimlerden biri

Ben 32 yasindayim.Yasimiz daha genc ama ya neden rezervlerim az anlamadim.Hadi ben ameliyat gecirdim.Ondan diye dusunuyorum.Cok zor bir surec.Esimde cok uzuluyor.Ona cocuk veremiyecem diye korkuyorum ve tabii anne olamamak.Bu ilk ingilterede yapiliyor.Senin nerde?

slm arkadaşlar bende bu topikte yeniyim 3 cm lik çikolata kistim var sol tarafta bu nedenle yumurta rezervimin az olduğu söylendi ve amliyat dediler başka dr da ameliyat olursan yumurta rezervin dahada düşer dediler bu nedenle ameliyat olmadan tüp bebek dediler şimdi kafam karıştı yumurta rezervi az olupta tüp bebekte kaç tane yumurtanız oluştu bana bilgi verirmisiniz lütfen ben aşılma yaptırdım 1 kere klomen kullandım 4 tae oluştu yumurtam sizce nasıl ilaçsızda her ay yumurta takibinde 1 tane yumurtam kendiliğinden 19-20 mm oluyo ve çatlıyo yaani bu normalmi bana yardımcı olun lütfen teşekkürler

Canim bende daha once tupum patlamisti hemde hem ic hemde dis gebeligim vardi.Mecburen amelyat oldum.Tupumude aldilar. Eskiden dogal yolla olan yumurta rezervim simdi yok denecek kadar azaldi.Bencede tup bebek hemen yaptirmani oneririm...Umarim yardimci olmusumdur

canım saol tabiki oldun bende su anda 1 yumurtam oluşuyo amma su anda iş yeni girdim ve hemen tüp bebek yapamam yaza kadar 3-4 ay kendiliğinden denicem çünkü kendiğilinden 2 kez hamile kaldım fakat düşükle sonuçlandı 4 ay geçincede tüp bebek yapayım diyorum umarım gerek kalmadan tekrar hamile kalırım kendiliğinden

zeynepcim bende bir dış gebelik geçirdim sonrası laparoskopi oldum.ama tüp duruyo.keşke alsalardı benimkinide.sağda yumurta olunca tekrarlıyabilir çünkü.tüpüm yine kapalı görünüyor.bu ay bende klomene başladım.korkudan ödüm patlıyor tekrar dış gebelik olur diye.benimde dış gebelik sonrası rezervimde düşme oldu.öncesi birşey söylenmedi yumurta takipleri falan gayet normaldi.

canım bende 5 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bişey demedi dr. başka dr söyledi banada yok denecek kadar az dedi ben şoka girdim sonra kendi dr söyledim yok dedi yok denecek kadar değil dedi sen bunları kafana takma dedi benimde kafam karıştı doğal olarak ben 2 kez kendiliğinden gebelik oluştu şimdi de 6 aydır deniyoruz olmuyo hayırlısı bakalım

Keske alsalarmis cnm.Senin kac yumurtan oluyor?Umarim tup bebek olacak kadar yeterlidir.Bende yeterli olmadi.Umarim senin yeterli olur cnm.Allah yardimcimiz olsun:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…