Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

hosgeldin ben de ayni durumdan muzdaribim.yumurta mi yeterli degildi cnm.ne ilaclari kullanmaya naslicaksin?Belki banada faydasi olur

şişştttttt ..... tek yumurta ile normal yoldan hamiş kalan arkadaşımız var......güçlü ol arkadaşım bizimde olacak ama zamanı nezaman olur bilemeyiz tedbirimizi alıyoruz duamızıda edeceğiz sabırla bekliyeceğiz.....umudunu kaybetme hiç ağlayan yüzü görünce bir an kötü hisettiğini düşündüm :)) gülümse bakayım gün gelecek bizlerde kavuşacağız bu topik neleri gördü :))

se;am picasso senin nasil gidiyor cnm?basladinmi tedavine??

canım bende sana yazıyordum mayıs sonu başlıyacaktım geçen aydan kalan bir yumurta kalmış basit kist diyorlarmış.....doğum kntrol hapı verdiler inşallah bu ay 23 nisanda başlıyacağım bir aksilik olmazsa....

Insallah canim bende inaniyorum olucagian.Sadece stres yapmicaz/Doktor ne dedi.lutfen banada soylermisin?yurtdisinda yasiyorum.Eger burda olmazsa istanbula gelicem.Ayni tedavi yontemini uygulayacaklar merak ediyorum.

Insallah canim bende inaniyorum olucagian.Sadece stres yapmicaz/Doktor ne dedi.lutfen banada soylermisin?yurtdisinda yasiyorum.Eger burda olmazsa istanbula gelicem.Ayni tedavi yontemini uygulayacaklar merak ediyorum.

neyi ne dedi doktor tatlım anlayamadım inanki :26:

Soyle herhangi bir ilac onerdimi

yok canım hiç ilaç vermediler.....sadece doğum kntrol hapı oda kisti eritiyormuş onun için .....rezerve için doktorumun söylediği bunun ilacı yok zaten bulunsa çözülecek tabi doktora göre değişiyor......kaç yumurtan oluyor ki senin toplamda...

Bende bu ilk tup bebek denemem olacak 3 solda olustu sagda hic olusmadi.ama solda 2 tanesi gelismedi.Ya senin?

Bende bu ilk tup bebek denemem olacak 3 solda olustu sagda hic olusmadi.ama solda 2 tanesi gelismedi.Ya senin?

benim oluştuda bir tanesi zayıf döllendi canım orta kalitede 4 hücreli transfer günü tedavi bitmişti şimdi 2. geçen ay olacaktı kist çölme taktı :)) nisana kaldı ilki ocak sonu felandı doktorumuda hiç gözüm tutmamıştı ne günlerdi hiç birşey bilmiyorum üstelik 2 aylık ewli bile değildik......hoş şimdi de çok olmadıda en azından öğrendik bir çok şeyi.....ozaman o doktorla bir panikle tedaviye başlamış bulunduk ama şimdiki doktorumu çok met ediyorlar inşallah bunda olacak :))

inallah olacak canim hayirlisiyla.Yurekten inaniyorum.Daha gencsinde sukurler olsun.Dhada yeni evlenmissin.Ayya yyy ne guzel.Bir de bebis o ne guzel insallahhh

inallah olacak canim hayirlisiyla.Yurekten inaniyorum.Daha gencsinde sukurler olsun.Dhada yeni evlenmissin.Ayya yyy ne guzel.Bir de bebis o ne guzel insallahhh

yok canım öyle küçük deilim 30 yaşındayım :)) ama yaşadıklarım film gibi 1 aylık ewli iken öğrendik nasıl bir şokdu anlatamam herkes muhakkak yaşamıştır o şoku ama benim kadar kimse olamaz hani hiç şüphemiz yoktu niye olmadıki acaba diye anlatılmaz yaşanır derler ya aynen öyle sadece ailelerimiz biliyor onlarda ilkinin sonunda yumurta toplama gnü öğrendiler.....ve nışanlı iken çocuk oamızı bile tasarlayıp rengini sonradan değişmesin diye turuncuya boyatmıştık şimdi ütü odam ama inanıyorum bir gün yavrum oraya gelecek annesinin en sinir olduğu şeyi duvarları karalayacak anneside sadece gülümseyerek izleyecek......yazarken bile ağlamaklı oldum artık çocukları okadar çok sewiyorum ki hiç bir çocuğa kıyamıyorum hiç tanımadıklarım bile nasıl sewimli geliyor...rabbim inşallah dileyen herkese nasip eder içlerindede banada hakikaten çok zor bir süreçmiş.....

Hic uzulme sen yasin gec tabiiki ben senden 2 yas buyugum hehe abla dicen bana.bende cok kotu bir tecrube yasadim Allahim bana daha beterini yasatmasin kimseye yasatmasin hem normal gebeydim hemde dis gebeydim.farkedemedi doktorlar tupum patladi ic kanama gecirdim Yani o bebklerimin dogmamasi gerekiyomus Allah verdi sonrada aldi.Doktorla bir tuple hamile kalirsin dediler ama 2 sene sonra kapali oldugunu ogrendik.En son tup bebege basvurduk simdi yumurta azligi diyor.Eger olucaksa cnm bisekilde oluyor.Inan bana....Birazda kader kismet.uzme sen kendini sakin.Doktorunda iyimis ben olacagina inaniyorum Allahin tabii izniyle...

ewet canım seni okumuştum...... seninde öğrenmen baya aksiyonlu olmuş....inşallah rabbim hepimize nasip eder perşembeyi cumaya bağlayan gece dua et tatlım benide unutma bende edeceğim :))

ewet canım seni okumuştum...... seninde öğrenmen baya aksiyonlu olmuş....inşallah rabbim hepimize nasip eder perşembeyi cumaya bağlayan gece dua et tatlım benide unutma bende edeceğim :))

Evet canim cok aksiyonlu oldu:))Ben aksiyonu severim.Allahin takdiri canim.Dualarim seninle.Cocuk isteyen butun anne adaylarina Allahim bir bebis nasip etsinBoyle olucaz insallah yarabbimm

hosgeldin ben de ayni durumdan muzdaribim.yumurta mi yeterli degildi cnm.ne ilaclari kullanmaya naslicaksin?Belki banada faydasi olur

zeynepconer merhaba, yumurta rezervi azlığı aynı durumdayız. Ben şimdi istanbul baharatçısından aldığım karışımları kullanıyorum.Mustafa bey 3 kuşakltır bu işi yapıyor, ve elinde bir dosyası var bizimle benzer durumda olup ta hamile kalanları dosyasında gösterdi. Ben de giderken sonuçlarımla gitmiştim. Bir de doktorum dhea tableti önerdi, karışımlar bitsin onlara da başlıycam...

kızlar bizim durumumuzda çok hamiş gördüm ben nerdeyse 3 senedir burdayım dile kolay
bende dhea 25 kullanıyorum adetleri 3 gün azar azar oluyordu bitiyordu azalmıştı yani maşallah şimdi lakır lakır bence bu dhea faydalı bakalım bu tedavide belli olur 9 mayısta başlıyorum ikinci denemeye

slm daisy selma lacin doktorumuzdan memnunmusun?bilgi verirsen cok sevinirim.Bide tedavin nasil gidiyor?Umarim hersey yolundadir..

Arkadaslar ben bisey sormak istiyorum Benim fsh degerim normal cikmisti.Ancak amh degerim 0.84.Fshim normal olmasina ragmen 3 yumurtam olustu 1 tanesi gelisti.Bununla ilgili bilginiz varmi?

Gizem benim umut isigimsin.insallah ise yarar canim.9 Mayisa bisey kalmadi.sende sanirim benimle ayni yastasin.Allahim duy sesimizi bizde hamislerden nasip eyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…