canım bende 5 aydır yumurta takibi yaptırıyorum bişey demedi dr. başka dr söyledi banada yok denecek kadar az dedi ben şoka girdim sonra kendi dr söyledim yok dedi yok denecek kadar değil dedi sen bunları kafana takma dedi benimde kafam karıştı doğal olarak ben 2 kez kendiliğinden gebelik oluştu şimdi de 6 aydır deniyoruz olmuyo hayırlısı bakalım
slm arkadaşlar bende bu topikte yeniyim 3 cm lik çikolata kistim var sol tarafta bu nedenle yumurta rezervimin az olduğu söylendi ve amliyat dediler başka dr da ameliyat olursan yumurta rezervin dahada düşer dediler bu nedenle ameliyat olmadan tüp bebek dediler şimdi kafam karıştı yumurta rezervi az olupta tüp bebekte kaç tane yumurtanız oluştu bana bilgi verirmisiniz lütfen ben aşılma yaptırdım 1 kere klomen kullandım 4 tae oluştu yumurtam sizce nasıl ilaçsızda her ay yumurta takibinde 1 tane yumurtam kendiliğinden 19-20 mm oluyo ve çatlıyo yaani bu normalmi bana yardımcı olun lütfen teşekkürler
canım ne güzel ki sn hamile kalabiliyorsun b,zler hiç yaşamadık kesinlikle amliyat olma ben oldum sontra rezer azlıgı başladı sonraki dr um keşke olmasaydın biz bebegi olmayanlarda ameliyat önermiyoruz demişti,
ama benim yine kötü degil iki deneme negatif 7 tane olgun yumurtam vardı ama bizdede döllenme olmadı sen devam et ama yazın mutlaka yaqptır merkezi iyi araştır dr da bunlar ço önemli
GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM.klomenle sonuç alamadın mı merak ettim.bende bu ay kullandım.3 tane oldu.beklemekteyim bugün yarın adet günüm. 1 ay mı kullandın klomeni?
zeynepcim bende bir dış gebelik geçirdim sonrası laparoskopi oldum.ama tüp duruyo.keşke alsalardı benimkinide.sağda yumurta olunca tekrarlıyabilir çünkü.tüpüm yine kapalı görünüyor.bu ay bende klomene başladım.korkudan ödüm patlıyor tekrar dış gebelik olur diye.benimde dış gebelik sonrası rezervimde düşme oldu.öncesi birşey söylenmedi yumurta takipleri falan gayet normaldi.
canim klomenle ilgili bilgi verirsen cok sevinirim.ılacmidir bu?doktorlarmi veriyor.bana menopur verdiler.ama ise yaramadi.kolen yarayacak biseyse denerim olmazsa...
Içeriği aynıymış zeynepcim.bende direk klomen kullamdım.serephone verdi.benzer ilaçlar bunlar
Nazenin asla vazgecmek yok.Bu idolu begendim.Insallah olucak cnm hepimize Allah sabir versin.Benimde 1 yumurtam olusmus.Diger iki tanesi gelismedi. Birini gordum koskocaman olmus.20 mm.Diger ikisi 13mm lerde kalmis. Gelistirmek icin herhangi bisey yapiyomusun.Yada doktorun sana ne ilac verdi?Bu ay benim iptal edildi. Baska yonteme gecekelermis.Hayirlisi bakalim.Ostotregen dusuk cikti bendede.Bu arada nazen ismini cok begendim.Kizim olsa koyabilcegim isimlerden biri
canım dua etmezmiyim ediyorum .beyazim ilk okudugumda yazmistim ama yine yazmak istiyorum... Allah sana sabrinin mukafatini verdi tatlim... Saglicakla gobisinde bebegini buyut.. Kendini yorma emi canim, aradada imoje teyzesinden bir iki oksa gobisini :) bizler icin de dua et emi hayatim...
Duscugum dr. neden balli karisimlari istemediki. ben acu. cuye sordum tedavide arisutu felan bisi olmaz dedi? acaba neden senin dr. arisutunu istemedi ki?
beyazim ilk okudugumda yazmistim ama yine yazmak istiyorum... Allah sana sabrinin mukafatini verdi tatlim... Saglicakla gobisinde bebegini buyut.. Kendini yorma emi canim, aradada imoje teyzesinden bir iki oksa gobisini :) bizler icin de dua et emi hayatim...
Duscugum dr. neden balli karisimlari istemediki. ben acu. cuye sordum tedavide arisutu felan bisi olmaz dedi? acaba neden senin dr. arisutunu istemedi ki?
merhaba canım,
teşekkür ederim nazenin benim ilkokuldaki en yakın arkadaşımın adıydı, çok nazlı çok nazenindi adı gibi:),
benimde kızım olsa keşke bendekoyabilirim diye düşünmüşümdür hep,
ben , özel bir karışım yaptırdım anlaradaki istanbul baharata, sanırım o ve hayıt çayı ve istanbul baharatın hazırladığı özel çaylar , işe yaramış, yaklaşık bu 3.cü ay oluyor kullanmaya başlayalı,
dün dr dan geldim, 2. ci günümdü ve sağda solda 2şer yumurta çok net görünüyormuş dr ,bunlar ilaçla dahada artacak dedi,
bakalım bende yumurta okadar zor oluyorki, geçen ay bir tane oldu onu dondurduk, , ben daha evvelde iki kere tüple gebe kaldım ama kalbi durdu,
bu sefer ben kendi dr uma çok güveniyorum, şimdi, özel bir protokol yapıyor bana, kolomen başladım, sonra femara dedi, sonra mengon ve puregon uyguluycak biraz uzun bir süreç olacak ama, sanıyorum ay sonuna doğru elimizde 5, 6 yumurta olacak diyor, tabi herşey yolunda giderse, eğer gelişmezse yumurta tabiki yarıda kesebiliriz dedi, bakalım, ben artık bıraktım gidişine olayları, allah ol derse, kısmetımde varsa olur, :)))))
merhaba canım,
teşekkür ederim nazenin benim ilkokuldaki en yakın arkadaşımın adıydı, çok nazlı çok nazenindi adı gibi:),
benimde kızım olsa keşke bendekoyabilirim diye düşünmüşümdür hep,
ben , özel bir karışım yaptırdım anlaradaki istanbul baharata, sanırım o ve hayıt çayı ve istanbul baharatın hazırladığı özel çaylar , işe yaramış, yaklaşık bu 3.cü ay oluyor kullanmaya başlayalı,
dün dr dan geldim, 2. ci günümdü ve sağda solda 2şer yumurta çok net görünüyormuş dr ,bunlar ilaçla dahada artacak dedi,
bakalım bende yumurta okadar zor oluyorki, geçen ay bir tane oldu onu dondurduk, , ben daha evvelde iki kere tüple gebe kaldım ama kalbi durdu,
bu sefer ben kendi dr uma çok güveniyorum, şimdi, özel bir protokol yapıyor bana, kolomen başladım, sonra femara dedi, sonra mengon ve puregon uyguluycak biraz uzun bir süreç olacak ama, sanıyorum ay sonuna doğru elimizde 5, 6 yumurta olacak diyor, tabi herşey yolunda giderse, eğer gelişmezse yumurta tabiki yarıda kesebiliriz dedi, bakalım, ben artık bıraktım gidişine olayları, allah ol derse, kısmetımde varsa olur, :)))))
arkadaşlar merhaba, epeydir takip edemiyordum sizleri. Hamile kalanlar, ikizler tedaviye başlayanlar hepinize hayırlı olsun. Allah dileyen herkese bizlere de nasip etsin.
Ben Mart ayındarezerv azlığından transfere gidemeden bir olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım. Çok üzüldüm ama çabuk toparladım. Doktorla tedavi sonra görüştük, dhea tb önerdi. Henüz almadım, istanbul baharatçısı mustafa beye gittim yaklaşık 2 haftadır yaptığı özel bir karşım ve karışım bitki çaylarını kullanıyorum. Hayırlısıyla yumurtalarım artacak ben inanıyorum..
En son doktorla görüşmemde klomenin yumurta rezervlerini artırdığını benim de kullanıp kullanamayacğımı sorduğumda; klomen bisiklet diğer ilaçlar uçak, sen uçaktan inip bisiklete binmek istiyorsun demişti (Dr. Bülent Tıraş)
Umarım kullananlar faydasını görür.....
fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?