Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım bu yolda bebeklerini bekleyen herkes başarılı olur. Benim bi sorum olacak daha önce tüp bebek denemesi olan arkadaşlara. Amh değerim 10.6 pm çıktı. Yani benimde rezerv azlığı sorunum var. Bizim gibi hastalarda da ilk denemede olsa bile 1 embriyomu transfer oluyor yasa gereği? Sonuçta zaten yumurta sayısı ve kalitesi yeterli değil. İkinci bi denemenin maddi manevi zorluğu ortada ve yumurta elde edilebileceğinin de garantisi yok.
Evet rabbim ol dedi kendiliğinden oldu çok şükür. işallah darısı sizlere olur.Yagmusesi bacim hamissinn yeni taniom seni ama cok sevindimm.kendiliginden mi olduu neler yptin bacimmmm
ahh biitanem yaa 1.5 senedir çok şey yedim içtim. etkisi oldu mu bilmiyorum. rabbim taktdir etti elbette.hiç bir şeyyyy yapmadıtek yumurta ile kendiliğinden hamile kaldı inşallah rabbim tamamına erdirecek
ahh canım hiç öyle olmuyor. bu gece hiç uyuyamadım. kasıklarımda her zamanki olağan sancının dışında bir sancı oldu çok korkuyorum gerçekten.inşallah canım benim. aklına olumsuzluklar getirme. hamileliğinin keyfini çıkar.
"Allahım ol de anne olayım, hayırlı sağlıklı ana baba sözü dinleyen, senin razı olduğun ve peygamber efendimiz sallallahü alleyhi ve selleme ümmet olabilecek bir evlat nasip eyle" diye dua et.
sevgiler
amh değildir o senin bahsettiğin fsh dır.Arkadaşlar herkese merhaba. Umarım bu yolda bebeklerini bekleyen herkes başarılı olur. Benim bi sorum olacak daha önce tüp bebek denemesi olan arkadaşlara. Amh değerim 10.6 pm çıktı. Yani benimde rezerv azlığı sorunum var. Bizim gibi hastalarda da ilk denemede olsa bile 1 embriyomu transfer oluyor yasa gereği? Sonuçta zaten yumurta sayısı ve kalitesi yeterli değil. İkinci bi denemenin maddi manevi zorluğu ortada ve yumurta elde edilebileceğinin de garantisi yok.
canımm darısı başınıza işallah tez zamanda mide bulantılarına razıyım daha kalp atışı için gitmedikya korkuyorum işte.Nazenincim iyiyim ne olsun kosturmaca devam.. Insallah senin de hersey yolundadir tatlim..
Aysucum amh 10 kusurse senin rezervin az degil hatta iyi bile..
Beyazim canimcim bunlar tatli duygular bence :) midenin bulanmasi felan canini SIKMA tatlim. ilk uc dort ay boyleymis sonra duzeliyormus diye biliyorum. Allah tamamina erdirsin bitanem benim.
Picassocumu da selam :)
Dusum nasilsin tatlim seninde bulantilarin var mi?
Edajanimmm ozledik seni...
Suziskom yerim seni :)
Conconseynebimm bnde tutuklukk oluo dru grunce yine neler duycam ktu die kesilip kaliom.bnm 3yumosum toplandi.iksi dollendii iyi bi sekilde ve ikiside icimdeydii.11gun sonra baktik teysesiii iki kardes birbirlerinin aklina grip kacmis gtmislerrr.dönup dolascklari yer kürkcu dukkanii dierek umutluyummm ama bi okdrda uzgunum hmde daha cok.drum once yola pkolu olarak yola cikmistikk ama dun sonuc almaya gttigimde evet ciddi bi yumurta yetmesligi var dedii vede bn senin sayende ayildimm ve de mersenem sayesindee.ya bn hayit tohumuda kullaniom bu bisim gibi rezerv azligina iiii gelirmii
Slm cnm yasa geregi oleymis a bana iki tane kondu yine tutmadiii.umuyorum cnm seninkibtutcakkkkYasak okunca nrmlade koymuolarr cnmm
canim bende de ayni yumurta yetmezligi sozkonusu o yuzden bende hayiti icmeye insallah ise yarayacak cnm.sonuclarini gorucez.bundan sonraki tedavi ne zaman baslicak.Sakin birakma cunku erken menopoza goremiz soz konusuymus((
Arkadaşlar merhaba.Bu ay bana iğneli aşılama tedavisi yapıldı.Bugün 21. gün progestrona baktırıyım dedim doktor b hcg ye de bakalım dedi. b hcg 1,22 çıktı.doktor negatif dedi
Cnm ben hayt tohumun her sabah aksm iciomm.adetliykende iciom acaba yanlismi yapiom.acaba sogan kuru felan bise yararmikii ama zmnlarini bilemiomm cnm.
dhea tablet kullanan kızlar hangi çeşidini kullanıyorsunuz ? yumurta kalitesi ve sayısı için
ben biosteron kullanmıştım.
tatlım hayıt tohumu ve diğer bitki çaylarını adetinden başlayım yumurtlama gününe kadar iç çünkü yumurtlama gününden sonra içersen olurda o ay hamile kalmışsan düşük tehlikesi yapabilir ben adetimin başından yumurtlama günüme kadar içiyorum bu değişiyo tabi 12. gün 14. gün olabiliyo tatlım öpüyorum seni bu arada soğan kürüde kistler için iyi bir kür ben onuda yapıyorum çünkü solda 3 cm çikolata kistim var umarım hepberaber hamiş kalırız kuzum byeeeee
Nazenincim iyiyim ne olsun kosturmaca devam.. Insallah senin de hersey yolundadir tatlim..
Aysucum amh 10 kusurse senin rezervin az degil hatta iyi bile..
Beyazim canimcim bunlar tatli duygular bence :) midenin bulanmasi felan canini SIKMA tatlim. ilk uc dort ay boyleymis sonra duzeliyormus diye biliyorum. Allah tamamina erdirsin bitanem benim.
Picassocumu da selam :)
Dusum nasilsin tatlim seninde bulantilarin var mi?
Edajanimmm ozledik seni...
Suziskom yerim seni :)
selam kızlar nasılsınız?
imoj bunaltılar basladı sorma ,baya da zorluyo dün doktora gittim daha da artıcak dediilac verdi . TAM BİR OHHH DA CEKEMEDİM Doktor diyo ki 12 hafta gecsin ondan sonra rahatlayacagız su an 8 haftalık bitti insallah hersey yolunda gider .mayıs ayında teaviye baslayan arkadaslar var merakla bekliyorum güzel haberlerinizi ........
ben biosteron kullanmıştım.
amin canım aminn darısı sizlere. işallah olacak hepinizin ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?