Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

canım bende ankaradayım ben kromozon genetik hepsini zekai tahirde yaptırdım netten numarasını al sor kesin yapılır canım orda

canım bende ankaradayım ben kromozon genetik hepsini zekai tahirde yaptırdım netten numarasını al sor kesin yapılır canım orda

canım özeline gittin mi, yoksa hastaneden söyleyince yapıyolar mı? ayrıca hiç hamile kalabildin mi*? düşük vs.

esas haberler sende fıstık yaz çiz zaten büyük bir moral umut oldun bize.... nasıl gidiyor bakalım annelik RABBİM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR CANIM.....DARISIDA BİZE OLUR.....
amin canım aminnn.

şu kalp atışını duyayım da biiraz daha içim rahat edecek.

çok güzel bir duygu cidden. midem bulanıyor ama olsun seve seve katlanıyorum. rabbim tez zamanda size de nasip etsin.ümitsiz olmak hiç yok ben hamile kaldıysam herkes kalır. rabbim mucizelerini eksik etmesin.

Canım Allahım kucağına alıp büyütmek nasip etsin.Tekrar gözün aydın.

Canım hayırlı olsun Allahım nazarlardan korusun.İnşallah sağ selim kalp atışlarınıda duyar ,doğurup ve büyütmek nasip etsin.Topikteki 2 hamile arkadaşım adına çok sevindim.Darısı hepimize.

Canım hayırlı olsun Allahım nazarlardan korusun.İnşallah sağ selim kalp atışlarınıda duyar ,doğurup ve büyütmek nasip etsin.Topikteki 2 hamile arkadaşım adına çok sevindim.Darısı hepimize.

amin canım aminn darısı sizlere. işallah olacak hepinizin ben inanıyorum

Kislar slm bnde pkoluyum rezervlerim azzzz.1.tup bebk denemm negifle dun sonuclandi.okdr ilacla iki tanecik yumosum olduu.napmamiz gerekio kislarrr ne yememis ne icmemmis gerekio.bn hayit tohumu iciom okdrr.sabahlati 1 kasik baal polen batiriom cok deil onu yiom.baska ne bilosaniz yazarmisnizz bunu yenen kimler varsa lutfenn.bnde hamis olmk istiommmmmm nuffennn.

canım ücret ödedinmi bide normal polikinliktenmi giriş yaptırdın

canım ben hayıt tohumu civan perçemi ve ada çayını adetin 3. Gününden itibaren yumurtlamama 1 gün kalana kadar içiyorum sabah akşam günde 2 kez üçünü karıştırıp içiyorum umarım sanada iyi gelir

Offfff gecmis sayfalari okudumm ayni bnm sorunlrr drlarin dedikrii aynii.ama daha bn ne oluo bitio anlamadnn dank tup bebege baslios dedilerr.direk tup bebek tedavi ilacallari kullandimm.yumurta rezervlerini normal gelistrmek icin bisey kullanmadimm.negatifle dun sonuclandi demistmm dun drum bide ilacla tedaviye bakalim dedii.offf kislarr pes etmek yok tamam daa bunyeye de yazik deil mii .yuce rabbim olsun da sagliklica naaip etsin de bisey umrumda deil ama olumsuz cvp yada gidisat insani yipratioo.esimin baba olmasini istiom bennnn onun koynunda bebisimisin uyumasini istiomm bennn dua edinn nuffennn nebyencek ne iclcek raziyim benn yeterkii hamis olim anne olimm offf annemin babamin bnden torunu olduklrini dunya gozuyle grmeleini istiom esimin babacimm die bebegimizi sevmesini istiorummm.cok seymi istiosss bisss

Cnm ben hayt tohumun her sabah aksm iciomm.adetliykende iciom acaba yanlismi yapiom.acaba sogan kuru felan bise yararmikii ama zmnlarini bilemiomm cnm.

bu nike alışmaadım daha;-))

miden bulanıyorsa Beta HCG düzenli yükseliyor demektir. gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah..

midem çok bulanıyor öksüyorum diyemem ama hep midem de bi arıza var bulanıyor yani hiç rahat değilim.işallah tez zamanda rabbim sizleride bebeğinize kavuşturur işallahh

Son düzenleme:
midem çok bulanıyor öksüyorum diyemem ama hep midem de bi arıza var bulanıyor yani hiç rahat değilim.işallah tez zamanda rabbim sizleride bebeğinize kavuşturur işallahh
Yagmusesi bacim hamissinn yeni taniom seni ama cok sevindimm.kendiliginden mi olduu neler yptin bacimmmm

canim gonderdim sana insallah iyi olacaz bebislerimiz olcak hic caninini SIKMA sen.Alirsan lutfen banada haber ver.

canim gonderdim sana insallah iyi olacaz bebislerimiz olcak hic caninini SIKMA sen.Alirsan lutfen banada haber ver.

Canim senin olumsuz haberini biliyorum.Kac yumurta toplamislardi kaci dollenmisti hatirlamiyorum.Ancak doktorlardan olumsuz nedeni olan butun detaylari al bence.Bana soylemediler ben kendim agizlarindan kerpetenle laf aldim.

inşallah canım benim. aklına olumsuzluklar getirme. hamileliğinin keyfini çıkar.

"Allahım ol de anne olayım, hayırlı sağlıklı ana baba sözü dinleyen, senin razı olduğun ve peygamber efendimiz sallallahü alleyhi ve selleme ümmet olabilecek bir evlat nasip eyle" diye dua et.

sevgiler

Canim senin olumsuz haberini biliyorum.Kac yumurta toplamislardi kaci dollenmisti hatirlamiyorum.Ancak doktorlardan olumsuz nedeni olan butun detaylari al bence.Bana soylemediler ben kendim agizlarindan kerpetenle laf aldim.

Conconseynebimm bnde tutuklukk oluo dru grunce yine neler duycam ktu die kesilip kaliom.bnm 3yumosum toplandi.iksi dollendii iyi bi sekilde ve ikiside icimdeydii.11gun sonra baktik teysesiii iki kardes birbirlerinin aklina grip kacmis gtmislerrr.dönup dolascklari yer kürkcu dukkanii dierek umutluyummm ama bi okdrda uzgunum hmde daha cok.drum once yola pkolu olarak yola cikmistikk ama dun sonuc almaya gttigimde evet ciddi bi yumurta yetmesligi var dedii vede bn senin sayende ayildimm ve de mersenem sayesindee.ya bn hayit tohumuda kullaniom bu bisim gibi rezerv azligina iiii gelirmii

Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım bu yolda bebeklerini bekleyen herkes başarılı olur. Benim bi sorum olacak daha önce tüp bebek denemesi olan arkadaşlara. Amh değerim 10.6 pm çıktı. Yani benimde rezerv azlığı sorunum var. Bizim gibi hastalarda da ilk denemede olsa bile 1 embriyomu transfer oluyor yasa gereği? Sonuçta zaten yumurta sayısı ve kalitesi yeterli değil. İkinci bi denemenin maddi manevi zorluğu ortada ve yumurta elde edilebileceğinin de garantisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…