teş kızlar cevap için ya ne bileyim
tolga hani öncekini özelde yaptırdım dedim ya dediki ucuz igne kullanmışlar demişti
eee şimdiki dr öyle gerekçesi yokki devlet has. onlara ne benim cebimden degilmi
sonuna kadar güveniyorum hayırlısı
semramus aldınmı dheayı özelden yazmıştım yerini
canım her doktor farklı ilaç kullanıyor.bende 3 denenemmde farklı uygulandı .o önemli değil ki.ayrıca Tolga bana femera verecem dedi.biz durumlara altın vuruşmuş
Merhaba Kizlar; sizleri takip ediyorum. Yakin zamana kadar bende denemelerdeydim ama guzel sonucu aldim, dogumuma cok az kaldi. Sizleri takip ediyorum ve dua ediyorum, darisi basiniza. Allahim hayirlisi ile sizlere de nasip etsin. Beni de altin vurus diyerek- femera protokolu basariya ulastirdi. Ben bunun iyi bir protokol yani bizler gibi rezerv sorunu olanlara uygun oldugunu dusundum.
Hanımlar,
Tup bebek oncesi Ege universitesi histereskopi yapılmasını uygun gordu. başarı olursa embriyo rahme tutunabilsin tani rahimde bir sorun varsa gorup duzeltelim diye.
Tup bebek pahalı ve yorucu bir işlem bence sizde şu histereskopi olayını bir araştırın.
iyi güzelde tüp bebek öncesi derken ne kadar öncesi.biraz izah lütfen
4 kez tüp nbebek size kaça mal oldu ve nerde yapıldıacaba*
rapor alamıyoruz biz malesef ve bayağı harcadık. ilk ikisi bahçeci de yaklaşık 12 bin tuttu. rezervim düşük diye beslenme uzmanına falan gönderdiler umut dünyası denyelim dedik.kromozom testleri, pıhtılaşma testleri falan yapıldı.bunlarla birlikte 12-13 tuttu sanırım.sonra acıbadem kadıköy tayfun hocaya gittim.ilkinin aksine çok düşük doz verdi ve embriyolarımız 3-4 adet 1. kalite oldu....ilaç düşük doz olunca maliyet de düştü haliyle...ilkine göre ilaç maliyeti bin lira fark etti...histereskopiyi de medipol de oldum....
rapor alamıyoruz biz malesef ve bayağı harcadık. ilk ikisi bahçeci de yaklaşık 12 bin tuttu. rezervim düşük diye beslenme uzmanına falan gönderdiler umut dünyası denyelim dedik.kromozom testleri, pıhtılaşma testleri falan yapıldı.bunlarla birlikte 12-13 tuttu sanırım.sonra acıbadem kadıköy tayfun hocaya gittim.ilkinin aksine çok düşük doz verdi ve embriyolarımız 3-4 adet 1. kalite oldu....ilaç düşük doz olunca maliyet de düştü haliyle...ilkine göre ilaç maliyeti bin lira fark etti...histereskopiyi de medipol de oldum....
slm kızlar bişey sorucam benim ilk raporumu kullanmak nasip olmadı üzerinden 6ay geçti yenisini çıkarttırıcam bunun için herhangi evrağa tekrar gerek varmı yani hastaneye giderken götürmem gereken belgeler varmı bilgisi olan yazarsa sevinirim
canım aslında tüm bu evraklar senin dosyanda vardır ancak bazı has bu evraklrı yeniden istiyor o yüzden has arayıp sorman en iyisi
tşk cnm ben hastaneyi aramayıda düşündüm malum hafta sonu ya ondan dolayı aramadım.bu haftaki adetime yetiştirmem gerek onun için haftabaşı gidip ilgilensem iyi olucak.benim sormak istediğim rapor için fotoğraf,kimlik fotokopisi,ssk çalışma gün sayısı kağıtlarını tekrar isterlermiydi hani bunları tekrardanmı yapıcam? diper türlü hastane tahlilllerim dosya halinde zaten..
tşk cnm ben hastaneyi aramayıda düşündüm malum hafta sonu ya ondan dolayı aramadım.bu haftaki adetime yetiştirmem gerek onun için haftabaşı gidip ilgilensem iyi olucak.benim sormak istediğim rapor için fotoğraf,kimlik fotokopisi,ssk çalışma gün sayısı kağıtlarını tekrar isterlermiydi hani bunları tekrardanmı yapıcam? diper türlü hastane tahlilllerim dosya halinde zaten..
canım büyük ihtimalle isterler
yeter mikrodos uyguluyorlar bana cuma lucrin sabah 10 akşma 10 cumarteside göbek igneleri gonal 225 miş bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?