üzülme cnm olcksa 1 den bıle olurr.önemlı olan tutmasııı.sıkma canını hayrlsı olsunKizkar memorialdeyim 2 yumurtam toplandı.normalde 5 yumurtAm vardı birtanesi küçük diye digeri de kistli yapı olabilir diye toplamadık dedi anlam veremedim takibimi izmirde yaptırdığım için ilgilenmediler diye düşünüyorum . Moralim bozuldu opudan sonra ağladım .umarim bu iki tanede hersey iyi gider. Dua edin benimiçin
Kizkar memorialdeyim 2 yumurtam toplandı.normalde 5 yumurtAm vardı birtanesi küçük diye digeri de kistli yapı olabilir diye toplamadık dedi anlam veremedim takibimi izmirde yaptırdığım için ilgilenmediler diye düşünüyorum . Moralim bozuldu opudan sonra ağladım .umarim bu iki tanede hersey iyi gider. Dua edin benimiçin
Kizkar memorialdeyim 2 yumurtam toplandı.normalde 5 yumurtAm vardı birtanesi küçük diye digeri de kistli yapı olabilir diye toplamadık dedi anlam veremedim takibimi izmirde yaptırdığım için ilgilenmediler diye düşünüyorum . Moralim bozuldu opudan sonra ağladım .umarim bu iki tanede hersey iyi gider. Dua edin benimiçin
ses canım sıkma canını. iki olsun önemli değil. önemli olan kaliteli olması. ama dikkat et rahim kalınlığını sor .memorial rahim duvarını kalınlaştırmk için ilaç vermiyor ama senin aklında olsun 9 un altında olursa estrofem al ve iç. benim de yumurtalarım azdı ama kaliteliydi ancak rahim duvarım 7 iken transfer oldum bi işe yaramadı. aklında bulunsun.Kizkar memorialdeyim 2 yumurtam toplandı.normalde 5 yumurtAm vardı birtanesi küçük diye digeri de kistli yapı olabilir diye toplamadık dedi anlam veremedim takibimi izmirde yaptırdığım için ilgilenmediler diye düşünüyorum . Moralim bozuldu opudan sonra ağladım .umarim bu iki tanede hersey iyi gider. Dua edin benimiçin
kızlar bu benim fsh 7,47
lh 8,34 çıktı ,sizce benim durumum nasıl,çok mu kötüü
ses canım sıkma canını. iki olsun önemli değil. önemli olan kaliteli olması. ama dikkat et rahim kalınlığını sor .memorial rahim duvarını kalınlaştırmk için ilaç vermiyor ama senin aklında olsun 9 un altında olursa estrofem al ve iç. benim de yumurtalarım azdı ama kaliteliydi ancak rahim duvarım 7 iken transfer oldum bi işe yaramadı. aklında bulunsun.
imoje seni vok iyi anliyoruKizlar Merhaba...
Esasen sizlere uzun zamandan beri yazmak istiyordum elim gitmedi bir turlu... kimseyi UZMEK ISTEMEDIM.. Olumsuz etkilemek ISTEMEDIM...
gecen persembe gunu benden de 4 yumurta toplandi. ilk ultrasonda 8 tane goruldu sonra iste yumurta toplamada 5 tane felandi. dr. 4 tane topladik ama bu bes de olabilir demisti. her neyse. bugun yumurtalarimin embryo haline donusmediginden dolayi transferim iptal oldu.
okadar cok sey yedim ictim. acupunkturlere gittim. spora basladim. yememe icmeme dikkat ettim. aylarca tedavim icin hazirlandim. bu tedavimde yeni dr. ile baslamistik. okadar iyi bir doktor ki. bu ay bile hamile kalabilirsin demisti bana. o da cok uzuldu. butun ekibi uzuldu.. ama elden bisi gelmiyor. Yuce Rabbim sabrini veriyor.. inanin arti aglayacak goz yasim kalmadi.. SABIR SABIR SABIR.... Allah yardimcimiz olsun...
Kizlar Merhaba...
Esasen sizlere uzun zamandan beri yazmak istiyordum elim gitmedi bir turlu... kimseyi UZMEK ISTEMEDIM.. Olumsuz etkilemek ISTEMEDIM...
gecen persembe gunu benden de 4 yumurta toplandi. ilk ultrasonda 8 tane goruldu sonra iste yumurta toplamada 5 tane felandi. dr. 4 tane topladik ama bu bes de olabilir demisti. her neyse. bugun yumurtalarimin embryo haline donusmediginden dolayi transferim iptal oldu.
okadar cok sey yedim ictim. acupunkturlere gittim. spora basladim. yememe icmeme dikkat ettim. aylarca tedavim icin hazirlandim. bu tedavimde yeni dr. ile baslamistik. okadar iyi bir doktor ki. bu ay bile hamile kalabilirsin demisti bana. o da cok uzuldu. butun ekibi uzuldu.. ama elden bisi gelmiyor. Yuce Rabbim sabrini veriyor.. inanin artik aglayacak goz yasim kalmadi.. SABIR SABIR SABIR.... Allah yardimcimiz olsun...
Kizlar Merhaba...
okadar cok sey yedim ictim. acupunkturlere gittim. spora basladim. yememe icmeme dikkat ettim. aylarca tedavim icin hazirlandim. bu tedavimde yeni dr. ile baslamistik. okadar iyi bir doktor ki. bu ay bile hamile kalabilirsin demisti bana. o da cok uzuldu. butun ekibi uzuldu.. ama elden bisi gelmiyor. Yuce Rabbim sabrini veriyor.. inanin artik aglayacak goz yasim kalmadi.. SABIR SABIR SABIR.... Allah yardimcimiz olsun...
günaydın güzellikler
ses82 hayırlısı olsun canım
kad-er 7.47 iyi bir deger canım merek etme korkulacak birşey yok maşallah
imoje canım umutlarımız devam etsin ne olur
kızlar arştırırken kaydaki tolga ecemiş dr a gidenler in yarısından çogu rezer azlıgı üzerine
arkadaşın yengesi 40 küsür yaşında rezer azlıgı vardı şimdi hamile bende çarşambaya randevu aldım gidip konuşacagım
Canım izmirdeyim . Haber geldi tam moralim yuksekjen 1 tanesi dollenmis hayırllisi Allah'ım inşallah o birtaneyi nasip eder
Yağmur sesi,picasso, duss diğer ismini yazmadigim moral veren arkadaslarım çok saolun. Bugün daha i̇yiyim. Canım Dr neden 5 yumurta derken verdigi cevapta transferi yapacakmisiniz rahim nasıl deyince 7 nin üzerinde iyi yapacağız dediğinde sok ettti beni.akupunktura gidiyorum bugün ve yaringidecegim.iyiki hatirlatttin estrofem basliyacagim simdihatta istanbula gitmeden izmirde olctureyim diyorum
hayırlısı Allah ol derse olacak
canım üzüntünü çok iyi anlıyorum herşeyinle hazırlanıp yarım kalması çok kötü inşallah bu son olur ve bir dahakine herşey çok daha iyi olurKizlar Merhaba...
slm arkadaşlar.nasılsınız.bendende malesef güzel haberler yok.dış gebelik geçirdim geçen hafta.tüpüm patlamış hemen ameliyata aldılar.değerim 14 binlerdey miş.farkedemedim.sağlam tüpümde gitti.ağlaya ağlaya bi hal oldum.artık normal yolla bebek sahibi olmam yalan oldu.ama insan oğlu herşeye alışıyomuş onu da anladım.ne yapalım elimizden bukadarı geliyo.tüp bebek de tutmuyor.normal yolla tutuyo oda dış gebelik oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?