tatlım benimde bir sorum olcak benimde fsh 7 dr amh istedi ben ankaradayım düzen lab yapıldığını söylediler 100-150 tl imiş başka yerde yaptırma imkanım varmı bana bilgi verirmisinz. sen nerde yaptırdın mesela zepnepcim devlette falan yapılıyosa ücretsiz orda yaptırayım diyorum bilgi verirseniz sevinirim canım
canım bende ankaradayım ben kromozon genetik hepsini zekai tahirde yaptırdım netten numarasını al sor kesin yapılır canım orda
amin canım aminnn.esas haberler sende fıstık yaz çiz zaten büyük bir moral umut oldun bize.... nasıl gidiyor bakalım annelik RABBİM İNŞALLAH TAMAMINA ERDİRİR CANIM.....DARISIDA BİZE OLUR.....
canım doktorum prof lemi ibrahimoglu gayrettepe florans nıngtgale yaptırdım.kısa protokol uygulandı merıonel kullandım 8 günde yumurtaları topladı .sanki rabbim bu kez yolları acmısdı .
7 folikül vardı doktor hemen baslayalım dedi.2doz 2 suyla baskadık tedaviye fakat 4 tane geldi 4 tanesi de olgun cıktı 3 taneesi bölündü 2 tane 8 hücreli transfer edildi 2 tanesi de tuttu.insallah rabbim devamını getirir.
canım hayır tüp değil normal. idrar testini 37. gün yaptım tüp olsa beklermiyim hiç. öğrendiğim gün 5+2 ymişim. cidden mucize oldu. devamı gelirse tabii. kalp atışı alamam diye çok korkuyorum. rabbim hayırlısıyla bebeğimi nasip eder işallah. ben de mayıs a düşünüyordum tedaviyi. işallah senin de yüzün güler tez zamanda.
Canım hayırlı olsun Allahım nazarlardan korusun.İnşallah sağ selim kalp atışlarınıda duyar ,doğurup ve büyütmek nasip etsin.Topikteki 2 hamile arkadaşım adına çok sevindim.Darısı hepimize.
amin canım aminn darısı sizlere. işallah olacak hepinizin ben inanıyorum
canım bende ankaradayım ben kromozon genetik hepsini zekai tahirde yaptırdım netten numarasını al sor kesin yapılır canım orda
kislar slm bnde pkoluyum rezervlerim azzzz.1.tup bebk denemm negifle dun sonuclandi.okdr ilacla iki tanecik yumosum olduu.napmamiz gerekio kislarrr ne yememis ne icmemmis gerekio.bn hayit tohumu iciom okdrr.sabahlati 1 kasik baal polen batiriom cok deil onu yiom.baska ne bilosaniz yazarmisnizz bunu yenen kimler varsa lutfenn.bnde hamis olmk istiommmmmm nuffennn.
canım ücret ödedinmi bide normal polikinliktenmi giriş yaptırdın
canım ben hayıt tohumu civan perçemi ve ada çayını adetin 3. Gününden itibaren yumurtlamama 1 gün kalana kadar içiyorum sabah akşam günde 2 kez üçünü karıştırıp içiyorum umarım sanada iyi gelir
bu nike alışmaadım daha;-))
miden bulanıyorsa Beta HCG düzenli yükseliyor demektir. gözün aydın. Allah tamamına erdirsin inşallah..
Yagmusesi bacim hamissinn yeni taniom seni ama cok sevindimm.kendiliginden mi olduu neler yptin bacimmmmmidem çok bulanıyor öksüyorum diyemem ama hep midem de bi arıza var bulanıyor yani hiç rahat değilim.işallah tez zamanda rabbim sizleride bebeğinize kavuşturur işallahh
Offfff gecmis sayfalari okudumm ayni bnm sorunlrr drlarin dedikrii aynii.ama daha bn ne oluo bitio anlamadnn dank tup bebege baslios dedilerr.direk tup bebek tedavi ilacallari kullandimm.yumurta rezervlerini normal gelistrmek icin bisey kullanmadimm.negatifle dun sonuclandi demistmm dun drum bide ilacla tedaviye bakalim dedii.offf kislarr pes etmek yok tamam daa bunyeye de yazik deil mii .yuce rabbim olsun da sagliklica naaip etsin de bisey umrumda deil ama olumsuz cvp yada gidisat insani yipratioo.esimin baba olmasini istiom bennnn onun koynunda bebisimisin uyumasini istiomm bennn dua edinn nuffennn nebyencek ne iclcek raziyim benn yeterkii hamis olim anne olimm offf annemin babamin bnden torunu olduklrini dunya gozuyle grmeleini istiom esimin babacimm die bebegimizi sevmesini istiorummm.cok seymi istiosss bisss
canim gonderdim sana insallah iyi olacaz bebislerimiz olcak hic caninini SIKMA sen.Alirsan lutfen banada haber ver.
Yagmusesi bacim hamissinn yeni taniom seni ama cok sevindimm.kendiliginden mi olduu neler yptin bacimmmm
midem çok bulanıyor öksüyorum diyemem ama hep midem de bi arıza var bulanıyor yani hiç rahat değilim.işallah tez zamanda rabbim sizleride bebeğinize kavuşturur işallahh
Canim senin olumsuz haberini biliyorum.Kac yumurta toplamislardi kaci dollenmisti hatirlamiyorum.Ancak doktorlardan olumsuz nedeni olan butun detaylari al bence.Bana soylemediler ben kendim agizlarindan kerpetenle laf aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?