Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

merhaba kızlar benimde yumurta rezervim az ilk denemede 2 yumurta toplandı ikiside döllendi 1 tanesi transfer edildi geçen sene nisan ayında tuttu 9 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 2.denemem donmuş embriyoyla oldu yani diğerini dondurmuştum onu denedim tutmadı.allah tan ümit kesilmez 29 martta tedaviye tekrar başladım 14 nisanda transferim oldu hamileyimmmm.darısı herkesin başına rabbim isteyen herkese versin...

SERPİL CANIM HAYIRLI OLSUN aLLAHIM KUCAĞINA SAĞ SELİM ALIP BÜYÜTMEK NASİP ETSİN.cANIM TEDAVİN NEREDE KİM YAPTI?

canım ne mutlu sana bu sefer kaç yumurtan oluşmuştu tatlım inş. bu seferki devam eder başka bi rahatsızlığın varmı tatlım yani diğer bebeğini 9 haftalıkken neden kaybetmişsin bişey dedilermi bilgilendirirsen sevinirim canım

böyle topimize havadan atlayıp durumunu anlatan bizlere moral veren bu sewvgi pıtırcıklarını yiyesim geliyor :)) serpilim allahım hayırlısı ile inşallahhhhh kucağınada almayı nasip eder tatlım....

gözün aydın canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin nerde yaptrmıştn dedavini...?bende ASMde tedaviye başlayacgm fsh 12,32 cıktı dr yüksek dedi 7,8 yumurta toplanacagını söyledi şimdi doğumkontrol hapı kullanıyorum incir kürü yapsam faydası olurmu acaba bilgilendirrsen sevinirm

slm kizlar yarin tüpe basliyorum ama sorum siz ne zaman iynelere baslamistiniz acil cevap

dilara tedavin hayırlı olsun ,ben 3 denememde de merıonel kullanmısdım .2 sinde dozaj yüksekdi
3 .dozaj düsükdü.bakalım doktorun sana hangisini uygun görecek.hangi merkezde yaptırıyosun?

Serpilcim tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Benim sana sorum şu olacak: Amh değerin ve fsh değerin kaçtı?

Banada oyle demislerdi cnm benden de 3 tane cikti 2 si de gelismedi zaten.maksimim doz bence olacak yontem degil cunku olmayan yumurtayi nasil arttiracaklar onemli olan kalitesini arttirmak Allahim yardimcimiz olsun zor bir surec dusun benim toplama islemim bile olmadi.Gende umudumuuz kaybetmeyelim.Taktir Allahdan...

çok zor bi süreçten geçiyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun.

Merhaba Arkadaslar, ben de yumurta rezervi ile ilgili sikinti yasiyrum. Bunu net anlama icin, dr.um amh testi istedi benden. fsh vd normal. Ama amh 0,85 cikti. AMH yumurta rezervlerini uzun donemde gosteren en dogru test. Bircok dr bunun ne oldugunu bilmiyor-istemiyor. Birkac aylik durumu gosteren fsh ile hastayi takibe aliyor. Sizlerin amh sonuclarini pek goremedim forumda, meraklandim. Bu test yapildi m sizlere de sonuclar nasildi?

kızlar benim ilk denememde 13 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi fakat hiç dondurulmaya kalmadı kızlar benim yumurta rezervim azalmılş mı oluyo lütfen yardım edinnnnn

kızlar benim ilk denememde 13 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi fakat hiç dondurulmaya kalmadı kızlar benim yumurta rezervim azalmılş mı oluyo lütfen yardım edinnnnn

bizlere göre çok çok iyi canım senin rzervin çokda az deil miş.....yaş kaç acaba?

Serpilcim tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Benim sana sorum şu olacak: Amh değerin ve fsh değerin kaçtı?

Merhaba bsc;

Benim amh= 0,85. Mayis ayinda tup bebek denememizi yapacagiz,ilk. Senin degerin kacti, goremedim sanirim, denemen oldu mu hic? Benim ay icinde 4-6 yumurtam oluyor ortalama, senin yumurta takibin yapidi mi, senin nasil durumlar?

benmi yanlış biliyorum lütfen biri bilgilendirsin bu iğneler çoğaltıyormu yoksa sadece var olanımı büyütüyor?

Kizlar; igneler o silkusta rahime dokulan yumurtalarin gelismesine yardimci. Rahime dusen sayi, rezerve bagli. AMH testi ile buzdaginin altinda kac yumos var dr onu anliyor. rezerve bi etkimiz olamiyor. Biraz dogustan-genetik bir durum bu. Ama o ay rahime 5 yumos dustuyse, ignelerle hepsini gelistirip -alip bir tanesinden gebelik elde etmeye calisiyorlar.

Merhaba Canim; yumurta sayin 1 adet doneminde 6-8 adedin alinda ise, dr senden AMH testi istiyor. Sen de boyle bir sikinti yoktur. Ama net ogrenmek icin AMH yaptirmani oneririm. Bir de fsh baktirabilirsin. Ama artik dunyada fsh degil amh kullaniliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…