Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

kızlar benimde çikolata kistim var ve ben 2 kez hamile kaldım ama su anda 6 ay oldu hala kalamadım jeli denemeyi çok istiyorum ama gerek varmı bilemedik benim eşimin spermleri iyi sorun yok yani genede kullansammı acaba bilemedim kaç kez almayı düşündüm ve sonra vaz geçtim

yok artık azalttım günde 1 bazen oda yok 1 2 çekip atıyorum sağol canım

Merhabalar,
Ben aranıza yeni katıldım. Banada kısa bir süre önce pof teşhisi konuldu... fsh değerim 29 çıktı. bir günde hayatım değişti. duruşum değişti. bakışım değişti. aptala döndüm. ertesi gün eşimle birlikte koştura koştura tüp bebek merkezine gittik. Dr.un yanında çalışan hemşireninde fsh değeri 40 mış ve tamamen doğal yolla hamile kalıp çocuğunu dünyaya getirmiş. Dr.um bana çocuk sahibi olup olamayacağını denemeden bilemezsin dedi. tıp literatüründe sebebi bilinemeyen kısırlık diye bir şey var dedi. normalde sağlıklı insanların bu yüzden çocuk sahibi olamadığı durumlarda var dedi. kimin çocuk sahibi olup kimin olamayacağını tıp kesin olarak kimseye söyleyemez dedi. deneyip görücez dedi. muayene sırasında rahmimde polip çıktığı için tüp bebek denemesi ertelendi. şimdi reglimi bekliyorum. bakalım kanamayla polip gidecek mi. inşallah gider de bir de poliple uğraşmam gerekmez. :44:

Castamo ben eski bir tiryakiyim. 10 yıl boyunca günde en az bir paket içmiştim. hiç kolay olmadığını biliyorum arkadaşım, ben çok zorlanmıştım, benim nacizane tavsiyem ayçekirdeği yiyebilirsin. ben öyle yapmıştım.

Herşey bebişler için... Allahım hepimize versin. kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah...

DUS canım senden ne haber .Nasıl bebişler iyidir inşallah.Canım lemi beye ulasacağım numara var mı?Dr. nerede çalışıyor?Bilği verirsen sevinirim Teşekkürler

DUS canım senden ne haber .Nasıl bebişler iyidir inşallah.Canım lemi beye ulasacağım numara var mı?Dr. nerede çalışıyor?Bilği verirsen sevinirim Teşekkürler

emikad sagol canım su anda iyiler cok sükür lemi bey 12 hafta gecsin ondan sonra rahatlayacagız dedi .ben nisantasında özel muayenehanesi var oraya gidiyorum .ama işlemleri gayrettepe florans nıngtgale yapıyo r tavsiye ederim bir fikir al muayenehanesinin telefonu var onu verim 0212 _233_19_13 özelden yazamıyorum puanım azmıs .görüsürsen yaz bana merak ederim.benimde bahcecide bir türlü yumurtalarım gelisememisdi bir türlü tedaviye baslayamamısdık insallah bir daha yasamazsın

DUS cANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER.hEMEN ARIYACAĞIM.Allahtan hayırlısı .Aradım sekreter ve Aynur hanımla görüştüm.Adanada ki tedavim yarınbüyük ihtimalleyarık kalacak .İlk işimiz lemi beye gelmek.Tekrar çokçok teşekkür ederim.Allah razı olsun.

tüp bebek koordinatörüyle görüsdün,lemi beyin methini cok duyduk özellikle bir doktor göndermisdi bizi
kasındı bir insan degil isini cok seviyo insallah sende benim gibi sonuc alıcaksın biliyomusun tüp bebek de o ilac dozunu ayarlamak bile cok önemliymis

bizde seni çok seviyoruz datluşum minnak mercimeklerimi benim için sew bu sefer kendin için deil bizzat teyzeleri için sewdiğinide söyle lütfen :))

dusum bende seni seviyorum.. taze anne :) Anneler gunu yaklasiyor. sende bir annesin.. ne mutlu sana bitanem... Allah tamamina erdirsin...

Sagol burp, bunu denemeyi dusunuyordum bende.Bu arada senin amh testin yapilmis miydi? Bir de kac yumos gelisiyyor aylik yaklasik? Yeni denemen ne zaman, hayirlisiyla?

canım amh değişken olmayan bir değer sanıyordum tamamen yumurtanın yaşını veriyor sanıyordum ama o testte değişkenmiş o ayki yumurta verimine göre değişiyormuş bende korkuyorum moralimi bozmak istemiyorum benim ilk aşılamada 75 lik puregonla 3 yumurtam gelişti ikincidede aynıydı ilk tüp bebekte 350 doz puregondan 475 e çıkıldı ilaç tedavim 12 gün sürdü 2 yumurta toplandı biri boş çıktı diğeri 3. gün döllendi 3 hücreli anca oldu ikinci tüp bebekte 350 puregon 150 menagon günde kullandım 12 gün sürdü ilaç tedavim gene 6 yumurta toplandı 3 embriyo yerleştirildi ikisi 5 hücre 1 tanesi 3 hücre negatif histeroskopi yapıldı tüp bebek yaptırırken fsh değerim 9 du şimdi 13,07 bir sonraki tedavim haziranda eğer fsh ıımı düşürmeyi başarırsam
başarabilmek adınada dhea tablet arısütü bal polen kullanıyorum birde aktardan annem 400 tl vermiş bir karışım hazırlatmış ona başladım ayrıca gene aktardan hayıt tohumu civan perçemi adaçayı aslanpençesi mayıs papatyası kırkkilit diye karışımların olduğu bir çay aldık tüm bunları yazarkende kendime şaşıyoum ben bir akademisyenim şu halime bakın çaresizlik neler yaptırıyor insana bana yıllar önce bebek için bunlara katlancaksın deseler inanmazdım çocuk bile istemezdim ama evleneli 9 yıl çocuk deneyeli 6 yıl olunca insan bu kıvama geliyor
ha bu arada eşimde l-arginini l-kartin- proxeed plus, evicap, aceplus selenyum kullanıyor bu yaz tüpe hazır olana kadar devam ((((

Son düzenleme:

Tatlim; amh en guvenilir ve uzun sure gecerli diye biliyorum. Hazirana kadar var epiy. Yuruyuse de cikabilirsen guzel olur. Baska bir topikte ( amh yazilida sanirim) okumustum, hergun 2 saat yuruyus yapmis-saglikli beslenmis, ve degerleri cok kotuydu ama olmus bebisi..Bizim de bu yaz olacak bebeklerimiz insallah.Bu bahar bizim donemimiz. ben de uzun zamandir birsuru dr ile gorustum. Hep vakit kaybi olmus. Son gittigim dr, hemen amh bakacagiz dedi, sip diye anladi.. Kimlere gidiyoruz, bunlarda cok onemli. Sen denemelerini nerelerde yaptin, ayni yer mi? Istanbulda misin?

Zeynepcim ayno dewam ediorum.bnm kafaya takilan bana AMH hic ypilmadii htta butda dydumm offf nedenkii

AMh yine kan tahliliylen bakiliooo dimi kislar .yha bn genetik de fakultede test oldum hep ama onu bilmiorumm onuda olmusmuyumdurkii kapsamli testlerdi hepsi eve gidince bakayim barii

slm canim iyi gidiyor tadavi simdi 12 gündeyim yarin ultrason var.iynelere devam.haftaya toplanir yumurtalar insallah.bügün narkos termin vardi anlati iste bakalim.ama gayet iyi.umarim sende iysindir.

arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.nisan ayında 3.denememi bahçeci kliniğinde yaptım 7 yumurtam toplandı 2 tane iyi kalitede embr.oluştu 22 nisanda transfer yapıldı ve malesef dün sonucumu aldım negatifti.ilk 2 denememi memorialda yaptım 1.denemede hamile kaldım ikiz bebek bekliyordum malesef hamileliğin 6.ayında kaybettim 2.dememe kimyasal gebelikle sonuçlandı bu aradada 1.kere kendiliğinden hamile kaldım 1.5 aylık düşük yaptım kısaca geçmişim bu bende de ortalama en az 5 en fazla 9 yumurta toplanıyo ve 2 yane kaliteli embr.oluşuyo fakat sonuca gidemiyoruz. En son doktorumla görüştüğümde havuz sistemi yapalım dedi yani yumurtalarım toplanacak belli süre ve dondurulacak 1 adet dönemi sonra tekrar gel dedi şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum doğru bir sistem mi bu yöntem 4.deneme olucak çok sıkıntılı 2 yıl geçirdim ne yapmalıyım yardımcı olursanız inannın çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

tatlım en fazla 9 yumurtan toplanıyormuş burada bir çok arkadaşımda okadar yumurta olmuyor bile bırak toplanmayı :)) ama sonuç alanda çok :))

hatta bir arkadaşımız tek yumurtası oluyordu düşün onun için tedavi ne kadar sorunlu oluyordu ve o tek yumurta ile kendiliğinden hamile kaldı geçmiş yazılara bakarsan....

sanada gelince fıstık senin olur hiç moralini bozma öncekiler de bak başarmışsın sadece kısmetinde yokmuş umudunu hiç ama hiç kaybetme olmamalarında muhakkak bir hayır vardır hatta içimden bir his 4. denemen son tedavin olacak gibi bu sefer hayırlısı ile inşallah kavuşacaksın:))

sewgilerle tatlım...

çok teşekkür ederim yazını okurken nasıl duygulandım anlatamam bende öyle düşünüyorum allahın izniyle yola devam edeceğim çok haklısın söylediklerinde kısmette yokmuş şimdilik. allah hepimizin yardımcısı olsun yumurtalık rezervimde azalma oldu evet ilkinde 9 ikincide 5 üçüncüde 7 doktorlar yeterli derecede olduğunu söylüyorlar evet bende çok duydum tek yumurta ile hamile kalanları allah yeterki ol desin geçmişi okurum dediğin gibi tekrar çok teşekkür ederim cevabın için

canım çok fazla internete giremiyorum ama sen kendiliğinden mi hamile kaldın sorun neydi yazarsan sevinirim

ricaederim tatlım üzülmek yok pes etmek yok umudunu kaybetmen bile allah katında günah ki rabbim kabul etmiyeceği dileği kuluna dilettirmezmiş......inan durumun çok çok iyi biz burda neleri gördük :)) rabbim inşallah verecek hayırlısı ile ama nazlı gelecekler yapacak bir şey yok :)) bekliyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…