Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

sağol canım cevap verdiğim için bu ay adetin 3 günü yumurtalıklara bakacak ozaman onuda sorarım dhea kullandırıyo doktor
şimdi

selam kızlar martta fsh 13,7 çıkmıştı 3-4 aydırda sabahları uyanır uyanmaz ter basıyordu sabah 3 kere uyuyup uyansamda her uyanışımda ter basıyordu bu sorunla ilgili doktor sitesinden seval taşdemire soru sordum daha öncede doktorum olmuştu bana 12 nin üzerinin o ay yumurtlama olmayacağı anlamına geldiğini yazmış düşürür düşürmezde tüpe başla erken menepoz görünüyor demiş tamam yüksek fsh la kaliteli yumurtam olamayacağını biliyorum ama her ay ovulasyon testinde çift çizgiyi yakalıyorum ve düzenli adet görüyorum cılızda olsa kalitesizde olsa birtanede olsa yumurtladığımı sanıyordum nasıl alttüst oldum anlatamam haziranda da 3. tüp bebeği düşünüyordum stresle zaten doğru orantılı olan bu hormonlar eminim bende katlamıştırda katlamıştır

canım rahat ol. doktorların her dediği doğru mu sanki?
ben onların beğenmediği büyümemiş dediği tek yumurtayla şuan hamileyim. hiç ümidini kaybetme.
ovülasyon testinde çift çizgiyi görüyorsan mutlaka yumurtluyorsundur. kolay gelsin. rahat ol. mücadeleye devam. rabbim kucağını boş bırakmasın.

Serpil canım rezervin kaçtı?Nerede kime tüp yaptırdın?Bendede aynı problem var Adana dışı iyi bir hastane ve dr arıyorum.Teşakkürler.

Merhaba Cnm;

Bende de benzer sikintilar var, dr bunu direkt pas gececegiz, rezervlerini cok kotu hale getiririz. Once bebek sonra kistler dedi. Cnm, sakin onceligi onlara verme demek istedim.

kesinlikle öyle canım allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin bencede yumurtluyorumdur akıntılardan sonra çift çizgi çıkıyor öncesinde niye çıkmıyor tesadüfmü bu insanların elini çabuk tutup tüp bebek yapmalarını sağlamak için böyle yapıyorlar tamam olabilir ama bizi paniğe kaptırınca hormonal düzenimizin ne olacağını düşünmüyorlar bende geçtiğimiz haziranda 4 tedavi ile elde edemediğim hamileliği elde ettim malesef kaybettim ama okadar tedaviye rağmen kendiliğinden hamile kaldım tüp bebek tedavileri aman aman başarılı tedaviler değil herşeyi çözebilmiş değiller sonuçta

Merhaba Cnm;

Bende de benzer sikintilar var, dr bunu direkt pas gececegiz, rezervlerini cok kotu hale getiririz. Once bebek sonra kistler dedi. Cnm, sakin onceligi onlara verme demek istedim.

benim uzun süredir yazıştığım topikte 4 aşılama 1 tüp bebekle çikolata kisti yüzünden hamile kalamamış bir arkadaşımız vardı en son 2. tüp için gün sayarken eşi ile kontrole girdi arkadaş genç kızlığında ameliyat olmuştu ancak çikolata kisti tekrarlamış 5 cm olmuş eşininde varikosel ameliyatına rağmen değerleri çok düşük çıkmıştı doktor yüzüne bu verilerle hamile kalman imkansız biliyorsun dimi demişti arkadaşımızı ağlamaktan kahretmişti o ay hamile kaldı kist küçüldü şimdi gün sayıyoruz kucağına alacak oğlunu

Son düzenleme:

Benim dr. da 2 ay bekleyelim, eger kuculur ise -ki degisim olur dedi. Hemen tup baslayacagiz. 1. ay istedigi kadar kucukmemsis ( ilk 4 -3 ve 2,5 mm 3 kist var bende), simdi haftaya tekrar bakacak. Degisimin oldugu ay tup yapacak. AMH= 0,85 cikti. Eger yumurtaliklarina girersek, buyuk hata olur, zaten sorunlu olan rezervlerini daha da azaltacagimiz kesin. Ilk hedef, pas gecmek bunlari-once cocuk diyor adam israrla, sonra dersek isimiz daha zor-riskin daha yukselir diyor. Birkac ay takip edin vs, bakin bakalim.

tatlım 26 yaşa göre az ama çoda az deil merak etme inşallah mutluluğu yakalayacaksın :))

canım teşekkürler hepimiz inşallah benim sorunum adet olamıyorum çok nadir ilaçsız olduğum bide önceki denememde çok sigara içiyodum yumurta toplama zamanına kadar bazıları ondanda diyor aman işte kendime teselli vermeye çalışıyorum

bişey daha soracam ilaçlarla yada hayıt falan diyolar yumurtalara yardımcı olur mu şu an dhea kullanıyorum

bişey daha soracam ilaçlarla yada hayıt falan diyolar yumurtalara yardımcı olur mu şu an dhea kullanıyorum

ben hamile kaldığım ay hayıt kullanıyordum bence sen soğan kürüde yapmalısın mutlaka arı sütü bal polende iyi geliyor ve bende çikolata kistiyle hamile kalan arkadaşımda hamile kaldığı ay preseed kullandı

soğan kürü kistinin küçülmesine yardımcı olur moralini yüksek tut bekleme sürecinde preseed kullan kisti ile hamile kalan çok kişi tanıyorum ve sağlıklada kucağına alıyorlar hamilelikle küçülüyor çoğu zaman kistler

canım benim çikolata kistim de var evet ama ben sordum doktora soğan kürü fayda ediyomuş yapayım mı diye oda pek faydası olmuyo insanlar abartıyo dedi tedavimiz gecikir dedi ama ben istiyorum aslında sen hamilemisin bide preseed ne nasıl kullanılıyo ayrıntlı yazarssan sevinirim

Son düzenleme:

canım bende sigara kullanan bir insanım en düşük niko teinli olandan günde en fazla taş çatlasa 4 tedavidede günlük taş çatlasa 2 adet içerdim şimdi dahada uzaklaşıyorum bizim için daha kötü zaten başımızda bir pis bela var oda olmasa dahada geriliyoruz lütfen elinden geldiğince içme çok bunalırsan çok az ama en doğrusu hiç içmemek....her eline aldığında yumoşların eridiğini düşün inan en fazla 2 nefes çekip korkudan atıyorsun dene bak :))

preseed bir jel sperm koçu gibi bir şey ilişkiden 15 dakika önce vajina içine sıkıyorsun kanülü yardımıyla türkiyedende satılıyor türkiyenin yarı fiyatına ebay danda satın alabiliyorsun ben malesef şu an hamile değilim ilk kullandığım ay hamile kaldım ama düşürdüm sonrada bir daha hamile kalamadım ama hala kullanıyorum bu jeli hiçbir zararı yok sonuçta
bu arada hiç bir doktor hiçbir bitkisel kürü desteklemez mümkün değil onaylamaz onaylayananı henüz görmedim

hiç sigara yok hiç sigara yooook bir nefes iki nefeste yok onun yerine kabak çekirdeği yiyin faydalıymış

Sagol burp, bunu denemeyi dusunuyordum bende.Bu arada senin amh testin yapilmis miydi? Bir de kac yumos gelisiyyor aylik yaklasik? Yeni denemen ne zaman, hayirlisiyla?

kızlar nasılsınız?dilaracım tedavi nasıl gidiyor insallah hersey yolundadır.
picasso ,imoj sizleri cok seviyorum insalllah hersey güzel olucak .
semos yumoslar ne durumda bayadır sesin cıkmıyo merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…