Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım ne güzel ki sn hamile kalabiliyorsun b,zler hiç yaşamadık kesinlikle amliyat olma ben oldum sontra rezer azlıgı başladı sonraki dr um keşke olmasaydın biz bebegi olmayanlarda ameliyat önermiyoruz demişti,
ama benim yine kötü degil iki deneme negatif 7 tane olgun yumurtam vardı ama bizdede döllenme olmadı sen devam et ama yazın mutlaka yaqptır merkezi iyi araştır dr da bunlar ço önemli

GEÇMİŞ OLSUN ARKADAŞIM.klomenle sonuç alamadın mı merak ettim.bende bu ay kullandım.3 tane oldu.beklemekteyim bugün yarın adet günüm. 1 ay mı kullandın klomeni?

ay canım evet olmıcam ameliyat bakalım inş. tez zamanda bebeklerimize kavuşuruz canım tüp bebekte önemli evet araştırıcam bakalım saol canım yardımın için

Kızlar klomeni üstüste kaç ay kullanabiliyoruz bilen var mı?

Canim klomenle ilgili bilgi verirsen cok sevinirim.Ilacmidir bu?Doktorlarmi veriyor.Bana menopur verdiler.Ama ise yaramadi.Kolen yarayacak biseyse denerim olmazsa...

canim klomenle ilgili bilgi verirsen cok sevinirim.ılacmidir bu?doktorlarmi veriyor.bana menopur verdiler.ama ise yaramadi.kolen yarayacak biseyse denerim olmazsa...

canım bu ilaç yumurtalarını çoğaltıyo.büyümesine yardımcı oluyo.doktor önerisiyle kullan derim tabiki de

Içeriği aynıymış zeynepcim.bende direk klomen kullamdım.serephone verdi.benzer ilaçlar bunlar

beyazim ilk okudugumda yazmistim ama yine yazmak istiyorum... Allah sana sabrinin mukafatini verdi tatlim... Saglicakla gobisinde bebegini buyut.. Kendini yorma emi canim, aradada imoje teyzesinden bir iki oksa gobisini :) bizler icin de dua et emi hayatim...
Duscugum dr. neden balli karisimlari istemediki. ben acu. cuye sordum tedavide arisutu felan bisi olmaz dedi? acaba neden senin dr. arisutunu istemedi ki?

merhaba canım,
teşekkür ederim nazenin benim ilkokuldaki en yakın arkadaşımın adıydı, çok nazlı çok nazenindi adı gibi:),
benimde kızım olsa keşke bendekoyabilirim diye düşünmüşümdür hep,

ben , özel bir karışım yaptırdım anlaradaki istanbul baharata, sanırım o ve hayıt çayı ve istanbul baharatın hazırladığı özel çaylar , işe yaramış, yaklaşık bu 3.cü ay oluyor kullanmaya başlayalı,
dün dr dan geldim, 2. ci günümdü ve sağda solda 2şer yumurta çok net görünüyormuş dr ,bunlar ilaçla dahada artacak dedi,
bakalım bende yumurta okadar zor oluyorki, geçen ay bir tane oldu onu dondurduk, , ben daha evvelde iki kere tüple gebe kaldım ama kalbi durdu,

bu sefer ben kendi dr uma çok güveniyorum, şimdi, özel bir protokol yapıyor bana, kolomen başladım, sonra femara dedi, sonra mengon ve puregon uyguluycak biraz uzun bir süreç olacak ama, sanıyorum ay sonuna doğru elimizde 5, 6 yumurta olacak diyor, tabi herşey yolunda giderse, eğer gelişmezse yumurta tabiki yarıda kesebiliriz dedi, bakalım, ben artık bıraktım gidişine olayları, allah ol derse, kısmetımde varsa olur, :)))))

canım dua etmezmiyim ediyorum .
işallah tamamı da gelir . senin de işallah son tedavin olur bitanem

imojcum canım benim doktorum böyle seylerin faydalı olmayacagını düsünüyo bende yemedim

canim benim benimde ayni aslinda sakin stres yapma.ben ingilterede yasiyorum.maalesef daha onceki yazdigim yazilarda gormussen bilmiyorum ama kisaca anlatiyim sana kendimi.Bu yolda arkadasim olursan cok sevinirim.Bibirimizi manevi yonden destek de veririz

Ben 5 yildir evliyim.Bundan 3 sene hem ic hem dis gebelik dedikleri gebelikle hamile oldum.Yani biri rahmimde sapsaglamken digeri tupumde sikisip kalmisti. kanamam var deyip hastaneye gittigimde hamile oldugumu ogrenmistim ki cok ama cok sasirmistim.inanamamistim.kanima falan baktilar. hersey normal deyip beni gonderdiler.ancak kanamam falan gecmedi ve kendimi hic iyi hissetmiyodum.Velhasil buyuk bir karin agrisiyla tekrar hasteneye gittigimde bana gene bisey soylemediler. Ancak beni acil bekleme odasina aldilar. Megersem tupum patlamis ic kanama gecirdigimi soylediler. Rahmimde olan sapsaglam bebgimde maalesef gitti.Derken ameliyat olup bir tupumu aldilar. Ardan 1 sene gecti normal yolla olursun dediler.Ama maalesef hicbir gelisme olmadi.Cunku diger tupumde kapaliymis(laparoskopiyle ogrendik) Burda tup bebek denemsi bedava ancak siraya girmen gerekiyor. Bizde siradaydik.Simdi bizi aldilar.Ancak simdide yumurta rezervim az cikti.Amh:0.84 dediler.Bugun gittigimizde tek yumurta gelismis oldugunu ogrendim.Ben de bir tek yumurtayla olmaz dedim.Simdi tekrar bize baska yol deniceklermis.Umarim en dogru yol olur suan beklemedeyiz anliyacagin.

Ben birkez hamile kaldim.Insallah bide olacagina inaniyorum.Sadece sabira ihtiyacimiz var. Tabii stres yapmamiz gerekiyor buda cok onemli.Insallah ikimizde bebeklerimize kavusuruz

arkadaşlar merhaba, epeydir takip edemiyordum sizleri. Hamile kalanlar, ikizler tedaviye başlayanlar hepinize hayırlı olsun. Allah dileyen herkese bizlere de nasip etsin.
Ben Mart ayındarezerv azlığından transfere gidemeden bir olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım. Çok üzüldüm ama çabuk toparladım. Doktorla tedavi sonra görüştük, dhea tb önerdi. Henüz almadım, istanbul baharatçısı mustafa beye gittim yaklaşık 2 haftadır yaptığı özel bir karşım ve karışım bitki çaylarını kullanıyorum. Hayırlısıyla yumurtalarım artacak ben inanıyorum..

En son doktorla görüşmemde klomenin yumurta rezervlerini artırdığını benim de kullanıp kullanamayacğımı sorduğumda; klomen bisiklet diğer ilaçlar uçak, sen uçaktan inip bisiklete binmek istiyorsun demişti (Dr. Bülent Tıraş)
Umarım kullananlar faydasını görür.....

nazenincim çok sevindim, kullandığın karışımlar hayırlısyla etkisini gösteriyor. Ben de senin gibi bu karışımlara yöneldim. Ne varsa alternatif tıpta var diyip :))
Ben kullanalı 2 hafta oldu, sanırım 40 günlük verdiği karşım, senin ilk kullanımın mı? bir de ben acayip şiştim bu karşımlara başlayalı, ödem mi yapıyor acaba benim vücutta, yoksa tedaviden kalan kilolar mı bilmiyorum.Sende de var mı böyle bir durum?

hosgeldin ben de ayni durumdan muzdaribim.yumurta mi yeterli degildi cnm.ne ilaclari kullanmaya naslicaksin?Belki banada faydasi olur

fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…