Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

Kizkar memorialdeyim 2 yumurtam toplandı.normalde 5 yumurtAm vardı birtanesi küçük diye digeri de kistli yapı olabilir diye toplamadık dedi anlam veremedim takibimi izmirde yaptırdığım için ilgilenmediler diye düşünüyorum . Moralim bozuldu opudan sonra ağladım .umarim bu iki tanede hersey iyi gider. Dua edin benimiçin

üzülme cnm olcksa 1 den bıle olurr.önemlı olan tutmasııı.sıkma canını hayrlsı olsun

canım benimde birtanesi 8 hücreli kaliteli olmuştu ama ben hiç tatmin olmamıştım keşke 2 olsaydı şansım olur diye

yanımdaki bir arkadaşınkide 5.gün 2 embriyo meğersem onunkiside 2 deil 3müş doktor tembehlediği için ozaman söylememiş sonra negatif olunca telde söyledi

yani söyleyeceğim 1 2 3 embriyo veya hücre sayısı inan hiç önemli deil hücre saysı az olsada rahimde gelişimini tamamlıyormuş sayıda ise inan tuttuktan sonra 1 de aynı 3 de aynı bak örnek işte geçen cuma hemde taze taze örneğim :))

inşallah rabbim hayırlısı ile son tedavin eder canım....

ses bütün dualarımız seninle insallah son tedavin olur , rabbim kolaylastırsın zorlastırmasın insallah

ses canım sıkma canını. iki olsun önemli değil. önemli olan kaliteli olması. ama dikkat et rahim kalınlığını sor .memorial rahim duvarını kalınlaştırmk için ilaç vermiyor ama senin aklında olsun 9 un altında olursa estrofem al ve iç. benim de yumurtalarım azdı ama kaliteliydi ancak rahim duvarım 7 iken transfer oldum bi işe yaramadı. aklında bulunsun.

aynen öyle benimde afadersiniz çarkıma eden o oldu 8 de transfer edildi...çatlatma iğnemde 8. gün yapıldı 2 gün daha doz alsaydım ne olurdu sanki.... başka bir sitede oda prf 10 altı çok zor oluyor ama demişti ama pozitif aldıklarıda olmuş ya bana moral verdi yada başkalarına şans denk gelmiş

realist düşünürsek tedbirini şansa bırakmadan tam alalımda takdiri rabbimden....

Kizlar Merhaba...
Esasen sizlere uzun zamandan beri yazmak istiyordum elim gitmedi bir turlu... kimseyi UZMEK ISTEMEDIM.. Olumsuz etkilemek ISTEMEDIM...
gecen persembe gunu benden de 4 yumurta toplandi. ilk ultrasonda 8 tane goruldu sonra iste yumurta toplamada 5 tane felandi. dr. 4 tane topladik ama bu bes de olabilir demisti. her neyse. bugun yumurtalarimin embryo haline donusmediginden dolayi transferim iptal oldu.
okadar cok sey yedim ictim. acupunkturlere gittim. spora basladim. yememe icmeme dikkat ettim. aylarca tedavim icin hazirlandim. bu tedavimde yeni dr. ile baslamistik. okadar iyi bir doktor ki. bu ay bile hamile kalabilirsin demisti bana. o da cok uzuldu. butun ekibi uzuldu.. ama elden bisi gelmiyor. Yuce Rabbim sabrini veriyor.. inanin artik aglayacak goz yasim kalmadi.. SABIR SABIR SABIR.... Allah yardimcimiz olsun...

Son düzenleme:
imoje seni vok iyi anliyoru
çıkan 2 tane dollenson diye okadar dua ettimki dünden beri... Dün esime sunu söyledim asla vazgeçmeyeceğim olmazsa yumurta nakline gidicem dedim.azmime sasiriyo bazen,
olumsuzluklar bizi yildirmasin dün aksam yatağa yağınca yarım kalan tedavilerimle 7. Bitmiş .1,5 yılda düşününce dedim stres yapmiycam. Sonuna kadar savaşalım üzülme demek kolay biliyorum ama Neolur çok yıpratma kendini

Yağmur sesi,picasso, duss diğer ismini yazmadigim moral veren arkadaslarım çok saolun. Bugün daha i̇yiyim. Canım Dr neden 5 yumurta derken verdigi cevapta transferi yapacakmisiniz rahim nasıl deyince 7 nin üzerinde iyi yapacağız dediğinde sok ettti beni.akupunktura gidiyorum bugün ve yaringidecegim.iyiki hatirlatttin estrofem basliyacagim simdihatta istanbula gitmeden izmirde olctureyim diyorum
hayırlısı Allah ol derse olacak

Canım geçmiş olsun.Mücadeleye devam edeceğiz .İnşallah sabırla inançla ve Allahın izni ile olacak.Aynısını 2 hafta önce bende yaşadım.Umutlarımızı krutmayalım.Tekrar geçmiş olsun hakkımızda hayırlısı olsun.

günaydın güzellikler

ses82 hayırlısı olsun canım
kad-er 7.47 iyi bir deger canım merek etme korkulacak birşey yok maşallah
imoje canım umutlarımız devam etsin ne olur

kızlar arştırırken kaydaki tolga ecemiş dr a gidenler in yarısından çogu rezer azlıgı üzerine
arkadaşın yengesi 40 küsür yaşında rezer azlıgı vardı şimdi hamile bende çarşambaya randevu aldım gidip konuşacagım

bitanem canım imojem üzülme deniliyor ama elde deil üzülüyorsun yine...fakat birtanem şöyle düşün demekki hayırlısı deilmiş ya olupta allah korusun sakat olsaydı.....döllenmesi de çok önemli deil benim transfer olduda ne oldu yanımdakine 5.gün 3 adet transfer edildi oda olmadı nasipte varsa oluyor...
bak duşe doktorlar fazla uğraşmaya gerek yok derken tıkır tıkır gitti demekki nasip olan zamanı geldi beyaz tek yumurta ile

henüz vaktimiz zamanımız dolmamış tatlım inşallah rabbim çok bekletmez hepinizi aranızdada beni.....çok öpüyorum sevgilerimle....

canım selinemre06 diye bir arkadaş var şimdi ekim annelerinde bu adam onlara çok zor tüp bebek şansınız çok şey beklemeyin demişti topiklerde var hatta direk isminide verdi kimse yanılmasın diye sonra başka yere gitti şimdi hamile ekimde doğum yapacak

ne olur yanlış anlama fıstığım şevkini kırmak felan deil adamı tanımam bile ama iyice araştır derim belki de çok iyidir o arkadaşımıza kötü olarak den gelmiştir

hem maddi oda bir kenara manevi olarak çok yıpranıyoruz bizi para olarak görmeyecek bir doktor olmalı.....sanırım sende ankaradasın......ne yapsak istanbulamı gitsek :))

Canım izmirdeyim . Haber geldi tam moralim yuksekjen 1 tanesi dollenmis hayırllisi Allah'ım inşallah o birtaneyi nasip eder

ses canım insallah senin icin artık anne zamanı gelmisdir .Vakit saat gelmeden hicbir sey olmuyo önceden tedavilerim olumsuz sonuclanınca günlerce aglamısdım rahmetli annem yanıma gelip bana bagırarak kendine gel demek ki daha vakit gelmedi herseyin bir zamanı var sabır et diye kızardı o zaman o kadar cok kızardım ki anne sen hangi vakitten söz ediyosun ne zaman olucak onuda söyle derdim bu söze cok kızardım ama haklıymıs simdi daha iyi anlıyorum
imoj canım üzülme diyicem biliyorum icin yanıyo ben de aynı yollardan gectim artık bırak bile dediler ama dinlemedim olucak dedim günün birinde olucak sadece cok cok dua et rabbime sıgın o kullarını asla yarı yolda bırakmıyor ben o kadar cok dua ettim ki sana anlatamam kendini topla kaldıgın yerden devam et .

canım üzüntünü çok iyi anlıyorum herşeyinle hazırlanıp yarım kalması çok kötü inşallah bu son olur ve bir dahakine herşey çok daha iyi olur
bende yaşamıştım dr ların yalnış ilaç kullandırmasından dolayı 4. denemem yarım kalmış iptal olmuştu
yeniden aynı yerde yani memorialde tekrar denedim 3 gün önce negatif sonucu aldım ilk gittiğimde orasından memnun kalmıştım ama demek ki ilk sefer göz boyamak içinmiş hiç memnun kalmadım tedavim kötü geçti sonuçta 2 tane 12. günde transferim oldu ama sonuç negatif dr umdan biraz daha memnundum ama diğer hiçbirşeyden memnun kalmadım
neyse canım demek ki halen bizim için kısmet değilmiş inşallah bir gün herşey daha güzel olur

slm arkadaşlar.nasılsınız.bendende malesef güzel haberler yok.dış gebelik geçirdim geçen hafta.tüpüm patlamış hemen ameliyata aldılar.değerim 14 binlerdey miş.farkedemedim.sağlam tüpümde gitti.ağlaya ağlaya bi hal oldum.artık normal yolla bebek sahibi olmam yalan oldu.ama insan oğlu herşeye alışıyomuş onu da anladım.ne yapalım elimizden bukadarı geliyo.tüp bebek de tutmuyor.normal yolla tutuyo oda dış gebelik oluyo.

Cok ama cok gecmis olsun canim.Benimde tupum patlamisti bende o sorunu yasadim bide bende ic gebelikte vardi anlamadilar.Canini SIKMA .Eger tup bebek denersen yupun alindigi icin olma ihtimali artiyomus.

Cok gecmis olsun.Bu arada bu ameliyat maalesef yumurta rezervini azaltiyor. Yasin kacti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…