Cok ama cok gecmis olsun canim.Benimde tupum patlamisti bende o sorunu yasadim bide bende ic gebelikte vardi anlamadilar.Canini SIKMA .Eger tup bebek denersen yupun alindigi icin olma ihtimali artiyomus.
Cok gecmis olsun.Bu arada bu ameliyat maalesef yumurta rezervini azaltiyor. Yasin kacti?
günaydın güzellikler
ses82 hayırlısı olsun canım
kad-er 7.47 iyi bir deger canım merek etme korkulacak birşey yok maşallah
imoje canım umutlarımız devam etsin ne olur
kızlar arştırırken kaydaki tolga ecemiş dr a gidenler in yarısından çogu rezer azlıgı üzerine
arkadaşın yengesi 40 küsür yaşında rezer azlıgı vardı şimdi hamile bende çarşambaya randevu aldım gidip konuşacagım
Eylül 08 memorialde Dr kimdi bende memnun kalmadım gerçi daha transferim olmadı ama hayırlısı
bakalaim
Canım aynı durumdayım isteyin yazicam sonra sana hastaneye ulaşmaya çalıştım yarım saatir 4 hücreli büyük ihtimal transfer yarın olacak hayırlısı
Canim arkadaslarim hepinize TEKER TEKER TESEKKUR ederim destekleriniz icin... Bizim bu kostugumuz gercekten zorlu bir maraton. Birbirimizi okadar iyi anliyoruz ki.. Gercekten Allah Yardimcimiz olsun. sizleri seviyorum. iyiki varsiniz...
Kizlar Merhaba...
Esasen sizlere uzun zamandan beri yazmak istiyordum elim gitmedi bir turlu... kimseyi UZMEK ISTEMEDIM.. Olumsuz etkilemek ISTEMEDIM...
gecen persembe gunu benden de 4 yumurta toplandi. ilk ultrasonda 8 tane goruldu sonra iste yumurta toplamada 5 tane felandi. dr. 4 tane topladik ama bu bes de olabilir demisti. her neyse. bugun yumurtalarimin embryo haline donusmediginden dolayi transferim iptal oldu.
okadar cok sey yedim ictim. acupunkturlere gittim. spora basladim. yememe icmeme dikkat ettim. aylarca tedavim icin hazirlandim. bu tedavimde yeni dr. ile baslamistik. okadar iyi bir doktor ki. bu ay bile hamile kalabilirsin demisti bana. o da cok uzuldu. butun ekibi uzuldu.. ama elden bisi gelmiyor. Yuce Rabbim sabrini veriyor.. inanin artik aglayacak goz yasim kalmadi.. SABIR SABIR SABIR.... Allah yardimcimiz olsun...
selam arkadaşlar ben de dhea kullanmak istiyorum
siz netten mi alıyosunuz dhea yı önerebileceği niz güvenli bi site varmı
yada eczanelerde satılıyomu
Merhaba Dhea bazıları internettende alıyor gitti gidiyordan ben ecz spariş vermiştim her ecz bulunmuyor sen hangi şehirdesin eger ist. isen ecz. telini yazarım özelden hatta benim kargoyla gelmişti özeldende yazabilirsin şehir dışınada siparileri vardır
faydası oluyor inan
dhea yı doktora sormadan kullanamazmıyımmgünaydın arkadaşlar
ya ne bu düşünceli havalar sarmış topigimizi kendinizi toparlayın bakalım
emikad canım inş. birdahaki denemende yaradanım güldürecek benimde döllenme olmadı ama hemen adet görmüştüm sonrada aynı düzende gitti degişiklik olmadı
eceden2011 canım sen kürleri dene hayıt suyu yada dr sor dhea yı
dillara benimde 3 tanesi boş söyemiştim 7 tanesi olgun ama yok döllenme kaltesiz yumurta
amna bu sefer inş.olacak dhea ya güvaniyorum
salıya görüşmeye gidecegim bakalım başlıyacagım hemen devlette bu sefer
Kızlar 1. denemem büyümedi,2. denemem boş çıktı.Allahın hakkı 3 derler inşallah 3. de yakalayacağım.
ahh cnmmm cok üzüldümmm..inankı bnm de durum farksızdııı..gercı bnde hersey yolunda gttııı ama drumla bıtrlu ısınamadımm..oncedenn baska bölum drlara gttıgımde sohbet eder gulerdıkk ve de kızları gıbıı davranırlardıı..şeytan tıuyu var yha bazen olo bnde bazen de dökülmüş oluo..hemsıreler dıger tedavı olanlara ayse fatma ebru dıe seslenırken bana hep hulya hanım dıolardııı saohbet etmıodukk...cok dokunuodu bana souktular bana..saatlerce orda otrdugum olurduu ama tık yokk.soru sormasdımm sorsamm ıslerı olurduu sorcagıunız bısey varmı dıe sorsalarr strestenn unutur yok derdımm...öle böle bttııı ve negatıfffinşallah sen güzel sonuca ulaşırsın canım
ben ekimde 4. deneme için geçen yıl ekim ayında memeoriale gittim dr um müstecep beydi ama ben semra hanımdan da randevu almıştım ikisiylede görüştüm ilk görüşmeler çok iyiydi ilgiliydiler 1 saat görüşmüştük memnun kalmıştık tedaviye başladık ama bana farklı protokol uyguladılar ve iğneler bir sürü kist yaptı ben de sık sık estradiol yüksek çıktığı halde bana estradiol takviyesi yaptılar o zaman neyse tedavim iptal oldu çok sinirlenmiştim ağlamıştım kistlerim 7 ay hiç geçmedi küçüldü büyüdü kanama yaptı adetten kesti çoğaldı derken ama hiç düzelmedi estradiol her ay çok yüksek çıkıyordu göğüslerim ağırmaya başladı muayene oldum film çektirdim ve göğüslerimde bir sürü kistler oluşmuş nedenide uzun zaman vücutta östrojen hormonunun fazla bulunmasıymış ve halen bu kistlerle uğraşıyorum bir sürü problem oldu o zamandan sonra
neyse nisanda istanbula bir düğün için gittim adet oluncada dr a gittim iyiyse durum tedaviye başlayalım diğe bu sefer farklı dr olsun dedim nur hanımdan randevu aldım ve gidince 7 ayda ne kadar sağlık problemi yaşadığımı doğru dürüst dinlemedi bile sadece çok nadir olsada bazı hastalarda böyle olabilir dedi sadece bu kadar ultrasona baktı 8 yumurta var ama ikisi büyük kiste benziyorlar estradiol bakalım duruma göre başlarız dedi öğleden sonra estradiolun iyi çıktığını başalyabileceğimizi söyledi hemşire nur hanımı görmedim bile ama önceki gün adetin 2. günü başka bir yerde estradiole baktırmıştım 114 çıkmııştı ama orda 65 çıkmış sözde 1 güne nasıl değişmişse
tabi o zaman çok düşünmedim artık nasıl olsa başladık 8 yumurtam var dedim daha sonra önceki dr um müstecep bey diğe hep ona randevu vediler benim isteğimle olmadı ama iyiki o olmuş çünkü nur hanım hiç ilgilenmemeişti ama müstecep bey daha iyiydi
önceki tedavilerden farklı olarak clomen hap ve menagon 2 toz 1 su verdiler sadece 5 gün clomen kullandım ve clomenin 4. ve 5. gününde de 2 kere menagon kullandım 1 günde cetrotide kullandım ilk defa böyle bir tedavim oldu yani sonuçta 9. gün önden giden 2 yumurtamın toplanacağını diğer 6 sının boyutlarının küçük olduğu söylendi çok üzüldüm eğer baştan o 2 kist görünümlüler aspire edilseydi diğer 6 tanesi normal gününde daha sağlıklı büyürdü dah önceden başka yerde öyle yapmışlardı çünkü
2 yumurtam toplandı heyecanlı bekleyiş sonunda 2 si de döllendi ve 6 ve 5 hücreli olarak 3 gün transfer edildi ikiside transfer edildiği için çok umutluydum ama olmadı 4. denememde hüsranla sonuçlandı
hasdtanede en memnun kaldığım dr umdu onun dışında hiçbir şey hemşireler telefonda ulaşıp soru sormak bile çok zordu not bıraktığım zaman geri dönüşleri bile zor oluyor sonuçta telefonda ısrarla kan sulandırıcımı bana vermediklerini bunu kullanmam gerktiğini kaç kere söyledim bunu dr a sormaları için kaç kere aradım transfer günü tekrar hatırlattım transferde aynur hanım vardı eski dosyama ben söyleyince bakıldı ve heparin 0.4 lük kullandım ben ısrarla söylemesem onuda vermiyceklerdi yani
bunları yazmamın nedeni sonucumun negatif olması değil daha öncede negatif sonuçlar aldım ama hemşireler ve dr um çok ilgiliydi memorial çok iyi diğe gittim hastane ve laboratuvar olarak iyi ama ben ilgilerinden memnun kalmadım
sonucumun çıktığı gün aramadılar bile ertesi gün aradılar sonrada dr um müstecep bey aradı değerlendirelim siz 10 gün sonra arayın dedi aramayı hiç düşünmüyorum tabi 20 saatlik yol gittim 1 aya yakın başkalarının yanında kaldım hastaneye bir sürü para verdim sonuçta memnun kalmadım
uzun yazdım ama çok doluydum inanın ki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?