Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Ilgazcim bende almak istiyorum.Adresini banada verirmisin lutfen.Ben yurtdisindayim ama anneme aldirirm artik oda gonderir bana. Ayy insallah cnm umut isigi:))Tedavim baslamadan kullansam cok iyi olacak..

Nazencim sen nasilsin?sesin solugun cikmiyor.Nasil gidiyor tedavin

fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))

ÇOK SAÇMA bir benzetme olmuş derim.bizde biliyoruz uçakla bisiklet arasındaki farkı.derdimiz tüp yapana kadar aralarda boş durmamak.tüp de zaten çok ucuz yaaa

fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))

picasso sen de kist için tedavi aşamasındaymışsın, ben de geçtim o yoldan sonraki ay ise kalan başka bir basit kist vardı o da içi boşaltıldı (ekstra 100 tl) sonrasında transfere gidemedim. çünkü 2 yumurta oluşmuş ikisi de döllenmedi. İnşallah senin tedavin olumlu olur. güzel haberlerini bekliyoruz.

Ilgazcim bende almak istiyorum.Adresini banada verirmisin lutfen.Ben yurtdisindayim ama anneme aldirirm artik oda gonderir bana. Ayy insallah cnm umut isigi:))Tedavim baslamadan kullansam cok iyi olacak..

zeynepconer canım sanırım burdan bilgileri veremem özel mesaj hakkım var mı bilmiyorum varsa ordan yazayım. ya da bana e-mail adresini var detaylıca bilgileri vereyim ben sana. yeri ankara/ulusta eğer annen alacaksa ona da tarif ederim ben... bir de dhea tablet var bitkisel içerikli o da yumurta sayısı ve kalitesini artırıyor ben bu kürleri bitirmeden onu almadım henüz...

ÇOK SAÇMA bir benzetme olmuş derim.bizde biliyoruz uçakla bisiklet arasındaki farkı.derdimiz tüp yapana kadar aralarda boş durmamak.tüp de zaten çok ucuz yaaa

semramus biliyorum canım, ben de sen burda yazxdıgın için doktora sordum öyle söyledi. Ama ben de dahil hepimiz biliyoruz ki doktorların çoğu kendisine gidiyorsan en iyi kendilerinin bildiğini düşünüyor.. Ben son görüşmede öyle sorular sorup öyle şeyler söyledim ki hem doktor hem de hemşiresi bana garip garip bakıp; bir sen çok araştırmışsın artık bu kadar araştırma dediler. düşün dhea tableti ben sordum doktor da biz de onu yazıyoruz dedi...yorumu sizlere kalmış, gittiğim doktor da türkiyedeki meşhurlardan senin de bildiğin gibi...

inşallah canım şu kistten bir kurtalayımda hayırlısı ile.......inşallah seninde bundan sonraki son tedavin olur biter bu sıkıntılar......

kızlar ne söyleyeceğim benim sağda 3 yumurta olurdu hayıt içmiştim arada bir hernekadar eşim basit kisti hayıta bağlasada hayıttan sonra sol tarafımda 4 yumurta oluştu ki düzenlide içmedim 2 veya 3 günde bir o çayda var birşeyler bence birde düzenli olarak omega3 içiyorum bilginize.....

benimde yokmus ozel mesaj ahkkim daha mesaj gondermem lazim.mail adresim:zeyneperguner@hotmail.com
Sana zahmet olmicaksa cok sevinirimAllah gonlune gore versin cnm

benimde yokmus ozel mesaj ahkkim daha mesaj gondermem lazim.mail adresim:zeyneperguner@hotmail.com
Sana zahmet olmicaksa cok sevinirimAllah gonlune gore versin cnm

mailine bilgileri gönderdim canım, ne demek zahmet olmaz böyle şeyler rahat ol. Bir problem çıkarsa tekrar bana mail at yardımcı olurum, elimden gelen bişey olursa rahat ol. şimdiden kolaylıklar dilerim. Karşımın biraz tadı ağır, mesir macununu andırıyor ama insan içiyor, inşallah bunlar vesile olacak....

oo süper canım yaa, benim o kadar hormonla 2 yumurta zor oldu, ben de karşımı bitirince dhea ile hayıta başlayım sen de yumurtalar artmış, darısı başıma :)

Nazencim sen nasilsin?sesin solugun cikmiyor.Nasil gidiyor tedavin

merhaba canım,

ben tedavi olurken birde evde tadilat ve boya badana işine giriştim ve geberdim , sormayın cok fecı bırseymıs evde eşya varken, ama mecburen yapıldı yoksa daha sonra yapamazdım hani transfer felan olursa sonrasında:))),

valla ıstanbul baharat cok ıyı olmus mustafa amca senelerın baharatcısı kıtapları var, bende aldım ondan, hatta yıllarrrr evvel annem ondan ıstemsıtı karısım ben ozaman aman ne bu be felan deyıp tahlıl felan yollamadım tabı adamda ezebere ne gonderm deyıp yollamadı bırsey, sonra ıste yumurta kapıya dayanınca ahhh dedım keske ozamandan ınanıp alsaymışım,

bu karışımı en az 2 ay yada 3 ay yemek lazım, oyle hemen etkı etmıyorlar yanı mucize beklemeın hemen, uzun sure kullanmak lazım,

inşallah hersey gonlunuzce olur, picasso canım senınlede bı karşılamaşadık msn de:),
hersey yolunda mı fıstık?,

ımojee nerde?, ılgazcım senide takıp ediyorum, hadı ınsallah hersey yolunda gider fıstıklar,

çok sevgiler,

EVET ya hani burdaki arkadaşlar nerde?
önceden yazılır çizilirdi şimdi kimseler uğramaz olmuş. hadi gelin kızlar...

ılgazcım merhaba

bende baharatcıdan almak istiyorum, rica etsem banada detaylarını verebilirmisin?
özelden mesaj atabilirsen sevinirim yoksa email adresimide verebilirim

tatlım msn yi çok kullanmıyorum fakat sırf seninle karşılaşabilmek adına öğleden sonra genelde açık tutuyorum bekliyorum bekliyorum yoksun ağaç oluyorum ama hangi meyveyi versem konusunda kararsız kalıyorum ağaç olarak kalıyorum :))) ahhh nazencim yoksun diyorum kapatıyorum :))) farklı saatlerde açıyoruz sanırım tatlım denk glmiyoruz sanırım.....

EVET ya hani burdaki arkadaşlar nerde?
önceden yazılır çizilirdi şimdi kimseler uğramaz olmuş. hadi gelin kızlar...

esas haberler sende fıstık yaz çiz zaten büyük bir moral umut oldun bize.... nasıl gidiyor bakalım annelik RABBİM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR CANIM.....DARISIDA BİZE OLUR.....

ılgazcım merhaba

bende baharatcıdan almak istiyorum, rica etsem banada detaylarını verebilirmisin?
özelden mesaj atabilirsen sevinirim yoksa email adresimide verebilirim
ses_82 merhaba canım, özel mesaj hakkım olacak kadar mesaj yazamamışım daha :) o nedenle mail adresini yazarsan ordan detaylar yazayım. Ankarada isen zaten istanul baharatçısı çok kolay bir yerde. Heykelden yukarı çıkan yolu takip et, 50-100 m ilerde soldaki ulus şehir çarşısının üst katı ama telefonlarını burdan yazamam. Mustafa bey bu işi yapan kişi, inşallah hepimize de faydası olur. ne diyeyim. Allahtan istiyoruz bunlar vesile...

Son düzenleme:
Arkadaslar ben bisey sormak istiyorum Benim fsh degerim normal cikmisti.Ancak amh degerim 0.84.Fshim normal olmasina ragmen 3 yumurtam olustu 1 tanesi gelisti.Bununla ilgili bilginiz varmi?

tatlım benimde bir sorum olcak benimde fsh 7 dr amh istedi ben ankaradayım düzen lab yapıldığını söylediler 100-150 tl imiş başka yerde yaptırma imkanım varmı bana bilgi verirmisinz. sen nerde yaptırdın mesela zepnepcim devlette falan yapılıyosa ücretsiz orda yaptırayım diyorum bilgi verirseniz sevinirim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…