Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Nazenincim iyiyim ne olsun kosturmaca devam.. Insallah senin de hersey yolundadir tatlim..

Aysucum amh 10 kusurse senin rezervin az degil hatta iyi bile..

Beyazim canimcim bunlar tatli duygular bence :) midenin bulanmasi felan canini SIKMA tatlim. ilk uc dort ay boyleymis sonra duzeliyormus diye biliyorum. Allah tamamina erdirsin bitanem benim.

Picassocumu da selam :)

Dusum nasilsin tatlim seninde bulantilarin var mi?

Edajanimmm ozledik seni...

Suziskom yerim seni :)

Son düzenleme:

Slm cnm yasa geregi oleymis a bana iki tane kondu yine tutmadiii.umuyorum cnm seninkibtutcakkkk Yasak okunca nrmlade koymuolarr cnmm

kızlar günaydın cevap yazamadım size kusura bakmayın
evet ankarada zekai tahirde yapılıyor özeline gitmedim şekerler direk orda danışma var oraya vsorun onlar yönlendiriri
ben hiç hamile kalmadım ama bu seferki denemem dahada umutluyum
sonuçta genetikte kan pıhtılaşması çıtı bu sorun kalktı genetik sonucunu almayada az kaldı 2 mayısda sonra 9 mayısta hastanede bu sefer yapılacak
bana özelde iki yumurta transfer etmişlerdi olmadı döllenmedi işte
şimdi yaklaşık 4 aydır dhea25 içyorum yumurtalarım ne durumda bakalım hastaneye gidip geldigimde haber veririm kızlar tedaviye başlayım
hayıt tohumuda aynı sayılır kesinlikle bırakmayın ama adet döneminde bir 7 gün bırakılacak biliyorum

bnede geçen sefer 7 yumurta toplanmıştı bakalım bu sefer nasıl olacak

Yagmusesi bacim hamissinn yeni taniom seni ama cok sevindimm.kendiliginden mi olduu neler yptin bacimmmm
Evet rabbim ol dedi kendiliğinden oldu çok şükür. işallah darısı sizlere olur.

hiç bir şeyyyy yapmadı tek yumurta ile kendiliğinden hamile kaldı inşallah rabbim tamamına erdirecek
ahh biitanem yaa 1.5 senedir çok şey yedim içtim. etkisi oldu mu bilmiyorum. rabbim taktdir etti elbette.
ahh canım hiç öyle olmuyor. bu gece hiç uyuyamadım. kasıklarımda her zamanki olağan sancının dışında bir sancı oldu çok korkuyorum gerçekten.

dua ediyorum allahım işallah kabul eder. sizleri de ediyorum dua .

amh değildir o senin bahsettiğin fsh dır.

canımm darısı başınıza işallah tez zamanda mide bulantılarına razıyım daha kalp atışı için gitmedikya korkuyorum işte.

canim bende de ayni yumurta yetmezligi sozkonusu o yuzden bende hayiti icmeye insallah ise yarayacak cnm.sonuclarini gorucez.bundan sonraki tedavi ne zaman baslicak.Sakin birakma cunku erken menopoza goremiz soz konusuymus((

amh değildir o senin bahsettiğin fsh dır.

amh, amtimüllerian hormon testi yumurtalık rezervini gösteren bi test. fsh ayrı.

Arkadaşlar merhaba.Bu ay bana iğneli aşılama tedavisi yapıldı.Bugün 21. gün progestrona baktırıyım dedim doktor b hcg ye de bakalım dedi. b hcg 1,22 çıktı.doktor negatif dedi

canim bende de ayni yumurta yetmezligi sozkonusu o yuzden bende hayiti icmeye insallah ise yarayacak cnm.sonuclarini gorucez.bundan sonraki tedavi ne zaman baslicak.Sakin birakma cunku erken menopoza goremiz soz konusuymus((

bebeimmm dr dedı reglı ol 4.günü gelll ilaçla bi deneyelım dedıı daha dooorusu ole demııss..ben şoktaydım hatrlamıommm...senın kcncı denemnn bebeımm

Arkadaşlar merhaba.Bu ay bana iğneli aşılama tedavisi yapıldı.Bugün 21. gün progestrona baktırıyım dedim doktor b hcg ye de bakalım dedi. b hcg 1,22 çıktı.doktor negatif dedi

cnmm cok gecmıs olsunn.hayrlııss deılmıs ne dıelım allahım ıstememıss vaktı deıl yanii....ahhh yuce allahımmm bısde kndılıgınden hamiş kallaımmmmmmmmmmm...İDOLÜMÜSSSSSSSSSS YAGMURRRRUNSESİİİİİİİİİİ bacımıss

Gunaydin Kizlar

Nasilsiniz bugun?bebis haberi varmi?Guzel haberler bekliyorum insallah

Cnm ben hayt tohumun her sabah aksm iciomm.adetliykende iciom acaba yanlismi yapiom.acaba sogan kuru felan bise yararmikii ama zmnlarini bilemiomm cnm.

tatlım hayıt tohumu ve diğer bitki çaylarını adetinden başlayım yumurtlama gününe kadar iç çünkü yumurtlama gününden sonra içersen olurda o ay hamile kalmışsan düşük tehlikesi yapabilir ben adetimin başından yumurtlama günüme kadar içiyorum bu değişiyo tabi 12. gün 14. gün olabiliyo tatlım öpüyorum seni bu arada soğan kürüde kistler için iyi bir kür ben onuda yapıyorum çünkü solda 3 cm çikolata kistim var umarım hepberaber hamiş kalırız kuzum byeeeee

dhea tablet kullanan kızlar hangi çeşidini kullanıyorsunuz ? yumurta kalitesi ve sayısı için

Oyyhh bebeimm saolasin.cnmmm yumurtlama gununu kesin nasi bilcess offf.bitanemm ben hepp iciodumm.KISLAR ACIL CVPPPP bn bgun regli oldum.tup bebekten sonra ilk reglim ve tam gununde allaha sukur hala iyikesme umudu tasiyorumm bisler iyileselimm ve kndiligimisden hamis olalmmm.iste bgun regli oldumm.simdiii ne yapmam gerekioo sogan kurune bqslicam ya bebeisler ne zmn nasil yapimmm kuzularrrt

selam kızlar nasılsınız?
imoj bunaltılar basladı sorma ,baya da zorluyo dün doktora gittim daha da artıcak dediilac verdi . TAM BİR OHHH DA CEKEMEDİM Doktor diyo ki 12 hafta gecsin ondan sonra rahatlayacagız su an 8 haftalık bitti insallah hersey yolunda gider .mayıs ayında teaviye baslayan arkadaslar var merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ........

canım maşallah maşallahhhhh başlasın bulantılar bunlar bile en güzel duygular annesin artık inşallah doğum haberinide yazacaksın tatlım.....sürekli yaz burda sizler önümüzü görmemiz için ışık oluyorsunuz bize :))

ben biosteron kullanmıştım.

canım bende kullanıyorum bu 5 inci kutum oldu mayısın ilk haftası bende ikinci deneme için başlıyacagım ve bu son denemem allah hayırlısını versin ne deyim

peki faydasını gördün degilmi inşallah bende görürüm canım ya döllenme olmadı benim belki yumurta kalitesiz belkide spermde var bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…