- 2 Haziran 2010
- 673
- 279
- 123
zeynepconer merhaba, yumurta rezervi azlığı aynı durumdayız. Ben şimdi istanbul baharatçısından aldığım karışımları kullanıyorum.Mustafa bey 3 kuşakltır bu işi yapıyor, ve elinde bir dosyası var bizimle benzer durumda olup ta hamile kalanları dosyasında gösterdi. Ben de giderken sonuçlarımla gitmiştim. Bir de doktorum dhea tableti önerdi, karışımlar bitsin onlara da başlıycam...
merhaba canım,
teşekkür ederim nazenin benim ilkokuldaki en yakın arkadaşımın adıydı, çok nazlı çok nazenindi adı gibi:),
benimde kızım olsa keşke bendekoyabilirim diye düşünmüşümdür hep,
ben , özel bir karışım yaptırdım anlaradaki istanbul baharata, sanırım o ve hayıt çayı ve istanbul baharatın hazırladığı özel çaylar , işe yaramış, yaklaşık bu 3.cü ay oluyor kullanmaya başlayalı,
dün dr dan geldim, 2. ci günümdü ve sağda solda 2şer yumurta çok net görünüyormuş dr ,bunlar ilaçla dahada artacak dedi,
bakalım bende yumurta okadar zor oluyorki, geçen ay bir tane oldu onu dondurduk, , ben daha evvelde iki kere tüple gebe kaldım ama kalbi durdu,
bu sefer ben kendi dr uma çok güveniyorum, şimdi, özel bir protokol yapıyor bana, kolomen başladım, sonra femara dedi, sonra mengon ve puregon uyguluycak biraz uzun bir süreç olacak ama, sanıyorum ay sonuna doğru elimizde 5, 6 yumurta olacak diyor, tabi herşey yolunda giderse, eğer gelişmezse yumurta tabiki yarıda kesebiliriz dedi, bakalım, ben artık bıraktım gidişine olayları, allah ol derse, kısmetımde varsa olur, :)))))
fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))
fıstık doktorlarımız aynıymış.....sadece omaga3 e birşey söylemiyor :))
Ilgazcim bende almak istiyorum.Adresini banada verirmisin lutfen.Ben yurtdisindayim ama anneme aldirirm artik oda gonderir bana. Ayy insallah cnm umut isigi:))Tedavim baslamadan kullansam cok iyi olacak..
ÇOK SAÇMA bir benzetme olmuş derim.bizde biliyoruz uçakla bisiklet arasındaki farkı.derdimiz tüp yapana kadar aralarda boş durmamak.tüp de zaten çok ucuz yaaa
picasso sen de kist için tedavi aşamasındaymışsın, ben de geçtim o yoldan sonraki ay ise kalan başka bir basit kist vardı o da içi boşaltıldı (ekstra 100 tl) sonrasında transfere gidemedim. çünkü 2 yumurta oluşmuş ikisi de döllenmedi. İnşallah senin tedavin olumlu olur. güzel haberlerini bekliyoruz.
zeynepconer canım sanırım burdan bilgileri veremem özel mesaj hakkım var mı bilmiyorum varsa ordan yazayım. ya da bana e-mail adresini var detaylıca bilgileri vereyim ben sana. yeri ankara/ulusta eğer annen alacaksa ona da tarif ederim ben... bir de dhea tablet var bitkisel içerikli o da yumurta sayısı ve kalitesini artırıyor ben bu kürleri bitirmeden onu almadım henüz...
benimde yokmus ozel mesaj ahkkim daha mesaj gondermem lazim.mail adresim:zeyneperguner@hotmail.com
Sana zahmet olmicaksa cok sevinirimAllah gonlune gore versin cnm
inşallah canım şu kistten bir kurtalayımda hayırlısı ile.......inşallah seninde bundan sonraki son tedavin olur biter bu sıkıntılar......
kızlar ne söyleyeceğim benim sağda 3 yumurta olurdu hayıt içmiştim arada bir hernekadar eşim basit kisti hayıta bağlasada hayıttan sonra sol tarafımda 4 yumurta oluştu ki düzenlide içmedim 2 veya 3 günde bir o çayda var birşeyler bence birde düzenli olarak omega3 içiyorum bilginize.....
benimde yokmus ozel mesaj ahkkim daha mesaj gondermem lazim.mail adresim:zeyneperguner@hotmail.com
Sana zahmet olmicaksa cok sevinirimAllah gonlune gore versin cnm
canım adresin arkadaşa gitmiş.....istersen buradan sil....
Nazencim sen nasilsin?sesin solugun cikmiyor.Nasil gidiyor tedavin
Ilgazcim bende almak istiyorum.Adresini banada verirmisin lutfen.Ben yurtdisindayim ama anneme aldirirm artik oda gonderir bana. Ayy insallah cnm umut isigi:))Tedavim baslamadan kullansam cok iyi olacak..
sagol cnm nasil silicem peki
merhaba canım,
ben tedavi olurken birde evde tadilat ve boya badana işine giriştim ve geberdim , sormayın cok fecı bırseymıs evde eşya varken, ama mecburen yapıldı yoksa daha sonra yapamazdım hani transfer felan olursa sonrasında:))),
valla ıstanbul baharat cok ıyı olmus mustafa amca senelerın baharatcısı kıtapları var, bende aldım ondan, hatta yıllarrrr evvel annem ondan ıstemsıtı karısım ben ozaman aman ne bu be felan deyıp tahlıl felan yollamadım tabı adamda ezebere ne gonderm deyıp yollamadı bırsey, sonra ıste yumurta kapıya dayanınca ahhh dedım keske ozamandan ınanıp alsaymışım,
bu karışımı en az 2 ay yada 3 ay yemek lazım, oyle hemen etkı etmıyorlar yanı mucize beklemeın hemen, uzun sure kullanmak lazım,
inşallah hersey gonlunuzce olur, picasso canım senınlede bı karşılamaşadık msn de:),
hersey yolunda mı fıstık?,
ımojee nerde?, ılgazcım senide takıp ediyorum, hadı ınsallah hersey yolunda gider fıstıklar,
çok sevgiler,
EVET ya hani burdaki arkadaşlar nerde?
önceden yazılır çizilirdi şimdi kimseler uğramaz olmuş. hadi gelin kızlar...
ses_82 merhaba canım, özel mesaj hakkım olacak kadar mesaj yazamamışım daha :) o nedenle mail adresini yazarsan ordan detaylar yazayım. Ankarada isen zaten istanul baharatçısı çok kolay bir yerde. Heykelden yukarı çıkan yolu takip et, 50-100 m ilerde soldaki ulus şehir çarşısının üst katı ama telefonlarını burdan yazamam. Mustafa bey bu işi yapan kişi, inşallah hepimize de faydası olur. ne diyeyim. Allahtan istiyoruz bunlar vesile...ılgazcım merhaba
bende baharatcıdan almak istiyorum, rica etsem banada detaylarını verebilirmisin?
özelden mesaj atabilirsen sevinirim yoksa email adresimide verebilirim
Arkadaslar ben bisey sormak istiyorum Benim fsh degerim normal cikmisti.Ancak amh degerim 0.84.Fshim normal olmasina ragmen 3 yumurtam olustu 1 tanesi gelisti.Bununla ilgili bilginiz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?