Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

.
dehea iki ay sonra etkisini gösteriyor aslında. ve etkisi bıraktıktan üç ay sonraya kadar devam ediyor.artık içme bence mayıs a ne kaldı. ben de mayıs ın başı tüp düşünüyordum şubat ın sonunda bıraktım deheayı.hesap et işte mart nisan da içmeden mayıs ta başlayacaktım.son deneme deme bence yaşın genç işallah son olur tabide. ama kendini öyle de şartlandırma rabbimin taktiri olur sonuçta. bir de imsi iste eğer eşinde sorun varsa.
mutlaka ve mutlaka bigün kaliteli bir yumurtan çıkacak sadece doğru beslen ye iç hiç bıkmadan hayıtta iç. tedaviye başlayınca bırak ama.
alalhım yardım etsin tez zamanda herkes bebeğine kavuşur işallahhh...

Selam kızlar Allahın izni ile dün tedaviye başladık.İnşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşırız.
Dus,imoj,starsuzi merhaba nasılsınız?
dus canım umarım hamilelikte sorun yoktur?
starsuzi msn dede kapalısın?Nasılsın?Dön aramıza özledik.Selamlar.
Topikteki tüm arkadaşlar hepinize kolay gelsin.

slm kızlar imojum nazenim duş diğer tüm arkadaşlarım nasılsınız?

bugün allahın izniyle bende tedaviye başladım kistim erimiş fakat yumurta sayım az çıktı toplamı 9 ken şimdi 5 çıktı önümüzdeki ay başlasak dedim beklememizi gerektirecek bir durum yok iğnelerden sonra geriden gelenler olur çok küçükleri göremiyoruz dediler......ya kızlar benim kafama takıldı bu iğneler varolan yumurtaları sadece büyütüyormu ayrıyetten çoğaltıyormu birde......

merhaba arkadaşlar, birinci aşılama sonucum negatif.Dün 3.günümdü yeni tedaviya başlamak için hastaneye gittim.ultrasonda sağda 16mm soldada biri 11 diğeri 15 mm folikül olduğunu öğrendim.aşılamaya girdiğim gün sadece sağda iki tane yumurta vardı.Bunlar sonradan gelişmiş.Bu ayı pas geçecek doktor doğum kontrol hapı verdi.

picassom kız kac gündür bu haberi bekliyodum sakın sayıya takılma bak benim 4 tane cıktı biliyosun
önemli olan kaliteli olması unutma cok dua edicem kendine iyi bak cok stres yapmamaya calıs cok dua et tamam mı

canım benim mesajını görünce bir an göz yaşlarımı tutamadım halende tutamıyorum tuşları zor görüyorum.....5 yumurta çok kafama takıldı ilk defa bukadar az doğum kntrol hapı dahada azalttı sanki......dayanamadım doktorumu aradım asistanınız dewam edilmemesi gerektirecek bir şey yok dedi sizce dedim oda sayı hiç önemli deil dosyanız elimde e2 felan süper hiç zaman kaybetmeyelim dedi.....akşam 6 da ilk iğnelerim allahın izni ile başlıyor inşallah ayağını sürümüşsündürde son olur duş dualarını hiç benden esirgeme olurmu tatlım.......

picassooooo, ne güzel bir haber çok sevindim canım, sen sayıya gerçekten takılma, bak bende geçen ay bir tane çıkmıştı o bile önemli oluyor, keyifli ol, sakin ol tamamı güzel geçecek bak görceksin,
sevgiler çokkk

canımsınız benim hep ailemden bir parça gibi destek oldunuz iyiki varsınız iyikii sanalda olsa sizleri tanımışım :))

merhaba kızlar, bir ay önce ilkkez tüp bebek yaptırdım kimyasal gebelik oluştu.. sadece 4 yumurtam toplanmıştı bunlardan 3 tanesi döllendi.. 8 hücreli tek embriyo transfer edildi, diğerleri 6.güne kadar izlendi ve dondurulmaya dğer bulunmadı. Şimdi elimde dondurulmuşum yok, fsh 15.. durum pek parlak değil yaani.. yaşım 30.. doktorum gerek yok dedi ama ben dhea a başladım günde 25 mg. soğan kürü yapıyorum.. acaba acapunktur u tavsiye edermisin? doktorum farklı bir tedavi protokolu uygulamadı bana, acaba bizim gibi rezervi az olanlara farklı bir protokol var mı?

Ahhhh cnmm bnde cok merak ediom baska tedavi sekli var mi die.persembe gunu tip fakuktesi proftan ra devu aldimm hayrlisii.dun bjtrdim kan degerorime ama soncu henus almadimmmm hylisi olsun artikk

slm cnm benim onerim sogan kuru bizim icin faydali degil senin hayiti icmen gerekiyor.benim fikrimce yumurtamiizn az olmasindan cok kaliteli olmasi onemli maalesef su andan itibaren yumurtalari arttiramayiz yapacigimiz tek sey yumurtanin kalitesini arttirmak.umarim sana yardimci olmustur. Bu kacinci denemendi?

kızlar hayıtı içmenizi öneririm düzenli deil arada bir içmeme rağmen yumurtayı hakikaten artırıyor kist oldu o yaptı diye eşim aklıma girdi içmedim hiç.... bu ay az yumurtam çıktı şansıma tedavi ayım

ilk denememdi canm, ikinci denemeyi yaz sonu tatil dönüşü planlıyoruz. kimyasal gebelik oluştuğu için doktorumun tavsiyesiyle genetik test ve histeroskopi yaptıracağım. ama şuan ruh halim bunlara elvermiyor, dinlenmek istiyorum.. dinlenme evresinde de bitkisellerle güç toplamak istiyorum. hayıt cibanperçemi aslanpençesi vb. bazı bitkilerin karışımını içiyorum günde 2 kez. arı sütü bal poleni 1 yıldır aralıklarla kullanıyorum, şuan ara verdim sadece soğan kürü ve hayıtlı karışım

yumurta sayısını arttırmamız mümkün değil mi gerçekten? bana doktorum demişti ki sende hiçbir zaman 10 un üstünde yumurta olmaaz ama biz ilaçlarla yumurtaları maksimum seviyeye getirebiliriz. aşilamalarımda 2-3 yumurtam oluyordu, tüp te ise epi topu 4 tane toplandı. maksimum doz iğnelere rağmen

benmi yanlış biliyorum lütfen biri bilgilendirsin bu iğneler çoğaltıyormu yoksa sadece var olanımı büyütüyor?

canım benim insallah olucak ben cok inanıyorum dozaj nasıl?hangi ilacla basladın ?
benim ki düsük dü 2 doz 2 suydu

canım şimdi sen sabah öğlen veya öğlen akşam yemeklerden 15 dk önce soğan kürünü yap iç ok inş. hamiş kalırsın tatlım

canım şimdi sen sabah öğlen veya öğlen akşam yemeklerden 15 dk önce soğan kürünü yap iç ok inş. hamiş kalırsın tatlım

tenkkk uuuuu tgbesrcimmmmm..inşaallah tatlım inşaallah hamiş kalıırım ve de anne olurummm..ne şanslı şuu kndılıgınden annne olanlarrrrrrrrrrrrrrrr.maşaallahh

Canım tedavimiz hayırlı olsun.Bence yumurtaya kafanı takma 3 aydır kistten başlayamamıştik folükül 7 tane vardı.Bu ay kist yok folükül az Allahın izni ile arkadanda gelir önemli olan az olsun ama kaliteli olsun.Bu arada rezerv azlığı vardı bana klomenle başladı.İlaçın 4. ve 4. gününde gonol f olacagım.Cumartesi takibim var.İnşallah sağ selim yumoşlara kavuşuruz.Topik canlansın.

Arkadaslar nasılsınız?kızlar güzel haberlerinizi almak icin sabırsızlanıyorum insallah olucak.
meryem süresini
fetih süresini cok cok okuyun
zekeriya peygamberin duası var google yazın cıkar onu mutlaka okuyun
keyzül ars kadeh duası var 2 rekat namaz kılın ardından bu duayı okuyun
güzel haberlerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…