merhaba kızlar benimde yumurta rezervim az ilk denemede 2 yumurta toplandı ikiside döllendi 1 tanesi transfer edildi geçen sene nisan ayında tuttu 9 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 2.denemem donmuş embriyoyla oldu yani diğerini dondurmuştum onu denedim tutmadı.allah tan ümit kesilmez 29 martta tedaviye tekrar başladım 14 nisanda transferim oldu hamileyimmmm.darısı herkesin başına rabbim isteyen herkese versin...
merhaba kızlar benimde yumurta rezervim az ilk denemede 2 yumurta toplandı ikiside döllendi 1 tanesi transfer edildi geçen sene nisan ayında tuttu 9 haftalıktı kalbi durdu kürtaj oldum 2.denemem donmuş embriyoyla oldu yani diğerini dondurmuştum onu denedim tutmadı.allah tan ümit kesilmez 29 martta tedaviye tekrar başladım 14 nisanda transferim oldu hamileyimmmm.darısı herkesin başına rabbim isteyen herkese versin...
slm kizlar yarin tüpe basliyorum ama sorum siz ne zaman iynelere baslamistiniz acil cevap
dilara tedavin hayırlı olsun ,ben 3 denememde de merıonel kullanmısdım .2 sinde dozaj yüksekdi
3 .dozaj düsükdü.bakalım doktorun sana hangisini uygun görecek.hangi merkezde yaptırıyosun?
dilara tedavin hayırlı olsun ,ben 3 denememde de merıonel kullanmısdım .2 sinde dozaj yüksekdi
3 .dozaj düsükdü.bakalım doktorun sana hangisini uygun görecek.hangi merkezde yaptırıyosun?
Zeynepcim slm nasilsinnn
ilk denememdi canm, ikinci denemeyi yaz sonu tatil dönüşü planlıyoruz. kimyasal gebelik oluştuğu için doktorumun tavsiyesiyle genetik test ve histeroskopi yaptıracağım. ama şuan ruh halim bunlara elvermiyor, dinlenmek istiyorum.. dinlenme evresinde de bitkisellerle güç toplamak istiyorum. hayıt cibanperçemi aslanpençesi vb. bazı bitkilerin karışımını içiyorum günde 2 kez. arı sütü bal poleni 1 yıldır aralıklarla kullanıyorum, şuan ara verdim sadece soğan kürü ve hayıtlı karışım
yumurta sayısını arttırmamız mümkün değil mi gerçekten? bana doktorum demişti ki sende hiçbir zaman 10 un üstünde yumurta olmaaz ama biz ilaçlarla yumurtaları maksimum seviyeye getirebiliriz. aşilamalarımda 2-3 yumurtam oluyordu, tüp te ise epi topu 4 tane toplandı. maksimum doz iğnelere rağmen
kızlar benim ilk denememde 13 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi fakat hiç dondurulmaya kalmadı kızlar benim yumurta rezervim azalmılş mı oluyo lütfen yardım edinnnnn
Serpilcim tebrik ederim Allah kucağına almayı da nasip eder inşallah.Benim sana sorum şu olacak: Amh değerin ve fsh değerin kaçtı?
benmi yanlış biliyorum lütfen biri bilgilendirsin bu iğneler çoğaltıyormu yoksa sadece var olanımı büyütüyor?
kızlar benim ilk denememde 13 yumurta toplandı 2 tanesi transfer edildi fakat hiç dondurulmaya kalmadı kızlar benim yumurta rezervim azalmılş mı oluyo lütfen yardım edinnnnn
bizlere göre çok çok iyi canım senin rzervin çokda az deil miş.....yaş kaç acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?