Popüler Konu Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar

cansunida, haklısın, adetin 2.günü endometrium ince olup tedavi sırasında transfere doğru kalınlaşıyor,, bahar35 yanlış hatırlıyor olsa gerek.. çok ince ve çok kalın endometrium tutunma için risk teşkil ediyor....

benim anlamadığım adete çok yakın adet olunacağı zaman kalın olmuyormu çünkü bi arkadaşa dr rahim duvarın kalın ya adet olacaksın yada hamilesin demiş. 2.gün nasıl incelio hemen... benim kanama bittikten 2 gün sonra falan bakıldı 3mm bikaç gün sonra artmazmı off anlamıyorum ben bu işlerden aklım durdu

bahar fsh20 tüpe gitmiş aslında mini tüp bebek başarısı daha az diye biliyorum polyana ben dehayı almadım daha adet 3 günü gidicem doktoruma kontrol için bakalım fsh kaç çıkıcak doktoruma sormadan kulanmak istemedim ilk fsh yüksekliğimi öğrendiğim zaman bize yakın tüp bebek merkezi vardı oraya gitiğimde dehayı almamı söylemişti tabi ben o merkezden çok memnun kalmadım doktordan negatif enerji aldım oraya bidaha gitmedim burdan okuyorum yorumları dehanın yararlarını gitiğim doktoruma sorucam inş.. polyanacım rahim inceliğini araştırdım tedavisi var aslında bir sürü şeyler okudum burdaki sayfaları araştır soya lesitini,nar suyu ,ve bantlar ve haplar varmış rahim inceliğine çok takılma zaten tüp bebek için tedaviye başladığın zaman belli bir kalınlaşma olmasa yumurta transferi yapmıyolarmış donduruyolarmış yumoşlarını ve 7 mm yukarı olması lazımış 8 mm tutma ihtimali yüksekmiş 8 mm ile 13 mm arası normal değerlermiş..

gulnevacım tşk cnm benim soya lesitinini duymamıştım öğrendiğim iyi oldu evet cnm baharın dr hastane çok hoşuma gitti benim işte uzak bana benim şehirdede fsh yüksekken inanki hiçbi hastane yapmıo tüp hepsi geri yolladı beni (((((( ondan mini tüp diyorum yani mini tüpte fsh önemli deilya o yüzden

sen nerelisin canım sen istedikten sonra yaparlar aslında ya ..bende fsh düşmesini bekliyorum doktorum başarılı olmamız için fsh düşmesi şart diyo gerçi geçen ay 17 fsh ama yinede tedaviye başladık ama düzensiz büyüdü yumoşlarım...sen doktoruna sormadan alma yinede benim yazdığım ilaçları yan etkileri olabilir canım..

ben bahardan sonra çok ümitlendim canım bidaki fsh 10 küsratlı olsun tekrar deniycem bizim için bitane yumoşta olsa yeter fsh yükseken ilaçsız yumoşlarım büyümüyo polayana.. risk almadan olmuyo Allah yardımcımız olsun cesaretimizi toplamamız lazım..

ankarada yaşıyorum cnm yok inan yapmıyorlar zaten yapsakta fsh yüzünden yumoşların büyümez gelişmez kaliteli olmaz tutmaz diolar ama bak dediğin gibi bahar arkadaşımızında fsh yüksekmiş ve tek embriyo ile hamiş kaldı... demekki rabbim nasip ettimi herşey bahane ol derse olacak hayırlısını versin rabbim sen nerde yaşıyosun peki....benimde geçen ay 18 di....senin dr fsh yüksekken yapıomu tüp

ben tekidağlıyım canım ben biraz aceleci biriyim doktorumla çok açık konuşabiliyorum inmesini bekliyoruz fsh sonra dahada düşmese diyorum geçen ay bayağ ısrarlı davrandım sizin kararınız dedi ve tedaviye başladık bizim tekirdağda bitane merkez var oda hiç hoşuma gitmedi bizim anlaşmalıymış doktorumuz istanbul tüp bebek merkeziyle ineleri kendi yapıyo takibide sonra istanbula gidicez inş yumurta toplanma ve transfer orda olucak ben 4 aydan beri gidiyorum bu doktoruma buranın en iyi kadın doğumcusu ilk gtiğim zaman fsh 4 düşmüştü doktorumda diyo keşke onu değerlendirseydik diye ama ilk sizi gördüğüm gibi tüpe yönlendirmek istememiş bizde bekliyoruz bakalım inş yine fsh4 görürüm canım ya gerçekten medi ve manevi çok yıpratıcı ama Allahın takdiri işte..

canım yeni evliyim ama yaş 34 oldu benim..

inş.düşer cnm belkide düşmüştür ilaç ne kullanıyodun...evet cnm rabbimin takdiri o izin verince olacak inş. hepimizin yardımcısı olsun allah.....herbirimizin hikayesi başka başkada olsa ortak derdi aynı rabbim sana bana bütün isteyen arkadaşlara tez günde hamile kalmak nasip etsin inş.

Son düzenleme:

polyanacım bu sayfaya girmeden önce benim gibi kimse yok diye düşünüyodum budaki yorumları okuyunca yalnız olmadığımı gördüm Güzel mevlam derdi vermiş dermanınıda vercek inş hiç bir ilaç kulanmadım canım sadece fsh yüksek değilmiş gibi hiç stres yapmadım ben termale hep giderim canım senede iki kere giderim termal kaplıcalarına
onun yararı oluyo diye düşünüyorum..

bitkisel hiç bişey kulanamıyorum hayıt tohumunu kulanmayı çok istiyorum ama midem çok hasas içemiyorum maalesef..sadece bal ve çörekotu alıyorum sabahları adetim başından 12 gününe kadar..

inş.cnm.........kaplıcaların hormonlara faydasını bilmiodum cnm
bitkisel hiç bişey kulanamıyorum hayıt tohumunu kulanmayı çok istiyorum ama midem çok hasas içemiyorum maalesef..sadece bal ve çörekotu alıyorum sabahları adetim başından 12 gününe kadar..

cnm bende tam tersi çörek otu balı yiyemiyorum 1 kere denedim ve her yiyişimde resmen direk kustum afedersin (((((((((((((((

aynen bende hayıt tohumu aynen içtiğim gibi çıkarıyorum.. adet söktürücü etkisi var kaplıcaların aslında bendde genelde adetim yoğun olduğu zaman fsh düşüyo nedense.. bazen adetim 3 günde bitiyo o zaman fsh tavan yapıyo...

rabbim şifamızı versin hepimizin çok zor cnm valla ne duyduysam alıyorum içiyorum kulllanıyorum denemediğim şey kalmadı.....kaplıcalar birçok hastalığa şifamış cnm siz nereye hangine gidiyosunuz....

amin canım benim memleket yalova gitiğim zaman yalova yapmadan dönmem genelde.. ankaranın kaplıcalarıda meşhur diye biliyorum belki fsh düşer seninde bana dua edersin sonra..

yalovamızın termali meşhurdur canım güzel memleketim benim..

AMİN CANIM benim memleketim yalova gitiğim zaman kaplıca yapmadan dönmem genelde ankaranın kaplıcalarıda meşhur diye biliyorum.. bence git fsh düşerse bana dua edersin canım

cnm bende sık sık vakit buldukça giderim inş. faydası olur... cnm benim herzaman dualarımdasınız inan sen ve dier arkadaşlarım kaderdaşlarım allah hepimizin gönlüne göre versin cnm iyi geceler dualarda buluşmak dileğiyle en yakın zamanda bebişlere kavuşmak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…